FC København-Brøndby IF odds spiltip og forudsigelser

FCK forsøger igen at sikre det danske mesterskab, som de er favoritter til at vinde i årets Superliga 23/24. Kan de komme endnu tættere på titlen i Superligaen, med en sejr over ærkerivalerne fra Brøndby IF? Opdag her de bedste odds, spiltip og spilforslag til det kommende derby!

Sidst opdateret
692
Registrer dig her

Det er igen tid til derby i Superligaen 23/24, når FCK tager imod BIF hjemme i Parken søndag den 12. november 2023. Marathonbets forudsigelser følger hver uge Superligaen tæt og derfor selvfølgelig også ”Slaget om København”, som er dansk fodbolds største opgør mellem de to rivaliserende klubber.

Opdag her de bedste FCK- BIF spiltip, odds og prognoser forud for dette møde, så du lettere kan lave dine forudsigelser og placere dine væddemål til dette Superliga-brag hvor alt er på spil.

Som højprofileret Superliga-kamp, tilbydes kampen med 0% margin hos Marathonbet, hvilket sikrer de højest mulige odds tilgængelige på dette opgør, hvor FCK kan spille sig tættere på det danske mesterskab og skabe dansk fodboldhistorie. Følg med her, hvor du finder opdaterede prognoser og spiltip odds til kampen mellem FCK og BIFi Superligaens runde 15.Superliga 23/24 optakt og spiltip til FCK og BIF derby

FC København (@1.97) er fortsat den største favorit til at vinde Superligaen 2023/24, selvom BIF udfordrer FCK’s placering som førerhold i Superligaen – d.d. har FCK 32 point, og BIF 29 point. FC Københavns cheftræner, Jacob Neestrup, skal derfor nu have fundet den helt rette taktik frem, for at besejre BIF og beholde deres overhånd i årets mesterskabskamp.

Hvis man kigger på de sidste fem runder, kan man se at Brøndby IF (@4.05) er ubesejret, imens Københavnerne har fire ubesejret og et enkelt tab fra runde 10 til FCM – 0-2. Når det så er sagt har FCK selvtilliden i orden fra den forrige runde, hvor de slog Randers.

Randers viste en flot form og var foran hele to gange, men FCK-truppen kæmpede sig tilbage og tog en 4-2-sejr på udebanen. Randers kom flyvende fra start med en scoring i det fjerde minut – målet blev skudt ind af Filip Bundgaard Kristensen. Det ville københavnerne ikke stå for, og der blev et udlignende mål til dem i det syvende minut af Rasmus Falk.

Efter pausen bragte det initiativrige hjemmehold sig igen i front, men FCK tog føringen igen mod slutningen, da både Viktor Claesson og Jordan Larsson kom ind fra bænken, scorede og sikrede FCK de tre point i tabellen som hr. Neestrup ønsker. Dybt inde i overtiden scorede FCK-debutanten Victor Froholdt til et slutresultat af 4-2.Efter BIFs skuffende mandagskamp overfor AGF er FCK tre point foran de blågule, og altså topper FCK tabellen igen, før de to københavnerhold mødes i denne kommende spillerunde. Som altid imellem disse to rivaler er der meget på spil i søndagens derby – men Jesper Sørensen er ganske kølig.

Vi har kun spillet 14 kampe, og vi møder ikke de samme hold, så lad os se på det efter 22 runder, hvor alle hold har mødt hinanden to gange, og så må vi se, hvor vi står.

Jesper Sørensen

Topscorer nummer to i årets danske liga, Nicolai Vallys, virker også ganske pragmatisk og med hovedet på rette sted.

Det betyder noget, men samtidig ikke så meget, i det lange løb. (…) Vi kommer ikke til at tale om, at vi kan være seks point efter, hvis vi taber på søndag, men det er selvfølgelig fakta, så det kan vi ikke løbe fra.

Nicolai Vallys


Superligaen 23/24: FC København skader og karantæne

Forneden kan du se hvilke FC København spillere der eventuelt har en skade, eller er under karantæne til kampen på søndag. Man kan se at skaderne er ret uheldige for den københavnske trup, da det er nogle af deres stærkeste profiler der er skadet – bl.a. Birger Meling og Mohamed Elyounoussi.

Der er ingen spillere i karantæne i ugens runde hos FC København.

Superligaen 23/24: Brøndby IF skader og karantæne

Forneden kan du se hvilke BIF-spillere der eventuelt har en skade, eller er under karantæne til kampen på søndag. BIF har en enkelt skade, men det er stjernespilleren Marko Divkovic der ude indtil videre indtil slut november 2023, og det er et kæmpe tab for klubben. Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, fortalte at Divkovic blev ramt af et bøjet ribben. Selv med tabet af wingback’en kan det være at BIF kan hive den hjem, FCK er pressede af en delskader forud for dette opgør, hvilket kan få en stor indflydelse på kampens gang.

Der er ingen spillere i karantæne i ugens runde hos Brøndby IF.

Superligaen 23/24: hvem vandt de sidste 10 kampe – FC København eller Brøndby IF?

Forneden kan du se hvilken trup tog sejren I de ti sidste kampe i ’Slaget om København’, samt hvem der var kampdommer i runden.

