Odds Tips Fodbold: Vores Bedste Odds Spiltip

Er du lidt grøn når det kommer til betting? Marathonbet giver dig et overblik om hvordan man potentielt kan skabe mere succes med sine fodbold odds, samt hvor du finder Marathonbets fodbold spiltips.

Sidst opdateret
502
Registrer dig her
fodbold

Fodbold er et smukt spil, og derfor er det sporten, som folk vædder allermest på her på Marathonbet. At have en forståelse for, hvordan man vædder på fodbold, er meget vigtigt for vores brugere. I denne guide til væddemål har vi derfor forberedt en liste over generelle tips, så du kan vædde på dit favorithold ved at bruge de bedste previews til fodbold.

 Marathonbets guide til væddemål gør dit liv nemmere ved at give dig de bedste tips og tricks, så du har dem i din hule hånd. Denne gang tager vi et kig på vores vejledninger til fodboldvæddemål.

Essentielle odds tips fodbold

Marathonbet giver vi dig nogle essentielle fodbold odds tips, som du kan bruge i kombination med de daglige spiltips, som vi udgiver. Fodbold er emnet denne gang, så følg denne fantastiske guide med de ti bedste tips til dette smukke spil.

Din guide til betting: de bedste strategier for solide fodbold odds tips

Læs de følgende punkter nøje; de kan gøre en stor forskel, når man skal vædde på fodbold. Fodbold ser måske ud til at være en sport, som alle forstår, men der er flere fejl og fælder, som burde undgås. Vi har valgt de bedst mulige tips til fodbold betting.

Det handler meget mere end bare om 1-X-2 væddemål fodbold odds

På trods af, at fodbold er en af de mest populære sportsmarkeder, så handler fodboldvæddemål om meget mere end bare simple 1-x-2 væddemål. Alt afhængig af begivenheden så kan du finde mere end 600 markeder til bare én kamp. Med andre ord er der altid en ny mulighed, der venter på at blive opdaget blandt de væddemål og markeder, som Marathonbet tilbyder. Det er derfor vigtigt, at du kender dine vigtigste væddemålsmarkeder – at du forstår de forskellige fodbold odds og hvordan man kan sammensætte dem til en potentiel gevinst.

Fodbold tips & begivenhedsanalyse

Dette fodbold odds tip er et absolut must. Fodboldviden er nemmere at få sammenlignet med alle andre sport, men det betyder ikke, at vi ikke skal lave vores lektierLæs op om pre-match informationernestatistikkerne, udvalget i begge hold og om hvert hold har brug for at vinde eller score. Fra deltagelse til eksterne faktorer til holdrotationer—al information er godt! Du kan læse mere om vores ugentlige odds spiltips lige her.

Selv antallet af reservationer og den valgte dommer kan være vigtig. Hvis du har tænkt dig at vædde på fodbold, så er en af de bedste fodbold odds tips for at lave gode forudsigelser, at man skal være velinformeret.

Selv en lille ting kan gøre en forskel. Går dommeren i næste kamp altid til sin lomme? Er modstanderens forsvar uorganiseret? Skal en ung målmand træde ind for en skadet førsteholdsmålmand for første gang på et stort stadion? Har en bestemt spiller brug for et mål for at slå en rekord?

Fodbold tips: søg på odds og værdimarkeder

Nogle markeder er mere passende, når det handler om tætte, lige kampe; for eksempel, ”Begge Hold Scorer”, ”Mere End 1.5 Mål før halvleg”, ”Mere End 2.5 Totale Mål”. Til ensidige kampe, kan du altid vædde på favoritholdet “Vinder 1. halvleg + Fuld Tid”, eller “Vinder Med Rent Mål” for at øge oddset på dit væddemål.

At gå mod strømmen i fodbold odds

Med hensyn til det forrige tip er det, at spotte trends, er nøglen til at vædde på fodbold. Har et hold i midten af tabellen spillet fem kampe uden at indkassere som udehold? I så fald er det højst sandsynligt at dette lykkeløb snart slutter. Har en topscorer fra sidste sæson spillet syv kampe uden at score? Denne trend ender måske meget pludseligt.

Fodbold odds tips og handicap spil

Handicap-væddemål er også relevante for odds tips til fodbold, især når to hold med forskellige kvaliteter mødes (f.eks. i Euro 2024 gruppespillet). Spørgsmålet er ikke, om Portugal vinder mod Litauen, eller om Spanien vinder mod Malta, spørgsmålet er: med hvor mange? På den her måde kan du lede efter fodbold odds, der passer bedst til holdene og forsøge at sikre en god værdi. På samme måde, for to hold på samme niveau kan du vædde med et positivt handicap, så du får en fordel uden at ændre værdien af dine fodbold odds alt for meget.

Men handicap-væddemål rækker meget længere end simple mål-handicap. Der er talrige variationer:

 • 0 Handicap eller Draw No Bet.
 • Vinder Kampen Med Handicap (3-Vejs)
 • Vinder Kampen Med Asiatisk Handicap
 • Flest Hjørnespark Med Handicap (2/3-Vejs, 1. Halvleg, 2. Halvleg, Fuldtid)
 • Forseelser begået
 • Gule kort
 • Offside

Live fodbold odds

Mange faktorer, der påvirker en fodboldkamp, er kun synlige, efter kampen er startet. Hvilken formation vil holdet danne på banen? Virker spilleren, som jeg gerne vil vælge som målscorer, plaget af noget? Har mit hold brug for 3 mål for at undgå at blive smidt ud af 2. runde i Copa del Rey?

Live-fodboldvæddemål kan også øge værdien af odds. For eksempel er PSGs odds mod Nice måske 1.16 på pre-match markeder. Men forestil dig, at Nice fører på måltavlen i kampens 10. minut på grund af et koncentrationsfald i PSGs forsvar. Hvad betyder det? Oddset på 1.16 stiger selvfølgelig, men dit hold har stadig 80 minutter til at rette op på det hele. Hvad hvis du venter i længere tid indtil kampens 30. minut?

Undgå almindelige fejl med dine fodbold odds

Der er nogle fejl i sportsvæddemål, som gentages gang på gang. På lang sigt er det bedst at undgå dem. Her får du de mest almindelige fejl, som vi anbefaler, at du undgår.

Fodbold odds tip nummer 1: At vædde på venskabskampe

Disse kampe er meget svære at forudsige. Selv hvis du ved, hvordan man vædder på fodbold i forsæsonen, så er mange af de informationer ikke længere gyldige. Et mindre hold med to ugers træning mere kan gøre livet surt for selv de største europæiske hold, hvis spillere ofte stadig er på ferie efter VM, og hvis træner har tænkt sig at teste spillere fra reserveholdet. Kort fortalt så ændrer spillets regler sig fuldstændigt i forsæsonen.

Fodbold odds tip nummer 2: Kun at vædde på favoritter

I Spanish League, for eksempel, plejede mestre at tjene omkring 100 point i det forrige årti. Men vi er begyndt at arbejde os hen imod en ny konkurrenceæra, hvor Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid og Sevilla ikke plejer at vinde mere end 70 % af deres kampe. Nu om dage ser trenden ud til at være, at mestre slutter af med lidt over 80 point. Er det derfor virkelig det værd at satse på store hold på lave odds?

Fodbold odds tip nummer 3: At kombinere lave odds

Det kan være en god mulighed for at øge værdien af et godt fodboldvæddemål. Du kan kombinere to begivenheder til to favorithold for at få odds, der er tæt på 2.00.

 • For eksempel kan to kombinerede odds på 1.30 resultere i odds på 1.69.
 • Kombinerede odds på 1.30 og 1.40 kan resultere i odds på 1.82.
 • To kombinerede odds på 1.40 nærmer sig odds på 2.00, ved at resultere i odds på 1.96.

Fodbold odds tip nummer 4: Udnyt det varierede marked

Dette tip er en efterfølger af det forrige. Det er nemmere at forklare med et eksempel. At kombinere to muligheder kan øge dine odds betydeligt uden at ofre din fordel. Marathonbets markeder tilbyder dig, for eksempel, muligheden for at kombinere 2-vejs “Slutresultat”-væddemål med “Mål I Alt”-væddemål. Der er mange tilgængelige muligheder i de store kampe.

 • Atlético Madrid Vinder eller Uafgjort + I Alt Under 2.5.
 • Mindst Ét Hold Scorer Ikke + I Alt Over 2.5.
 • Begge Hold Scorer I 2. Halvleg + Uafgjort i 2. Halvleg.
 • Juventus Vinder eller Uafgjort I 1. Halvleg + I Alt Over 1.5 i 1. Halvleg.

Følg guide til væddemål og de bedste fodbold odds spiltips til væddemål med Marathonbet!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here