Tennisvæddemål hos Marathonbet

Sidst opdateret
319
Registrer dig her
tennis

Det er blevet tid til tennis med Marathonbets guide til væddemål. En af de mest populære sportsgrene – også, når det handler om at vædde. Fra Australian Open til den nye Davis Cup, turneringer i herre- og kvindetennis kører næsten hele året rundt. Tag bare et kig på 2021-tenniskalenderen! Du kan også tage et kig på vores tennis vejledning for at få de bedste og mest pålidelige tips til, hvordan man vædder på denne fantastiske sport.

Bedste tips til, hvordan man vædder på tennis: tips og tricks

I modsætning til fodboldvæddemål, som alle virker til at forstå, er tennis et spil med mange elementer, som man skal tage i betragtning, når man beslutter sig for at indgå væddemål. Alt fra tennisbanens overflade til head-to-head rekorder mellem to modstandere kan have end indflydelse på kampen. Her er nogle elementer, som man skal tage i betragtning, nogle særenheder i tennisvæddemål og nogle uundværlige betting-tips til en af Marathonbets største sportsgrene. Den mest omfattende guide til tennisvæddemål.

Mange forskellige turneringer og overflader

Fire Grand Slams, ni Masters 1000 turneringer, Premier og internationale turneringer i kvindetennis (21 og 29), 13 ATP-500 turneringer, 40 ATP-250 Davis Cup turneringer, Fed Cup, OL og ITF—Marathonbet tilbyder altid tennismarkeder fra hele verden på alle overflader (græs, grus, hård eller beton) og i hvert disciplin (single, double og mix). Vent på dit yndlingsøjeblik eller din yndlingskonkurrence.

Vinderspil-markeder

En særlig funktion i Marathonbets tennisvæddemål er, at du vil altid kunne indgå væddemål om, hvem vil vinde de fire næste Grand Slams, både hos mændene og kvinderne.

Pre-match marked muligheder

Tennisvæddemål handler om meget mere end bare at vædde om, hvem vinder kampen. En dybdegående analyse af kampen kan hjælpe dig med at finde rigtige gode odds til den kamp, du har valgt. Handicap-væddemål, I Alt-markeder og spilmarkeder, tiebreaks og væddemål om kampresultater er alle sammen tilgængelige.

 “Vinder 1. Sæt + Kampen”-væddemål øger dine odds. Dette marked ligner meget ”Vinder 1. Halvleg”-markedet i fodbold.

Betydningen af live-væddemål i tennis

Tennis er uden tvivl en af de mest populære sportsgrene, når det handler om live-væddemål, og du har uendelige muligheder her hos Marathonbet. Endelige antal spil per sæt, resultater i andet sæt, antal spil i alt, server – væd om lige det, du har lyst til. Animationerne og statistikkerne i det øverste højre hjørne af din skærm (hvis du bruger en desktop-hjemmeside) skal nok hjælpe dig og vise alle de oplysninger, der er tilgængelige, så du kan finde de bedste markeder og odds.

  • Eksempel 1. Den tennisspiller, du har valgt, taber et sæt tidligt i kampen, men pre-match oddsene lokkede dig ikke til at indgå et væddemål. Når din spiller er nede med 1-0, vil dine odds blive en smule højere, hvilket er det, du nok var på udkig efter til at begynde med. Vinder din spiller? Det er risikoen, man løber, når man vædder live…
  • Eksempel 2. To gode servespillere forsvarer deres serve uden problemer, og stillingen er 4-4. Hvis spilleren, som du gerne vil vædde vinder sættet, når de er nede med 0-15, så kunne det være et godt tidspunkt at indgå dit væddemål. Hvad hvis vi venter til, at stillingen er 0-30?

De bedste tips til tennisvæddemål: viden og informationer

Fra hvordan de nye ATP og WTA 2021 ranglister virker til top-spillere at holde øje med i 2021, så er alle informationer nyttige, når det handler om at finde markeder og rigtige gode odds hos Marathonbet. Fra tennisspillerens skudrepertoire til betydningen af den næste turnering, banens overflace, modstanderen, selv defensive pointrekorder—lær alt, hvad du kan!

  • For eksempel, kampe på hårde baner end græs har en tendens til at have flere tiebreaks, især dem, som har to spillere, som er rigtige gode til at serve.
  • Generelt er kvinders tenniskampe knap så påvirket af hvem det er, der server, end mænds kampe.
  • Desuden er spillere, der er gode til at serve (såsom Kevin Anderson, Isner, Karlovic og Sock), bestrider ikke point særlig meget, når de er nede med 0-30, især ikke på hurtige baner.
  • Selvom kampe på grus varer i længere tid, så er de overstået efter færre spil sammenlignet med kampe på hurtige baner.
  • Selvom tennis er en sportsgren, der kan overraske, så er det meget usandsynligt at en top-5 spiller taber mod en spiller, der ikke er blandt de top 50 bedste på ranglisten.

** Odds og markeder kan ændres

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here