DatoKampResTilskuereDommer
24.09.2023 kl. 14.00BIF – FCK2 – 325.884Morten Krogh
14.05.2023 kl. 16.00BIF – FCK1 – 324.478Mikkel Redder
30.04.2023 kl. 16.00FCK – BIF0 – 135.057Sandi Putros
16.10.2022 kl. 14.00BIF – FCK1 – 123.245Morten Krogh
07.08.2022 kl. 16.00FCK – BIF4 – 132.630Jakob A. Sundberg
08.05.2022 kl. 16.00BIF – FCK1 – 122.405Michael Tykgaard
18.04.2022 kl. 16.00FCK – BIF2 – 033.758Sandi Putros
24.10.2021 kl. 14.00BIF – FCK2 – 123.754Peter Kjærsgaard
08.08.2021 kl. 16.00FCK – BIF4 – 231.297Mads Kristoffersen
16.05.2021 kl. 16.00FCK – BIF2 – 111.086Mads Kristoffersen

BIF og FCK står overfor hinanden i en spændende Superligakamp den 12. november 2023 kl. 12:00. De to hold har en lang historie med rivalisering og intense opgør, så der er ingen tvivl om, at dette bliver en af de mest eftertragtede kampe i denne sæson.

Hvis vi ser på tidligere opgør mellem de to hold, så er det tæt løb, men i de seneste 10 kampe mellem de to hold har FC København vundet 6, BIF har vundet 2 og 2 er endt uafgjort. Og det er en del af grunden til at bookmakerne er i favør af FCK.

FCK har haft en helt okay sæson hidtil og er placeret på førstepladsen i ligaen. Holdet har imponeret med deres angreb, som har scoret 32 mål i sæsonen hidtil. Deres forsvar har også været solidt og har kun tilladt 17 mål i alt.

Brøndby IF har haft en mere ujævn begyndelse på sæsonen, men de har stadig potentiale til at tage point i denne kamp. De er i øjeblikket placeret på andenpladsen i ligaen og har scoret 26 mål i denne sæson. Deres forsvar har tilladt 14 mål hidtil

Når man overvejer betting mulighederne for denne kamp, vil mange oddsmagere forvente, at FC København vil være favoritter. Men da rivaliseringen mellem disse to hold er så intens, kan alt ske på dagen. Med det sagt kan der være værdi i at satse på en uafgjort, da to af de sidste ti kampe mellem de to hold har endt på denne måde.

Uanset hvad vil denne kamp uden tvivl være en spændende affære og en chance for at se to af de bedste hold i Danmark i aktion.

Superligaen 23/24: Forventet startopstilling FCK 🆚 BIF søndag d. 12. november 2023

FC København forventet startopstilling søndag d. 12. november 2023 (4-3-3)

🔛FC København forventet startopstilling søndag d. 12. november 2023 (4-3-3)

🥅Grabara🥅

Jelert – Vavro – Diks – Ankersen

Lerager – Jensen – Højlund 

Bardghji – Cornelius – Achouri

Brøndby IF forventet startopstilling søndag d. 12. november 2023 (3-5-2)

🔛Brøndby IF forventet startopstilling søndag d. 12. november 2023 (3-5-2)

🥅Pentz🥅

Heggheim – Lauritsen – Rasmussen

Klaiber – Greve – Radosevic – Wass – Vallys

Suzuki – Kvistgaarden

Hvis man kigger på sæsonens topscorer, samt spillere med flest assists kan vi se at de to topklubber dominerer listen.

Superligaen 23/24: Topscorer

 1. Alexander Lind – Silkeborg – 10 mål
 2. Nicolai Vallys – Brøndby – 8 mål
 3. Rooney Bardghji – FC København – 7 mål
 4. Cho Gue-sung FC Midtjylland – 6 mål
 5. Louicius Don Deedson – OB – 6 mål
 6. Marcus Ingvartsen – FC Nordsjælland – 6 mål
 7. Patrick Mortensen – AGF – 6 mål

Superligaen 23/24: flest assists

 1. Elias Achouri – FC København – 6 assists
 2. Anders Klynge – Silkeborg – 4 assists
 3. Christian Sørensen – FC København – 4 assists
 4. Felix Beijmo – AGF – 4 assists
 5. Ibrahim Osman – FC Nordsjælland – 4 assists
 6. Marko Divkovic – Brøndby – 4 assists
 7. Mathias Kvistgaarden – Brøndby – 4 assists

FCK hentede i sommerens transfervindue Elias Achouri fra Viborg FF, og sidste år hentede de landsholdsangriberen Andreas Cornelius tilbage til hovedstaden som den dengang dyreste Superliga transfer – han blev indkøbt til den nette sum af 75 millioner kr., hvilket vi så i dette års sidste transfervindue er ingenting.

Vi forventer at se Cornelius og Achouri side om side i FCK’s start 11’er.Superligaen 23/24: Bedste odds på FC Købehavn-Brøndby IF derbyet

Marathonbet tilbyder 0% margin væddemål til dette topopgør, ligesom det også er tilfældet for en lang række udvalgte topkampe fra europæisk fodbold. Dette sikrer dig det højeste odds til dine forudsigelser, uanset til hvilken side, du vælger at placere dit væddemål.Som det ses af disse kamp-odds, har forudsigelserne FCK som favorit til at vinde det kommende derby og takket være Marathonbets kommissionsmargin på 0%, får du nogle fantastiske odds til Superliga-derbyet, uanset til hvilken side man har tiltro til!FCK-BIF: bedste spiltip og odds

Husk, at du foruden odds på kampresultatet i det klassiske 1X2-marked, også finder over 300 markeder på kampen hos Marathonbet. Vi har herunder samlet et udsnit, af nogle af de mest populære odds, som forslag til dit væddemål på ”Slaget om København”. Hvor man se Superliga 23/24 ”Slaget om København” mellem FC København og Brøndby IF?

Dette derby fra Superligaen vises takket være Viasat, som ejer TV-rettighederne til Superligaen og alle dens kampe i løbet af sæsonen. Du kan dermed følge dine forudsigelser og se kampen live på streamingtjenesten Viaplay, samt i fjernsyntet på kanalen TV3+ søndag den 12. november kl. 12:00*Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag