El Clásico-forudsigelser 2023/24

Gå ikke glip af de bedste forudsigelser og odds tilgængelige for det kommende El Clásico, hvor Real Madrid og FC Barcelona skal dyste på Estadi Olimpic Lluís Companys stadium i Barcelona for første gang.

Sidst opdateret
2135
Registrer dig her

TL;DR – Har du ikke tid til at læse det hele? Her er artiklen i korte træk.

  • Sæsonens første EL Clasico bliver spillet den 28. oktober 2023.
  • Som altid bliver det en tæt kamp, Real Madrid er lige nu nummer et i tabellen med 25 point, imens Barcelona er på anden plads med 24 point.
  • Læs forneden for at se statistiker omkring EL Clasico igennem årene.
  • Kampens bedste spiltip: 🔜 FC Barcelona 🆚 Real Madrid [28/10/2023 – kl. 16:15]: Begge Hold Scorer + FC Barcelona Vinder; odds @3.98

Marathonbets forudsigelser om alt den bedste fodbold er i fuld gang, hvor spansk fodbold nu bringer os det største fodbold-derby, El Clasico. Vi bringer dig her de bedste forudsigelser og spilforslag, så du lettere kan spille på dette kommende traditionsopgør mellem de to ærkerivaler fra Spanien, hvor der som altid er mange fantastiske odds og spilmuligheder at finde.  

🔜Gå ikke glip af det kommende El Clasico den 28. oktober 2023, som er denne sæsons første møde mellem Barcelona og Real Madrid!

El Clasico er et helt særligt derby som mange fodboldfans sætter hak i kalenderen ved – en kamp imellem to af de mest succesrige klubber i spansk fodboldhistorie, nemlig Real Madrid og Barcelona.

På det seneste har de regerende La Liga-mestre, Barcelona, nærmest gjort det til en vane at slå Real Madrid. Barca vil ikke give Carlo Ancelottis side noget pusterum, da truppen håber at gentage deres succes fra sidste sæsons (slet), og nuppe det eftertragtede spanske trofæ igen i årets La Liga. Madrid ligger lige nu nummer et i tabellen (overraskende nok på en delt første plads med Girona) med 25 point, mens Barcelona er et point bagud på nummer tre. Man må sige at Merengue pisker sin truppe så de kan få en mere stabil førsteplads i La Liga tabellen.

Sidste gang de spanske trupper mødte hinanden var til sommerderbyet i USA som var en venskabskamp, kampen endte med en 3-0-sejr til Barcelona. Hvis man kun skal kigge på de officielle møder, skal man hele vejen tilbage til den anden del af sidste års Copa del Rey-semifinale, som Madrid vandt 0-4.

Vi starter her prognoserne for det næste ‘El Clásico’ som er på programmet, hvor FC Barcelona og Real Madrid skal dyste om æren og et muligt trofæ i årets finale.


Hvornår spilles El Clasico 2023/24?

Det næste programsatte El Clasico er den 28. oktober 2023, og det bliver spillet på Barcelonas hjemmebane, på Estadi Olimpic Lluís Companys stadium.

Det andet El Clasico i La Liga er allerede blevet fastsat til at blive spillet den 21. april 2024 – en lille måned inden La Liga sæsonen bliver afsluttet.

Sidste sæson har de to klubber spillet seks El Clasico-opgør, hvor to af disse var i La Liga, to var i Copa del Rey, et var i den spanske Super Cup-finale og det sidste opgør var en træningskamp forud for sæsonstarten.

✔Seneste El Clasico blev spillet den 5. april 2023 i Copa del Rey. Her blev kampens vinder Real Madrid, som med deres 0-4 sejr i dette opgør, spillede sig i finalen hvor Osasuna ventede.


De sidste 6 El Clasico kampe – hvem vandt?

Som sagt kan det være meget svært at forudsige hvem der vinder El Clasico fordi begge trupper er nogle af de bedste i fodbold. Men statistik og data er en hver betters ven. Forneden kan du se hvem der har vundet de sidste seks El Classicos, samt hvem der scorede mål for trupperne.

  • 02/02/2023: Real Madrid 🆚 FC Barcelona [0-1]
  • 15/01/2023: Real Madrid 🆚 FC Barcelona [1-3]
  • 16/10/2023: Real Madrid 🆚 FC Barcelona [3-1]
  • 24/07/2022: Real Madrid 🆚 FC Barcelona [0-1]
  • 20/03/2022: Real Madrid 🆚 FC Barcelona [0-4]
  • 21/01/2022: FC Barcelona 🆚 Real Madrid [2-3]

Hvem har vundet flest El Clasicos – Barcelona eller Real Madrid?

TurneringKampeReal Madrid vinderFC Barcelona vinderUafgjort
La Liga186777435
Copa del Rey3612168
Copa de La Liga6024
Supercopa de Espana16952
Copa de la Coronación1010
Champions League8323
I alt25310110052

Hvem er top målscorer i El Clasico?

SpillerKlubAntal mål
Lionel MessiFC Barcelona26
Alfredo Di StefanoReal Madrid18
Cristiano RonaldoReal Madrid18
Raul GonzalezReal Madrid15
Cesar AlvarezBarcelona14
Francisco GentoReal Madrid14
Ferenc PuskasReal Madrid14

Hvem er de fem bedste spillere med flest optræden i El Clasico?

SpillerKlubOptræden
Sergio BusquetsFC Barcelona47
Sergio RamosReal Madrid45
Lionel MessiFC Barcelona45
Francisco GentoReal Madrid42
Manuel SanchisReal Madrid42
Xavi HernandezFC Barcelona42
Karim BenzemaReal Madrid42

De fem største sejre i El Clasicos historie

DatoKampTurnering
19/06/1943Real Madrid 11–1 BarcelonaCopa del Rey
3/02/1935Real Madrid 8–2 BarcelonaLa Liga
24/09/1950Barcelona 7–2 Real MadridLa Liga
19/05/1957Barcelona 6–1 Real MadridCopa del Rey
18/09/1949Real Madrid 6–1 BarcelonaLa Liga


Bedste El Clasico odds

🔜 FC Barcelona 🆚 Real Madrid [28/10/2023 – kl. 16:15

Hjemmesejr (1)| Uafgjort (X)| Udesejr (2)
@2.60@3.80@2.82
1X2-marked: FC Barcelona 🆚 Real Madrid


Hvem vinder El Clasico? Vinder Real eller Barca?

Spansk fodbolds vigtigste kamp, El Clásico, er også en af verdens største fodboldbegivenheder, og kommer derfor med et massivt udvalg af væddemålHos Marathonbet findes mere end 400 markeder, der tilbyder dig adskillige El Clasico-odds og spilmuligheder. Dertil kommer også et stort udvalg af live-væddemål, som kan spilles under kampens afvikling efter startfløjtet, har lydt.

Den højspændte kamp mellem rivalerne FC Barcelona og Real Madrid skuffer næsten aldrig og byder ofte på masser af dramatik, mål og passion. Særligt denne næste udgave af El Clasico tyder på at blive en yderst interessant og tæt duel, da La Liga igen er mere jævnbyrdig end den har været de seneste par sæsoner. Det tyder dog på, at Real Madrid har de bedste kort på hånden ifht. det spanske mesterskab, da de har en bedre formkurve og flere point end deres modstander – men kun lige med nød og næppe! Dog er den catalanske klub ekstra motiveret til at vinde denne næste kamp, da de har et kæmpe ønske om at vinde det spanske mesterskab igen i år.

El Clasico er historisk set et meget tæt opgør, uanset formkurven for de to hold, da kampen har stor symbolsk betydning for begge klubber, hvor der kæmpes mere om ære end om point og trofæer. Dette bekræftes når man dykker ned i head-to-head statistikken mellem de to. Her havde de begge forud for denne sæson scoret i alt 325 mål mod hinanden i alle deres møder gennem hele La Liga-historien, hvilket afspejler jævnbyrdigheden og spændingen af El Clasico, som altid er en neglebider af en fodboldkamp.            

I dette El Clasico-opgør kan vi se frem til at nyde en række nye ansigter, som for første gang skal duellere i en af verdens allerstørste fodboldkampe. I sommerens transfervindue blev İlkay Gündogan den første forstærkning hos Barcelona, som blev fulgt op af sin gamle City holdkammerat Joao Cancelo og Oriol Romeu. På den modsatte side har Real Madrid forstærket sig med selveste Jude Bellingham og Kepa Arrizabalaga, samt Fran García – læs mere om alle sommerens fodboldtransfers her.

Det bliver derfor yderst interessant at følge slaget og se om El Clasicos nye ansigter får vist sig frem, eller om det bliver kendte ansigter som Gavi, Lamine Yamal og danske Andreas Christensen for Barca, og Vinicius Junior, Federico Valverde og Rodrygo for Madrid, som kommer til at stå i rampelyset.   El Clasico væddemålsmarkeder

Som nævnt tilbydes der flere hundrede væddemålsmarkeder på El Clasico hos Marathonbet, og der er derfor noget for en hver type spiller. Herunder har vi fremhævet en række spilforslag til det næste opgør mellem FC Barcelona og Real Madrid, hvor der en mange høje og værdifulde odds at finde. 

Markeder på mål: Madrid-Barcelona

Ser man på alle indbyrdes møder mellem Real Madrid og Barcelona siden 2011, forefindes der kun ét enkelt opgør i 2019, hvor El Clasico endte målløs. Foruden denne ene kamp, har der altså været garanti for minimum et mål i mere end 10 år, og med dette incitament er der derfor god grund til at overveje væddemål på markeder for mål hos Marathonbet. Dertil kommer tilstedeværelsen af store målscorer som Joselu, Lewandowski, Raphinha, Jude Bellingham og Vinicius Junior, der formeligt alle går efter at blive El Clasico-målscorer i 2024.

Derfor vil vi nu gennemgå en række markeder for mål, hvor der er værdifulde odds af finde på dette El Clasico!

⚽ Første hold til at score et mål ⚽

FC Barcelona: @1.92

Real Madrid: @1.97

🥅Første hold til at score 2 mål: Madrid eller Barcelona? 🥅

FC Barcelona: @2.56

Real Madrid: @3.02

Ingen: @2.73

➡️ Antal mål, der skal scores mellem begge hold ⬅️

Begge Hold Scorer + I Alt Over 2,5. Ja: @1.82

Et Hold Scorer 3 Eller Flere Mål. Ja: @2.66

Begge Hold Scorer + I Alt Under 4,5. Ja: @2.13El Clasico-odds: Barcelona-Real Madrid

El Clásico involverer altid et levende og spændingsfyldt spil, hvor der bliver ofret alt. Og med det faktum, at begge hold mødes hvor der potentielt er et mesterskab på spil betyder, at vi kan stå over for en meget åben kamp fuld af alternativer, som vi ser i forudsigelserne..   

El Clasico-handicapmarkeder

For spillere som tror på en sikker sejr til én af de to hold i rivalopgøret, kan der spilles væddemål med handicap, som kan være med til at sikre et fabelagtigt odds.

Hvis Real Madrid vinder El Clasico med handicap -1,5, giver dette en tilbagebetaling på hele @5.00. Er der omvendt tiltro til Barca, kan det modsatte væddemål indløses til @4.50.  


Vindermargin

En etmålssejr til Real Madrid starter ved @4.60 og går op til @7.70, hvis de vinder med præcis to mål. I modsætning til denne mulighed starter Barcelonas sejr med præcis et mål ved @4.40 og skyder op til @7.20 hvis de er i stand til at fordoble det.


Halvleg med flest mål i Barcelona-Real Madrid

Får vi en strålende start, eller bliver El Clasico afgjort i anden halvleg af opgøret? Oddset på at første halvleg får de fleste mål er @3.10, som er noget mere værdifuldt end @1.98, som tilbydes på flest mål i 2. halvleg.

Oddset på at halvlegene ender med det samme antal mål er på @3.92.


Som det kan ses på disse udvalgte odds, kan man hos Marathonbet spille på en lang række markeder ud over mål og kampresultat. Find alle markeder og odds til Real Madrid- FC Barcelona og nyd de bedste væddemål for La Liga og El Clásico.

📌El Clásico bringer mere end 400 markeder tilgængelige for opgøret Real Madrid vs Barcelona.Hvor kan man se kampen El Clásico mellem Madrid og Barcelona?

Den spanske topkamp mellem Real Madrid og FC Barcelona, kan ligesom de øvrige La Liga-opgør følges fra Danmark, takket været Tv2 Danmark der er rettighedshaver af fodbold fra den bedste spanske række.

🔛El Clasico vises desværre ikke på dansk TV når der er tale om Copa del Rey. Kampen kan i stedet følges via udenlandske streamingtjenester.

Dermed kan El Clasico følges live i dit fjernsyn på Tv2 Sport eller fra deres streamingplatform Tv2 Play, for alle abonnenter, mens liveodds på opgøret kan følges hos Marathonbet!*Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag