Superliga 23/2024 Optakt: Spiltips, Odds og Forudsigelser [Runde 20, 1/3 til 4/3]

Få her de bedste forudsigelser, spiltip og odds til Superligaen 2023/2024, hvor FCK skal forsvare deres titel fra de sidste 2 år. Kan FCM, BIF eller en helt tredje som FCN formå at udfordre københavnerne i år? Eller kan FCK drengene vinde ligaen 3. år i streg som de gjorde imellem 2008 til 2011?

Sidst opdateret
4335
Registrer dig her

TL;DR – Har du ikke tid til at læse det hele? Her er artiklen i korte træk.


Endnu en sæson af den bedste skandinaviske liga er i fuld gang efter vinterpausen og Marathonbet giver her de bedste forudsigelser om dette års mesterskabskamp og alle tilhørende kampe i 3F Superliga. Den 34. sæson af Superligaen fortsætter med runde 20 i 23/24 sæsonen fredag d. 1. marts kl. 19:00, det er FCM og FCK som vi får lov at se på banen. Da vi gik på vinterpause i begyndelsen af december, var det FCM der var på toppladsen i tabellen, men efter bare et par uger, hvor Superligaen er tilbage finder vi Brøndby IF på første pladsen, imens FC København og FC Midtjylland deler en anden plads.

🔛 Husk at tjekke vores Superliga forudsigelser forud for hver spillerunde, hvor du finder alle de bedste odds og spilforslag til den bedste danske fodboldrække længere nede i dette opslag!

De tolv bedste fodboldhold fra Danmark spiller hovedrollen i årets udgave af ligamesterskabet, hvor forudsigelserne forud for denne sæson, havde FC København som favorit, efterfulgt af rivalerne fra FC Midtjylland. FC København (@1.95) er fortsat nummer en favorit hos bookmakerne, med FCM (@3.80) og BIF (@3,60) på anden pladsen.

Vi regner dog med at standardfavoritterne hurtigt bliver FC København og Brøndby IF (@3,60). Vi følger den danske liga nøje hver eneste dag og giver dig her de bedste spiltips og forudsigelser til dine væddemål på Superligaen, som vi holder opdateret igennem hele sæsonen.   

Efter de både sidste sæson og forrige sæson vandt deres forholdsvis fjortende og femtende titel siden Superligaen blev indført i 1991, skal københavnerne fra FCK forsøge at opretholde deres dominans i ligaen, som ellers har været spoleret de senere år af FCM og af BIF i sæsonen 2020/21, hvor de vandt Danmarksmesterskabet. Alle Superliga-hold har foretaget ændringer i transfervinduet og er nu klar til, at fortsætte endnu en spændende udgave af Danmarksmesterskabet, som bringer os mange flere overraskelser endnu.

Følg med her for at følge forudsigelserne til dette års Superliga-vinderspil hvor den næste mester skal findes, samt en vurdering af nedrykningsspillet, hvor to af holdene må forlade rækken når sæsonen er omme. Vi holder prognoserne opdateret ugentligt og fremhæver de bedste odds, spilmuligheder og kampe i hver runde af Superligaen.

Husk også at udforske alle Marathonbets øvrige forudsigelser om fodbold, hvor alle de største ligaer og turneringer som f.eks. Premier League og Champions League også følges tæt hver eneste uge.Indhold

Forudsigelser om Superligaen 2023/24

Vi gennemgår herunder de største favoritter til at vinde Superligaen i indeværende sæson, som kan forudsiges i et vinderspil på Superligaen, hvor oddsene ændres i takt med at spillerunderne afgøres hver eneste runde.

I Superligaens 2023/24 sæson fortsætter københavnerne med at være betting-favoritter, man kan se i deres statistik overblik at FCK står lige nu stærkt til potentielt at vinde ligaen 3. år i streg. Top-5 favoritter til at vinde det danske mesterskab denne sæson er således:

OBS! Du kan se mange forskellige statistiker hos Marathonbet.dk for at sikre dig at dine væddemål altid er gennemtænkte og baserede på data!  

Men det skal siges at mange ting kan nå at ændre sig i ligaen, da der er lang vej endnu til en kåring af Danmarks bedste anno 2023/24. FCK-fans er stærkt overbeviste om at københavnerne tager pokalen 3. år i streg igen som de har formået at gøre i 2008 til 2011. Vi må se med fordi den nye Superliga sæson tegner sig allerede meget spændende, hvem ved om FCN kan overraske os igen igen. Silkeborg overraskede alle danske fans, men truppen har alligevel formået at kravle op i tabellen på en 6. plads og vi må se om de kan fortsætte deres succes.

Hvem vinder Superligaen i 23/24?  

Forudsigelsernes mest oplagte kandidat til at vinde guldmedaljer i denne udgave af det danske mesterskab er fortsat FC København, som følges af deres bitre rival Brøndby IF, og sidste sæsons helt store overraskelse FC Nordsjælland, som længe var førerholdet i Superligaen i den forgangne sæson. Eller bliver det FC Midtjylland der overrasker gang på gang?

De fire klubber blev dog længe også udfordret af både AGF og Viborg, som har vist sig godt frem i mesterskabsspillet i sidste sæson. Man kan se at FCK og Brøndby er klare favoritter med henholdsvis odds 1.54 til FC København, og odds 6.50 til Brøndby, hvorimod både AGF med odds 14.75, og Viborg med odds 165 ikke står så stærkt pt., hvis man skal lytte til eksperterne.


Superliga favoritter 2024

FC København

Øverst i forudsigelserne finder vi de forsvarende mestre fra FC København (@2.05), som allerede før sæsonstarten var den største favorit til at tage titlen igen igen i år. FCK har genvundet deres favoritværdighed efter et generelt godt år i 2023, hvilket har sendt førerholdet fra FCM ned på forudsigelsens andenplads.

FCK har hentet interessante profiler i transfervinduet og forlænget med flere af deres vigtige spillere, skulle sideløbende med Superligaen spille Champions League i år, hvor de lige nu kæmper for overlevelse i ottendedelsfinalen overfor selveste farlige City. Dette kommer til at teste holdets bredde og fysik, grundet de ekstra vigtige kampe og holdet har også været hårdt plaget af skadede stamspillere. Den 30. august 2023 har københavnerne dog formået at kvalificere sig til Champions League 2024 gruppespil – dette er en historisk præstation, da det er første gang nogensinde, at et dansk hold opnår dette 2 år i streg.

I vintertransfervinduet mistede FCK den stærke profil Mateo Tanlongo (lejet fra Sporting CP med en købsoption). Den københavnske trup var ikke meget aktive i årets vintertransfervindue, men de har gjort sig to gode køb i form af Scott Mckenna (Nottingham Forest, lejeaftale) og selvfølgelig Magnus Mattsson (NEC Nijmegen) som allerede bevidste sit værd, da han scorede det eneste danske mål i Champions League ottendedelsfinalen overfor City. Dermed ser FCK meget stærke ud i den danske liga og forudsigelserne peger fortsat i retning af, at de bliver meget svære at udfordre i 2023/24-sæsonen.

Sidste Superliga FCK-BIF-derby blev spillet d. 12. november 2023 – kampen endte i 0-0. Skuffende for mange for det er en kamp man havde glædet sig til! Hvis man kigger på BIF-FCK H2H statistik kan man se klubberne i virkeligheden er meget lige børn – de leger måske ikke bedst, men de forstår hinanden.

12/11/2023FC København0-0Brøndby IF
24/09/2023Brøndby IF2-3FC København
14/05/2023Brøndby IF1-3FC København
30/04/2023FC København0-1Brøndby IF
16/11/2022Brøndby IF1-1FC København

Det forrige FCK-BIF-derby der blev spillet imellem de to ærkerivaler var d. 24. september, og det dramatiske opgør endte i løvernes favør med 3-2. Det forrige derby var fyldt med den spænding vi er vant til at opleve i de her kampe for overlevelse, og man må sige at rivalerne gav hinanden rigtig fint modstand som man er vant til at se det når disse to trupper møder hinanden på banen, og man må sige at rivalerne gav hinanden rigtig fint modstand som man er vant til at se det når disse to trupper møder hinanden på banen.

BIF tog føringen i begyndelsen af første halvleg, bragt af Josip Radošević, men desværre for BIF generobrede FCK førstepladsen, da Diogo Gonçalves udlignede til 1-1 kort tid efter pausen. Ohi Omoijuanfo sendte med tyve minutter igen Brøndby foran 2-1, men Roony Bardghji scorede to og sikrede altså FCK sejren i sidste ende.

Marathonbet tilbyder 0% margin væddemål på denne kamp, 0% margin sikrer de højeste og bedste odds for spilleren:

FC Nordsjælland

Som en overraskelse for mange, var FC Nordsjælland (@34.00) længe Superligaens førerhold og en af de største favoritter til at vinde mesterskabet 22/23 i Superliga forudsigelserne, efter de spillede første halvdel af sæsonen på fornemmeste vis.

Klubben vandt deres første og eneste Superliga-titel tilbage i 2011/12 efter FC København havde holdt titlen i 3 år i træk, hvor deres flotte sæson resulterede i, at Champions League kom til Farum for første gang nogensinde. Siden da har deres bedste placering været en tredjeplads i 2018, og selvfølgelig en andenplads i 22/23, og dette vil de nu forsøge at gentage eller forbedre. Med en lang række spændende signinger af nye spillere, er det interessant at følge hvad de kan opnå i den nye sæson.

Udover de nytilkomne har Silkeborg også nogle stærke profiler i deres mandskab – som fx målkongen Alexander Lind. Den unge angrebskomet er godt på vej til at blive årets Superliga topscorer med hele ni fuldtræffere.

Hvis man kigger på transfermarkedet, kan man se at Linds værdi skød i vejret fra d. 26. juni 2023 på €250.000 til €800.000 d. 19. september 2023. Alexander Lind er et ungt talent, så det bliver utroligt spændende et følge hans karriere.

FCN står stærkt i denne nye sæson på fornem vis og virker til at være yderst motiveret, hvilket også har resulteret i deres placering i toppen af tabellen og på listen over favoritter i forudsigelserne. De er i øjeblikket nr. fire i tabellen med 30 point.


Brøndby IF

Kan Brøndby IF (@5.50) blive de danske mestre i 23/24, og tage titlen som de sidst har gjort i 2021? BIF er i hvert fald også favoritter i Superliga tabellen med 40 point, og ligger på en 2. plads. Der har været debat omkring de valg som Carsten V. Jensen har taget ift. transfers for Brøndby. Der har været et behov for at tynde ud i nogle spillere for at holdet kan tage det næste skridt. Der er blevet godt ryddet ud hos BIF i transfervinduet, og nogle af profilerne som røg ud er:

 • Joe Bell (Viking) ❌
 • Rasmus Wikström (Mjällby AIF) ❌
 • Christian Cappis (Molde) ❌
 • Håkan Evjen (Bodø) [vintervinduet 2024]

I stedet har Carsten V. Jensen valgt at satse på bl.a. disse stærke profiler:

 • Patrick Pentz (Bayer Leverkusen, lejeaftale) ✅
 • Sean Klaiber (FC Utrecht) ✅
 • Jacob Rasmussen (Fiorentina) ✅
 • Filip Bundgaard (Randers FC) [vintervinduet 2024]

Brøndby er altså også helt fremme på listen over favoritter, til at vinde mesterskabet i 2022/23, hvor forudsigelserne dog fortsat har dem som en klar underdog, i forhold til topkandidaten. BIF har allerede bevist, at de kan overraske de andre klubber, så det bliver yderst interessant at følge, hvad de kan præstere i mesterskabsspillets resterende kampe. Lige nu lever truppen op til at forventningerne, da de er placeret nummer et i tabellen med 40 point.Bedste Superliga-odds og spilforslag    

Marathonbets Superliga-forudsigelser fremhæver i denne sektion ugentligt de mest værdifulde kampe til hver eneste spillerunde af den danske Superliga, hvor du kan få mest værdi ud af dit væddemål med de bedste odds.  

Du finder her Marathonbets udvalgte kampe med 0% margin, som hver spillerunde sikrer dig de højeste odds på dit væddemål. Med disse kampe er du sikker på, at få den bedste værdi på dit spil, uanset hvilken vej du vælger at vædde.

Bedste odds på Superligaen – 0% margin væddemål hos Marathonbet

Hvis du vil vide, hvilke fremragende odds Marathonbet tilbyder fra Superligaen og hvilke kampe der er angivet med 0% margin, så hold øje med disse fremhævede kampe hver uge herunder. Med denne strategi vil du have mulighed for at spille på Superligaen med de mest attraktive odds, uanset hvilket resultat du vælger at spille på.
📌Sæt bogmærke ved denne side, så du let kan tjekke vores forudsigelser forud for hver eneste Superliga-runde og finde de bedste odds til dit væddemål!

Husk at du også altid kan oddse på alle de øvrige Superliga-kampe hver eneste spillerunde, da vi hos Marathonbet tilbyder alle kampene fra den bedste række i Danmark, samt de alle de øvrige store fodboldligaer og turneringer i verden. Husk også at tjekke alle de øvrige topkampe fra europæisk fodbold, som også kan spilles med 0% margin hver eneste uge.Superliga forudsigelser og odds tips [Runde 20]

Foruden de overstående kampe med 0% margin, hvor du altid er sikret højest mulige odds, giver Marathonbet dig herunder også forudsigelser til øvrige udvalgte Superliga-opgør hvor der er værdifulde odds at finde.

Vi fremhæver her en række af vores spilforslag og tips til næste spillerundes største og vigtigste opgør, hvor du i øvrigt fortsat finder nogle af de bedste Superliga-odds hos Marathonbet.

🔜 Superliga-grundspillet hvor de tolv bedste klubber dyster i 22 kampe for at komme med i mesterskabsspillet, hvor de seks bedste klubber dyster om Superliga titlen, mens de seks dårligste kæmper i nedrykningsspillet om at få lov til at komme med i UEFA Conference League.Marathonbets tidligere Superliga 2023/2024 forudsigelser

I denne sektion kan du holde øje med hvilke spiltips som Marathonbet forudsagde for Superligaen 23/24 holdt, og dem som ikke gjorde:


Superligaen 23/24: topscorer

I denne sektion kan du se hvem der er topscorer i Superliga 23/24 sæsonen – listen bliver opdateret som ligaen skrider frem runde for runde. Alexander Lind er en målkomet i sig selv, men man må sige at Nicolai Vallys giver ham konkurrence.

Den unge angrebskomet Alexander Lind er godt på vej til at blive årets Superliga topscorer med hele ti fuldtræffere. Lind deler lige nu topscorer positionen med BIFs egen målkomet, nemlig Nicolai Vallys.

Hvis man kigger på transfermarkedet kan man se at Linds værdi skød i vejret fra d. 26. juni 2023 på €250.000 til €800.000 d. 19. september 2023, i december 2023 skød Alexander Linds værdi endnu mere op til hele €2 millioner. Alexander Lind er et ungt talent, så det bliver utroligt spændende et følge hans karriere.

#SpillerKlubMål
1Alexander LindSilkeborg IF10
Nicolai VallysBrøndby IF10
2Gue-Sung ChoFC Midtjylland9
Patrick MortensenAGF9
3Don Deedson LouiciusOB8
4Andri GudjohnsenLyngby7
German OnugkhaVejle BK7
Ohi Anthony OmoijuanfoBrøndby IF7
Roony BardghjiFC København7
5Bashkim KadriiOB6
FranculinoFC Midtjylland6
Marcus IngvartsenFC Nordsjælland6
Mathias KvistgaardenBrøndby IF6
Tobias BechAGF6
6Anosike EmentaViborg5
Diogo GoncalvesFC København5
Ernest NuamahFC Nordsjælland5
Mohamed ElyounoussiFC København5
Stefan ThordarsonSilkeborg IF5
7Dario OsorioFC Midtjylland4
Elias AchouriFC København4
Filip BundgaardBrøndby IF4
Ola BrynhildsenFC Midtjylland4
Oliver SoerensenFC Midtjylland4
Soeren TengstedtSilkeborg IF4
Tobias ThomsenHvidovre4
Viktor ClaessonFC København4
8Benjamin NygrenFC Nordsjælland3
Callum McCowattSilkeborg IF3
Christian JakobsenHvidovre3
Frederik GytkjaerLyngby3
Isak Steiner JensenViborg3
Lasso CoulibalyRanders FC3
Martin FreseFC Nordsjælland3
Orri OskarssonFC København3
Simen Bolkan NordliRanders FC3
Stephen OdeyRanders FC3
Tochi ChukwuaniLyngby3
Oversigt over Superligaen 23/24: topscorer [Runde 20, 1/3 til 4/3]

Superligaen 23/24: flest assists

I denne sektion kan du se hvem der har flest assists i Superliga 23/24 sæsonen – listen bliver opdateret som ligaen skrider frem runde for runde. Vi holder spændt øje med Elias Achouri fra københavnerholdet, og ønsker stakkels Marko Divkovic god bedring – vi vil se ham på banen igen!

#SpillerLandHold
1.Elias AchouriTunesien FC København8
2.Rami Al HajjSverige OB5
Anders KlyngeDanmark Silkeborg IF5
Mathias KvistgaardenDanmark Brøndby IF5
Christian SørensenDanmark FC København5
6.Felix BeijmoSverige Aarhus GF4
Marko DivkovićKroatien Brøndby IF4
Anosike EmentaDanmark Viborg FF4
Ibrahim OsmanGhana FC Nordsjælland4
PaulinhoBrasilien FC Midtjylland4
Nicolai VallysDanmark Brøndby IF4
Daniel WassDanmark Brøndby IF4
Superligaen 23/24: overblik over top-20 flest assists [Runde 20, 1/3 til 4/3]

Superligaen 23/24: hvem har karantæne?

Her kan du finde ud af om hvilke spillere der evt. har karantæne, og hvornår de kommer tilbage i spil. Vi opdaterer sektionen lige så snart DBU offentliggør strafpoint. Se også hvilke spillere der evt. er i karantænefare.

Karantæner i Superligaen 23/24 runde 20

NavnKlubDatoKampRunde
 PaulinhoFC Midtjylland01.03.24FCM – FCK20
 Sverrir Ingi IngasonFC Midtjylland01.03.24FCM – FCK20
 Wessel DammersRanders FC03.03.24VFF – RFC20
 Henrik HeggheimBrøndby IF03.03.24BIF – VB20
 Tom TrybullOB03.03.24AGF – OB20
 PaulinhoFC Midtjylland11.03.24RFC – FCM21
Karantæner i Superligaen 23/24 runde 20

Superligaen 23/24: karantæne ved næste gule kort – uanset strafpoint

NavnKlubStrafpoint
Nicolai PoulsenAGF34
Magnus KnudsenAGF18
Daniel WassBIF17
Mathias KvistgaardenBIF16
Henrik HeggheimBIF50
Sverrir Ingi IngasonFCM34
Cho Gue-SungFCM18
Conrad HarderFCN16
Martin FreseFCN17
Matti OlsenHIF16
Lirim QamiliHIF16
Magnus FredslundHIF16
Martin SpelmannHIF16
Ahmed IljazovskiHIF18
Gylfi SigurdssonLBK18
Casper WintherLBK50
Louicius Don DeedsonOB16
Pelle MattssonSIF18
Mark BrinkSIF17
Alexander BuschSIF18
Miiko AlbornozVB18
Raúl AlbentosaVB34
Superligaen 23/24: karantæne ved næste gule kort – uanset strafpoint i runde 20

Superligaen 23/24: karantæne ved næste gule kort – ved tildeling af 4 strafpoint

NavnKlubStrafpoint
Felix BeijmoAGF15
Elias AchouriFCK15
Elias JelertFCK15
Tobias LauritsenVB48
Superligaen 23/24: karantæne ved næste gule kort – ved tildeling af 4 strafpoint i runde 19

Superligaen 23/24: karantæne ved næste gule kort – ved tildeling af 6 strafpoint

NavnKlubStrafpoint
Mikael AndersonAGF14
Frederik BrandhofAGF30
Tobias BechAGF14
André RømerFCM14
Armin GigovicFCM14
Kolbeinn FinnssonLBK30
John BjörkengrenRFC14
Mads EnggårdRFC14
Oliver ProvstgaardVB14
Renato JúniorVFF46
Superligaen 23/24: karantæne ved næste gule kort – ved tildeling af 6 strafpoint i runde 20

Hvordan tildeles karantæne i Superliga?

