0 % margin tilføjer mere værdi

Opdag dine fordele ved væddemål med 0 % margin hos Marathonbet, som er altid er tilgængelige på massevis af udvalgte kampe hver eneste uge

Sidst opdateret
2701
Registrer dig her
0% margin

Før vi starter, så noter dig denne hurtige forklaring af, hvad 0 % margin betyder hos Marathonbet. Du vil kunne se, hvordan dette vil være en fordel, når det kommer til at fastslå, hvilke væddemål der skal foretages:

💡Marginen på 0% betyder, at bookmakeren ikke tager nogen provision på de foreslåede markeder, hvilket gør de tilbudte odds mere fordelagtige for spilleren.

Marathonbet anvender en 0% margin på udvalgte kampe i sæsonens bedste konkurrencer på visse markeder før kampen. Uden tvivl er dette en kæmpe fordel for spilleren, der kan drage fordel af dette og få større værdi.

Dette er ikke en kampagne, med derimod en fast beslutning af Marathonbet, som altid har en kampliste, hvor 0%-marginen kan anvendes for at tilføje mere værdi til oddsene.


Vil du vide, hvor du kan anvende den 0 % margin, som tilbydes hos Marathonbet? Få adgang til den opdaterede liste over begivenheder med 0 % margin hos Marathonbet her.


Hvad er 0 % margin?

Dette er den strategi, som Marathonbet har vedtaget for at fordele alle de indkommende penge blandt brugernes indsatser i væddemål fra udvalgte markeder før kampen i de bedste fodboldligaer og andre sportsgrene. Inden for hver konkurrence, hvor du potentielt kan spille med 0 % margin, vil der være en række kampe, hvor du kan drage fordel af disse odds med 0% kommissionsmargin og dermed opnå højere odds.

Alle bookmakere i verden tjener penge ved at anvende en lille margin på mængden af ​​væddemål genereret på hvert marked, hvilket kan undgås hos Marathonbet


💡For at finde ud af den procentdel, som en bookmaker beholder på resultatet af et (1X2) marked, skal du udføre denne enkle beregning: 100/hjemmesejr odds + 100/uafgjort odds + 100/udesejr odds.

Forskellen mellem resultatet af udregningen og 100 er den % af marginen, som en bookmaker beholder. Så jo tættere den er på 0, desto mere værdi får du med din indsats.

Jo tættere denne margin er på 0 %, jo større er fordelingen af indsatserne blandt spillerne (hvilket giver udslag i højere odds, så du under lige forhold på det samme marked mellem forskellige bookmakere kan vælge det odds, som passer dig bedst).


Ligaer der anvender 0 % margin

Her får du en opdatering af ligaerne, der inkluderer alle kampe med 0 % margin odds. Inden for hver konkurrence vil du se, hvilke kampe der er udvalgt uden margin.

Nu er det op til dig og dine præferencer at finde de markeder med de bedste odds i de mest attraktive ligaer i Europa og resten af ​​verden.


Hvad tjener jeg med en margin på 0 %?

Du er sikker på at finde nogle af de højeste odds blandt de forskellige bookmakere. Da gebyret for et væddemål svarer til prisen på et produkt, er det, som du sikrer dig som bruger, at få det samme produkt til den bedste pris.


Skal jeg gøre noget for at aktivere 0%-marginen på mine indsatser?

Det er ikke nødvendigt at gøre noget, da dette ikke er nogen form for kampagne. Du skal blot gå logge ind med din brugerkonto og gennemse markederne med 0 % margin.


⭐Registrer din konto hos Marathonbet her, hvis du vil nyde godt af 0%-margin


*Marginen gælder kun for visse kampe og markeder i udvalgte ligaer og kun før starten af ​​hver kamp.

**Forbehold for udsving af præcis margin på 0%.

***Kampe med 0% margin vil blive fremhævet på hjemmesiden og appen.