Fodboldchefer uden arbejde| Tilgængelige fodboldchefer

Her er vores liste over nogle af de mest spændende spillere uden klub, som kan hentes gratis denne sommer...

Sidst opdateret
451
Registrer dig her
Spillere uden Klub

Når transfervinduet åbner, vil masser af spillere være på vej til nye klubber. Men da flere klubber for tiden spænder bæltet ind, er det ikke alle klubber, der er villige til at sprænge banken.

Derfor har vi udvalgt nogle af de mest spændende gratis fodboldspillere på markedet, der søger ny klub i sæsonen 2021/22…

Spillere uden klub sommeren 2021 | Gratis spillere denne sommer

DIEGO COSTA

Alder: 32
Tidligere klub: Atlético Madrid

Hvorfor skrive kontrakt med ham? Det er ikke let at skaffe en spiller med et så naturligt målinstinkt, så Costa ville være en no-brainer for flere topklubber, der ønsker at forbedre deres offensiv denne sommer.  Selvom han ikke helt er helt på toppen som i sine Chelsea-dage, er Costa 32 på ingen måde et busted flush fra øverste hylde, selvom hans iltre temperament muligvis har afskrækket nogle bejlere, efter at han forlod Atlético i januar. Tottenham, Benfica og West Ham er blandt klubberne, der angiveligt holder øje med Costa.

ALEX TEIXEIRA

Alder: 31
Tidligere klub: Jiangsu Suning

Hvorfor skrive kontrakt med ham? Med 177 mål i løbet hans karriere, er der få gratis angribere på samme niveau, man kan erhverve sig denne sommer end den tidligere Shakhtar Donetsk-skarpretter. Den 31-årige brasilianer søger nye græsgange efter en vellykket periode på fem år  i Kina med Jiangsu Suning, med hvem han løftede den kinesiske Super League-titel i 2020. Aston Villa er blandt klubberne, der siges at have udtrykt interesse, selvom et skifte tilbage til Ukraine i manges øjne vil være et mere fornuftigt skifte.

DANIEL STURRIDGE

Alder: 31
Tidligere klub: Trabzonspor

Hvorfor skrive kontrakt med ham? Lad os komme direkte til sagen: ja, han er udsat for skader, og, ja, hvis han skriver kontrakt med din klub, skal du håndtere ham med ekstrem forsigtighed.

Det er dog let at overse, at Sturridge i en alder af 31 stadig har nogle gode år i sig, i hvad der ofte har været en frustrerende karriere.

En kortvarig aftale kombineret med en manager, der håndterer potentielle skader omhyggeligt, kan være, hvad Sturridge har brug for, så han kan få sin karriere tilbage på sporet – det ser ud til at fungere glimrende for Danny Welbeck i Brighton 

Der er ikke mangel på Premier League-klubber, der er desperate efter mål på vej ind i 2021/22-sæsonen, og det kan være Sturridges chance for en tilbagevenden til engelsk fodbold, hvis han er villig til at arbejde hårdt for det.

BOJAN

Alder: 30
Tidligere klub: Montreal Impact

Hvorfor skrive kontrakt med ham?

Han har ikke haft den karriere, hans tidlige potentiale ellers antydede, men den tidligere Barcelona-mand kunne være en spændende transfer for mange klubber denne sommer efter et kortvarigt ophold i Montreal Impact i MLS. Et skifte tilbage til England virker dog usandsynligt efter han generelt underpræsterede for Stoke i løbet af hans fem-årige ophold hos dem. Som 30-årig kan han dog stadig få en vellykket afslutning på sin karriere, hvis han kan finde den rigtige manager og klub at arbejde sammen med. Hvorvidt han stadig har det drive, der kræves for at konkurrere i fodboldens største ligaer, er dog et godt spørgsmål, især efter at Impact nægtede at tilbyde ham en forlænget aftale tilbage i december 2020. 

PAPE SOUARÉ

Alder: 31
Tidligere klub: Troyes

Hvorfor skrive kontrakt med ham? Han har haft en solid karriere i Premier League efter en fireårig periode med Crystal Palace mellem 2015 og 2019.

Nu er den senegalesiske venstreback Souaré på udkig efter en ny klub efter et ophold i den franske Ligue 2-klub, Troyes. Han kan måske tænke, at han ikke fik forløst sit potentiale, efter at skader, som følger af en bilulykke, hæmmede hans sidste år med Crystal Palace, og han kunne være en solid gratis transfer for flere Championship-klubber, der ønsker at spare penge på deres transfer-budget.

RYAN SHOTTON

Alder: 32
Tidligere klub: Melbourne Victory

Hvorfor skrive kontrakt med ham? Han har et væld af erfaring på Championship-niveau, da han var en grundpille i Birmingham og Middlesbroughs forsvar, og han kan blive fristet til at flytte tilbage til Storbritannien efter et kort ophold i Australien. Med sine 189 cm rager kan godt op i ethvert forsvar, og så han også en alsidig spiller, der kan spille højre back, højre fløj og som angriber. Vi skal heller ikke glemme hans ikoniske våben – lange indkast, der kan konkurrere med legendariske Rory Delap.

COSTEL PANTILIMON

Alder: 34
Tidligere klub: Denizlispor

Hvorfor skrive kontrakt med ham? Den to meter høje keeper er uden kontrakt efter en periode i den tyrkiske Super Lig, og han har masser erfaring fra Premier League og Championship. Man City, Sunderland, Watford og Nottingham Forest er nogle af klubberne, man kan finde på hans CV. Den rumænske kæmpe har været tilfreds med at spille anden violin hos de klubber, han har repræsenteret, og med en alder på 34 har han stadig nogle gode år i sig, når man tænker på, at han er målmand. Topklubber er normalt tilbageholdende med at gribe dybt i lommerne for en reservemålmand. Pantilimon kan derfor være en fornuftig investering for mange klubber.

JOSÉ IZQUIERDO

Alder: 29
Tidligere klub: Brighton

Hvorfor skrive kontrakt med ham? Han er en uortodoks spiller, der stadig har noget at tilbyde som indskifter – hvis hans krop kan holde til flere år på topniveau. Colombianeren forlod Brighton tidligere på sommeren efter to skadesplagede sæsoner på den engelske sydkyst, men startede faktisk som lidt af en livslinje for klubben, da hans fem mål hjalp dem med at konsolidere sig på Premier League-niveau. Hvis han har blikket rettet mod en topliga for sit næste skifte, kan en såkaldt pay-as-you-play-aftale passe begge parter, i det mindste på kort sigt.  

NICOLAS NKOULOU

Alder: 31
Tidligere klub: Torino

Hvorfor skrive kontrakt med ham? Nkoulou har udmærket sig med at samle erfaring i to af Europas store ligaer som en pålidelig forsvarsspiller i Monaco, Marseille og Torino, og han blomstrede også på den internationale scene og scorede en vigtig udligning i 2017-finalen for Cameroun i Africa Cup of Nations, da de vandt turneringen.

Det er sjældent, man finder det erfaringsniveau på markedet, og Leeds er blandt de klubber, der menes at være interesserede. Rygtet går på, at Marcelo Bielsa gerne vil genforenes med forsvarsspilleren, der tjente ham så godt i hans tid i Marseille.

EZGJAN ALIOSKI

Alder: 29
Tidligere klub: Leeds Utd

Hvorfor skrive kontrakt med ham? Nyheden om, at ‘Gjianni’ ville forlade Elland Road tidligere på sommeren, blev mødt med pæne ord fra de trofaste fans hos Leeds Utd, der ønsker makedoneren det bedste i hans fremtidige karriere. Han har spillet en central rolle i holdets udvikling fra middelmådigt Championship-mandskab til at blive et robust indslag i Premier League. Den eventyrlystne venstreback er muligvis den mest alsidige spiller, som kan hentes gratis denne sommer. Han har spiller næsten alle positioner på banen i løbet af sit fireårige ophold hos det hvidblusede hold fra Nordengland. Alioski er blandt andet rygtet til Leeds’ tyrkiske rivaler, Galatasaray, hvilket dog kan skade hans ry hos fanbasen i Leeds.

JÉRÔME BOATENG

Alder: 32
Tidligere klub: Bayern München

Hvorfor skrive kontrakt med ham? Denne fyr ved en ting eller to om at vinde store trofæer. VM, Champions League og klub-VM er blot en nogle af de trofæer, han har løftet i løbet af hans gloværdige karriere, der i en alder af 32 år meget vel kunne byde på endnu mere sølvtøj. Det er heller ikke fordi, han holder sig tilbage. Boateng spillede 39 kampe for Bayern i sidste sæson, da de vandt endnu en Bundesliga-titel. Tottenham er blot en af klubberne, der kæmper om hans underskrift.

ROBBIE BRADY

Alder: 29
Tidligere klub:Burnley

Hvorfor skrive kontrakt med ham? Selvom han ikke altid nødvendigvis var det første navn på holdkortet i den sidste tid hos Burnley, var ireren altid pålidelig, og han scorede fire mål i 87 Premier League-optrædener under sit fireårige ophold hos Lancashire-klubben. Et par EFL Championship-klubber har allerede været ude med et par diskrete forespørgsler, da den hårdtarbejdende kantspiller stadig er den rigtige side af de 30 år.

ADAM REACH

Alder: 28
Tidligere klub: Sheffield Wednesday

Hvorfor skrive kontrakt med ham? Han er en erfaren Championship-spiller med over 250 kampe på bagen i den næstbedste engelske række. Reach har sandsynligvis også brug for en ny udfordring efter en for det meste vellykket femårig periode i South Yorkshire-klubben, Sheffield Wednesday, der bukkede under for presset og rykkede ned i sidste sæson. Der er skåret ind til benet i mange Championship-klubber, så med hans gode alder taget i betragtning, vil han være et fornuftigt køb for mange klubber i den anden bedste række i England.

Gratis Spillere – Gratis Transfers 2021

 • ADAM REACH
 • ALEX TEIXEIRA
 • BOJAN
 • COSTEL PANTILIMON 
 • DANIEL STURRIDGE
 • DIEGO COSTA
 • EZGJAN ALIOSKI
 • JÉRÔME BOATENG
 • JOSÉ IZQUIERDO
 • MAMADOU SAKHO
 • NICOLAS NKOULOU
 • PAPE SOUARÉ
 • ROBBIE BRADY
 • RYAN SHOTTON

Liste opdateret d. 27/07/21

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here