Tennis forudsigelser 2023 [French Open]

Opdag her vores forudsigelser om alle tennissæsonens Grand Slams, som nu bringer os French Open 2023 og find de bedste odds og spilmuligheder.

Sidst opdateret
999
Registrer dig her
Tennis forudsigelser

ATP og WTAs tennisplaner for denne 2023-sæson, startede som sædvanligt med Australian Open, som blev afholdt den 16. januar og er traditionen tro årets første Grand Slam-turnering. Her endte Aryna Sabalenka og Novak Djokovic med at triumfere, før der blev taget hul på grussæsonen, som nu bringer os årets næste Grand Slam, French Open 2023 hvor danske Holger Rune og Clara Tauson deltager side om side med andre store stjerner som b.la. Carlos Alacarz, Novak Djokovic, Medvedev, Iga Swiatek og Elena Rybakina.

Opdag her vores forudsigelser og gennemgang af tennissæsonens næste Grand Slam-turnering i Frankrig, hvor du finder alle de bedste odds, spiltips og de utallige muligheder for væddemål på French Open, hvor alle de store stjerner skal dyste på grusbanerne.  

Scenen er dermed sat til endnu en sæson med massevis af spændende tennis fra øverste hylde, som starter her med forudsigelser om den næste Grand Slam-turnering, French Open 2023.


French Open 2023 forudsigelser

Optakten til French Open har budt på en række ATP og WTA 250, 500 og 1000-turneringer på grus i værtslandet Frankrig, sammen med Tyskland, Italien og Spanien før dette. Her endte Holger Rune med sejren i Tyskland til BWW Open og tabte herefter finalen til Rom Masters. Den unge dansker har dermed fået en flot optakt til denne næste Grand Slam, hvor danskeren har imponeret tennisverdenen med hans store resultater på grus mod store navne som Novak Djokovic og Casper Ruud, som begge er blevet besejret fornyeligt.

Rafael Nadal og Iga Swiatak er turneringens forsvarende mestre, efter de sidste år tog sejren i French Open-finalerne i henholdsvis ATP og WTA-kredsløbet. Nadal deltager dog ikke i årets turnering, hvilket i stedet gør plads til Djokovic, Alcaraz og Rune som de største favoritter for herrerne. På kvindesiden har forudsigelserne polakken Swiatek som den helt store favorit, som jagtes af verdens nummer to, Sabalenka.Bedste odds på French Open 2023

Årets anden Grand Slam er skudt i gang og French Open 2023 vil vanen tro, give os mange store tennisopgør med alle de største stjerner.

Som én af årets allerstørste sportsbegivenheder, tilbyder Marathonbet 0 % margin væddemål, på udvalgte kampe fra denne Grand Slam, hvor du dermed får de højeste odds til dine væddemål. Se herunder hvor du får nogle af de bedste odds til næste runde af French Open 2023.

🔜French Open-odds med 0 % margin i denne runde

🎾 Carlos Alcaraz 🆚 Novak Djokovic [08/06/2023 – 11:00]Favoritter til at vinde French Open 2023 for mænd?

Der er ingen tvivl om, at konsistensen af de bedste spillere i herretennis har været yderst imponerende. Uanset om der er tale om Djokovic, Nadal eller Medvedev, har de tre vist sig frem uge efter uge og måned efter måned. Men med fremkomsten af nye yngre stjerner som Tstsipas, Alcaraz, Ruud og danske Holger Rune, åbner feltet sig for alvor op og bringer ekstra spænding til.

Baseret på 2023-resultater og momentum indeværende sæson, er det bestemt verdens nummer ét Carlos Alcaraz, som er den der skal besejres i år. Spanieren kommer ind til denne Grand Slam-turnering med turneringssejre under bæltet i både Madrid og Barcelona og virker stærkere end nogensinde. Han skal dog være opmærksom på Daniil Medvedev, Andrey Rublev og Holger Rune, som alle har haft en god optakt til French Open 2023. Hertil kommer Novak Djokovic, som ikke har haft en optimal indledning til turneringen, men selvfølgelig ikke kan undervurderes i lyset af hans historiske præstationer.

Herunder er de seneste odds for mændenes favoritter til French Open 2023:

 • Carlos Alcaraz – @2.30
 • Novak Djokovic – @3.00
 • Holger Rune – @8.70
 • Daniil Medvedev – @9.00
 • Stefanos Tsitsipas – @13.00
 • Jannik Sinner – @15.00
 • Casper Ruud – @17.00
 • Alexander Zverev – @27.00
 • Andrey Rublev – @29.00


Favoritter til at vinde French 2023 for kvinder?

Damesiden har været mindre konsekvent end herresiden, hvor mange spillere har haft mulighed for at blive kronet som mester de seneste år. Baseret på opvarmningsturneringerne til dette års French Open er de kvinder, der ser bedst ud lige nu, Aryna Sabalenka, Elena Rybakina og Ons Jabour. På trods af dette er det forsvarende mester Iga Swiatek som starter French Open 2023 som klar favorit, hvor hun kan vinde sin tredje Grand Slam-titel.

Her er de seneste odds for kvindernes favoritter til French Open 2023:

 • Iga Swiatek – @1.74
 • Aryna Sabalenka – @6.40
 • Elena Rybakina – @6.85
 • Jelena Ostapenko – @15.50
 • Coco Grauff – @16.25
 • Barbora Krejcikova – @19.25
 • Paula Badosa – @24.00
 • Ons Jabour – @27.00
 • Jessica Pegula – @34.00


French Open 2023 spilforslag

Hvad er de bedste væddemåltips til dette års French Open 2023? Vi har herunder samlet en lille håndfuld spilforslag, til tennisvæddemål til denne Grand Slam-turnering i Frankrig.

Der er mange om buddet i år og derfor også massevis af markeder med fantastiske odds på denne udegave af French Open.


Spil på at Holger Rune vinder sin første Grand Slam-titel

Danske Holger Rune er nu nummer seks på verdensranglisten og har i optakten til French Open besejret navne som Novak Djokovic og Casper Ruud, som begge er placeret foran danskeren på ranglisten. Den unge Holger vandt desuden BMW Open og var i finalen til Rom Masters og ser stærkere ud end nogensinde på grusunderlaget. Dermed har han gode chancer for, at sikre sin første Grand Slam-titel i Frankrig.


Spil på at Aryna Sabalenka til French Open

På kvindesiden er Swiatek den helt store favorit og en eventuel triumf til polakken belønnes dermed med et relativt lavt odds. Derfor kan der være god værdi i, at spille på den næststørste favorit på WTA-kredsløbet, som er Sabalenka, der i øvrigt vandt på grus i Madrid for ganske nyligt.Hvornår er French Open 2023?

Kvalifikationen til French Open 2023 starter mandag den 22. maj og slutter fredag den 26. maj.
Hovedlodtrækningen starter søndag den 28. maj og herre- og damesinglefinalerne er i weekenden den 10. juni.
Der vil være natsession hver dag fra mandag den 29. maj og frem til semifinalerne.
Lodtrækningen finder sandsynligvis sted torsdag den 25. maj eller fredag den 26. maj.


Hvor spilles French Open 2023?

French Open 2023 er årets anden Grand Slam-tennisturnering, som afholdes over to uger på Stade Roland Garros i Paris, Frankrig.


Hvor kan man se French Open?

French Open 2023 kan ses live i Danmark, takket være Tv2 som ejer rettighederne til toptennis. Dermed kan turneringen følges på Tv2 Sport eller Tv2 Play, som dækker hele denne Grand Slam og alle Holger Runes kampe.*Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag