eSport forudsigelser & eSport betting tips 2023/24

eSport er nu en anerkendt sportsgren professionelt og vokser i popularitet dag for dag. Det betyder også at der ligesom ved alt andet topsport, nu er massevis af væddemål tilgængelige på titler som CS:GO, Dota 2 og LoL.

Sidst opdateret
753
Registrer dig her
eSport forudsigelser

eSport er en forholdsvis ny type konkurrence i sportens verden, som begyndte at udvikle sig aktivt i løbet af de sidste 10 år og følges nu dagligt af fans verden over. Esport er nu anerkendt for at være en officiel sport i mange lande, hvilket bekræfter alvoren i denne udvikling. Mange store virksomheder investerer store penge i eSport og organiserer sponsorater for professionelle hold og turneringsarrangører. Hver uge dukker nye eSports-hold op, som deltager i de mange internationale konkurrencer med store præmiepuljer på tværs af sportens mange kategorier som f.eks. CS:GO, LoL (League of Legends), Valorant og Dota 2.

På trods af sportens nylige start udvikler eSport og eSport betting sig fortsat med lynets hastighed. De største og vigtigste eSport-turneringer finder sted på nogle af de største arenaer i verden, hvor tusindvis af fans følger deres yndlingshold og -spillere live til events som The International, CS:GO Majors og Worlds, som er nogle af sportens største begivenheder.

Med sportens massive udvikling følger selvfølgelig også muligheden for fans og spillere, at placere væddemål på eSport-begivenheder, da der ligesom ved alt andet sport, er hundredvis af odds at finde på alle de mange kampe og turneringer, som alle bringer os massevis af markeder for væddemål.

Udforsk derfor vores forudsigelser om eSport her, hvor vi fremhæver alle de bedste odds og spilmuligheder på CS:GO, LoL, Dota 2 og meget mere eSport hver eneste uge, ligesom det er gældende for alle vores forudsigelser om øvrigt topsport.   


Indhold

Odds på eSport

Som enhver anden konkurrence, der inkluderer store pengepræmier, sponsorater og massevis af fans, viste bookmakere interesse i denne sportsgren med det samme og udviklede væddemålssystemer til de mange forskellige discipliner, turneringer og eSportsligaer.

Fordi hvert et spils betingelser, gameplay og funktioner er meget komplicerede og forskellige, har det ikke været en let opgave at introducere de mange væddemålsmarkeder til eSport. Men efter man nu har fået lavet indsatslinjer, betingelser og markeder, udvikler mulighederne for væddemål på eSport sig nu lige så hurtigt som selve sporten, hvor der nu er bunkevis af eSport-odds at finde på de mange discipliner hos bookmakerne.   

Det skal forstås, at hovedpublikummet for eSport generelt er meget ungt, men ældre generationer er nu også begyndt at følge sporten. Gamere og langvarige eSport-fans har dog en fordel når det kommer til væddemål på eSport, da det kræver meget indblik i at forstå alle aspekter af ethvert spil eller kategori inden for eSport. Dermed kan de mere erfarne spillere have bedre forståelse og dermed have en mulig fordel når der laves forudsigelser om eSportens forskellige events.

At lave forudsigelser om eSport og at anbefale eSport spilforslag, kræver normalt meget erfaring, da de mange forskellige eSport-kategorier og forskellige begivenheder skal vurderes og analyseres i forhold til holdenes nuværende tilstand, formkurve, samt meget øvrig statistik og indblik, men vi vil her forsøge, at præsentere de bedste spilmuligheder tilgængelige på CS:GO, Dota 2 m.m.


Bedste odds og eSport betting tips på eSport i dag

De udvalgte kampe omfatter ugens højdepunkter inden for hver kategori i eSportens verden, hvor CS:GO, Dota 2 og LoL som oftest er hovedattraktionerne.      


