Superliga lønninger 2023/24, hvem er bedst betalt i dansk fodbold?

Få et overblik over lønninger i Superligaen – hvem er bedst betalt i Superligaen, og hvem har de laveste lønninger i Superligaen? Marathonbet deler sin viden, find også ud af hvem de mest værdifulde danskere i international fodbold er.

Sidst opdateret
57316
Registrer dig her

Den danske Superliga er en markant mindre liga, hvis den sammenlignes med de øvrige store europæiske ligaer, som typisk har årlige spillerbudgetter på flere milliarder danske kroner. Dog er topligaen i Danmark den største og mest attraktive i Skandinavien, hvor der trods dens og landets størrelse stadig er tale om spillerbudgetter og transfers for mange millioner. Marathonbet giver herunder en oversigt over de største transfers og lønninger i Superligaen, samt et indblik i de mest værdifulde og dyreste danske fodboldspillere, som spiller for klubber i udlandet. Læs med forneden for at finde ud af, hvem der er de bedst betalte Superliga spillere, og hvem der har de laveste lønninger i Superligaen.
Hvordan afgøres en fodboldspillers værdi?

Marathonbet giver dig her et overblik over de dyreste og mest værdifulde spillere i Danmark og Superligaen, hvilket kan vurderes på en række forskellige metoder. 

Først og fremmest kan det afspejles i den pris, som betales for en spiller i forbindelse med en transfer. Denne pris er spillerens reelle markedsværdi og den der oftest tales om – modsat spillerens frikøbsklausul, som nærmere er en fodboldspillers prisskilt, som er bestemt af den ejende klub før et evt. salg og forhandlingerne herom. 

Dernæst kan det selvfølgelig også afgøres af den lønomkostning, en fodboldklub har årligt ved at have kontrakt på spilleren. De to faktorer går ofte hånd i hånd, da en spiller med høj transferværdi også tit skal have en høj løn. Dog kan kontraktuelle forhold spille en rolle for dette, da en fodboldspiller med et snarligt kontraktudløb, ofte bliver billigere på transfermarkedet. Ligeledes kan nogle topspillere, som skifter klub gratis på en fri transfer ofte få en højere løn, i og med at deres nye arbejdsgiver ikke skal betale en transfersum for at sikre spilleren.Historiens største transfers fra Superligaen     

Den første oversigt over de mest værdifulde Superliga-spillere er denne understående top 10 over fodboldspillere, som er solgt fra danske topklubber til udlandet i historiske millionhandler og derfor ikke figurerer i ligaen længere. 

 1. Ernest Nuamah. Solgt af FC Nordsjælland til Molenbeek (udlejet til Lyon,en lejeaftale som indeholder en købsobligation) for 187 millioner kroner.
 2. Victor Kristiansen. Solgt af FC København til Leicester City for 150 millioner kroner.
 3. Alexander Sørloth. Solgt af FC Midtjylland til Crystal Palace i Premier League for 135 millioner kroner.
 4. Hákon Arnar Haraldsson. Solgt af FC København til LOSC Lille for 127 millioner kroner.
 5. Kamaldeen Sulemana. Solgt af FC Nordsjælland til Rennes i Frankrig for 126 millioner kroner.
 6. Gustav Isaksen. Solgt af FC Midtjylland til Lazio for 120 millioner kroner millioner kroner.
 7. Mohamed Daramy. Solgt af FC København til Ajax for 112 millioner kroner.
 8. Kamil Grabara. Solgt af FC København til VfL Wolfsburg for 101 millioner kroner. Salget har virkning fra sommeren 2024/25 med mulighed for at gennemføre salget i januar 2024.
 9. Jonas Wind. Solgt af FC København til Wolfsburg for 90 millioner kroner.
 10. Robin Olsen. Solgt af FC København til AS Roma for 86 millioner kroner.

Andreas Schjelderup var også på listen, da han i 2023 blev solgt af FC Nordsjælland til Benfica for 105 millioner kroner. Men han vendte hurtigt retur, nordmanden virkede til at have det stramt i Benfica – i de første seks måneder efter hans transfer blev han kun sendt ud på banen to gange for første holdet, og fem gange for 2. holdet. D. 2. september 2023 annoncerede FCN så at Schjelderup vendte tilbage til klubben på en låneaftale for hele denne sæson – prisskiltet på lånet er små 18,6 millioner kroner.


