Internationale Fodbold Transfers & Transfer Rygter 2023/24

Marathonbet bringer her nyheder om internationale fodbold transfers og transfer rygter i 2023/24. Vi kigger på vigtige datoer, transfer rygter og bekræftede transfers fra alle de største europæiske ligaer.

Sidst opdateret
3629
Registrer dig her

TL;DR – Har du ikke tid til at læse det hele? Her er artiklen i korte træk.

 • Dansk fodboldhistories dyreste transfer er Rasmus Højlund for 560 millioner kroner købt af Manchester United.
 • Engelsk fodboldhistories dyreste transfer er Jude Bellingham for 991,6 millioner kroner købt af Real Madrid.
 • Sommeren 2023 har været det dyreste transfervindue nogensinde, med mere end 6,56 milliarder £ brugt på spillere.
 • Den saudiarabiske liga er verdens næstbedste lige, efter Premier League, på grund af deres spend.

Transfermarkedet i fodboldverdenen i sæsonen 2023/24 er utvivlsomt en vild sæson, den tidligere rekord for dyreste transfervindue tilhørte 2019, hvor 6,51 milliarder britiske pund blev brugt. Sommeren 2023 har været det dyreste transfervindue nogensinde, med mere end 6,56 milliarder £ brugt på spillere, eller 48,474,075,000.00 milliarder danske kroner.

Tidligere rekord var fra sommeren 2019, hvor 6,51 milliarder britiske pund blev brugt. Saudiarabiske klubber har brugt 728 millioner £ i alt indtil videre (6.272.848.400 milliarder danske kroner), hvilket vildt nok gør den saudiarabiske liga til verdens næstbedste liga, efter den engelske.

Premier LeagueLa LigaSerie A, Superligaen og alle de andre europæiske ligaer er godt i gang, sommertransfervinduet er altid mere aktivt, og derfor forventer vi ikke at se de samme vilde deals som man oplevede det i sommeren 2023.

Vi gennemgår her alle de største, bedste og vigtigste fodboldtransfers i den europæiske fodboldverden 2023/24 og opdaterer dig om de mest eftertragtede spillere, som kan hentes for store summer eller på fri fodbold transfers, samt vigtige deadlines, bekræftede handler, transfer rygterne og alt hvad der dertil tilhører.

🔛Hvis du vil have det fulde ind- og overblik over Superligaens transfer, kan du læse om dette i indlæget her.


Hvornår er transfervinduet åbent i 2023 & 2024?

I de store europæiske ligaer starter sommerens transfermarked generelt officielt den 1. juli og løber frem til den 1. september, mens vintertransfervinduet er åbent imellem 1. januer til enten 31. januer eller 1. februar. Dette er tilfældet for La Liga som såvel i Serie A, Bundesligaen og Ligue 1.

Premier League og Superligaen har dog anderledes deadlines, hvor vinduet om sommeren åbner den 10. juni og lukker den 1. september i England, mens der i Danmark kan handles officielt fra 15. juni til den 31. august.

Disse forskelle står i kontrast til vinterens transfervindue, hvor disse deadlines er mere ensformige på tværs af alle de forskellige ligaer i Europa, hvor de fleste er åbner start januar til den 31. januar.

Hvornår er det næste fodboldtransfervindue?

Vinter vinduet er næsten lukket, og det næste transfervindue er altså sommertransfervinduet 2024 der starter d. 1. juli og løber frem til den 1. september forSerie A, Bundesligaen og Ligue 1. Hvor den bedste engelske række og den bedste danske række har lidt anderledes deadlines for sommertransfervinduet, og åbner d. 10. juni og lukker d. 1. september i England, mens der i Danmark kan handles officielt fra 15. juni til den 31. august.Hvilke fodbold transfers kan hentes på fri transfer i transfervinduet 2023/24?

Listen over spillere som kan skifte klub gratis i 2023/24 på en fri transfer, er lige så lang, som den er attraktiv og tæller nogle yderst talenfulde spillere såsom Mbappé, Mario Hermoso, Wilfred Ndidi, Anthony Martial og Mbappés holdkammerat Presnel Kimpembe.