Bedste odds og eSport betting tips på CS:GO i dag

🔛 CS:GO

Astralis Talent 🆚 Team Atlantic [08/10/2023 – 16:00]

Bedste odds og eSport betting tips på Dota 2 i dag

🔛 Dota 2

🔛The International 2023 vinderspil [11/10/2023 – kl. 23:00]

Bedste odds og eSport betting tips på Counter-Strike 2 i dag

🔛 Counter-Strike 2

Bedste odds og eSport betting tips på League of Legends i dag

🔛 League of Legends

GAM Esports 🆚 LOUD [10/10/2023 – 12:00]

Bedste odds og eSport betting tips på King of Glory i dag

🔛 King of Glory

Bedste odds og eSport betting tips på Rainbow Six Siege i dag

🔛 Rainbow Six Siege

Bedste odds og eSport betting tips på Starcraft II i dag

🔛 Starcraft II

Cure 🆚 Stats [12/10/2023 – 11:30]

Bedste odds og eSport betting tips på Valorant i dag

🔛 ValorantForudsigelser om eSport

eSport er en forkortelse af ”elektronisk sport” og er en anden betegnelse for konkurrencedygtig computer -og videospil på professionelt niveau, hvor de bedste teams og gamere dyster mod hinanden. Computerspil og streaming er eksploderet på verdensplan, hvor tjenester som Twitch, giver millioner af brugere mulighed for at se med live eller streame sig selv, hvilket kan skabe opmærksomhed og en karriere på verdensscenen i sporten.

eSport er nu mere og lettere tilgængeligt end nogensinde og Marathonbet følger også med i alt den spænding og action, som alle de øverste felter såsom CS:GO, Dota 2 og League of Legends, bringer os hver eneste uge. Følg derfor vores eSport-forudsigelser hvor vi fremhæver alle de bedste tilgængelige odds, spilforslag og prognoser.

Der er mange måder, hvorpå du kan lave væddemål på eSport betting og vores forudsigelser dækker alle disse forskellige variationer. Med de mange forskellige spil, der nu spilles på et professionelt niveau, dækker vi en lang række spil i vores forudsigelser, som såvel de mange forskellige markeder, der er tilgængelige for hvert spil. Størstedelen af forudsigelserne vil følge den samme skabelon som andre populære sportsvæddemål, men der er også unikke markeder tilgængelige for hvert spil, såsom antallet af vundne maps, first kill, last kill osv.

eSports betting og eSport betting tips

eSport er en relativ ny sport indenfor bookmaker verdenen, men det har til gengæld allerede oplevet enorm vækst – både i bookmaker verdenen, men også væksten indenfor sporten mht. spillere, konkurrencer og hold. Danmark står virkelig stærkt på eSport verdensscenen – vi har været yderst stærke indenfor især CSGO de sidste 20 år, og er det også den dag i dag.

Hvis du endnu ikke har prøvet kræfter med eSports betting samt eSport spilforslag, er det virkelig værd at give det et forsøg, da det er et fascinerende fænomen og så er det bare sjovt at se kampene. Konkurrenceelementet tages meget seriøst, så du skal ikke være bange for at det er som at se din 12-årige fætter spille MOBA spil med deres online venner – eSport bliver et større og større fænomen for hvert år der går, og det er her for at blive.

Hvis du er garvet oddser og er vant til at spille på de traditionelle markeder, så er eSport betting værd en tanke som del af din overordnet betting strategi. Selvfølgelig skal man have noget kendskab til det spil eller den turnering som man spiller på, men fx findes uafgjort ikke i Esport betting og det er fx en af tingene der gør det mindre kompliceret at oddse på eSport.

Marathonbet har mange forskellig markeder indenfor eSport, se listen forneden på alle de forskellige spil og turneringer som du kan spille på hos Marathonbet.

eSport betting markeder hos Marathonbet

eSport betting og nogle af de største turneringer i 2023

  • League of Legends World Championship
  • The International
  • Fortnite World Cup
  • Intel Extreme Masters
  • Free Fire World Series
  • Overwatch World Cup
  • Evolution Championship Series
  • Call of Duty League Championship
  • HALO World Championship
  • Hearthstone World CHampionship

eSport turneringer og de største præmier nogensinde

The International 2021$40,018,400.00 /
1.999.910.596 kr.
Dota 218 hold90 spillere
The International 2019$34,330,069.00 /
242.663.898 kr.
Dota 218 hold90 spillere
The International 2018$25,532,177.00 /
180.444.618 kr.
Dota 218 hold90 spillere
The International 2017$24,687,919.00 /
174.475.344 kr.
Dota 218 hold90 spillere
The International 2016$20,770,460.00 /
146.783.259 kr.
Dota 216 hold80 spillere
The International 2022$18,930,256.00 /
133.778.678 kr.
Dota 220 hold100 spillere
The International 2015$18,429,613.05 /
130.240.672 kr.
Dota 216 hold80 spillere
Fortnite World Cup Finals 2019 – Solo$15,287,500.00 /
108.032.664 kr.
Fortnite Solo100 spillere
Riyadh Masters 2023$15,120,000.00 /
106.848.987 kr.
Dota 232 hold102 spillere
Fortnite World Cup Finals 2019 – Duo$15,100,000.00 /
106.706.895 kr.
Fortnite50 hold100 spillere