Dyreste Superliga-indkøb 2023/24

Efter at have set på de fodboldspillere, som historisk set har været mest indbringende og værdifulde for deres danske klubber i forbindelse med en transfer, tager vi dernæst et kig på de dyreste indkøbte spillere i Superligaen 2023/24.

 1. Dario Osorio. Købt fra Club Universidad de Chile til FC Midtjylland for 38 millioner kroner.
 2. Magnus Mattsson. Købt af FC København hos NEC Nijmegen for 32 millioner kroner.
 3. Sverrir Ingi Ingason. Købt fra PAOK til FC Midtjylland for 30 millioner kroner.
 4. Gue-sung Cho. Købt fra Jeonbuk Hyundai til FC Midtjylland for 23 millioner kroner.
 5. Jacob Rasmussen. Købt fra Feyenoord til Brøndby IF for 22 millioner kroner.
 6. Elias Achouri. Købt fra Viborg FF til FC København for 22 millioner kroner.
 7. Marcus Ingvartsen. Købt fra Mainz til FC Nordsjælland for 22 millioner kroner.
 8. Kristoffer Olsson. Købt fra Anderlecht til FC Midtjylland for 21 millioner kroner.
 9. Ola Brynhildsen. Købt fra Molde FK til FC Midtjylland for 19 millioner kroner
 10. Birger Meling. Købt fra Rennais til FC København for 15 millioner kroner
 11. Jordan Larsson. Købt fra Schalke til FC København 15 millioner kroner
 12. Lucas Hey. Købt fra Lyngby til FC Nordsjælland 15 millioner kroner.

Historiens største indkøb til Superligaen     

Flere af disse profiler er fortsat aktive i Danmarks bedste liga i 2023/2024-sæsonen og kan derfor betegnes som ligaens dyreste spillere, hvis man blot fokuserer på deres indkøbspris.

 1. Andreas CorneliusKøbt af FC København hos Trabzonspor for 45 millioner kroner.
 2. Anders Dreyer. Købt af FC Midtjylland hos Rubin Kazan for 42 millioner kroner.
 3. Dario Osorio. Købt fra Club Universidad de Chile til FC Midtjylland for 38 millioner kroner.
 4. Pep Biel. Købt af FC København hos Zaragoza FC for 37 millioner kroner.
 5. Denis Vavro. Købt af FC København hos Lazio for 34 millioner kroner.
 6. Ísak Bergmann Jóhannesson. Købt af FC København hos Norrköbing for 34 millioner kroner.
 7. Marrony. Købt af FC Midtjylland hos Atletico Mineiro for 33 millioner kroner.
 8. Akinkunmi Amoo. Købt af FC København hos Hammarby for 32 millioner kroner.
 9. Daniel Agger. Købt af Brøndby IF hos Liverpool for 32 millioner kroner.
 10. Magnus Mattsson. Købt af FC København hos NEC Nijmegen for 32 millioner kroner.
 11. Victor Nelsson. Købt af FC København hos FC Nordsjælland for 30 millioner kroner.
 12. Sverrir Ingi Ingason. Købt fra PAOK til FC Midtjylland for 30 millioner kroner.
 13. Lukas Lerager. Købt af FC København hos Genoa for 26 millioner kroner.


Hvad tjener en superligaspiller?

Sidst men ikke mindst, kan den dyreste spiller også vurderes ud fra den løn, som de bliver betalt personligt fra deres klub jf. deres kontrakt. Disse personlige informationer er dog som udgangspunkt ikke offentlige og kan kun vurderes ud fra klubbernes årlige regnskab, egne udmeldinger, samt rygter fra diverse medier.

En nylig analyse viste, at en 3F Superliga-spiller tjener 1,25 millioner kroner årligt i gennemsnit, men også at der en markant forskel i lønniveauet på tværs af Superligaen. Hos de danske storklubber som FCK BIF og FCM, er lønnen markant højere end i de mindre klubber som f.eks. AC Horsens og Lyngby Boldklub, hvilket også afspejles i ovenstående transferrekorder, hvor det er tydeligt at økonomien er større i visse klubber.


De bedst betalte Superliga-spillere i 2023/24 | De højeste lønninger i superligaen

Marathonbet bringer herunder en forudsigelse, over de 9 højeste lønninger af fodboldspillere i 2023-2024-sæsonen, målt i deres årlige lønindkomst fra deres respektive klubber i sidste sæson. 

 1. Mohamed Elyounoussi. 12-15 millioner kroner årligt hos FC København.
 2. Andreas Cornelius, 12 millioner kroner årligt hos FC København.
 3. Viktor Claesson. Op imod 10 millioner kroner årligt hos FC København.
 4. Sverrir Ingi Ingason. Op imod 9-10 millioner kroner årligt hos FC Midtjylland.
 5. Denis Vavro. 9 millioner kroner årligt hos FC København.
 6. Rasmus Falk. 9 millioner kroner årligt hos FC København.
 7. Lukas Lerager. 7 millioner kroner årligt hos FC København.
 8. Nicolai Boilesen. 6,6 millioner kroner årligt hos FC København.
 9. Rasmus Lauritsen. 6 millioner kroner årligt hos Brøndby IF.

Ud fra dette overblik kan det hermed hurtigt konkluderes, at FCK og FCM er økonomisk overlegne i forhold til den øvrige del af ligaen, når man ser på deres indtægter og udgifter ift. transfers og deres lønniveau.

Det er i øvrigt også værd at nævne, at disse to klubber har et årligt spillerbudget, som er mere end dobbelt så stort end f.eks. BIF’s og AGF’s, som har de 3. og 4. højeste budgetter i Superligaen.     


Hvad tjener en fodboldspiller i Superligaen?

I har spurgt, og vi hos Marathonbet har noteret hvilke spillere, der var en kæmpe interesse for at vide mere om – især når det kommer til deres Superliga lønninger.

Læs med forneden for de mest efterspurgte Superliga lønninger.

FCK lønninger 2024 | Hvad tjener en Superligaspiller i FCK?

Som vi alle ved så er FCK en af de to alletiders topklubber i den bedste danske række, og det betyder at de har en af de største budgetter i Danmark, hvis ikke det største budget for Superliga lønninger. FC København har haft endnu større succes de sidste par år, bl.a. med et yderst lukrativt Champions League-eventyr i 2023/24, det europæiske fodboldeventyr rygtes at indbringe mindst ca. 400 millioner kr. Og det er selvfølgelig også noget som man kan mærke i FCK lønningerne.

Det meldes at FCKs lønbudget er omkring de 190-210 millioner kr. på års basis, hvis man sammenligner med en anden topklub som f.eks. FCM, hvis lønbudget er omkring de 135-140 millioner kr., så kan se en betydelig forskel selvom begge klubber er topklubber i Danmark.

Det skal siges at det ovennævnte budget dækker alle spillere i FCK – altså førsteholdsspillere, men også U19- og U17-holdene. Københavnernes reservehold udgøres af en blanding af spillere fra både førsteholdet og U-holdene, altså er de medregnet her. Når det så er sagt er det selvfølgelig førsteholdet der tager langt størstedelen af lønbudgettet.

FCK lønninger 2024 | Mohamed Elyounoussi løn

Mohamed Elyounoussi blev hentet på en fri transfer i 2023 fra Premier League-nedrykkeren Southampton. Norske Elyounoussi har mere end 50 landskampe på sit CV, og menes at have haft en årsløn på ca. 26 millioner kr. årligt, da han spillede i Premier League. Mohamed Elyounoussi menes at være en af FCKs og ligaens bedst betalte spiller.

Mohamed Elyounoussi løn rygtes til at være imellem 12 til 15 millioner kr. årligt, og det betyder at han deler første pladsen som den danske lønkonge med Andreas Cornelius, hvis rapporterede årlige indtjening er omkring de 12 millioner kr. årligt.

FCK lønninger 2024 | Andreas Cornelius løn

Andreas Cornelius topper næsten listen som den danske fodbold lønkonge med en årsløn på hele 12 millioner kr. – meget rart at tjene en million om måneden, kan man tænke sig til.

Inden den danske angriber kom hjem til Danmark, spillede han for Trabzonspor, og der rygtedes det at han tjente næsten 22 millioner kr. årligt.

Cornelius har været plaget af mange skader efter sin transfer til FCK i 2022, så mange skader at han på et tidspunkt blev betalt ca. 10.000 kr. per minut som han var på banen.

FCK lønninger 2024 | Viktor Claesson løn

Svenske Viktor Claesson blev hentet af FCK i vintertransfervinduet i 2022 fra russiske Krasnodar, efter hans kontrakt blev ophævet, det var et rigtig godt fund for københavnerklubben. Claesson har mere end 70 landskampe på bagen, så det siger en del om midtbanespillerens fodboldtalent.

Spekulationen gik at Claesson ville skifte til en større klub relativt hurtigt, da han i første omgang underskrev en 6 måneders kontrakt, men Claesson og FCK må have fundet frem til en god aftale for begge parter, da det lykkedes klubben at underskrive en kontrakt der løber frem til sommeren 2026, og denne kontrakt rygtes til at være på imellem 7 til 10 millioner kr. årligt.

FCK lønninger 2024 | Scott McKenna løn

Denne Superliga sæson har FCK været dybt ramt at skader i forsvaret med skader til både Nicolai Boilesen og David Khocholav, og derfor er et lån af Scott McKenna på sin plads. Skotten er lånt ud af Premier League klubben Nottingham Forest resten af sæsonen, og så må vi se hvad der sker derefter.

Da McKenna er lånt af FCK, er det ikke den fulde løn som betales af klubben. McKenna menes at have haft en årlig indtægt på ca. £1.040.000 i Nottingham, altså ca. 9 millioner danske kr. Altså er der formentligt en aftale, hvor FCK dækker en del af Scott McKennas løn, mens Nottingham tager resten. Scott McKenna er altså ikke helt som de andre FCK-spillere på denne liste, men han er en af de bedste betalte Superliga spillere i Danmark.

Da han startede hos Nottingham i 2020, blev han brugt flittigt på banen, og endte stort set med at have fuld spilletid. Men da klubben blev oprykker i Premier League, blev det desværre til meget mindre spilletid, og det forklarer også lånet til FCK.

FCK lønninger 2024 | Denis Vavro løn

Denis Vavro har haft en lidt sjov transfer historie, hvor han blev solgt af FCK til Lazio i 2019, den transfer rygtedes til at koste Lazio ca. 80 millioner kr., han kom tilbage på lån til FCK i 2022 og blev så købt tilbage samme år af FCK for blot 28 millioner kr.

Som de andre spillere på listen som er kommet tilbage til lille Danmark, har Vavro selvfølgelig taget et hak i lønsedlen i forhold til hvad romerklubben betalte ham, alligevel konkurrerer han med Rasmus Falk om at være den fjerdebedst betalte spiller i københavnerklubben. Altså tjener Denis Vavro ca. 9 millioner kr. årligt.

FCK lønninger 2024 | Rasmus Falk løn

FCK-spilleren betragtes af mange som en af de bedste danske spillere der aldrig forlod den danske topliga. I mange år gik der transfer rygter om Rasmus Falk, men han har været loyal overfor FCK siden 2016. I 2020 forlængede Falk sin kontrakt med de københavnske løver frem til 2025. Inden 2020 forlængelsen, rygtedes det at Falks månedsløn var ca. 375.000 kr. om måneden.

Den sum blev så fordoblet efter forlængelsen ifølge sportsrygterne, altså hiver Rasmus Falk ca. ni millioner kr. hjem hvert år før skat.

FCK lønninger 2024 | Nicolai Boilesen løn

Boilesen har været FCKer siden 2016, men i 2022 fornyede han sin kontrakt, og man må sige Boile forhandlede sig til en kontrakt der slet ikke er ringe.

Den nye kontrakt rygtedes til at give et afkast omkring 550.000 kroner om måneden, altså er kontrakten værd ca. 6,6 millioner kr. årligt. FCK har angiveligvis dog inkluderet en præstationsbetinget klausul som en del af lønnen pga. Boilesens skadeshistorik, som typisk har holdt ham fra at spille i et par måneder i hver sæson.

FCK lønninger 2024 | Lukas Lerager løn

Lukas Lerager blev først lånt af FCK fra italienske Genoa i 2021/22, og blev så efterfølgende handlet ind af FCK i 2022. Lerager skrev kontrakt frem til 2025 med FCK, og menes at have en løn der er på ca. 7 millioner kr. årligt.

Leragers indkøbspris var på 26 millioner kr., og det gør ham til en af de dyreste indkøb i Superligaens historie.

FCK lønninger 2024 | Magnus Mattsson løn

I vintertransfervinduet 2024 købte FCK Magnus Mattsson for en lille pris på 32 millioner kr., plus diverse bonusser. Midtbanespillerren blev købt fra hollandske NEC Nijmegen. Med det tunge prisskilt er Mattsson også del af Superligaens dyreste indkøb, og et af de dyreste indkøb i FCKs historie.

I den hollandske klub fik Mattsson en beskeden løn på hvad der rygtedes til at være ca. 1 million kr. årligt, i københavnerklubben er der andre boller på suppen, den tidligere Silkeborg spillers nye løn skønnes til at være omkring 5 millioner kr. årligt.

FCK lønninger 2024 | Peter Ankersen løn

Ligesom Rasmus Falk har Peter Ankersen spillet for FCK i nogle år efterhånden – han blev opkøbt fra Genoa i 2020.

Ankersen har formået at holde sin kontrakt relativt hemmelig for os der er nysgerrige, men angiveligt tjener højrebacken ca. 300.000 kr. hver måned, og det må man sige er en udmærket løn.


Hvad tjener en Superligaspiller – Pione Sisto løn

Den danske fløj spiller har altså i 2023 skiftet fra FC Midtjylland til tyrkiske Alanyaspor. Men inden da spillede han for FCM fra 2020 til 2023. Vi skal også huske på at det er ikke første gang det danske talent har forladt jyderne, og så kommet tilbage igen.

Uanset, kan vi afsløre at Sistos månedsløn hos FCM lå på ca. en lille halv million – ca. 450.000 kr. Da FCM købte spilleren i 2020, kredsede FCK også om fløjen og det er måske derfor at det angivelige prisskilt for Sisto var på 16 millioner kr., plus ni millioner kroner i mulige bonusser, da han blev købt fra den spanske La Liga-klub Celta Vigo.Hvad tjener en Superligaspiller – Yussuf Poulsen løn

Tænker du nu, Yussuf Poulsen har jo spillet for Leipzig siden 2013? Det har han også, men der er alligevel mange der er nysgerrige på hans løn, og da han er med i Kasper Hjulmands landstrup, kan vi lige så godt afsløre hvad det rygtes den danske angriber tjener.

Det rygtes at den gode Poulsen hiver næsten 30 millioner kr. ind årligt fra den tyske klub, Yussuf Poulsen har spillet for klubben siden de var oprykker fra den tredje bedste tyske liga, og i 2020 var han den første spiller til at opnå 250 optrædener for klubben.

Desværre ser man ham ikke helt så meget på banen mere for tyskerne, og kan det betyde at danskeren snart kigger andre steder hen?


Hvad tjener en Superligaspiller – Patrick Mortensen løn

Nogle kalder ham den bedste angriber i Superligaen, og man kan kun sige at Mortensen er et kæmpe talent og har gjort det godt hos AGF.

Patrick Mortensens kontrakt udløber til sommer 2024, og vi må se om han vælger at forlænge hos AGF igen, eller om han søger nye udfordringer. Vi holder selvfølgelig skarp øje herfra, og indtil da kan vi melde at Mortensen tjener ca. 200.000 kr. månedligt hos AGF.


Laveste lønninger i Superligaen    

Som nævnt foroven er det de klubber der normalvis topper Superliga tabellen der har de højeste budgetter, men hvem har så de laveste lønninger i Superligaen? Forneden kan du se en liste over klubbernes spillerbudget, og dermed kan vi regne os til hvilke trupper der har de laveste lønninger i Superligaen.

Laveste lønninger i Superligaen | Klubbernes spillerbudgetter 2023/2024

 • FC København | 190 millioner
 • FC Midtjylland | 135 millioner
 • Brøndby IF | 85 millioner
 • AGF | 56 millioner
 • OB | 46 millioner
 • FC Nordsjælland | 45 millioner
 • AaB | 43 millioner
 • Randers FC | 30 millioner
 • Silkeborg IF | 27 millioner
 • Viborg FF | 21 millioner
 • AC Horsens | 19 millioner
 • Lyngby | 17 millioner


Mest værdifulde danske fodboldspillere i udlandet 2023/2024

Afslutningsvis tager vi et kig væk fra Superligaen og ser på de 10 dyreste danskere i international fodbold på nuværende tidspunkt. Listen over europæiske profiler med et dansk pas er lang, og er baseret i deres anslåede markedsværdi ifgl. data fra fodboldmediet ‘Transfermarkt’. Fælles for alle disse spillere, med undtagelse af Christian Eriksen er, at de alle er under 30 år gamle, og dermed er mere attraktive og værdifulde på et transfermarked.

De er desuden alle en del af det danske landshold, som skal forsøge at kvalificere sig til EM 2024. Med undtagelse af Phillip Billing, og Kasper Dolberg.

 1. Rasmus Højlund fra Manchester United. Anslået markedsværdi = 560 millioner kroner.
 2. Pierre-Emile Højbjerg fra Tottenham. Anslået markedsværdi = 335 millioner kroner.
 3. Andreas Christensen fra FC Barcelona. Anslået markedsværdi = 298 millioner kroner. 
 4. Jesper Lindstrøm fra Eintracht Frankfurt. Anslået markedsværdi = 260 millioner kroner. 
 5. Christian Eriksen fra Manchester United. Anslået markedsværdi =201 millioner kroner. 
 6. Yussuf Poulsen fra RB Leipzig. Anslået markedsværdi = 156 millioner kroner.
 7. Kasper Dolberg fra Anderlecht. Anslået markedsværdi = 153 millioner kroner.
 8. Joachim Andersen fra Crystal Palace. Anslået markedsværdi = 130 millioner kroner. 
 9. Joakim Mæhle for VfL Wolfsburg. Anslået markedsværdi = 126 millioner kroner.
 10. Philip Billing fra AFC Bournemouth. Anslået markedsværdi = 119 millioner kroner. 

Bedst lønnede danske fodboldspillere i udlandet

Som nævnt tidligere i forhold til lønningerne i 3F Superligaen, er spillernes løn som oftest ikke direkte fremlagt, hvilket også er gældende for de udenlandske klubber. Derfor er denne liste over de bedst betalte fodboldspillere fra Danmark i 2023/24 primært baseret på rygter og regnskabsanalyser, hvor deres løn skal betragtes som en anslået værdi.

 1. Andreas ‘AC’ Christensen, FC Barcelona. 77 millioner kroner årligt.
 2. Christian Eriksen, Manchester United. 68 millioner kroner årligt.
 3. Kasper Schmeichel, Leicester City. 59 millioner kroner årligt. (Nu skiftet til OG Nice, hvor lønnen er ukendt)
 4. Pierre-Emile Højbjerg, Tottenham Hotspurs. 46 millioner kroner årligt.
 5. Martin Braithwaite, RCD Espanyol de Barcelona. 44 millioner kroner årligt.
 6. Joachim Andersen, Crystal Palace. 36 millioner kroner årligt.
 7. Yussuf Poulsen, RB Leipzig. 29 millioner kroner årligt.
 8. Jannik Vestergaard, Leicester City FC. 29 millioner kroner årligt.
 9. Thomas Delaney, R.S.C. Anderlecht. 26 millioner kroner årligt.
 10. Kasper Dolberg, R.S.C. Anderlecht. 22 millioner kroner årligt.

Top 10 dyreste transfers af danske fodboldspillere

Igennem historien har mange spillere fra Danmark, været omdrejningspunkt for store transfers rundt omkring i Europa for mange millioner kroner. Opdag her de 10 største danske transfers igennem historien:

 1. Rasmus Højlund. Fra Atalanta til Manchester United: 560 millioner kroner.
 2. Jesper Lindstrøm. Fra Eintracht Frankfurt til Napoli: 260 millioner kroner.
 3. Joachim Andersen: Fra Sampdoria til Lyon: 225 millioner kr.
 4. Christian Eriksen. Fra Tottenham til Inter Milan: 200 millioner kroner.
 5. Jannik Vestergaard. Fra Mönchengladbach til Southampton: 187 millioner kr.
 6. Kasper Dolberg. Fra Ajax til Nice: 153 million kroner.
 7. Thomas Delaney. Fra Bremen til Dortmund: 149 millioner kroner.
 8. Martin Braithwaite. Fra Leganes til FC Barcelona: 134 millioner kroner.
 9. Jannik Vestergaard. Fra Southampton til Leicester: 131 millioner kr.
 10. Joachim Andersen: Fra Lyon til Crystal Palace: 130 millioner kr.