Generelt set laves langt de fleste kontrakter i fodboldverdenen dog, så de er gældende hele sæsonen ud, hvilket betyder at de fleste spilleres kontrakter udløber om sommeren når sæsonen er afsluttet. Dermed er vinterens transferperiode 2024 sidste chance for klubberne, hvis de ønsker at sælge disse spillere, som har kontraktudløb inden længe, hvis ikke de vil forlænge deres aftale.

I sidste års transfervindue så vi hvordan den danske landsholdsprofil ‘AC‘ endelig blev offentliggjort i FC Barcelona efter lange forhandlinger, hvor han kom til på en fri transfer fra Chelsea. Derudover så vi også Danmarks mest omtalte fodboldspiller, Christian Eriksen, som blev bekræftet hos Manchester United efter hans kontrakt udløb i Brentford. Dermed vil vi formentligt ikke se nogle af de mest værdifulde danskere skifte arbejdsgiver i dette vindue, da de fleste er på plads i deres respektive klubber.

Følg med herunder hvor vi har samlet en liste med udvalgte profiler, som kan hentes gratis på transfermarkedet i 2024 og som vi opdaterer løbende i takt med at officielle nyheder tikker ind. 


De mest værdifulde spillere som er hentet på fri transfer i 2023

Når fodboldspilleres kontrakter udløber, vil nogle sige farvel til deres sædvanlige klub og søge nye muligheder, mens andre i sidste endte vil forlænge med deres nuværende arbejdsgiver, hvis de kan blive enige om en aftale.  

Vi har her samlet en liste over de største navne, som har kontraktudløb i deres klub i 2023/24 og vil opdatere listen løbende i transfervinduerne, når spillerende enten forlænger eller skifter klub. Listen tæller en lang række aldrende topspillere, som b.la. Messi, Modric og Kroos, som muligvis søger karrierens sidste kontrakt, før de stopper i international fodbold.

 • Milan Skriniar (Inter) ➡ Paris Saint-Germain
 • Lionel Messi (PSG) ➡ Inter Miami CF
 • Youri Tielemans (Leicester) ➡ Aston Villa
 • Karim Benzema (Real Madrid) ➡ Al-Ittihad
 • Jorginho (Chelsea) ➡ Arsenal
 • Wilfried Zaha (Crystal Palace) ➡ Galatasaray
 • Marcus Thuram (Bor. M’gladbach) ➡ Inter
 • Evan Ndicka (Frankfurt) ➡ Roma
 • Leandro Trossard (Brighton) ➡ Arsenal
 • Thomas Lemar (Atletico Madrid)
 • N’Golo Kanté (Chelsea) ➡ Al-Ittihad
 • Youssoufa Moukoko (Bor. Dortmund)
 • Roberto Firminio (Liverpool) ➡ Al-Ahli Saudi FC
 • Ilkay Gündogan (Manchester City) ➡ Barcelona
 • Adrien Rabiot (Juventus)
 • Marco Asensio (Real Madrid) ➡ Paris Saint-Germain
 • Toni Kroos (Real Madrid)
 • Memphis Depay (FC Barcelona) ➡ Atletico Madrid
 • Raphaël Guerreiro (Bor. Dortmund) ➡ Bayern
 • Sergio Busquets (FC Barcelona) ➡ Inter Miami CF
 • Luka Modric (Real Madrid)
 • Naby Keita (Liverpool) ➡ Werder Bremen
 • Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) ➡ endelig gået på pension
 • Marco Reus (Bor. Dortmund)

Varmeste navne på markedet: Fodbold transfer rygter 2023/24

Flere store klubber som b.la. Liverpool, FC Barcelona, ​​​​Manchester City, Real Madrid og Bayern München ser ud til at være aktive på markedet allerede, men rygterne om eventuelle kommende transfers stopper bestemt ikke derfor og flere store navne fortsat stjæler opmærksomheden.

De overstående navne der kan skifte hold uden omkostninger grundet kontraktudløb i 2023/24, får følgeskab af andre, hvis fremtid kan tage en ny retning i kommende transfers for store beløb, hvis de skal købes fri af deres kontrakter.  

Vi giver her et overblik over rygterne om de mest omtalte spillere fra europæisk topfodbold og følger udviklingen helt frem til transferdeadline, hvor flere transfers ofte først offentliggøres på sidste dagen.


Neymar Jr. er skiftet fra PSG til Al Hilal

Et rygte der har eksisteret længe, er Neymars mulige afgang fra Paris Saint-Germain. Den brasilianske kantspiller, der engang var den dyreste transfer i fodboldhistorien med en pris på hele 1,6 milliarder kroner, ser snart ud til at have talt sine dage i Frankrig. Han ankom til PSG samme år som Kylian Mbappé i 2017 og mens franskmanden har forlænget sin aftale i sommers, har den fra brasilianske stjerne mistet relevans og værdi for PSG.

Skader og uregelmæssigheder har plaget den tidligere Santos-spiller i store dele af hans seks sæsoner med PSG. Og det viste sig at være korrekt, Neymar har nemlig valgt at skifte til Saudi klubben Al-Hilal – Neymar blev solgt til en bitte sum af 776 millioner kr.


Cristiano Ronaldo færdig med Manchester United

Rygterne har sværmet omkring den lunefulde portugiser og United igennem længere tid, og i sommertransfervinduet tog Ronaldo så springet til saudiske Al Nassr. Efter et interview, hvor Ronaldo bogstaveligt talt sage at han ingen respekt havde for Uniteds træner, Erik Ten Hag I 2021 blev Ronaldo solgt af Juventus til Manchester United for småpenge, nemlig €17 millioner – eller ca. 126,8 millioner danske kr. Men da Ronaldo skiftede fra United til Al Nassr var der lidt andre boller på suppen, da var Ronaldos prisskilt €200 millioner for en to og et halvt års kontrakt.

Frenkie de Jong og Barca sender begge blandede signaler

Rygterne omkring den hollandske midtbaneprofil har været til stede gennem hele to sæsoner. Xavi Hernández har forsikret, at han ønsker, at De Jong fortsat skal være en del af hans holdkort, men et højt bud fra b.la. Manchester United betyder at Barcelona kan være nødt til at sætte sig ned for at forhandle en mulig transfer. På trods af, at hollænderen også ville glæde sig over at fortsætte i Barcelona, ​​betyder ankomsten af ​​hans landsmand og tidligere træner Erik ten Hag på Old Trafford, at han kan have interesse i muligheden for at spille i Premier League. Vi holder fortsat øje om Jong måske tager skridtet i vintertransfervinduet 2024.


Real Madrids alternativ til Mbappé? Selve Jude Bellingham

Den frustrerede forlængelse af Kylian Mbappé i PSG i sommeren 2022, betød at ‘Los Blancos’ var nødt til at lede efter andre muligheder for at forstærke deres offensiv. De skabte så fodboldhistorie med den dyreste transfer for en engelsk spiller nogensinde, nemlig den nette sum af 991,6 millioner kroner for Jude Bellingham som altså nu spiller for Real Madrid.


Marco Asensios forskellige tilbud 

Den spanske landsholdsspiller har ikke fået vist den tillid, som han gerne ville have i de seneste år i Real Madrid, hvilket måske fik ham til at overveje et muligt skifte. Asensios har nemlig skrevet kontrakt til at være holdspiller med Mbappé, han har takket ja tak til en kontrakt med PSG på en fritransfer. Hans fremtræden har været meget begrænset i forhold til tidligere sæsoner hos Madrid, og man kan ikke komme udenom at der har været mange storklubber der bejlede efter den spanske kantspiller.Pierre-Emerick Aubameyang siger ja tak til Marseille

Chelseas angriber Aubameyang har skiftet til franske Marseille, da han ikke har været en succes i London siden han ankom til klubben sidste sommer. Vi må se om strikeren har mere succes hos franskmændene end han havde hos englænderne.


Memphis Depay er fortid i Barca – takket ja til Madrid

Den hollandske angriber har ikke været Xavis fortrukne angriber i Barcelona og dermed har han sagt ja tak til Atlético Madrid, og farvel til Barca.


Skal Harry Kane væk fra Tottenham? Takket ja til Bayern

I mange sæsoner har Kane nu været omdrejningspunktet for utallige rygter og selve Real Madrid skulle efter sigende have være interesseret i at hente den engelske landsholdsangriber. Kane har dog takket ja til at spille for Bayern Münich, Kanes kontrakt med Tottenham udløb først til næste år, og derfor var Kanes prisskilt på hele 891,6 millioner kroner.