Hvilke spil dækker eSport forudsigelserne og eSport spilforslag?

Med så mange spil på tværs af de forskellige platforme, går der ikke en dag, hvor der ikke finder en eSports-turnering sted og vi dækker alle de største og vigtigste begivenheder.

Nogle af de mest populære eSport-spil i forhold til væddemål og odds, er førstepersonsskydespil/first-person shooters (FPS) som Counter-Strike og spil i battlearena-stil som Dota og LoL.

Vi gennemgår herunder de mest populære sportsgrene i eSportens verden, som er de spil, som der primært stjæler opmærksomheden.


CS:GO eSport forudsigelser og eSport spilforslag (Counter Strike: Global Offensive)

Et multiplayer first-person shooter, hvor der spilles to hold af fem spillere mod hinanden: Terroristerne og Counter-terroristerne. Formålet med spillet er at eliminere det andet hold og/eller fuldføre missionen om at plante eller desarmere bomben før runden er slut. Der spilles bedst af 30 runder i CS:GO, hvor kampen går i overtid indtil en vinder er fundet. Kampene afgøres normalt i et bedst af tre maps-format, men spilles også som bedst af et map, eller fem når der er tale om store finaler. Se alle de gode CSGO bet tips forneden.

Dota 2 eSport forudsigelser og eSport spilforslag

Et multiplayer online battle arena (MOBA) spil, hvor to hold af fem spillere konkurrerer mod hinanden. Hver spiller vælger en karakter (også kendt som en helt/hero) og kæmper for at indtage og forsvare deres egen base. Spillere samler erfaringspoint og genstande til deres helte for at besejre det modsatte holds helte. Et hold vinder ved at ødelægge de andre holds Ancient, som er en stor struktur i deres base.

LoL eSport forudsigelser (League of Legends) og eSport spilforslag

Endnu et multiplayer online battle arena-spil, hvor spillerne ligesom i Dota påtager sig roller i form af helte/heros med unikke evner. De kæmper mod et hold af andre spillere med det mål at ødelægge modstanderholdets Nexus, som er en struktur, der findes i deres base.

Valorant eSport forudsigelser og eSport spilforslag

Valorant er en forholdsvis ny titel i eSportens verden, men har hurtigt vokset sig til at være én af de største. Spillet er et FPS-spil og byder på hæsblæsende action og underholdning og det kræver stor omtanke og planlægning fra spillerne. Spillet består af to hold af fem spillere, som alle vælger forskellige karakterer/heros, som dyster imod hinanden i et format der minder om CS:GO. Angriberne skal forsøge at placere en bombe og det modsatte hold skal forhindre dem i at placere, eller desarmere (defuse) den.


🇩🇰 Danmarks 10 rigeste gamere 2023 🇩🇰

1.Johan ’N0tail’ Sundstein Dota 2Præmiepenge 51 millioner kr. OG
2.Andreas ’Cr1t’ NielsenDota 2Præmiepenge 17,2 millioner kr.Shopify Rebellion
3.Peter ’dupreeh’ RasmussenCSGOPræmiepenge 15,4 millioner kr.Vitality
4.Andreas ’Xyp9x’ HøjslethCSGOPræmiepenge 14,2 millioner kr.Astralis Talent
5.Nicolai ’dev1ce’ ReedtzCSGOPræmiepenge 14 millioner kr.Astralis
6.Emil ’Magisk’ ReifCSGOPræmiepenge 13,5 millioner kr.Astralis
7.Lukas ’gla1ve’ RossanderCSGOPræmiepenge 13,3 millioner kr.Astralis
8.Finn ’karrigan’ AndersenCSGOPræmiepenge 11,9 millioner kr.FaZe Clan
9.Anas ’Anas’ El-AbdFortnitePræmiepenge 11,2 millioner kr.Solo spiller
10.Rasmus ’MiSeRy’ FillipsenDota 2Præmiepenge 10,6 millioner kr.Bleed Esports

Det skal siges at N0tail ikke kun er Danmarks mest veltjente esport stjerne – han er VERDENS mest veltjente spiller. Man skal huske at dette beløb blot dækker N0tails præmier fra esport turneringer, og ikke sponsorater, streaming karriere osv., det betyder at han altså har en meget større formue end ”blot” 51 millioner kr. Vi holder spænd øje med den unge superstjerne.

Verdens 10 rigeste gamere 2023

Spiller IDSpillers navnPræmiepenge Spil
1. N0tail 🇩🇰Johan Sundstein$7,184,163.05 /
50.764.289 kr.
Dota 2
2. JerAx 🇫🇮Jesse Vainikka$6,486,948.78 /
45.837.677 kr.
Dota 2
3. ana 🇦🇺Anathan Pham$6,024,411.96 /
42.564.810 kr.
Dota 2
4. Ceb 🇫🇷Sébastien Debs$5,887,342.73 /
41.596.362 kr.
Dota 2
5. Topson 🇫🇮Topias Taavitsainen$5,701,022.33 /
40.279.936 kr.
Dota 2
6. Miposhka 🇷🇺Yaroslav Naidenov$5,322,679.69 /
37.604.342 kr.
Dota 2
7. KuroKy 🇩🇪Kuro Takhasomi$5,291,747.73 /
37.385.810 kr.
Dota 2
8. Yatoro 🇺🇦Ilya Mulyarchuk$5,094,281.15 /
35.990.723 kr.
Dota 2
9. Collapse 🇷🇺Magomed Khalilov$5,090,519.27 /
35.959.590 kr.
Dota 2
10. Mira 🇯🇴Miroslaw Kolpakov$5,076,307.25 /
35.859.196 kr.
Dota 2

Øvrige eSport-titler

Andre populære spil er FIFA, Fortnite, Halo, Call of Duty, StarCraft, StarCraft II, King of Glory, Rainbow Six Siege, Hearthstone, Heroes of the Storm, Valorant og Overwatch, hvor der ligeledes er mulighed for at indgå væddemål for spillere og fans. Disse titler har dog markant mindre omtale og fanbase end de førnævnte titler, som ofte stjæler det meste af rampelyset.

Hvis du kan lide at spille på sport, kan disse eSport-spil måske også interessere dig og indeholder mange velkendte væddemålsmarkeder, som de er kendte fra normale sportsbook væddemål.

FIFA forudsigelser

Et fodboldspil, hvor spillere konkurrerer i en kamp mod en modstander, ligesom en normal fodboldkamp, som blot foregår virtuelt på Playstation.

Madden forudsigelser

Et velkendt spil for NFL-fans opkaldt efter den professionelle “Hall of Fame-træner” og kommentator John Madden. Spillere konkurrerer i en virtuel amerikansk fodboldkamp mod en modstander.

NBA2k forudsigelser

Endnu et velkendt spil for NBA- og basketballfans, hvor spillere konkurrerer mod hinanden på den virtuelle basketbane for at finde en vinder.

Rocket League forudsigelser

Rocket League beskrives som en fodboldkamp, men med raketdrevne biler. Det har op til fire spillere tildelt hvert af de to hold, og spillets formål er at bruge de raketdrevne køretøjer til at slå bolden ind i modstanderens mål for at score point.


Hvor kan man se og følge eSport?

Uanset om man vil se Dota 2, CS:GO, Valorant, eller noget helt tredje er streamingplatformen Twitch svaret. Denne gratis platform giver eSport-fans mulighed for at følge deres favorit spil og teams hver gang de spiller, uanset hvilken disciplin man er til.

Derudover har CS:GO de senere år oplevet en massiv udvikling i Danmark, grundet de danske hold Astralis og Heroic, som er blandt verdens bedste Counter-Strike hold. Dette har betydet at TV2 Zulu og TV2 Play, nu ofte viser de største CS:GO kampe og særligt, når ét af de danske hold spiller.


*Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag