Tennis regler & tennis odds tips

Sidst opdateret
440
Registrer dig her
tennis

TL;DR – Har du ikke tid til at læse det hele? Her er artiklen i korte træk.

Det er blevet tid til tennis med Marathonbets guide til væddemål – læs med og få forklaret tennis regler, så du er helt med når du placerer dine tennis bets. En af de mest populære sportsgrene – også, når det kommer til betting. Fra Australian Open til den nye Davis Cup, tennis turneringer i herre- og kvindetennis kører næsten hele året rundt. Tag bare et kig på vores tenniskalender 2024 og Marathonbet’s tennis verdensrangliste!

Her kan du læse mere om tennis regler, samt vores tennis odds vejledning. Tennis er en rigtig sjov sport at spille på, men det er vigtigt at lære de basale tennis regler for at kunne nyde både sit spil, og sporten mere.Grundlæggende tennis regler

Helt basalt forklaret er tennis et spil, hvor spillerne bruger en ketsjer til at slå en bold over et net og ind på modstanderens ‘bane’. Målet med tennis er at score point mod sin modstander.

Hvis modstanderen ikke formår at sende bolden over nettet til sin konkurrent, vinder konkurrenten et point. Point begynder med, at en spiller serverer bolden til sin modstander. Spillere kan kun slå bolden med deres ketcher én gang pr. handling. Bolden får lov til at hoppe på banen én gang, men hvis den hopper uden for banen, mister man et point.

Tennis regler & tennisscoring

Tennis point tildeling, altså tennisscoring kan føles unødvendigt kompliceret, og det er måske her de fleste bliver forvirret.

Målet er at vinde individuelle spil kaldt ’partier’, partier er en del af et sæt. Hvis du vinder nok sæt, så vinder du hele kampen. De fleste tenniskampe er bedst ud af tre sæt, med undtagelse af herre Grand Slams som løber til bedst ud af fem.

Spillere skal tjene fire point for at vinde en tenniskamp. Point tildelingen er som følger:

  • 0, 15, 30, 40, spil

Hvis begge spillere når 40 point (altså at de begge vinder tre point), så går spillet til det man kalder deuce, hvilket reelt er ekstra point i spillet. En spiller skal vinde med to klare point fra deuce for at vinde kampen.

Spillere skal vinde seks partier for at vinde et sæt. Altså skal du vinde med to klare partier for at vinde et sæt, derfor er 6-4 sådan en almindelig sætscoring at se. Sæt kan strække sig ind i et 11. spil for at dyste om at nå op på 7-5. Hvis pointene er låst til 6-6, vil et tiebreak afgøre vinderen af ​​sættet.

Tennis regler & tennis betting

Forneden kan du læse om de forskellige betting typer, og hvordan de relaterer til tennis odds.

Tennis odds tips | Tennis regler & tennis vinderspil

Vinderspil er en populær type væddemål mange vælger. Vinderspil fokuserer på, hvem der vinder specifikke turneringer eller begivenheder.

I tennis betting findes der f.eks. fire årlige Grand Slam-begivenheder (Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open) som er meget populære når det kommer til vinderspil.

En særlig funktion i Marathonbets tennisvæddemål er, at du vil altid kunne indgå væddemål om, hvem vil vinde de fire næste Grand Slams, både hos mændene og kvinderne.Tennis odds tips | Tennis regler & Head-to-Head

I Head-to-Head væddemål satser man på at en bestemt spiller (eller en double-parring) vinder en bestemt kamp. Det fungerer på præcist samme måde som 1X2 væddemål på f.eks. fodboldkampe. Da tennis er en turneringssport, hvor spillerne enten går videre til næste runde eller ej, er H2H væddemål ret populære i tennis betting.

Tennis odds tips | Tennis regler & korrekt resultat væddemål

Du kan spille på korrekt resultat eller korrekt score i en tenniskamp.

Du kan også spille på individuelle sæt og forudsige, hvad resultat vil være i netop det sæt. Dette giver en fleksibilitet til at være mere kreativ med sine bets, samt evt. mulighed for at sammensætte bedre odds end hvad der er tilgængeligt.

Tennis odds tips | Tennis regler & Pre-match marked muligheder

Tennisvæddemål handler om meget mere end bare at vædde om, hvem vinder kampen. En dybdegående analyse af kampen kan hjælpe dig med at finde rigtige gode odds til den kamp, du har valgt. Handicap-væddemål, I Alt-markeder og spilmarkeder, tiebreaks og væddemål om kampresultater er alle sammen tilgængelige.

 “Vinder 1. Sæt + Kampen”-væddemål kan øge dine odds. Dette marked ligner meget ”Vinder 1. Halvleg”-markedet i fodbold.

Tennis odds tips & tennis odds live

Tennis er uden tvivl en af de mest populære sportsgrene, når det handler om live-væddemål, og du har uendelige muligheder her hos Marathonbet. Endelige antal spil per sæt, resultater i andet sæt, antal spil i alt, server – væd om lige det, du har lyst til. Animationerne og statistikkerne i det øverste højre hjørne af din skærm (hvis du bruger en desktop-hjemmeside) skal nok hjælpe dig og vise alle de oplysninger, der er tilgængelige, så du kan finde de bedste markeder og odds.

  • Eksempel 1. Den tennisspiller, du har valgt, taber et sæt tidligt i kampen, men pre-match oddsene lokkede dig ikke til at indgå et væddemål. Når din spiller er nede med 1-0, vil dine odds blive en smule højere, hvilket er det, du nok var på udkig efter til at begynde med. Vinder din spiller? Det er risikoen, man løber, når man vædder live…
  • Eksempel 2. To gode servespillere forsvarer deres serve uden problemer, og stillingen er 4-4. Hvis spilleren, som du gerne vil vædde vinder sættet, når de er nede med 0-15, så kunne det være et godt tidspunkt at indgå dit væddemål. Hvad hvis vi venter til, at stillingen er 0-30?

Bedste tips til, hvordan man vædder på tennis odds: tips og tricks

I modsætning til fodboldvæddemål, som alle virker til at forstå, er tennis et spil med mange elementer, som man skal tage i betragtning, når man beslutter sig for at indgå væddemål. Alt fra tennisbanens overflade til head-to-head rekorder mellem to modstandere kan have en indflydelse på kampen. Her er nogle elementer, som man skal tage i betragtning, nogle særenheder i tennisvæddemål og nogle uundværlige betting-tips til en af Marathonbets største sportsgrene. Den mest omfattende guide til tennisvæddemål.

Mange forskellige turneringer og overflader

Fire Grand Slams, ni Masters 1000 turneringer, Premier og internationale turneringer i kvindetennis (21 og 29), 13 ATP-500 turneringer, 40 ATP-250 Davis Cup turneringer, Fed Cup, OL og ITF—Marathonbet tilbyder altid tennismarkeder fra hele verden på alle overflader (græs, grus, hård eller beton) og i hver disciplin (single, double og mix). Vent på dit yndlingsøjeblik eller din yndlingskonkurrence.

De bedste tips til tennis odds tips: viden og informationer

Fra hvordan de nye ATP og WTA 2021 ranglister virker til top-spillere at holde øje med i 2021, så er alle informationer nyttige, når det handler om at finde markeder og rigtige gode odds hos Marathonbet. Fra tennisspillerens skudrepertoire til betydningen af den næste turnering, banens overflace, modstanderen, selv defensive pointrekorder—lær alt, hvad du kan!

  • For eksempel, kampe på hårde baner end græs har en tendens til at have flere tiebreaks, især dem, som har to spillere, som er rigtige gode til at serve.
  • Generelt er kvinders tenniskampe knap så påvirket af hvem det er, der server, end mænds kampe.
  • Desuden er spillere, der er gode til at serve (såsom Kevin Anderson, Isner, Karlovic og Sock), bestrider ikke point særlig meget, når de er nede med 0-30, især ikke på hurtige baner.
  • Selvom kampe på grus varer i længere tid, så er de overstået efter færre spil sammenlignet med kampe på hurtige baner.
  • Selvom tennis er en sportsgren, der kan overraske, så er det meget usandsynligt at en top-5 spiller taber mod en spiller, der ikke er blandt de top 50 bedste på ranglisten.


** Odds og markeder kan ændres

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here