Sergio Busquets til Inter Miami

Selvom rygterne sagde at Ronaldos nye klub i Saudi-Arabien, Al Nassr, var interesserede i at forstærke sig yderligere i dette sommertransfervindue, blev det amerikanske Inter Miami der opsnappede midtbanespilleren.


Skal Eden Hazard væk fra Madrid? Hazard er gået på pension

Chelseas tidligere stjerne blev aldrig til en stor succes i Real Madrid, hvor han nu rygtes væk fra. Arsenal skulle have været den største bejler til belgieren, men tre måneder efter hans afsked med Madrid annoncerede Hazard at han trak sig fra fodbold i en alder af 32 år med 16 års fodboldkarriere på bagen, 748 kampe, 200 mål og 193 assists.


Wout Weghorst attraktiv på transfermarkedet 2023/24

Den hollandske angriber viste sig flot frem til VM i Qatar, hvilket har gjort ham populær på transfermarkedet. Ifølge rygterne ville Manchester United have fat i Weghorst hvis de kunne blive enige med hans nuværende klub, Burnley. Hollænderen blev i år lånt ud til Man United, men de blev vist ikke helt enige om noget, da han pt. er lånt ud til TSG Hoffenheim.


Ilkay Gundogan fra Premier League til La Liga

Den tyske profil havde kontraktudløb i Manchester City denne sommer og har altså sagt pænt ja tak til spanske Barcelona. Midtbanespilleren har skrevet to års kontakt med den spanke truppe, og vi må se hvordan Xavi vælger at sætter ham i spil for Barca.


Hakim Ziyech væk fra Chelsea?

Den marokkanske profil Ziyech har primært været bænkevarmer i Chelsea, som med dette års transfervindue har købt massivt ind og slået transferrekord. Derfor er et skifte oplagt, hvor PSG har været nævnt som en mulighed, da de vil have ham som reservespiller til deres stjerne Mbappé. Indtil videre har PSG ikke slået til, og midtbanespilleren er blevet lånt ud til Galatasaray.


Er Ivan Toney tilbage? Skal han til United, Chelsea eller Arsenal?

Måske ville Toney allerede have sikret sig en transfer, hvis det altså ikke var for hans otte måneder lange udelukkelse fra at spille fodbold efter at have overtrådt fodboldforbundets spilleregler for at have været en betting gavtyv. Den engelske landsholdsspiller er tilgængelig igen fra d. 16. januar, og vi må se hvad han finder på. Toney scorede 20 mål i Premier Leagues sidste sæson. Han holder bolden godt oppe, og vigtigst af alt er han dødelig i en række forskellige situationer.


Al-Hilal – hvem er røget over til Al-Hilal FC?

Saudi klubben har gjort brug af sommertransfervinduet 2023 til at handle talentfulde profiler ind i 2023. Se hvilke profiler de har købt ind, og med hvilket prisskilt forneden. Den saudiarabiske liga er på nuværende tidspunkt den anden mest dyre og derved bedste liga, efter den engelske Premier League.

Tilgange fra Al-Hilal FC

SpillerSkiftet fraPrisskilt
Neymar Jr.Paris SG €90 millioner / 671 millioner kroner
MalcomZenit St Petersburg€60 millioner / 447,5 millioner kroner
Rúben NevesWolves€55 millioner / 405 millioner kroner. Det er den største deal nogensinde for Premier League holdet.
Aleksandar MitrovicFulham€52,6 millioner / 522 millioner kroner
Sergej Milinkovic-SavicLazio€40 millioner / 298 millioner kroner
Renan LodiMarseille€23 millioner / 146,5 millioner kroner
Kalidou KoulibalyChelsea€23 millioner / 146,5 millioner kroner
BonoSevilla FC€21 millioner / 181 millioner kroner + ca. 86 millioner kroner som årlig løn på en fem årskontrakt
Hassan TambaktiAl-Shabab€11,5 millioner / 73,2 millioner kroner
Mohammed Al-RubaieAl-AhliPris ukendt
Faisal Al-AsmariUkendtPris ukendt
Ahmad Abu RasenAl-Hilal U19Pris ukendt
Matheus PereiraAl-WahdaLån retur
Saad Al-NasserAl-TaawounLån retur
Abdullah RadifAl-TaawounLån retur
Turki Al-MutairiAl-TaawounLån retur
Abdulrahman Al-ObaidAl-EttifaqLån retur
Hamad Al-AbdanAl-KhaleejLån retur
Fawaz Al-ToraisAl-AdalahLån retur