Advarsler og udvisninger deles op i tre kategorier: mild, middel og grov.

Advarsler straffes med enten 3, 4 eller 6 strafpoint.

Udvisninger: 2 gule kort i samme kamp 👉 tillæg 13 strafpoint, direkte rødt 👉 tillæg 30 strafpoint.

Der udløses en spilledags karantæne når spilleren rammer/passerer følgende strafpoint: 19 – 36 – 52 – 68 – 84 – 100 – 116 – 132 – 148.

Derefter behandles sagen individuelt.

Dommere i Superligaen 23/24

DommerKampeGuleRødeStraffe
Sandi Putros115212
Mads Kristoffersen103313
Jacob Karlsen103105
Peter Kjærsgaard93422
Jakob A. Sundberg94203
Jakob Kehlet93532
Jens Maae83503
Aydin Uslu83701
Jørgen Daugbjerg73012
Jonas Hansen72213
Lasse Læbel Graagaard71511
Morten Krogh72924
Mikkel Redder52111
Simon Duerlund41412
Michael Rasmussen1200
Andreas Argyrou1200
Kyriakos Athanasiou1410
Antoniou Menelaos1300
  4361534
Overblik over dommere i Superligaen 23/24

Superliga mesterskabsspil 2023/24

Nu hvor Superliga grundspillet er i fuld gang bliver det spændende, hvem der ender som top-6 klubberne der så skal dyste i mesterskabsspillet om at vinde Danmarksmesterskabet og kvalifikation til de europæiske turneringer.

På stående fod er fodbold stillingen disse seks understående klubber der klarer sig bedst i 2023/24-sæsonen.

Hvad er stillingenen i Superligaen 23/24 i nuværende runde – runde 20?

Superliga tabel placeringPoint
1.Brøndby IF 40
2.FC København 39
3.FC Midtjylland 39
4.FC Nordsjælland 30
5.AGF 29
6.Silkeborg IF 27

Hvis FCK formår at blive Superliga mestre igen denne sæson, skaber københavnerne dansk fodboldhistorie. FC København har vundet den danske Superliga hele 15 gange siden dens start i 1991. Sammen med Brøndby har begge respektive hold vundet ligaen tre år i træk (FCK i 2009-2011 og Brøndby i 1995-1997). Men hvis FCK vinder ligaen 23/24, kommer de til at være det eneste danske hold der nogensinde har holdt titlen tre år i træk hele to separate gange!

Hvem vinder Superligaen 2024?

Indtil videre er FC København øverst på listen, men vi må holde øje med om københavnerne kan skabe dansk fodboldhistorie, og vinde Superliga 23/24 titlen. Eller om FC Nordsjælland eller rivalen Brøndby kan tage tronen fra dem. Vi gennemgår her alle favoritterne til at vinde Danmarksmesterskabet 2024, hvor på stående fod det ligner en kamp mellem FC København og FC Nordsjælland.

Silkeborg kommer længere og længere op i tabellen, og man må sige at de overrasker med deres fantastiske spillestil og gode form på banen. Brøndby er lige nu nummer et i tabellen, men FCK er på anden pladsen, og med kun et enkelt point mindre.


Superliga nedrykningsspil 2024

I den anden ende af Superliga-tabellen, dyster de seks dårligst placerede klubber i nedrykningsspillet hvor der kæmpes om overlevelse i den bedste række. Her vil de to hold, som ender sidst i slutspillet rykke ned i 1. division og blive erstattet af to oprykkere fra den næstbedste række. 

Sideløbende med dette er der samtidigt også kvalifikation til UEFA Europa Conference League på spil, da vinderen af nedrykningsslutspillet sikrer en Europa Playoff-kamp, hvor de møder nummer tre eller fire fra mesterskabsspillet, afhængigt af hvem der vinder pokalturneringen. Vinderen af denne afgørende playoff-kamp snupper en billet til næste sæsons Conference League-kvalifikation.

Vi må se hvem der ender i nedrykningsspillet 23/24. Understående klubber er lige nu i bunden af tabellen:

Holdene som dyster om alt dette i nedrykningsspillet er på stående fod de understående klubber:

 • Lyngby
 • Viborg FF
 • OB
 • Randers FC
 • Vejle BK
 • Hvidovre IF

Hvem rykker ud af Superligaen 23/24?

Når sæsonen er omme, skal de to dårligste hold fra nedrykningsgruppen forlade Superligaen og rykke ned i 1. division. Herudover vil vinderen af nedrykningsspillet vinde deltagelse i en playoff-kamp, om at kvalificere sig til kvalifikationen i Conference League. Vi gennemgår her nedrykningsslutspillets hold og deres chancer for overlevelse, hvor nedrykningskandidaterne er Randers, Vejle og Hvidovre.

Hvidovre IF

Hvidovre IF (@5001.00) havde fået støvet sejrssangen af, da de sidste sæson endelig rykkede op i den danske mesterliga. Hvidovre er med i ligaen 23/24 for første gang siden de røg ud i 1996/97. Selvom klubben kæmper med arme og ben for at holde deres plads i Superligaen, ligner det på nuværende tidspunkt at de ryger ned i nedrykningsgruppen til maj, da desværre ikke har den samme form som de klubber der har været fast inventar i den danske liga i årevis.

Selvom man gerne vil have at klubben får succes, ser det ud til at de simpelthen ikke har niveauet til at deltage i den bedste række i år.

Starten på mesterskabet har ikke været fremragende for dem, og de har ikke formået at skrabe mere end et enkelt point sammen fra en uafgjort kamp imod Randers.

Selvom Hvidovre imponerede ved 1. division sidste sæson, ligner det desværre ikke at de kan holde den samme form imod de meget imponerende klubber og profiler i Superligaen 23/24. Hvis man kigger på spiludbyders odds, kan man også se at der er konsensus om at Hvidovre skal bruge lidt mere tid på at blive klar til mesterligaen. Kom igen, Hvidovre!


Vejle B

Vejle B (@5001.00) har det tilfælles med Hvidovre at de gav en rigtig flot præstation i 1. division 2022/23, og dermed rykkede de også op til mesterligaen. Vejles kronjuvel har været deres stærke forsvar, og det var dette stærke forsvar der ikke lukkede mange mål ind ved sidste års 1. division.

Og det var det her stærke forsvar man havde håbet at se på banen i denne sæsons Superliga, men det kom desværre aldrig på spil. Noget af det vigtigste man kan sige om Vejle i Superligaen 23/24 er at de har lukket dobbelt så mange mål ind, end hvad de selv har scoret. Samtidigt har de præcis 18 point indtil videre, og ligger nummer elve i tabellen. Og her kan man igen pege på bookmakerne, hvor oddsene taler for sig selv, der er desværre ikke meget tro på Vejle Boldklub.


Randers FC

Randers FC (@385.00) har indtil videre haft en træls start på Superligaen 23/24. De ligger pt. på en syvende plads med 22 point efter 19 spillerunder.

Ved sidste sæson endte Randers på en 6. plads, så vi må holde øje med om Rasmus Bertelsen kan piske klubben i en god nok form til at ende iblandt top-6 igen, eller om man ser Randers i nedrykningsgruppen i stedet. Til deres forsvar tror vi oprigtigt på at hvis Randers kommer i nedrykningen, skal de nok blive nr. 1 der, og derved sikre sig en plads i playoff-kampen, om at kvalificere sig til kvalifikationen i Conference League. På stående fod ligner det desværre at truppen får lov til at bevise sig i nedrykningsrunden.Datoplan for Superligaen 2023/2024 | Hvornår starter Superligaen 2024?

I 2020 blev en ny struktur for turneringen indført i Superligaen, hvor fjorten deltagende hold blev lavet om til tolv, hvor der nu først skal spilles grundspil. Her går de seks bedste videre til mesterskabsspillet/slutspillet samt kvalifikationsspillet, mens de øvrige seks skal dyste i nedrykningsspillet og om en playoff-kamp til europæisk fodbold. 

I 2023/2024-sæsonen bliver grundspillet afviklet fra Superligaens start i august 2023 til midt i marts 2024, hvor ligaen derefter bliver opdelt i to. Herefter afgøres slutspillet og nedrykningsspillet fra april til juni 2024, hvorefter der afslutningsvis spilles Europa playoff.

Vi er for langt inde i grundspillet til at der kan komme kæmpe ændringer i top-6 og nedrykker 6, måske nogle af ’midtertrupperne’ rykker lidt op eller ned men vi skal altså ikke regne med vilde tiltag.


Hvor og hvordan kan man se Superliga 2023-2024?

Følg i år dine væddemål på Superligaen live i fjernsynet hver eneste spillerunde, hvor TV-rettighederne er fordelt mellem Nordic Entertainment Group og Discovery Networks. Derved kan du følge alle de spændende kampe og dit favorithold på kanalerne TV3+, TV3 Sport, TV3 Max, Canal 9 og Eurosport 2 eller på streamingtjenesterne Viaplay og Discovery+. Se forneden det fulde kampprogram for den danske Superliga 23/24, samt hvilken kanal der sender kampen.Kampprogram for Superligaen 2023/24

Se det fulde kampprogram i Superligaen 2023/24 inkl. datoer, tidspunkter og TV-information for alle dagens Superligakampe. Få overblik over hele Superliga kampprogrammet her!

Næste Superliga kampe

Hvem mødes i næste runde i Superligaen 2023/24? Se de næste Superliga kampe her, hvornår kampene spilles, og hvem der viser kampen i TV. Se alle dagens Superligakampe nedenfor.

20. runde
01-03-202419:00FC Midtjylland🆚FC København
03-03-202414:00Lyngby🆚Hvidovre
03-03-202414:00Viborg🆚Randers FC
03-03-202416:00Brøndby IF🆚Vejle Boldklub
03-03-202418:00AGF🆚OB
04-03-202419:00FC Nordsjælland🆚Silkeborg IF


Alle kampe i Superligaen 2023/24 i fodbold

Se dato og tidspunkt for alle Superliga kampene i fodbold forneden. Først gennemgår vi Superliga kampene i grundspillet, herefter slutspillet og til sidst Europa Playoff finalen i slutningen på Superliga sæsonen i 2024.

Alle spilletidspunkter i Superliga-kampprogrammet er dansk tid (CET).

Superliga 2023/24 Grundspil

20. runde
03-03-202415:00AGF🆚OB
03-03-202415:00Brøndby IF🆚Vejle Boldklub
03-03-202415:00FC Nordsjælland🆚Silkeborg IF
03-03-202415:00FC Midtjylland🆚FC København
03-03-202415:00Lyngby🆚Hvidovre
03-03-202415:00Viborg🆚Randers FC
21. runde
10-03-202415:00FC København🆚Lyngby
10-03-202415:00Hvidovre🆚FC Nordsjælland
10-03-202415:00Silkeborg IF🆚AGF
10-03-202415:00Viborg🆚Brøndby IF
10-03-202415:00Randers FC🆚FC Midtjylland
10-03-202415:00Vejle Boldklub🆚OB
22. runde
17-03-202415:00AGF🆚Hvidovre
17-03-202415:00Brøndby IF🆚Silkeborg IF
17-03-202415:00FC Midtjylland🆚Vejle Boldklub
17-03-202415:00FC Nordsjælland🆚Randers FC
17-03-202415:00Lyngby🆚Viborg
17-03-202415:00OB🆚FC København

Superliga 2023/2024 slutspil

Superliga 2023/2024
Slutspil
23. spillerunde
2023
24. spillerunde
2023
25. spillerunde
2023
26. spillerunde
2023
27. spillerunde
2023
28. spillerunde
2023
29. spillerunde
2023
30. spillerunde
2023
31. spillerunde
2023
32. spillerunde
2023
Europa Playoff

*Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag