VM Håndbold 2023: Odds, Tips og Kampprogram

Sidst opdateret
1716
Registrer dig her
De danske håndboldkvinder er på banen igen i VM håndbold 2023.

TL;DR – Har du ikke tid til at læse det hele? Her er artiklen i korte træk.

 • Danmark vandt bronze i årets VM i håndbold. Vi tabte desværre til ærkerivalen Norge med et point -28-29 – og derved gik Norge videre til finalen.
 • Årets vinder er Frankrig – de vandt over Norge med 31-28.
 • Næste VM Håndbold bliver afholdt d. 28. november – 15. december 2024 i Ungarn, Schweiz og Østrig.
 • Årets håndbold VM afholdes i Danmark, Sverige og Norge – hvis du vil ind og se hånboldkvinderne i Herning!
 • Danmarks største profiler: Sandra Toft og Emma Friis,Kristina Jørgensen og Julie Scaglione.

Indhold

Seneste nyt | Håndboldkvinderne VM 2023

Håndboldverdensmesterskabet 2023 er slut, og herfra må vi sige at selvfølgelig havde vi håbet på at Danmark kom helt op på første pladsen, men sådan gik det desværre ikke. Bronze er utroligt flot, og både de danske håndboldkvinder og Jesper Jensen gjorde det fortræffeligt ude på banen i årets mesterskab.

Danmark klarede sig rigtig fint igennem mesterskabet med kun to nederlag – overfor Japan, og derefter ærkerivalen Norge i semifinalen. Fredagskampen var intens for både spillere og tilskuere, og den dramatiske slutning ramte endda vores klippe Sandra Toft som blev helt berørt, og det kan man godt forstå.

Det var en kæmpe mavepuster, der scorede i sidste sekund. Vi havde talt om en ting. Var det tæt til sidst, var hun den eneste, der ikke måtte skyde. Det gør bare enormt ondt. 

Sandra Toft

Toft hentyder til norske Henny Reistad – Reistad var hands down den stærkeste profil ude på banen med sine 15 mål på 17 afslutninger – inklusiv kampens sidste mål som tippede spillet til Norge.

Vi ved at de sidst par år ikke just har skabt de resultater både spillerne og fansene ønskede, men årets håndboldverdensmesterskab viser hvad de danske damer dur til, og hvad de er på vej til at blive. Med de udspil som vi har set både fra kendte profiler, samt de nye på holdet kan vi konstatere at det er et hold der kan vinde sølv eller guld ved næste år. Hr. Jensen melder ud:

Jeg er helt sikker på, at jeg hellere vil – og det lyder fuldstændig sindssygt, det jeg siger nu, men – jeg vil hellere have en bronzemedalje i Boxen, end jeg vil have en sølvmedalje i Boxen. For så slutter man af med en skuffelse og sidder derude og hænger bagefter. Så det her var det næstbedste resultat vi kunne lave, efter at blive verdensmester.

Jesper Jensen

Vi må alle se på den lyse side, og de beviser håndboldkvinderne og Jesper Jensen viser os på en konstant forbedring i deres spil. Danmark er lige nu nummer tre i verden, og bronzemedaljerne lod sig gøre, fordi Danmark slog Sverige i kampen om tredjepladsen med et enkelt point – 28-27.

Årets vinder Frankrig leverede et skyhøjt niveau og fart over feltet i finalen overfor kæmpetalentet Norge. Begge trupperne spillede virkelig flot på banen, men Frankrig slap bedst ud af opgørets første 30 minutter og var altså i front med 20-17 i pausen, det var denne kant der førte til deres sejr. Som vi har set det mange gange i årets mesterskab er det nogle gange kun et enkelt point der skiller fårene fra bukkene.


De danske håndboldkvinder er helt klare til at vinde verdensmesterskabet 2023 – de har vundet fire kampe og tabt en enkelt til det virkelig disciplinerede Japanske hold med et enkelt point.

Sidste sejr var overfor Montenegro. Danmark slå Montenegro med to point – 26-24. De skal nu spille semifinalen overfor Norge d. 15. december kl.17:30 på hjemmebane i Boxen, og det er slet ikke så skidt endda.

Det blev til en kvartfinalesejr over Montenegro med små to point, og nu kan Danmark se frem til fredagens semifinale mod de bitre ærkerivaler fra Norge.

Montenegro kampen var blodig, men på det håndboldfaglige var der stor niveauforskel. Nogle af højdepunkterne fra første halvleg var Mie Højlund som sprang gennem midten og scorede til 6-5. Eller da Simone Petersen og Kristina Jørgensen viste elegant overtalsspil, inden Helena Elver senere fandt et hul mellem to montenegrinere, som reelt ikke var der, og skubbede danskerne på 11-9.

Og så besluttede Sandra Toft at komme ind i kampen, og reelt spille om medaljerne – dem som har set hende i aktion, ved at det er dødskysset for modstanderne. Lige inden pausen stod den 13-10 til de danske håndboldkvinder, og føringen fortsatte derefter.

I anden halvleg viste Danmark hvad de kan, men Montenegro spillede også på de rigtige tangenter. Det så lidt usikkert ud til tider, da begge trupperne viste det aggressive spil frem, og det gjorde kampen rigtig spændende. Til sidst lykkedes det alligevel Danmark at få den i hus, da Emma Friis lagde sin femte scoring blødt ind i det lange hjørne så den stod 24-20.

Vi har styr på nordmændene, de har styr på os, så det bliver nok relativt tæt, tror jeg, (…) Jeg ved ikke, om det er drømmescenariet at møde Norge, men det er i hvert fald drømmescenariet at stå i en semifinale og at have Boxen. Det er det, vi har set frem imod hele vejen igennem, og så har man selvfølgelig lov til at drømme stort om en finale, men første step var jo at være i semifinalen, og så må vi tage den fredag.

Jesper Jensen

I EM 2020 blev det til en fjerde plads, VM i 2021 til en tredjeplads og en andenplads ved sidste års EM 2022. Det har været en fin kurve, og der er mange af os der håber at Danmark nu kravler op på øverste podietrin i årets mesterskab.

I VM-kampene gjorde Jesper Jensen brug af b.la. Mie Højlund, kæmpetalentet Sandra Toft, Anne Mette Hansen og Line Haugsted.Og med nye talenter som den 19-årige Julie Scaglione, og den nye målkvinde Anna Kristensen. Jesper Jensen havde meldt ud at Kristensen ville blive foretrukket til kampen mod Chile – selvom hun normalt er tredjevalg bag stjernen Sandra Toft og Althea Reinhardt.

Anna Kristensen skuffede heller ikke, hun gjorde det superflot – omend hun ikke havde frygteligt meget at beskæftige sig med.

Herfra giver vi topkarakterer til følgende spiller for deres sidste VM-kamp overfor Norge:

 • Kathrine Heindahl – desværre gik Heindahl ud agf opgøret med en slem og svær skade, men i begyndelsen af kampen kom hun flyvende afsted med fire lynhurtige scoringer, og det fik hun kombineret med at stå godt og stabilt for det danske defensiv. Vi ønsker Heindahl rigtig god og hurtig bedring!
 • Anne Mette Hansen – kampens spiller! Hansen spillede kæmpefint defensivt, og fik brugt sin form til nogle gode tacklinger. Hun var også god på det offensive, igen og igen udfordrede hun den norske defensiv. Det kan ikke undgås i en kamp med så høj intensitet, at Hansen skulle have pauser, men hendes kendetegn – det aggressive spil kom til syne hver gang.
 • Althea Reinhardt – Reinhardt var suveræn på banen, hun dirigerede og styrede sig rigtig fint. I første halvleg stod hun på stort set alt, og hun var utrolig tæt på at være den altafgørende spiller i semifinalen i Norge. Hun endte kampen med 13 redninger og en redningsprocent på 38.


Marathonbet giver dig her odds på vm-håndbold og et overblik over alle kampene ved årets VM i håndbold 2023. Verdensmesterskaberne i kvindehåndbold afvikles i år i Skandinavien – Danmark, Norge og Sverige fra d. 29. november og frem til og med d. 17. december 2023, hvor finalen spilles – og forhåbentlig en guldmedalje til de benhårde danske damer gives.

Det er tredje gang i håndboldhistorien, at mesterskabet afholdes i fællesskab, men det er første gang for Sverige som vært, og første gang der er hele tre værtslande.

Danmark er en af top-3 favoritterne til at vinde dette års mesterskab, men foran Danmark er det altså Frankrig og ærkerivalen Norge der er favoritter.

Danmark er havnet i gruppe E, og man må sige at det er en ganske fin gruppe for Danmark – vi er blandt Rumænien, Serbien og Chile. Ved de sidste syv verdensmesterskaber er Danmark endt i top-5, undtagen i 2019 hvor håndboldlandsholdet endte på en yderst skuffende niende plads (ud af de 24 deltagende lande), derfor ser vi ikke noget i vejen for at Danmark ender på en fin plads – men ihhhhh hvor vi håber det er en første plads i år!

Efter kæmpe fiaskoen i 2019 besluttede man også at skifte den daværende cheftræner, Klavs Bruun Jørgensen, ud med det kendte ansigt fra i dag, Jesper Jensen. Man kan kun sige at det gav pote fordi ved næste håndbold VM i 2021 endte Danmark sin otte år lange medaljetørke – Danmark vandt nemlig bronze!

Håndboldlandsholdet kom virkelig igen i 2021, de danske håndboldkvinder gik igennem turneringen med i alt hele otte sejre i ni kampe. Danskerne gik ubesejrede igennem både den indledende runde, mellemrunden og kvartfinalen overfor Brasilien.

I semifinalen mødte håndboldlandsholdet Frankrig, der vandt med et enkelt bittert point – 23-22 til Frankrig.Og det var efter Danmark havde været foran i hele kampen. Danskerne samlede sig op fra gulvet, og de tidligere Jernhårde Ladies kom ind i kampen med hovedet iskoldt og formåede at vinde bronze på finaledagen i håndbold VM i 2021.

Det var efter denne skæbnedag at danske holdkaptajn, Sandra Toft, blev kåret som turneringens bedste målvogter af selve IHF.Året efter var det så EM håndboldmesterskabet 2022 der var på spil, og alle ville vide: bliver Danmark håndbold europamester? Danmark var kæmpefavorit til at vinde EM i håndbold sidste år, menallerede i åbningskampen af ligaen tabte håndboldlandsholdet overraskende 26–28 til Slovenien. Igen skulle danskerne holde hovedet koldt, da dette betød at de skulle vinde hver eneste kamp bare for at komme med i semifinalen.

Men som vi har set det mange gange før gjorde de Jernhårde Ladies come back i de næste to kampe! Først overfor Serbien og derefter overfor Sverige.

I mellemrunden fortsatte håndboldlandsholdet den gode stil med to sejre overfor Ungarn og Kroatien, den gode stil fortsatte og håndboldkvinderne scorede sig en plads i semifinalen – her skulle Danmark møde Norge. De danske jernhårde ladies overraskede med en virkelig stærk præstation og slog nordmændene 31-29! Dette var den første danske landsholdsejr overfor Norge i otte lange år. Den danske succes fortsatte ved sidste års håndbold EM, da danskerne efterfølgende slog talentet Montenegro med 27–23, og sikrede dermed den første danske EM håndboldfinale i 18 år!

Norge var på det tidspunkt rasende at danskerne havde spillet så fint, og man må sige at de fik blod på tanden fordi de danske jernhårde ladies tabte til Norge – 15-12. Dermed er Norge altså både regerende verdensmester i håndbold, samt europamester i håndbold. Det lykkedes alligevel Danmark at få fingre i det europæiske sølvtøj, og man må sige at de danske damer gjorde os virkelig stolte!

Ved EM i håndbold 2022 blev EM-slutrundedebutant, Emma Friis, kåret til turneringens bedste venstre fløj med 40 mål, imens forsvarstalentet, Kathrine Heindahl, blev kåret som den bedste forsvarsspiller.

Det er flot klaret af vores naboland, men det ligner at de danske håndboldkvinder er på rette kurs, og vi tror at de har en god chance i årets VM i håndbold. Hos bookmakerne kan man se at top-3 er Norge (@2.10), Frankrig (@4.333) og Danmark (@6.00) til at tage årets håndboldverdensmesterskab.

Hos Marathonbet kan du spille vinderspil med gode odds på at Danmark vinder årets VM i håndbold, husk på at vinderspil kan give højere odds end de almindelige markeder.VM-håndbold 2023 kampprogram

I år er der 32 deltagende lande som skal deltage i årets IHF-mesterskab (International Handball Federation), det bliver til masser af kampe, og masser af spænding i VM-håndbold 2023 kampprogram. Det er Norge der vender tilbage som mesteren ved sidste håndbold verdensmesterskab i 2021, med Danmark på en tredje plads. Forneden kan du se præcist hvornår de Danmark spiller, samt hele det spændende program for VM i håndbold 2023.

Hvornår spiller Danmark vm-håndbold 2023

Forneden kan du se hvornår alle de danske landskampe bliver spillet.

Dato/tidspunktKampKanal
01-12-2023 – kl. 20:30Danmark 🆚 Serbien ✅TV2
03-12-2023 – kl. 20:30Chile 🆚 Danmark ✅DR1
05-12-2023 – kl. 20:30Danmark 🆚 Rumænien ✅DR1
07-12-2023 – kl. 20:30Danmark 🆚 Japan ❌TV2
09-12-2023 – kl. 20:30Polen 🆚 Danmark ✅TV2
11-12-2023 – kl. 20:30Danmark 🆚 Tyskland ✅DR1
13-12-2023 – kl. 20:30Danmark 🆚 Montenegro ✅TV2
15-12-2023 – kl. 17:30Danmark 🆚 NorgeTV2

VM-håndbold 2023 kampprogram – fuldt program

Forneden kan du se det fulde kampprogram for VM i håndbold 2023.

Fredag d. 15. december | Slutspil

DatoKampstartKamp
14/12/201311:30Tyskland 🆚 Tjekkiet
14/12/201314:30Montenegro 🆚 Holland
14/12/201317:30🇩🇰 Danmark 🆚 Norge
14/12/201320:30Sverige 🆚 Frankrig

Søndag d. 17. december | Slutspil

DatoKampstartKamp
11/12/201310:15Vinder PM 1 🆚 Vinder PM 2
11/12/201313:00Taber PM 1 🆚 Taber PM 2
11/12/201316:00Taber SF 1 🆚 Taber SF 2
11/12/201319:00Vinder SF 1 🆚 Vinder SF 2

Håndboldlandsholdet til VM i håndbold 2023 🇩🇰

Håndboldlandsholdet blev valgt af landstræner Jesper Jensen d. 2. november 2023, og her kan man se stærke profiler som man genkender. Den danske landstræner har truffet nogle bemærkelsesværdige VM-valg som fx at udvælge helte tre målvogtere ti en slutrunde.

Vi har valgt at tage alle tre med, men dog skal det siges, at det bliver Sandra og Althea, der får stafetten (…) Der var én af dem (Althea Reinhardt eller Anna Kristensen, red.), som skulle vælges fra. Begge to har gjort det rigtig godt, så det er selvfølgelig ærgerligt for Anna at blive valgt fra, fordi de to andre har mere erfaring. Men vi forsøger også at gøre lidt ved det ved at tage hende med og forhåbentlig give hende en kamp mod Chile.

Jesper Jensen

Hr. Jensen uddyber at han ikke ønsker at stresse sine spillere, men ønsker at give dem alle en spillechance – han fortsætter med at ”det handler om at kunne sove om natten”.

Håndboldkvindernes anfører er selvfølgelig Sandra Tofthun er og forbliver nummer et i målet punktum, så vi skal ikke være i tvivl at vi kommer til at se hende mest i kassen. Jesper Jensen har formået at tage de danske håndboldkvinder tilbage til et håndboldtopniveau vi ellers sidst så i nullerne, og af den grund har de fleste fans og selvfølgelig hele håndboldlandsholdet tiltro til hans spilleplan for at Danmark bliver mester i VM i håndbold i år.Håndboldlandsholdet til VM | Overblik over alle danske spillere og deres VM-statistik

Sandra Toft | Målvogter

Redninger under VM41
VM Redningsprocent34.7
Landskampe177
KlubGyőr

Althea Reinhardt | Målvogter

Redninger under VM38
VM Redningsprocent36
Landskampe105
KlubOdense Håndbold

Anna Kristensen | Målvogter

Redninger under VM11
VM Redningsprocent50
Landskampe27
KlubTeam Esbjerg

Rikke Iversen | Stregspiller

Redninger under VM8
VM Redningsprocent73
Landskampe71
KlubTeam Esbjerg

Sarah Iversen | Stregspiller

Redninger under VM15
VM Redningsprocent87
Landskampe82
KlubIkast Håndbold

Kathrine Heindahl | Stregspiller

Redninger under VM10
VM Redningsprocent73
Landskampe134
KlubTeam Esbjerg

Andrea Aagot Hansen | Fløjspiller

Redninger under VM12
VM Redningsprocent83
Landskampe33
KlubOdense Håndbold

Trine Østergaard | Fløjspiller

Redninger under VM22
VM Redningsprocent69
Landskampe176
KlubCSM Bucuresti

Emma Friis | Fløjspiller

Redninger under VM27
VM Redningsprocent68
Landskampe51
KlubIkast Håndbold

Elma Halilcevic | Fløjspiller

Redninger under VM7
VM Redningsprocent70
Landskampe27
KlubOdense Håndbold

Anne Mette Hansen | Bagspiller

Redninger under VM23
VM Redningsprocent78
Landskampe156
KlubMetz

Kristina Jørgensen | Bagspiller

Redninger under VM34
VM Redningsprocent63
Landskampe104
KlubMetz

Mie Højlund | Bagspiller

Redninger under VM17
VM Redningsprocent76
Landskampe91
KlubOdense Håndbold

Simone Petersen | Bagspiller

Redninger under VM5
VM Redningsprocent50
Landskampe49
KlubIkast Håndbold

Louise Vinter Burgaard | Bagspiller

Redninger under VM16
VM Redningsprocent74
Landskampe169
KlubMetz

Helena Elver | Bagspiller

Redninger under VM10
VM Redningsprocent83
Landskampe16
KlubOdense Håndbold

Julie Scaglione | Bagspiller

Redninger under VM9
VM Redningsprocent60
Landskampe12
KlubIkast Håndbold

Håndbold VM 2023 – Målvogtere

 • Sandra Toft (Györ)
 • Althea Reinhardt (Odense Håndbold)
 • Anna Kristensen (Team Esbjerg)

Håndbold VM 2023 – Stregspillere

 • Rikke Iversen (Odense Håndbold)
 • Sarah Iversen (Ikast Håndbold)
 • Kathrine Heindahl (Team Esbjerg)

Håndbold VM 2023 – Fløjspillere

 • Andrea Aagot Hansen (Odense Håndbold)
 • Trine Østergaard (CSM Bucuresti)
 • Emma Friis (Ikast Håndbold)
 • Elma Halilcevic (Odense Håndbold)

Håndbold VM 2023 – Bagspillere

 • Anne Mette Hansen (Metz),
 • Kristina Jørgensen (Metz)
 • Mie Højlund (Odense Håndbold)
 • Simone Petersen (Ikast Håndbold)
 • Louise Vinter Burgaard (Metz)
 • Helena Elver (Odense Håndbold)
 • Simone Petersen (Ikast Håndbold)
 • Julie Scaglione (Ikast håndbold)

VM i håndbold 2023 – grupperne

Lodtrækningen til gruppedannelserne blev afholdt d. 6. juli 2023 i Göteborg, seedingen blev annonceret d. 3. juli 2023, og den første kamp bliver spillet d. 1. december 2023. Danmark går på banen kl. 20:30.

Håndbold VM 2023 | gruppe A

 • Sverige 🇸🇪
 • Kroatien 🇭🇷
 • Kina 🇨🇳
 • Senegal 🇸🇳

Håndbold VM 2023 | gruppe B

 • Montenegro 🇲🇪
 • Ungarn 🇭🇺
 • Cameroun 🇨🇲
 • Paraguay 🇵🇾

Håndbold VM 2023 | gruppe C

 • Norge 🇳🇴
 • Sydkorea 🇰🇷
 • Grønland 🇬🇱
 • Østrig 🇦🇹

Håndbold VM 2023 | gruppe D

 • Frankrig 🇫🇷
 • Slovenien 🇸🇮
 • Angola 🇦🇴
 • Island 🇮🇸

Håndbold VM 2023 | gruppe E

 • Danmark 🇩🇰
 • Rumænien 🇷🇴
 • Serbien 🇷🇸
 • Chile 🇨🇱

Håndbold VM 2023 | gruppe F

 • Tyskland 🇩🇪
 • Polen 🇵🇱
 • Japan 🇯🇵
 • Iran 🇮🇷

Håndbold VM 2023 | gruppe G

 • Brasilien 🇧🇷
 • Spanien 🇪🇸
 • Ukraine 🇺🇦
 • Kasakhstan 🇰🇿

Håndbold VM 2023 | gruppe H

 • Holland 🇳🇱
 • Tjekkiet 🇨🇿
 • Argentina 🇦🇷
 • Congo 🇨🇩


Bliver Danmark håndbold verdensmester i 2023?

Danmark er ibland top-3 favoritter til at tage sejren ved årets håndbold VM, og de har været favoritter ved de sidste par års håndbold europamesterskab, samt verdensmesterskabet. Ved sidste års EM i håndbold tog danskerne sølvmedaljen, og her på redaktionen tror vi altså at de danske håndboldkvinder kan tage guldet i håndbold VM i år.

Hvor mange gange har Danmark vundet VM i håndbold for kvinder?

En gang i 1997, det er eneste gang at håndboldlandsholdet har vundet VM i håndbold. Det skal siges at de håndboldkvinderne har vundet guld i OL, samt EM i håndbold sidenhen, og det kan du læse mere om forneden.

Hvornår vandt Danmark VM i håndbold for kvinder?

Selvom Danmark er utroligt stærke på banen i dag, er det altså tilbage i 1997 at vi vandt vores sidste verdensmesterskab i håndbold, og det er faktisk det eneste som Danmark har vundet.

Danmark har formået at tage sølv helt tilbage i 1962, hvor Rumænien tog guldet. Og i 1993 tog vi også sølvtøjet, hvor Tyskland nuppede guldet.

Og bronze er det blevet til i 1995, 2013 og 2021. Bliver Danmark håndbold verdensmester i 2023 så? Her på redaktionen tror vi at Danmark har en god chance i årets mesterskab da Jesper Jensen har sammensat et utroligt stærk håndboldlandshold i år, hvor han endda har inkluderet hele tre målmænd. Vi har altså ikke nogen spåkoner her på redaktionen, men alligevel ser vi potentielt guld i Danmarks fremtid.  

Bare fordi Danmark ”kun” har vundet verdensmesterskabet en enkelt gang betyder det ikke at de danske håndbolddamer ikke har vundet europamesterskabet mere end en gang. Der har Danmark nemlig vundet i 1994, 1996 og 2002. Og taget sølvtøjet i 1998, 2004 og 2022. Danmarks bitre ærkerival Norge har spændt ben for os virkelig mange gange.

I sommer-OL har de danske jernhårde ladies formået at spille sig til guldtøjet i 1996, 2000 samt 2004.

Hvem vinder VM i håndbold 2023? Se håndbold VM-favoritter

De tre favoritter til at vinde håndbold VM er Norge, Frankrig og Danmark, og det er dem bookmakerne tilbyder de bedste odds til VM håndbold.

Vinder Danmark VM i håndbold? 🇩🇰

Bedste VM-resultatVM-guld (1997)
Seneste VM-resultatVM-bronze (2021)
Danmarks GruppeGruppe E med Rumænien, Serbien og Chile

Med Jesper Jensen i spidsen har danskerne haft en stigende kurve imod guldet, ved sidste års håndbold EM blev det til en sølvmedalje, hvis kurven fortsætter, tager Danmark guldet i år.

MålmændSandra Toft, Althea Reinhardt, Anna Kristensen
BagspillereHelena Elver, Simone Petersen, Anne Mette Hansen, Line Haugsted, Kristina Jørgensen, Mie Højlund, Julie Scaglione, Louise Burgaard
FløjspillereEmma Friis, Elma Halilcevic, Andrea Hansen, Trine Østergaard
StregspillereSarah Iversen, Kathrine Heindahl, Rikke Iversen
Danmarks største profilSandra Toft, Emma Friis
Væsentlige fraværMette Tranborg, Mia Rej, Cecilie Brandt

Vinder Norge VM i håndbold?

Bedste VM-resultatVM-guld (1999, 2011, 2015, 2021)
Seneste VM-resultatVM-guld (2021)
Norges gruppeGruppe C med Sydkorea, Østrig og Grønland

Nordmændene har været håndbold darlings i mange år. Norge har nemlig vundet EM i håndbold hele ni gange, og blevet verdensmestre i håndbold VM hele tre gange. Sidste år blev de simpelthen dobbeltmestre 2022, og tog guldet i begge håndboldkonkurrencerne. Man må sige at deres resultater taler for sig selv.

Håndbold EM vundet i 1998, 2004, 2006, 2008, 2010, 2014, 2016, 2020 og 2022 Håndbold VM vundet i 1994,1996 og 2002.

MålmændKatrine Lunde, Marie Davidsen, Olivia Lykke Nygaard, Eli Marie Raasok
BagspillereStine Oftedal, Henny Reistad, Kristine Breistøl, Ingvild Bakkerud, Thale Rushfeldt Deila, Stine Skogrand, Nora Mørk, Kristina Sirum Novak, Maja Furu Sæteren
FløjspillereCamilla Herrem, Sanna Solberg-Isaksen, Emilie Hovden
StregspillereMaren Nyland Aardahl, Kari Brattset Dale, Vilde Ingstad
Norges største profilHenny Reistad, Nora Mørk
Væsentlige fraværOpdateres

Vinder Frankrig VM i håndbold?

Bedste VM-resultatVM-guld (2003, 2017)
Seneste VM-resultatVM-sølv (2021)
Frankrigs gruppeGruppe D med Slovenien, Island og Angola

Franskmændenes håndboldlandshold har en stærk form, og har vundet både VM i håndbold og EM i håndbold en enkelt gang hver – i 2017 vandt de håndbold VM, og i 2028 vandt de håndbold EM. Da håndboldlandsholdet har vundet indenfor de sidste par år er odds på vm håndbold for franskmændene forholdsvis gode.

Ved sidste håndbold VM i 2021 var Frankrig virkelig plaget af skader, i årets kampagnebud virker de til at være mere heldige ift. skader, og hvis landstræneren Oliver Krumbholz kan få alle sine facetter til at spille max, kan det endelig være Frankrigs tur til at vinde håndbold VM igen.

MålmændFloriane André, Cléopatre Darleux, Camille Depuiset, Hatadou Sako, Julie Foggea, Laura Glauser
BagspillereGrace Zaadi, Estelle Nze Minko, Lena Grandveau, Orlane Ahanda, Tamara Horacek, Déborah Lassource, Océane Sercien-Ugolin, Laura Flippes, Claire Vautier, Coura Kanoute, Dalila Abdesselam, Djazz Chambertin, Emma Jacques, Manon Gravelle, Mathilde Plotton, Meline Nocandy, Orlane Kanor
FløjspillereChloé Valentini, Coralie Lassource, Alicia Toublanc, Lucie Granier, Kiara Tshimanga, Manon Houette, Marie Prouvensier, Meline Deba
StregspillerePauletta Foppa, Onacia Ondono, Adja Ouattara, Sarah Bouktit
Frankrigs største profilPauletta Foppa, Estelle Nze Minko
Væsentlige fraværOpdateres


Hvor spilles VM i kvindehåndbold 2023?

Skandinavien har været så heldige at vinde buddet om at være værtsland – det betyder at årets konkurrence kan nydes i Danmark, Sverige og Norge. De seks arenaer er som følger:

 • Jyske Bank Boxen, Herning
 • Arena Nord, Frederikshavn
 • Helsingbord Arena, Helsingborg
 • Scandinavium, Göteborg
 • Stavanger Iderttshall, Stavanger
 • Trondheim Spektrum, Trondheim

Hvor afholdes VM i håndbold for kvinder 2023?

Helt tilbage i 2017 afgav Danmark, Norge, Sverige og Ungarn deres bud på at være vært for VM I håndbold. Æren blev tildelt Skandinavien, og det betyder at årets Europa mesterskab i håndbold bliver ekstra særligt, da vi får lov til at opleve det helt tæt på, og heppe på de danske damer.

Næste år får Ungarn, Østrig og Schweiz så æren af at være værtslandene.

Den danske hjemmebane bliver i Herning – sportschefen i DHF, Morten Henriksen, kunne fortælle at hvis man ønsker at se det danske landshold i aktion, så skal man forbi Boxen i Herning.

Hvornår afholdes VM i håndbold for kvinder 2023?

Håndbold europamesterskabet for kvinder afholdes fra d. 29. november til d. 17. december 2023.

Hvor og hvordan kan man se VM i håndbold kvinder 2023?

Vi vil alle gerne se håndboldlandsholdet i årets håndboldverdensmesterskab, og det kan følges takket være TV2 Danmark, der har rettighederne til at udsende alle de spændende dueller fra mesterskabet i denne sæson. De største kampe kan primært følges på TV2 Sport X og dertil er det muligt at streame alle opgør fra mesterskabet via TV2 Play. Derved har du mulighed for at følge alle forudsigelserne og dine valgte odds på VM håndbold live hver eneste runde af VM i håndbold 2023.

Du har også mulighed for at følge håndbolddramaet på DR – og det er DR1, DR2 og DR TV. Læs med her, hvis du leder efter håndbold i tv i dag.

VM-håndbold kampprogram for hvornår Danmark spiller

Dato/tidspunktKampKanal
01-12-2023 – kl. 20:30Danmark 🆚 Serbien ✅TV2
03-12-2023 – kl. 20:30Chile 🆚 Danmark ✅DR1
05-12-2023 – kl. 20:30Danmark 🆚 Rumænien ✅DR1
07-12-2023 – kl. 20:30Danmark 🆚 Japan 🔜TV2
09-12-2023 – kl. 20:30Polen 🆚 Danmark 🔜TV2
11-12-2023 – kl. 20:30Danmark 🆚 Tyskland 🔜DR1


Et overblik over alle de 32 deltagende lande i VM i håndbold 2023

Danmarks trup ved VM 2023 🇩🇰

Bedste VM-resultatVM-guld (1997)
Seneste VM-resultatVM-bronze (2021)
Danmarks GruppeGruppe E med Rumænien, Serbien og Chile
MålmændSandra Toft, Althea Reinhardt, Anna Kristensen
BagspillereHelena Elver, Simone Petersen, Anne Mette Hansen, Line Haugsted, Kristina Jørgensen, Mie Højlund, Julie Scaglione, Louise Burgaard
FløjspillereEmma Friis, Elma Halilcevic, Andrea Hansen, Trine Østergaard
StregspillereSarah Iversen, Kathrine Heindahl, Rikke Iversen
Danmarks største profilSandra Toft, Emma Friis
Væsentlige fraværMette Tranborg, Mia Rej, Cecilie Brandt

Norges trup ved VM 2023 🇳🇴

Bedste VM-resultatVM-guld (1999, 2011, 2015, 2021)
Seneste VM-resultatVM-guld (2021)
Norges gruppeGruppe C med Sydkorea, Østrig og Grønland
MålmændKatrine Lunde, Marie Davidsen, Olivia Lykke Nygaard, Eli Marie Raasok
BagspillereStine Oftedal, Henny Reistad, Kristine Breistøl, Ingvild Bakkerud, Thale Rushfeldt Deila, Stine Skogrand, Nora Mørk, Kristina Sirum Novak, Maja Furu Sæteren
FløjspillereCamilla Herrem, Sanna Solberg-Isaksen, Emilie Hovden
StregspillereMaren Nyland Aardahl, Kari Brattset Dale, Vilde Ingstad
Norges største profilHenny Reistad, Nora Mørk
Væsentlige fraværOpdateres

Frankrigs trup ved VM 2023 🇫🇷

Bedste VM-resultatVM-guld (2003, 2017)
Seneste VM-resultatVM-sølv (2021)
Frankrigs gruppeGruppe D med Slovenien, Island og Angola
MålmændFloriane André, Cléopatre Darleux, Camille Depuiset, Hatadou Sako, Julie Foggea, Laura Glauser
BagspillereGrace Zaadi, Estelle Nze Minko, Lena Grandveau, Orlane Ahanda, Tamara Horacek, Déborah Lassource, Océane Sercien-Ugolin, Laura Flippes, Claire Vautier, Coura Kanoute, Dalila Abdesselam, Djazz Chambertin, Emma Jacques, Manon Gravelle, Mathilde Plotton, Meline Nocandy, Orlane Kanor
FløjspillereChloé Valentini, Coralie Lassource, Alicia Toublanc, Lucie Granier, Kiara Tshimanga, Manon Houette, Marie Prouvensier, Meline Deba
StregspillerePauletta Foppa, Onacia Ondono, Adja Ouattara, Sarah Bouktit
Frankrigs største profilPauletta Foppa, Estelle Nze Minko
Væsentlige fraværOpdateres

Sveriges trup ved VM 2023 🇸🇪

Bedste VM-resultatNummer 4 (2017)
Seneste VM-resultatNummer 5 (2021)
Sveriges gruppeGruppe A med Kroatien, Kina og Senegal
MålmændJohanna Bundsen, Irma Schjøtt, Evelina Eriksson
BagspillereEmma Lindqvist, Jenny Carlson, Daniela de Jong, Jamina Roberts, Kristin Thorleifsdottir, Tyra Axnér, Nina Koppang, Nina Dano
FløjspillereOlivia Mellegård, Elin Hansson, Mathilda Lundström, Nathalie Hagman
StregspillereLinn Blohm, Anna Lagerquist, Olivia Löfqvist
Sveriges største profilJamina Roberts, Linn Blohm
Væsentlige fraværOpdateres

Hollands trup ved VM 2023 🇳🇱

Bedste VM-resultatVM-guld (2019)
Seneste VM-resultatNummer 9 (2021)
Hollands gruppeGruppe H med Tjekkiet, Argentina og Congo
MålmændRinka Duijndam, Yara ten Holte, Tess Lieder
BagspillereInger Smits, Estavana Polman, Lois Abbingh, Kelly Dulfer, Laura van der Heijden, Dione Housheer, Larissa Nüsser
FløjspillereBo van Wetering, Zoé Sprengers, Angela Malestein, Kelly Vollebregt
StregspillereMerel Freriks, Nikita van der Vliet, Tamara Haggerty
Hollands største profilKelly Dulfer, Yara ten Holte
Væsentlige fraværOpdateres

Ungarns trup ved VM 2023 🇭🇺

Bedste VM-resultatVM-guld (1965)
Seneste VM-resultatNummer 10 (2021)
Ungarns gruppeGruppe B med Montenegro, Cameroun og Paraguay
MålmændMelinda Szikora, Zsofi Szemerey
BagspillereTamara Pal, Csenge Kuczora, Petra Simon, Kinga Debreczeni-Klivinyi, Greta Juhasz, Anna Albek, Nikolet Papp, Katrin Klujber
FløjspillereNadine Szöllösi-Schatzl, Greta Maron, Dorottya Faluvegi, Viktoria Györi-Lukacs
StregspillerePetra Füzi-Tovizi, Noémi Pasztor, Reka Bordas
Ungarns største profilKatrin Klujber, Greta Maron
Væsentlige fraværSzandra Szöllösi-Zacsik

Spaniens trup ved VM 2023 🇪🇸

Bedste VM-resultatVM-sølv (2019)
Seneste VM-resultatNummer 4 (2021)
Spaniens gruppeGruppe G med Brasilien, Ukraine og Kasakhstan
MålmændDarly Zoqbi de Paula, Marta Olivera, Nicola Wiggins Sancho, Nicola Morales Claure, Silvia Navarro
BagspillereAlexandrina Cabral Barbosa, Alicia Fernandez, Carmen Campos, Danila Delgado Pinto, Estela Rodriguez, Ester Bosch, Esther Arrantzazistroke, Lara Gonzalez, Maria Prieto O’ Mullony, Maria da Costa, Mireya Alvarez, Paula Arcos, Seynabou Mbengue Rodriguez, Silvia Martin
FløjspillereAmaia Gonzalez, Clara Gasco, Elena Arcos, Jennifer Bermejo, Maitane Etxeberria, Marta Herrero, Ona Vegue I Pena, Paula Monserrat, Paulina Buforn, Soledad Jimenez
StregspillereAinhoa Hernandez, Alba Spugnini, Elisabet Romero, Kaba Gassama, Lysa Tchaptchet
Spaniens største profilAlexandrina Cabral Barbosa, Paula Arcos
Væsentlige fraværOpdateres

Tysklands trup ved VM 2023 🇩🇪

Bedste VM-resultatVM-guld (1993)
Seneste VM-resultatNummer 7 (2021)
Tysklands gruppeGruppe F med Polen, Japan og Iran
MålmændKatharina Filter, Maita Kohorst, Marie Andresen, Nicole Roth, Sarah Wachter
BagspillereAlicia Stolle, Alina Grijseels, Annika Lott, Emily Bölk, Julia Maidhof, Laetitia Quist, Lena Degenhardt, Lisa Friedberger, Malina Michalczik, Mareike Thomaier, Maren Weigel, Mia Zschocke, Toni-Luise Reinemann, Viola Leuchter, Xenia Smits
FløjspillereAlexia Hauf, Amalie Berger, Anna-Lena Hausherr, Antje Döll, Jenny Behrend, Johanna Stockschläder, Lotta Heider, Meret Ossenkopp
StregspillereIsabell Hurst, Julia Behnke, Kim Hinkelmann, Lisa Antl, Luise Schulze, Maxi Mühlner, Meike Schmelzer
Tysklands største profilAlina Grijseels, Emily Bölk
Væsentlige fraværJulia Maidhof

Serbiens trup ved VM 2023 🇷🇸

Bedste VM-resultatVM-sølv (2013)
Seneste VM-resultatNummer 12 (2021)
Serbiens gruppeGruppe E med Danmark, Rumænien, og Chile
MålmændJovana Vasiljkovic, Marija Colic, Marija Simic, Molli Kubina, Tatjana Cinku
BagspillereAleksandra Vasic, Aleksandra Vukajlovic, Andjela Janjusevic, Bojana Milic, Dunja Tabak, Jovana Jovovic, Marija Lanistanin, Milica Acimovic, Nikoleta Lazarevic, Nora Fajfric, Sara Garovic, Tamara Mandic, Teodora Velickovic, Teodora Majkic, Una Obrenovic
FløjspillereAleksandra Stamenic, Ana Kojic, Anja Vujnovic, Dunja Radevic, Isidora Bogunovic, Natasa Lovric, Sanja Radosavljevic, Tamara Kocic, Zoe Petrovic
StregspillereEdita Nukovic, Emilija Lazic, Jelena Knezevic, Jovana Milojevic, Katarina Bojicic, Vladana Mitrovic
Serbiens største profilSanja Radosavljevic, Andjela Janjusevic
Væsentlige fraværOpdateres

Sloveniens trup ved VM 2023 🇸🇮

Bedste VM-resultatNummer 8 (2003)
Seneste VM-resultatNummer 17 (2021)
Sloveniens gruppeGruppe D med Frankrig, Island og Angola
MålmændAmra Pandzic, Dijana Dajic, Luna Mija Zupan, Maja Vojnovic
BagspillereAna Abina, Ana Gros, Barbara Lazovic, Blazka Hauptman, Elisabeth Omoregie, Ema Hrvatin, Erin Novak, Nika Matavs, Nina Zulic, Nina Spreitzer, Nusa Fegic, Spela Bajc, Tea Pogorelc, Tjasa Stanko
FløjspillereAlja Varagic, Ana Jarc, Elena Erceg, Ema Abina, Ema Marija Markovic, Maja Svetik, Nena Cernigoj, Petra Kramar, Tamara Mavsar, Tija Gomilar Zickero, Tinkara Kogovsek, Ziva Copi
StregspillereLana Puncer, Manca Juric, Natasa Ljepoja, Ursa Zelnik, Valentina Tina Klemencic
Sloveniens største profilAna Gros, Tjasa Stanko
Væsentlige fraværOpdateres

Brasiliens trup ved VM 2023 🇧🇷

Bedste VM-resultatVM-guld (2011)
Seneste VM-resultatNummer 6 (2021)
Brasiliens gruppeGruppe G med Spanien, Ukraine og Kasakhstan
MålmændAlice Fernandes, Barbara Arenhart, Caroline Martins, Gabriela Moreschi, Jessica Oliveira, Renata de Arruda
BagspillereAndreza Almeida, Bruna de Paula Almeida, Francielle da Rocha, Gabriela Bitolo, Giulia Guarieiro, Jhennifer Dos Santos, Kelly de Abreu Rosa, Maria Pereira, Mariane Fernandes, Patricia Machado, Patricia Da Silva, Samara Vieira, Talita Carneiro  
FløjspillereAdriana Cardoso de Castro, Alexandra Martinez, Ana Silva, Fernanda de Lima, Isabelle Medeiros, Jessica Ribeiro, Mariana Costa, Samira da Silva Rocha, Thais Fermo
StregspillereLigia da Silva, Livia Ventura, Marcela Arounian, Sabryne Souza, Tamires Morena
Brasiliens største profilBruna de Paula Almeida, Barbara Arenhart
Væsentlige fraværOpdateres

Rumæniens trup ved VM 2023 🇷🇴

Bedste VM-resultatVM-guld (1962)
Seneste VM-resultatNummer 13 (2021)
Rumæniens gruppeGruppe E med Danmark, Serbien, og Chile
MålmændBianca Tomina Curment, Daciana Hosu, Siana-Cristiana Ciuca, Elena Serban, Yulia Dumanska
BagspillereAlexandra Ramona-Severin, Alicia-Maria Gogirla, Alina Ilie, Alisia Lorena Boiciuc, Anca Georgiana Miticus, Andreea-Cristina Popa, Angela Puscas, Bianca-Maria Bazaliu, , Cristina Laslo, Cristina-Georgiana Neagu, Daria Bucur, Eliza Iulia Buceschi, Ioana Rebeca Necula, Maria Diana Lixandroiu, Maria-Claudia Pascan, Sorina-Maria Grozav
FløjspillereAlexandra Dindiligan, Alexandra-Diana Badea, Ana Maria Tanasie, Andra-Liviana Moroianu, Corina Elena Lupei, Elena-Nicoleta Dinca, Oan-Doina Bors, Roberta-Maria Stamin, Sonia Mariana Seraficeanu
StregspillereCrina-Elena Pintea, Elena Bianca Voica, Lorena-Gabriela Ostase, Nicoleta-Filofteia Balog, Raluca-Elena Bacaoanu
Rumæniens største profilCristina Neagu, Eliza Buceschi
Væsentlige fraværOpdateres

Sydkoreas trup ved VM 2023 🇰🇷

Bedste VM-resultatVM-guld (1995)
Seneste VM-resultatNummer 14 (2021)
Sydkoreas gruppeGruppe C med Norge, Østrig og Grønland
MålmændJinhui Jeong, Joeun Park, Saeyoung Park, Sara Oh, Suyeon Kim
BagspillereBitna Woo, Eun Hee Ryu, Eunbeen Jo, Eunseo Kang, Hyesoo Song, Hyewon Lee, Hyojin Lee, Ji In Jung, Jinyi Kim, Jiyeon Jeon, Kyungmin Kang, Migyeong Lee, Min Seo Kim, Sojeong Yu, Suyeon Jo, Youjin Hur
FløjspillereDarae Shin, Eunjoo Shin, Jinmi Shin, Jiyoung Song, Seonhwa Kim, Seoyeon Cha, Yejin Yun, Yeyeong Chung
StregspillereBoeun Gim, Eunhye Kang, Geumsun Kim, Sejin Kim, Seonpil Won, Sora Kim
Sydkoreas største profilEun Hee Ryu, Min Seo Kim
Væsentlige fraværOpdateres

Montenegros trup ved VM 2023 🇲🇪

Bedste VM-resultatNummer 5 (2019)
Seneste VM-resultatNummer 22 (2021)
Montenegros gruppeGruppe B med Ungarn, Cameroun og Paraguay
MålmændMarina Rajcic, Ljubica Nenezic, Marta Batinovic, Andrea Skerovic
BagspillereMatea Pletikosic, Milena Raicevic, Itana Grbic, Vanesa Agovic, Ilda Kepic, Tanja Asanin, Durdina Malovic
FløjspillereNada Kadovic, Ivona Pavicevic, Nada Corovic, Nina Bulatovic, Anastasija Marsenic
StregspillereIvana Godec, Tatjana Brnovic, Ema Alivodic, Nikolina Vukcevic
Montenegros største profilMilena Raicevic, Jelena Despotovic
Væsentlige fraværDjurdjina Jaukovic

Kroatiens trup ved VM 2023 🇭🇷

Bedste VM-resultatNummer 6 (1997)
Seneste VM-resultatNummer 18 (2021)
Kroatiens gruppeGruppe A med Sverige, Kina og Senegal
MålmændAntonia Tucakovic, Gabriela Bartulovic, Ivana Kapitanovic, Lucija Besen, Tea Pijevic
BagspillereCamila Micijevic, Dejana Milosavljevic, Hannah Vuljak, Iva Bule, Katarina Pavlovic. Klara Birtic, Klara Rubic, Kristina Prkacin, Larissa Kalaus, Stela Posavec, Tamara Hudoletnjak, Tena Petika, Tina Barisic, Valentina Blazevic
FløjspillereAndrea Simara, Josipa Mamic, Kala Kosovac, Katja Vukovic, Lara Buric, Lucija Ercegovic, Lucija Ivanda, Nikolina Zadravec, Paula Posavec, Tena Japundza
StregspillereElena Popovic, Karmen Pastar, Katarina Jezic, Mia Brkic, Sara Senvald
Kroatiens største profilTea Pijevic, Katarina Jezic, Dejana Milosavljevic
Væsentlige fraværOpdateres

Østrigs trup ved VM 2023 🇦🇹

Bedste VM-resultatVM-bronze (1999)
Seneste VM-resultatNummer 16 (2021)
Østrigs gruppeGruppe C med Norge, Sydkorea og Grønland
MålmændAntnija Mamic, Katja Rauter, Lena Ivancok, Nina Tilliacher, Petra Blazek
BagspillereAna Pandza, Andrea Bernjak, Ines Ivancok, Ivana Nikolic, Johanna Reichert, Katarina Pandza, Katarina Bachmann, Klara Schlegel, Kristina Dramac, Lea Kofler, Lorena Baljak, Patricia Kovacs, Santina Sabatnik, Sonja Frey, Stefanie Schalko, Viktoria Marksteiner 
FløjspillereClaudia Wess, Fabienne Tomasini, Ines Lovric, Leonie Neunteufel, Lilli Gschwentner, Lisa Purkarthofer, Mirela Dedic, Nina Neidhart, Philomena Egger
StregspillereJosephine Huber, Lina Kovacs, Marlena Kampelmühler-Rink, Nora Leitner, Stefanie Kaiser
Østrigs største profilPetra Blazek, Sonja Frey
Væsentlige fraværOpdateres

Polens trup ved VM 2023 🇵🇱

Bedste VM-resultatNummer 4 (2013, 2015)
Seneste VM-resultatNummer 15 (2021)
Polens gruppeGruppe F med Tyskland, Japan og Iran
MålmændAdrianna Placzek, Barbara Zima, Paulina Wdowiak, Weronika Gawlik
BagspillereAleksandra Tomczyk, Aleksandra Rosiak, Aleksandra Zimny, Emilia Galinska, Julia Niewiadomska, Karolina Wicik, Karolina Kochaniak-Sala, Karonlina Jurenczyk, Katarzyna Cygan, Magda Wieckovska, Magdalena Drazyk, Malgorzata Buklarewicz, Monika Legowska, Monika Kobylinska, Oliwia Domagalska, Paulina Masna, Paulina Uscinowicz
FløjspillereAdrianna Gorna, Dagmara Nocun, Daria Michalak, Katarzyna Portasinska, Magda Balsam, Mariola Wiertelak, Nikola Szczepanik, Oktawia Plominska
StregspillereAleksandra Dorsz, Marlena Urbanska, Natalia Pankowska, Nikola Glebocka, Patrycya Noga, Sylwia Matuszczyk
Polens største profilMonika Kobylinska, Adrianna Gorna
Væsentlige fraværOpdateres

Tjekkiets trup ved VM 2023 🇨🇿

Bedste VM-resultatVM-guld (1957)
Seneste VM-resultatNummer 19 (2021)
Tjekkiets gruppeGruppe H med Holland, Argentina og Congo
MålmændAnita Polackova, Hanka Muckova, Karin Rezakova, Patricia Wizurova, Petra Kudlackova, Sabrina Novotna
BagspillereCharlotte Cholevova, Denisa Holenakova, Eliska Desortova, Jana Sustkova, Julie Frankova, Kamilla Kordovska, Magda Kasparkova, Marketa Sustackova, Marketa Jerabkova, Sara Kovarova, Silvie Polaskova, Veronika Mikulaskova, Veronika Fenclova, Veronika Dvorakova
FløjspillereAdela Striskova, Anna Frankova, Dominika Zachova, Klara Kubalkova, Krystyna Konigova, Tereza Eksteinova, Veronika Mala
StregspillereAdriana Misova, Alena Stellnerova, Anna Jestribkova, Katka Dresslerova, Luie Drozdova, Veronika Andryskova
Tjekkiets største profilMarketa Jerabkova, Veronika Mala, Charlotte Cholevova
Væsentlige fraværOpdateres

Japans trup ved VM 2023 🇯🇵

Bedste VM-resultatNummer 7 (1965)
Seneste VM-resultatNummer 11 (2021)
Japans gruppeGruppe F med Tyskland, Polen og Iran
MålmændAki Ueshima, Atsuko Baba, Naho Saito, Sakura Kametani
BagspillereAki Ijichi, Ayaja Ohmatsuzawa, Ayame Okada, Haruka Kitanosono, Haruno Sasaki, Hinata Fujiwara, Kaho Nakayama, Maharu Kondo, Mana Ohyama, Mina Takahashi, Minami Matsuura, Nao Takaki, Natsuki Aizawa, Sanju Yoshino, Sora Ishikawa, Wakana Hokaguchi
FløjspillereAyami Yonezewa, Hikaru Matsumoto, Kana Ozaki, Natsumi Akiyama, Reina Dan, Saki Hattori, Senri Ryu, Yuki Yoshidome, Yumi Kitahara
StregspillereAiko Fujii, Chikako Kasai, Mana Kobayashi, Mika Nagata, Miyako Hatsumi, Naoko Sahara
Japans største profilNatsuki Aizawa, Kaho Nakayama
Væsentlige fraværOpdateres

Argentinas trup ved VM 2023 🇦🇷

Bedste VM-resultatNummer 16 (2019)
Seneste VM-resultatNummer 21 (2021)
Argentinas gruppeGruppe H med Holland, Tjekkiet og Congo
MålmændAriana Medeot, Martina Cuadrado, Fatima Rosalez, Leila Sofia Nino, Marisol Carratu, Valentina Menucci 
BagspillereAzul Spinelli, Karin Frelier,  Carolina Bono, Delfina Cristino, Elke Karsten, Luciana Mendoza, Macarena Sans, Macarena Gandulfo, Malena Cavo, Manuela Pizzo, Maria Melano, Martina Romero, Martina Hoh, Martina Lang, Micaela Casasola, Sofia Gull Querin, Sofia Rivadeneira
FløjspillereAilin Caban Hoeler, Catarina Gorga, Graciela Garcia, Jazmin Caceres, Lucia Dalle Crode, Rosario Urban Medel, Valentina Learreta, Virginia Catera
StregspillereGiuliana Gavilan, Rocio Campigli, Ariadna Sol Azcune, Valentina Brodsky
Argentinas største profilElke Carsten, Marisol Caratu
Væsentlige fraværOpdateres

Angolas trup ved VM 2023 🇦🇴

Bedste VM-resultatNummer 7 (2007)
Seneste VM-resultatNummer 25 (2021)
Angolas gruppeGruppe D med Frankrig, Slovenien og Island
MålmændAminata Kanka, Audília Carlos, Marta Alberto, Swelly Simao, Teresa Almeida
BagspillereAzenaide Carlos, Bernardeth Belo, Chelcia Gabriel, Dalva Peres, Florença Francisco, Helena Paulo, Isabel Guialo, Joelma Patricia da Cunha Viegas Njimbo, Juliana Machado, Luzia Kiala, Magda Alfredo, Marilia Quizelete, Otília Massuca, Stelvia de Jesus Pascoal, Suzete Matias, Tchieza de Assunção, Vilma Pegado, Vivalda da Silva, Wuta Dombaxe
FløjspillereDolores do Rosario, Marcia Manuel, Mbongo Masseu, Nairia Caquintas, Natalia Fonseca, Natalia dos Santos
StregspillereAlbertina Da Cruz Kassoma, Estefania da Silva Venancio, Liliana da Silva Venancio, Liliane Martines, Thayany Castro
Angolas største profilAzenaide Carlos
Væsentlige fraværOpdateres

Islands trup ved VM 2023 🇮🇸

Bedste VM-resultatNummer 12 (2011)
Seneste VM-resultatNummer 12 (2011)
Islands gruppeGruppe D med Frankrig, Slovenien og Angola
MålmændElin Thorsteinsdottir, Hafdis Renötudottir
BagspillereSandra Erlingsdottir, Elin Magnusdottir, Elin Thorkelsdottir, Berglind Thorsteinsdottir, Andrea Jacobsen, Sunna Jonsdottir, Johanna Sigurdardottir, Thea Sturludottir, Diana Magnusdottir
FløjspillereThorey Stefansdottir, Perla Albertsdottir, Lilja Agustsdottir, Thorey Asgeirsdottir
StregspillereElisa Elisdottir, Hildigunnur Einarsdottir, Katrin Jensdottir
Islands største profilSandra Erlingsodttir, Andrea Jacobsen
Væsentlige fraværOpdateres

Kasakhstans trup ved VM 2023 🇰🇿

Bedste VM-resultatNummer 18 (2007)
Seneste VM-resultatNummer 24 (2021)
Kasakhstans gruppeGruppe G med Brasilien, Spanien og Ukraine
MålmændZhannat Aitenova, Damira Zhaparova, Iuliaa Poilova
BagspillereMariya Sitnikova, Sevara Rejemetova, Mariya Pupchenkova, Kristina Stepanova, Kristina Radayeva, Zhanerke Kuandykova,
FløjspillereVeronika Khardina, Zhanerke Seitkassym, Aida Zhaparova, Xeniya Pupchenkova
StregspillereValentina Sitnikova, Tansholpan Jumadilova, Zlata Zvyagina, Madina Myrzamseiitova
Kasakhstans største profilVeronika Kardina, Dana Abilda, Tansholpan Jumadilova
Væsentlige fraværOpdateres

Ukraines trup ved VM 2023 🇺🇦

Bedste VM-resultatNummer 4 (2003)
Seneste VM-resultatNummer 17 (2009)
Ukraines gruppeGruppe G med Brasilien, Spanien og Kasakhstan
MålmændMariia Gladun, Tetiana Chorniavska, Viktoriia Saltaniuk, Yudith Baloh
BagspillereAlona Shupyk, Anastasiia Bondarenko, Anna Diablo, Daria Kot, Diana Dmytryshkyn, Iryna Glibko, Iryna Kompaniiets, Iryna Morozenko, Iuliia Andriichuk, Karina Soskyda, Lesia Smolinh, Mariana Markevych, Nataliia Striukova, Tamara Smbatian, Tetiana Poliak, Victoriia Belmas, Yevheniia Kohuch
FløjspillereAlisa Petriv, Kateryna Kozak, Maryna Konovalova, Milana Shukal, Nataliia Sytenka, Oleksandra Furmanets, Olesia Diachenko, Yevheniia Levchenko
StregspillereAlia Honcharenko, Anastasiya Melekestseva, Andriyana Naumenko, Iryna Prokopiak, Liliia Horilska
Ukraines største profilMaria Gladun, Diana Dmytryshyn
Væsentlige fraværOpdateres

Kinas trup ved VM 2023 🇨🇳

Bedste VM-resultatNummer 8 (1990)
Seneste VM-resultatNummer 32 (2021)
Kinas gruppeGruppe A med Sverige, Kroatien og Senegal
MålmændChang Lu, Luyao Li, Chunfeng Yang, Yurao Yang, Yunuo Hu,
BagspillereJing Liang, Mengxue Zhou, Mingue Sun, Xiaoqing Li
FløjspillereZihan Shi, Hongyan Zhuang, Haixia Zhang
StregspillereYishan Jiang, Yan Xin, Wenhui Zhang, Lei Gong, Guisi Zhang, Changqing Hou
Kinas største profilXiuxiu Tian, Zhang Haixia, Chan Liu, Lu Chang
Væsentlige fraværOpdateres

Senegals trup ved VM 2023 🇸🇳

Bedste VM-resultatNummer 18 (2019)
Seneste VM-resultatNummer 18 (2019)
Senegals gruppeGruppe A med Sverige, Kroatien og Kina
MålmændFama Sall, Fily Safiatou Ndiaye, Justicia Toubissa Elbeco,Ndeye Sokhna Camara Sene
BagspillereBritney Cots, Astou Ndiaye, Coura Camara, Dounia Abdourahim, Gnonsiane  Niombla, Sophie Kebe
FløjspillereDoungou Camara, Fanta Keita, Koumba Cisse,
StregspillereMarie Fall, Laura Kamdop, Hawa Ramatou Ndiaye, Aissatou Dabo
Senegals største profilSoukeina Sagna, Hawa N’Diaye
Væsentlige fraværOpdateres

Camerouns trup ved VM 2023 🇨🇲

Bedste VM-resultatNummer 20 (2017)
Seneste VM-resultatNummer 28 (2021)
Camerouns gruppeGruppe B med Montenegro, Ungarn og Paraguay
MålmændBeatrice Mbah Mambeng, Isabelle Noelle Mben Bediang, Issa Haoua, Marie-Paule Balana
BagspillereBenedicte Manga Ambasa, Chantal Voulania, Paola Cyrielle Ebanga, Genie Lupin Feudji Vengou, Kaltoume Karichma Ekoh, Laeticia Petronie Ateba Engadi, Sifan Kongnyuy, Sonya Marlaine Nnomo, Pasma Vanessa Nchouapouognigni
FløjspillereAnne Florette Mbouchou Mandop, Brenda-Sherryl Attisson, Claudia Jossy Eyenga Djong, Touba Byiolo, Stephanie Adibone, Ngo Nwaha, Zixfiline Powera Tematio Zabaze
StregspillereMariane Manuela Batamag, Vichy Orchelle Nyamsi Pokop
Camerouns største profilKarichma Ekoh, Isabelle Bediang
Væsentlige fraværOpdateres

Congos trup ved VM 2023 🇨🇩

Bedste VM-resultatNummer 12 (1982)
Seneste VM-resultatNummer 23 (2021)
Congos gruppeGruppe H med Holland, Tjekkiet og Argentina
MålmændAlicia Louise Ntessi, Floriane Iloki, Malvina Suzane Apendi Ndzila, Ruth Kodia, Sandrine Arleine Oyoukou
BagspillereGrace Zoubabela, Hermida Chanaelle Mongo Makouala
FløjspillereBetchaïdelle Ngombele, Diane Gaelle Nguekwian Yimga
StregspillereGrace Juliana Awola Vihat, Maelys Marie Juliette Kouaya, Rita Luana Saraiva, Sharon Lea Dorson
Congos største profilBetchaïdelle Ngombele, Josephine Nkou
Væsentlige fraværOpdateres

Chiles trup ved VM 2023 🇨🇱

Bedste VM-resultatNummer 23 (2009)
Seneste VM-resultatNummer 23 (2009)
Chiles gruppeGruppe  E med Danmark, Serbien, og Rumænien
MålmændAntonella Piantini, Claudia Alvarez, Madeleine Cortez, Martina Osorio, Paula Craig
BagspillereCatalina Valdivia, Catalina Castro, Constanza Paul, Francisca Parra, Francisca Zavala, Josefa Araya, Maria Correa, Natasha Müller, Rocia Gomez, Valeria Carrasco, Valeska Lovera
FløjspillereAntonia Sanchez, Antonia Rebolledo, Catalina Galvez, Gabriela Müller, Maura Alvarez, Michaela Bocchieri, Romina Ramirez, Sofia Alarcon, Tuva Arana, Valentina Perez
StregspillereAlicia Torres, Alondra Nunez, Catalina Moreno, Pia Pacheco
Chiles største profilValeska Lovera, Gabriela Müller
Væsentlige fraværOpdateres

Paraguays trup ved VM 2023 🇵🇾

Bedste VM-resultatNummer 21 (2013, 2017)
Seneste VM-resultatNummer 29 (2021)
Paraguays gruppeGruppe B med Montenegro, Ungarn, Cameroun
MålmændAnna Macke, Fatima Ocampos, Gabriela Benitez, Maria Machuca, Maria Paz Quinonez 
BagspillereAna Cristaldo, Camila Feschenko, Delany Leiva, Delyne Leiva, Fernanda Insfran, Kamila Rolon, Maria Fernandez, Milagros Samaniego
FløjspillereAlejandra Velazquez, Ariana Portillo, Belinda Bobadilla, Fatima Acuna, Jasmin Mendoza, Julieta Chilavert, Kiara Vergara, Ximena Palma
StregspillereAda Miskinich, Ana Oliveira, Gisela Gonzalez, Karina Dos Santos, Maggie Lugo
Paraguays største profilMaria Fernandez, Delyne Leival
Væsentlige fraværOpdateres

Grønlands trup ved VM 2023 🇬🇱

Bedste VM-resultatNummer 24 (2001)
Seneste VM-resultatNummer 24 (2001)
Grønlands gruppeGruppe C med Norge, Sydkorea og Østrig
MålmændAviaaja Heilmann, Maja Motzfeldt-Skovgaard, Nivi Fly, Rina Lorentzen
BagspillereAili Pedersen, Ajla Bibi Knudsen, Ivalu Bjerge, Josefine Gadgaard, Lykke Hansen, Najaaja Lyberth Heilmann, Nivi Petersen, Tanja Kristiansen
FløjspillereAndrea Heilmann, Ane Sofiannguaq Frederiksen, Anja Heilmann, Aviana Kajangmat, Nuunu Lukassen, Pilunnguaq Wille, Sascha Zeeb 
StregspillereIvaana Holm, Ivana Meincke, Nukaaka Lyberth, Sandra Rothberg
Grønlands største profilIvalu Bjerge, Najaaja Lyberth
Væsentlige fraværOpdateres

Irans trup ved VM 2023 🇮🇷

Bedste VM-resultatNummer 31 (2021)
Seneste VM-resultatNummer 31 (2021)
Irans gruppeGruppe F med Tyskland, Polen, Japan
MålmændArezoo Mohammadi Ologhi, Elnaz Yarmohammadtouski, Fatemeh Khalili Behfar,, Haniyeh Lak, Marzieyh Gharakhani Dehsorkhi
BagspillereArezou Kiyaniara, Asra Zandi, Fatemeh Merikhi, Fatemeh Shashinpour, Ghazal Adeli, Malihe Yaghmaee Poor, Maryam Karandish, Maryam Yousefi, Mehraban Badvi, Mina Vatanparast Tootoonsiz, Nastaran Koudzarifarahani, Negar Zendehboudi, Roya Noroozi, Setareh Rahmanian, Shahrzad Nosoohi
FløjspillereBahar Eizadgasht, Hadiseh Noroozi Khorzougho, Hanieh Karimi, Hasti Dokhaei, Maede Oshaghi, Melika Mohammadi, Mozhgan Ghahremabni, Nouriyeh Abbasi, Sanaz Rajabi, Zahra Fotovati
StregspillereAtieh Shahsavari, Elnaz Ghasemi, Saradasat Mousavi, Seyed Leila Hosseini, Zarah Faghihi
Irans største profilFatemeh Khalili
Væsentlige fraværOpdateresLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here