Afgange fra Al-Hilal FC

SpillerSkiftet fraPrisskilt
Gustavo CuéllarAl-Shabab
Moussa MaregaSharjah FCFri transfer
Luciano ViettoAl-QadsiahFri transfer
Odion IghaloAl-WehdaFri transfer
Abdullah OtayfAl-AhliFri transfer
Hamad Al-AbdanAl-KhaleejFri transfer
Fawaz Al-ToraisAl-KhaleejFri transfer
Bander WhaeshiAl-RaedFri transfer
André CarrilloAl-QadsiahUkendt
Saad Al-NasserAl-TaawounUkendt
Turki Al-MutairiAl-HazemUkendt
Abdulrahman Al-ObaidDamac FCUkendt
Abdullah Al-MayoufAl-IttihadUkendt
Mohammed Al-KhaibariKhaleej FC U23Ukendt
Nasser HadhoodAl-RaedUkendt
Matheus PereiraCruzeiroLån retur
Musab Al-JuwayrAl-ShababLån retur
Abdullah RadifAl-ShababLån retur
Hamad Al-YamiAl-ShababLån retur
Muath FagihyAl-TaawounLån retur
Ahmed Al-JubayaAl-QadsiahLån retur
Hyun-soo JangUden klubLån retur

De dyreste internationale sommertransfers 2023

Udover de ovenstående nyheder om flere af de største profiler i europæisk fodbold, er der flere nævneværdige spillere der også har gjort brug af sommertransfervinduet. Se listen over internationale sommertransfers 2023 forneden.

Vi har nemlig her samlet en oversigt over de mest omtalte sommertransfers.

SpillerSkiftet fraSkiftet til ➡Prisskilt
Jude BellinghamBorussia DortmundReal Madrid991,6 millioner kroner
Declan RiceWest HamArsenal905,4 millioner kroner
Josko GvardiolRB LeipzigManchester City663,4 millioner kroner
Kai HavertzChelseaArsenal562 millioner kroner
Randal Kolo MuaniEintracht FrankfurtPSG560 millioner kroner
Rasmus HøjlundAtalantaManchester United568 millioner kroner
Dominik SzoboszlaiLeipzigLiverpool517 millioner kroner
Jeremy DokuRennesManchester City474 millioner kroner
Mason MountChelseaManchester United482 millioner kroner
Romeo LaviaSouthamptonChelsea456 millioner kroner
Matheus NunesWolverhamptonsManchester City455 millioner kroner
Sandro TonaliAC MilanNewcastle448 millioner kroner
Christopher NkunkuRB LeipzigChelsea446 millioner kroner
MalcomZenit Saint PetersburgAl-Hilal FC447,5 millioner kroner
OtavioPortoAl Nassr438 millioner kroner
Manuel UgarteSportingPSG438 millioner kroner
Brennan JohnsonNottingham ForestTottenham404 millioner kroner


De dyreste internationale vintertransfers 2024

Udover de ovenstående nyheder om flere af de største profiler i europæisk fodbold, er der flere nævneværdige spillere der også har gjort brug af vintertransfervinduet. Se listen over internationale vintertransfers 2024 forneden.

SpillerSkiftet fraSkiftet til ➡Prisskilt
Vitor RoqueAthletico ParanaenseBarcelona£25,6 millioner +
£26,4 millioner i tillæg
Radu Dragusin Genoa Tottenham Hotspur£21,5 millioner +
£4,3 millioner i tillæg
Eljif ElmasNapoli Leipzig£20,8 millioner
Renan LodiMarseille Al Hilal£19,8 millioner
Lucas BeraldoSao PauloParis Saint-Germain£17,4 millioner
Cyril NgongeHellas VeronaNapoli£15,5 millioner
Marcos LeonardoSantos Benfica£15,4 millioner
Malick FofanaGent Lyon£14,6 millioner
Azor MatusiwaStade ReimsRennes£13,3 millioner
Kevin Palmeiras Shakhtar Donetsk£12,9 millioner
Artur Palmeiras Zenit St Petersburg£12,8 millioner
 Nicolas de la CruzRiver PlateFlamengo£12,5 millioner
Gift OrbanGent Lyon£11 millioner
Mohamed-Ali ChoReal SociedadNice£10,3 millioner
Valentin BarcoBoca JuniorsBrighton£7,9 millioner
Pedro Corinthians Zenit St Petersburg£7,7 millioner
Gabriel FernandezPumas Cruz Azul£7,6 millioner
Isak HienVerona Atalanta£7,4 millioner
Faris MoumbagnaBodø/Glimt Marseille£6,9 millioner

Største fodboldtransfers i sæsonen 2023/24

Der er allerede blevet handlet for mange hundrede millioner i denne sæsons transfermarked, med mange officielle handler, som er bekræftet af de involverede klubber. På trods af, at vi befinder os i en ustabil økonomisk periode, bliver der fortsat lavet mange millionhandler. Sommeren 2023 har været det dyreste transfervindue nogensinde, med mere end 6,56 milliarder £ brugt på spillere, eller 48,474,075,000.00 milliarder danske kroner.

Tidligere rekord var fra sommeren 2019, hvor 6,51 milliarder britiske pund blev brugt. Saudiarabiske klubber har brugt 728 millioner £ i alt indtil videre (6.272.848.400 milliarder danske kroner), hvilket vildt nok gør den saudiarabiske liga til verdens næstbedste lige, efter den engelske.

Top 20 dyreste overførsler i Europa sidste sæson 2022-2023 

Efter mange spekulationer om fremtiden for Erling Haaland, blev hans transfer i sommers bekræftet og han blev dermed knyttet til Pep Guardiolas Manchester City. Til trods for et prisskilt på over 440 millioner kroner, er denne handel ikke den største i denne sæson. Denne pris gik i første omgang til Real Madrid, som bekræftede ​​Aurelien Tchouaméni for de næste seks år, til en pris på næsten 600 millioner kroner i sommers. Dette blev dog overgået i januar 2023 af Chelsea, som skrev kontrakt med Enzo Fernandez i en megahandel på hele 900 millioner kroner!

Vi har herunder samlet de tyve største handler i 2022/23-sæsonen.

 1. Enzo Fernandez. Skifter fra Benfica til Chelsea i en transferrekord til godt 900 millioner kroner.
 2. Aurélien Tchouameni. Real Madrid som skal ud og forsvare deres titler betaler A.S. Monaco 595 millioner kr. for at sikre den franske stjerne.
 3. Darwin Nuñez. Den uruguayanske angribers store kampagne med Benfica har sikret ham en transfer til Liverpool for 558 millioner kr.
 4. Richarlison, Tottenham har hentet den brasilianske angriber til klubben fra Everton i en rekordhandel på hele 520 millioner kr. 
 5. Casemiro, skifter fra Real Madrid til Manchester United til en pris på omkring 520 millioner kroner.
 6. Matthijs de Ligt. Skifter til Bayern Munchen fra Juve for 499 millioner kr., som er tyskernes næststørste indkøb nogensinde.  
 7. Erling Haaland. Den norske bomber efterlader Borussia Dortmund for at komme til Manchester City i bytte for 446 millioner kr. Nordmanden har desuden fået en frikøbsklausul på hele 1,5 milliarder kroner. 
 8. Cody Gakpo. Efter et flot VM for Holland, skifter angriberen til Liverpool til en pris på 445 millioner kroner.
 9. Raphinha. Den ombejlede brasilianer skifter fra Leeds til Barca for (angiveligt) 432 millioner kroner. 
 10. Kalvin Phillips. Hentes til Man City til en pris på 365 millioner kroner, som Leeds United kan nyde godt af. 
 11. Robert Lewandowski. Hentes til Barca fra Bayern, hvor den catalanske storklub betaler 335 millioner kroner for topangriberen. 
 12. Federico Chiesa. Efter at have været udlejet i to sæsoner modtager Fiorentina 298 millioner kr. fra Juventus for transferen der sikre ​​den italienske kantspiller.
 13. Nuno Mendes. Den portugisiske kantspiller, der er inkluderet i årets Ligue 1-hold, fortsætter i PSG ved at betale de 297 millioner kr., som var fastsat i Sporting Clubs lånekontrakt.
 14. Benoît Badiashile skifter fra Monaco til Chelsea som betaler 280 millioner kroner.
 15. Vitinha, tager springet fra Porto til PSG i en handel på 294 millioner kr.
 16. Karim Adeyemi. Den unge angriber vender tilbage til Tyskland efter at have fået sin professionelle debut i Østrig, hvor RB Salzburg modtager 282 millioner kr. fra Borussia Dortmund.
 17. Sven Botman. Newcastle har betalt 275 millioner kr. til Lille for den eftertragtede hollandske midterforsvarer.
 18. Fabio Vieira. Arsenal forstærker sig selv med den portugisiske midtbanespiller efter at have betalt 260 millioner kr. til Porto.
 19. Nayef Aguerd. West Ham investere igen stort og køber den marokkanske midterforsvarer fra Rennes for 260 millioner.
 20. Sadio Mane. Den populære senegalesiske kantspiller forlader Liverpool og tager til Bayern München i bytte for 260 millioner kr.

Transfers premier league 2023/24

Chelseas transfers 2023/24

I Premier League har London-klubben Chelsea haft travlt i begge årets transfervinduer, hvor der er blevet købt spillere for hele næsten 4 milliarder kroner.

Få herunder et hurtigt overblik over klubbens mange indkøb!

SpillerTidligere klub Pris
Moisés CaicedoBrighton1,432,148,400 milliarder kroner
Roméo LaviaSouthampton534,898,800 millioner kroner
Christopher NkunkuRB Leipzig517,644,000 millioner kroner
Cole PalmerManchester City405,487,800 millioner kroner
Axel DisasiMonaco388,233,000 millioner kroner
Nicolas JacksonVillarreal319,213,800 millioner kroner
Lesley UgochukwuStade Rennais232,939,800 millioner kroner
Robert SánchezBrighton198,430,200 millioner kroner
Deivid WashingtonSantos138,038,400 millioner kroner
ÂngeloSantos129,411,000 millioner kroner
Djordje PetrovicNew England120,783,600 millioner kroner
Diego MoreiraBenfica BFri transfer
Levi ColwillChelsea U21
Ian MaatsenChelsea U21
Lewis HallChelsea U21
Lucas BergströmChelsea U21
Romelu LukakuInter Milan Lån retur
Malo GustoOlympique Lyon Lån retur
Lewis HallNewcastleLån retur
Callum Hudson-OdoiLeverkusen Lån retur
Andrey SantosNottingham Forest Lån retur
Andrey SantosVasco da Gama Lån retur
Ethan AmpaduSpezia CalcioLån retur
Malang SarrMonaco Lån retur
Tiemoué BakayokoAC Milan Lån retur
Chelsea transfers 2023/24

Danske profiler i transfervinduet 2023/24

En lang række danske profiler fra og omkring herrelandsholdet har været eftertragtede på det internationale fodboldmarked. Med den igangværende kvalifikation runde til EM 2024, har det været en nødvendighed for flere af de danske profiler, at opsøge nye udfordringer i jagten på både udfordringer og spilletid, for at sikre deres plads og spilletid på Kasper Hjulmands mandskab. Forneden kan du læse mere om hvem der var rygtet til en potentil transfer, og hvem af de danske spiller gjorde brug af en transfer.

Andreas Cornelius 

Den danske angriber har været bejlet af mange klubber i transfervinduerne i 2023, ‘Corner’ rygtes til at være på vej væk fra FCK, efter han skiftede dertil fra Trabzonspor sidste sommeren rekordstor handel. I sidste vindue viste Brentford og Fiorentina interesse i den store dansker, men dd. rr Cornelius altså stadig del af københavner truppen.

Kasper Dolberg

Dolberg som for nyligt skiftede agent, rejste i sommers væk fra OGC Nice til fordel for at blive præsenteret i La Liga hos Sevilla. Dette skifte var dog alt andet end en succes og allerede et halvt år senere, skiftede han til Hoffenheim i Bundesligaen, hvor han blev præsenteret i januar på en lejeaftale. Lunefulde Dolberg skrev så kontrakt med Anderlecht i sommervinduet 2023 til den bitte sum af 89,4 millioner kroner.

Simon Kjær 

Det rygtes fortsat at Fiorentina og Trabzonspor er ude efter den danske forsvarsklippe. Det lader dog ikke til at Milan er villige til at lade profilen gå, da han trods sin skader fra sidste sæson havde stor andel i milanesernes mesterskab sidste sæson, hvor han sammen med Zlatan Ibrahimović bragte stor erfaring til en ung trup. Der kan dog være langt til plads i startopstillingen hos Milan for Kjær, som derfor kan blive nødsaget til at se andre veje.   

Joakim Mæhle 

En af de helt store publikumsfavoritter i Danmark, havde svært ved at blive fast mand hos sin gamle klub Atalanta i Serie A, trods hans enorme præstationer for det danske landshold. ‘Prinsgemæhlen’ skiftede til tyske Wolfsburg, bl.a. for at opnå mere spilletid. West Ham blev nævnt som en mulig destination for venstrebacken, men tyskerne ville ham mere og med et prisskilt på 89,4 millioner kroner.

Jannik Vestergaard

Den store danske midtstopper som tidligere har optrådt for både Southampton, Borussia Mönchengladbach og Werder Bremen, ser ud til at være på vej væk fra Leicester, som købte ham fri fra den sydengelske klub sommer 2021. Der skulle angiveligt have være blevet afgivet et bud fra Fullham i sommeren 2022, men ingen bekræftede transfers. Vestergaard er langt nede i hierarkiet i Leicester og får ikke spilletid, er det er derfor oplagt at han skal skifte denne vintertransfervinduet 2024.

Morten Hjulmand 

Den unge danske defensive midtbanespiller blev opkøbt af portugisiske Sporting CP. Hjulmand vandt Serie B med sin gamle truppe Lecce sidste sæson, og der var rygter at Inter Milan viste interesse for det danske talent. Hans præstationer har indtil videre været imponerede, og vi må holde øje med det unge talent. 

Victor Nelsson

Den tidligere FC Nordsjælland og FC København spiller er en ombejlet herre efter en flot sæson for Galatasaray sidste år. Den unge midterforsvarer har selv udtalt, at han ønsker et skifte og har fanget opmærksomheden hos blandt andet Fulham, Aston Villa, Newcastle og Sevilla. Det ser dog ikke ud til at Galatasaray ønsker at spille deres danske profil.

Pierre-Emile Højbjerg

Den populære danske midtbaneprofil som er en af de vigtigste brikker hos Tottenham, rygtes på blokken hos Real Madrid. Alt tyder dog på, at Højbjerg fortsat bliver hos London-klubben, hvor han er udstyret med en langvarig kontrakt.  

Yussuf Poulsen

Den danske landsholdsangriber har længe kæmpet med skader og har haft svært ved at sikre spilletid i hans klub Leipzig, som også har og Timo Werner, Xavi Simons og Loïs Openda i truppen. Det ser ud til at Poulsen er på udkig efter en ny truppe, men tiden må vise hvilken det bliver til.

Thomas Delaney

Ligesom landsholdskollegaen Kasper Dolberg, har Delaney haft det svært i spanske Sevilla, hvor det ikke bliver til meget spilletid. Derfor ønskede begge parter formentligt at ændre på denne situation, men grundet den danske midtbanespillers skade, var det svært at få ham afsat i vinterens transfervindue. Det endte dog med, at den danske midtbanespiller blev præsenteret hos Anderlecht, hvor han kommer til på en lejeaftale.

Rasmus Højlund

Den unge danske angriber var brandvarm i Atalanta, hvor han ofte var at finde i startopstillingen. Manchester United trådte til med en aftale der skabte dansk fodboldhistorie som den dyreste transfer af en dansk fodboldspiller nogensinde – Højlunds transfer var nemlig på 560 millioner kroner.

Philip Billing

Den danske midtbanespiller fra Bournemouth, er en af klubbens allerstørste profiler i denne sæson, hvor man ellers har det svært i Premier League. Billings præstationer er dog blevet bemærket og flere klubber skulle angiveligt have interesse i danskeren, hvor spanske Valencia meldes tættest på en transfer.

Victor Kristiansen

FC Københavns profil Victor Kristiansen har længe været en ombejlet herre, da flere større europæiske klubber har vist interesse for den unge dansker, som i vinterens transferperiode endte med at blive solgt til Leicester City for 100 millioner kroner, og blev efterfølgende lånt ud til italienske Bologna.