Champions League Odds Tips 2023/24 [Runde 16 del 2/2, 5/3 til 13/3]

Placer de bedste væddemål på Champions League 2023-2024 med Marathonbet. Prøv fx vores 0%-margin kampe, hvor den potentielle gevinst er større, og oplev alle de gode odds på UEFA Champions League gruppespil 23/24.

Sidst opdateret
4170
Registrer dig her

TL;DR – Har du ikke tid til at læse det hele? Her er artiklen i korte træk.

 • Favoritter i Champions League: Manchester City (@2.57), Bayern (@8.00), Real Madrid (@5.50), Arsenal (@7.00) og Inter (@11.00).
 • FC København har trukket Manchester City til ottendedelsfinalen, returkampen spilles i Manchester d. 6. marts 2024 kl. 21:00. Første opgør endte desværre 1-3 til City.
 • Rundens bedste spiltip: 🔜Champions League spilforslag: Atlético Madrid 🆚 Inter [13/03/2024 – 21:00]: Spiltip: Begge Hold Scorer + Inter Vinder; odds @5.45
 • Ottendedelsfinalen fortsætter tirsdag d. 5. marts kl. 21:00 med 2 kampe, inkl. Real Sociedad vs. PSG.
 • Læs med forneden for at se hvilke danskere der er med i Champions League 2023/24.

Champions League Gruppespillet 23/24 er slut og vi har fundet ud af hvem der kommer videre fra gruppespillet, og får lov til at kæmpe for den prestigefyldt Champions League pokal.

Danmark har sikret sig en plads ved Champions League 1/8-finalen, de er nemlig nummer to i gruppe A med otte point. Desværre har FCK trukket City i ottendedelsfinalen, og første opgør endte 1-3 til City. Returkampen bliver spillet d. 6. marts 2024 kl. 21:00. Nederlaget betyder at FC København er tæt på en Champions League exit, da opgøret i Parken føltes meget ensidigt, til trods for debutantmålet scoret af Magnus Mattsson.

Det er den sværest mulige lodtrækning. Manchester City er et hold, som er fuldendte i deres kollektive spil og med store individualister. Det er verdens bedste klubhold.

 Jacob Neestrup

Sidste gang FCK nåede ottendedelsfinalen var i 2010/11, hvor danskerne mødte Chelsea og endte med et nederlag på 0-2, det kan være derfor Neestrup er lidt nervøs omkring sin trup. Vi skal dog stadig huske at københavnerne har overrasket gang på gang – selv da ingen troede på dem, formåede de at lave en Phønix igen og igen, og det er i både CL spillet og i Superligaen.

Ved årets Champions League gruppespil, mødte FC København Manchester United to gange, og her blev det til et 1-0-nederlag i Manchester, mens man spillede sig til et 4-3 på hjemmebanen Parken. Men nu begynder vi at se sprækkerne i FCK’s CL kampagne, de har ikke kunne genskabe den samme balance overfor den mere farlige Manchester – nemlig City.

Læs med forneden for en gennemgang af FC København vs. Manchester City kampen, kampen føltes ikke ligevægtig på noget punkt, især da Pep Guardiola’s mandskab havde en boldbesiddelse på hele 74%. Man må sige at københavnerne gjorde alt, hvad de overhovedet kunne, men vi skal også være ærlige og sige at selvom FC København er en af de bedste trupper i Danmark, er de simpelthen ikke en trup der kan hamle op med verdens bedste hold.

FCK er gået videre fra gruppespillet, da de formåede at placere sig på anden pladsen i deres gruppe – gruppe A. FCK møder de mere farlige Manchester City som danskerne skal spille overfor henholdsvis d. 13. februar kl. 21:00 på hjemmebane, og d. 6. marts kl. 21:00 på udebane.

Jeg sagde på forhånd, at jeg gerne ville have undgået City, og det holder jeg fast i (…) Et eller andet sted skal vi prøve at lave et resultat på hjemmebane. Det har vi haft succes med tidligere, så vi skal prøve at lave et resultat, så vi giver os selv muligheden for at lave en sensation på udebane.

Rasmus Falk

Falk havde helt ret, det er især på hjemmebanen at FCK har formået at hive de gode trick frem, og det var det håbe vi FCK-fans havde – men desværre er City bare for skarpe. Det er det københavnske mandskab også enige i.

Det føltes som om, de havde en ekstra mand på banen.

Mohamed Elyounoussi

Det er utroligt svært at få fat i bolden, og når man så har den, så kommer der hurtigt pres, hvor man ikke har så mange muligheder. Så det var en svær kamp, hvor vi forsvarede meget, men det er også et virkelig godt hold, nok også det bedste hold i verden og det bedste, der har spillet her i Parken.

Viktor Claesson

Herfra håber vi selvfølgelig på at se mirakler når danskerne går på banen overfor City igen d. 6. marts kl. 21:00, men der var mere håb på hjemmebanen, da FCK har større tilbøjelighed til at skinne der – meeeeeen man ved aldrig, og derfor lader vi vores håb om en FCK sejr leve videre.Teknisk set kunne FCK have trukket Arsenal, Real Madrid, Real Sociedad, Atlético Madrid, Dortmund, Manchester City eller FC Barcelona – alle gruppevinderne. Men eftersom der gik relativt langt tid inden FCK blev trukket op af bowlen, var der kun enten City eller Real Madrid der var tilbage.

Indhold

Champions Leagues ottendedelsfinaler

Forneden kan du se hvilke trupper skal spille mod hinanden når Champions League fortsætter i februar 2024.

 • FC Porto 🆚 Arsenal
 • Napoli 🆚 FC Barcelona
 • Paris Saint-Germain 🆚 Real Sociedad
 • Inter 🆚 Atletico Madrid
 • PSV Eindhoven 🆚 Dortmund
 • Lazio 🆚 Bayern München
 • 🇩🇰FC København🇩🇰 🆚 Manchester City
 • RB Leipzig 🆚 Real Madrid

Det er første gang siden 2010/11 sæsonen at Danmark rykker op i Champions League – med KÆMPE tak til gigatalentet Lukas Lerager! Og et økonomisk stort tillykke til både den danske trup, og Parken – som vi jo ved er der gode økonomiske fordele ved at være Champions League deltager. Selskabet bag FCK, Parken Sport & Entertainment meldte ud at det var et kæmpe plus, før FCK vandt kampen forventede de et overskud på mellem 350-375 millioner danske kroner, og efter var estimeringen steget til hele 430-445 millioner kroner.

Læs med forneden hvordan ligaen udfolder sig, og hvem der er favoritterne til at vinde mesterskabet.

Den nuværende favorit er selvfølgelig Manchester City(@3.00), de forsvarende mestre. City truppen har haft en fantastisk sidste sæson, hvor de vandt både Champions League og Premier League. De er kæmpe favoritter igen år, og man kan kun være enig i at Pep Guardiolas truppe er formidable på banen.

Marathonbet har gode odds og spiltip for Champions League 23/24 gruppespillet. Vi opdaterer vores forudsigelser hver uge, så du har friske forslag til dit ugentlige spil – husk at Marathonbet også tilbyder odds med 0%-margin på visse Champions League kampe.

Topscorer Champions League 2023/24

På årets topscorer Champions League liste havde vi to danskere – den ene var FCKs Lukas Lerager, og den anden var det danske kæmpetalent der spiller for United, Rasmus Højlund. Højlund er forsat på listen, men da United er ude af årets CL, er det desværre bare et spørgsmål om tid inden det unge danske talent er ude af listen.

#SpillerLandHoldMål (straffe)
1.Álvaro MorataSpanien Atlético Madrid5 (0)
GalenoBrasilien FC Porto5 (0)
Antoine GriezmannFrankrig Atlético Madrid5 (0)
Erling HålandNorge Manchester City5 (2)
Rasmus HøjlundDanmark Manchester United5 (0)
6.Julián ÁlvarezArgentina Manchester City4 (0)
Jude BellinghamEngland Real Madrid4 (0)
EvanilsonBrasilien FC Porto4 (1)
Phil FodenEngland Manchester City4 (0)
Gabriel JesusBrasilien Arsenal FC4 (0)
Ciro ImmobileItalien Lazio Roma4 (1)
Harry KaneEngland Bayern München4 (1)
Kylian MbappéFrankrig Paris Saint-Germain4 (2)
Loïs OpendaBelgien RB Leipzig4 (0)
Danylo SikanUkraine Shakhtar Donetsk4 (0)
Overblik over top-10 topscorer Champions League 2023/24 [Runde 16 del 2/2, 5/3 til 13/3]

Flest assists i Champions League 2023/24

Forneden får du et overblik over hvem der har flest assists i årets Champions League.

#SpillerLandHold
1.Phil FodenEngland Manchester City4
GalenoBrasilien FC Porto4
Bukayo SakaEngland Arsenal FC4
4.Jude BellinghamEngland Real Madrid3
İlkay GündoğanTyskland FC Barcelona3
Harry KaneEngland Bayern München3
Rico LewisEngland Manchester City3
Matt O’RileyDanmark Celtic FC3
Ivan RakitićKroatien Sevilla FC3
Ricardo HortaPortugal Sporting Braga3
Marcel SabitzerØstrig Borussia Dortmund3
Samuel LinoBrasilien Atlético Madrid3
Vinícius JuniorBrasilien Real Madrid3
Warren Zaire-EmeryFrankrig Paris Saint-Germain3
Overblik over top-10 flest assists i Champions League 2023/24

#SpillerLandHoldAssisterer
1.Phil FodenEnglandEngland Manchester City4
GalenoBrasilienBrasilien FC Porto4
Bukayo SakaEnglandEngland Arsenal FC4
4.Jude BellinghamEnglandEngland Real Madrid3
İlkay GündoğanTysklandTyskland FC Barcelona3
Harry KaneEnglandEngland Bayern München3
Rico LewisEnglandEngland Manchester City3
Matt O’RileyDanmarkDanmark Celtic FC3
Ivan RakitićKroatienKroatien Sevilla FC3
Ricardo HortaPortugalPortugal Sporting Braga3
Samuel LinoBrasilienBrasilien Atlético Madrid3
Vinícius JuniorBrasilienBrasilien Real Madrid3
Warren Zaire-EmeryFrankrigFrankrig Paris Saint-Germain3
Overblik over top-10 flest assists i Champions League 2023/24 [Runde 16 del 2/2, 5/3 til 13/3]

Hattricks i Champions League 2023/24

Forneden kan du se hvem, og hvornår der lavede hattrick i årets CL.

 • Evanilson | Antwerp 1-4 Porto | 25/10/23
 • João Mário | Benfica 3-3 Inter | 29/11/23

Champions League | FCKs sidste kamp | FCK 🆚 City [13/02/2024] SLUT

Der er brug for et mirakel for at Jacob Neestrups trup går videre i årets Champions League. Da Neestrup og co. trak City til ottendedelsfinalen var opgaven svær, men nu er den blevet næsten umulig, efter at de forsvarende mestre tirsdag aften vandt 3-1 på dansk hjemmebane.

Det var på mange punkter en ensidig kamp, Magnus Mattsson formåede at udligne feltet med det eneste danske mål i det 34. minut, men det var ikke nok til at vinde overfor mægtige City.

Returopgøret er i Manchester om tre uger, og hvis man skal være ærlig, så fremstår kampen nu bare som en formalitet, som begge hold skal have overstået midt i jagten på diverse mesterskaber. Hvis FC København ryger ud af årets CL, kan det være at de har flere kræfter til at fokusere på at komme op i Superliga tabellen, da de lige nu er på en pinlig 3. plads.

De danske fans var i højt humør, da City først trådte ind på den danske bane, men desværre mistede både fans og den danske trup håbet ret hurtigt. Når man har City på besøg, er det nok en meget normal reaktion.

Da kampen var overstået, havde Pep Guardiola’s trup haft en boldbesiddelse på hele i 74%.

Det første engelske mål kom allerede i det 10. minut fra Kevin De Bruyne’s hurtige kombinationer, skærende løb og en hård afslutning som man er vant til at se det fra midtbanespilleren.

City havde kontrol over spillet igennem hele kampen. Alt i alt var det en spændende kamp, men de første ti minutter viste præcist hvordan resten af kampen ville udfolde sig – en masse potentielle chancer til danskerne, men City lagde en dæmper på dem alle.

I tillægstiden gik det engelske forsvar dog nærmest i opløsning. Først brændte selveste Erling Håland to kæmpe chancer, og til sidst fik Phil Foden muligheden fra nært hold og sikrede en scoring.

Champions League | FCK 🆚 Galatasaray [12/12/2023] SLUT

Sikke en kamp! Første gang vi rykker op i ligaen siden 2010/11 sæsonen, rødt kort til Danmark og kun mål af Lukas Lerager. Tør man sige det var en sensationel kamp? Ja, man gør så! Cheftræner Neestrup er klar på at piske sin trup helt i form, og konstaterer at de efter vinterpausen skal spille sig op i tabellen i Superligaen, samt komme videre i Champions League.

Nu må vi se på lodtrækningen, men jeg kan sige, at der er to mål, når vi kommer tilbage. Det ene er at overhale de to danske hold, der ligger over os (i Superligaen, red.). Og så skal vi give det et skud for at komme videre (i Champions League, red.). Det er det eneste mindset, vi har

Jacob Neestrup

Det var de sidste 45 minutter der var dramatiske. Lerager scorede i det 58. minut, som svar fra den tyrkiske klub kom Dries Mertens og Hakim Ziyech på banen – nu mente Galatasaray business. Men det var for sent, og danskerne gjorde alt for at overleve.

Trupperne fortsatte med at kæmpe og kaste sig mod hinanden, Lerager fik hele to advarsler i de sidste få minutter.

Men i det 95. minut stod alt klart, Lerager kommer ikke til at spille den første 1/8-finale til februar, men det gør resten af FC København!

Man kan sige hvad man vil – FCK overvintrer på tredjepladsen i Superligaen, og er helt ude af årets pokalturnering meeeeen for første gang i mere end et årti har de spillet sig ind i 1/8-finalen i Champions League. Kom så, FCK!!

Champions League | Bayern 🆚 FCK [29/11/2023] SLUT

Amen, danskerne overrasker på banen endnu engang! En uafgjort overfor mægtige Bayern, det er slet ikke så ringe endda. FC København (@751.00) har til tider skuffet denne sæson, men denne kamp var spillet sublimt af truppen.

FCK præsterede i denne kamp noget, som kun ét andet hold har kunne formå at gøre – Ajax i 2018 – de seneste ti år: at tage point fra FC Bayern München i en Champions League-gruppekamp på Allianz Arena. På Europas måske sværeste hjemmebane kæmpede FCK sig alligevel til et 0-0.

Resultatet fra den anden kamp i gruppe A samme aften imellem Galatasaray og Manchester United endte også uafgjort – 3-3. Det betyder at FCK fortsat er på andenpladsen i gruppen efter Bayern. Altså kan københavnerne selv afgøre deres Champions League-skæbne i sidste gruppekamp på hjemmebane overfor tyrkiske Galatasaray den 12. december kl. 21:00.


Bayern München er en af de mest respekterede klubber i europæisk fodbold, og det er med god grund. Ikke siden 2013 har den tyske storklub tabt en Champions League-gruppekamp på hjemmebane. Så selvom FCK havde fat i alle mirakelmagerne i denne kamp, ville der skulle noget helt ekstraordinært til hvis de danske drenge skulle blive det første hold til at vinde på den adresse i knap ti år.

Jacob Neestrup havde hevet Rasmus Falk ind i sin start 11’er, og dermed blev det fanfavorittens 300. kamp for FCK.

Thomas Tuchel tog den med ro, da hans truppe allerede har sikret sig en billet til slutspillet i 2024 med deres første placering i tabellen, og deres 12 point.

Tyskerne pressede FCK lige fra starten, de pressede FCK til at lave fejl gang på gang, især havde Denis Vavro en stor opspilsfejl som var tæt på at koste københavnerne. Midt i første halvleg fandt danskerne deres fodfæste – bl.a. i form af Rasmus Falk, Roony Bardghji og Lukas Lerager. Angrebene ville ingen ende tage mod FCK forsvaret, der alligevel fonhindrede alle tyskernes tiltag.

Jeg er irriteret over, at vi ikke fik scoret. Vi tog ikke nok risici.

Thomas Müller

Man må sige at det gode forsvar fra FCK holdt hele kampen igennem, i anden halvleg forsøgte Diogo Goncalves at sende bolden ind i Bayern kassen, men afsluttede desværre en halv meter forbi Neuers Bayernmål.

Tuchel intensiverede presset og etablerede et massivt spilovertag ned mod det danske mål, det hjalp heller ikke at Tuchel sendte både Serge Gnabry og Leroy Sané på banen. Kort tid efter pressede Harry Kane på banen, FCK’s Kamil Grabara præsterede endnu en kæmpe redning, da superstjernen sendte et stærkt langskud afsted.

Bayern formåede at spille rundt om FCK’s forsvar til tider, men tyskerne manglede gennemspilkraft da de ikke formåede at holde skarpheden i den afgørende aflevering, hvilket betød at FCK kunne få styr på banen og eget spil, inden tyskerne blev for farlige.

Man må sige at alle danske fans holdt vejret i det 87. minut, da FCK havde en dobbeltchance efter et hjørnespark

I tillægstiden fik Bayern tilkendt et straffespark, da danske Peter Ankersen ramte bolden med hånden. Efter et VAR-gennemsyn besluttede man dog at der ikke VAR noget der, og annullerede kendelsen. Meget heldigt, og med den gode danske præstation sikrede FCK sig et essentielt point i tabellen.


Champions League | FCK 🆚 Man United [27/11/2023] SLUT

FC København (@1001.00) spillede imod Man United den 24. oktober, og kampen endte 1-0 til United. Og man tænkte ’okay, det er bare ikke i år at Danmark ryger videre i Champions League’, da FCK skulle spille overfor briterne igen d. 8. november. Men sikke en vanvittig målfest det blev til, og en sejr til københavnerne – eller som the Daily Star skriver køben-ha-ha-havnerne. Kampen endte 4-3 til FCK.

Man må sige at den eneste dansker der nok var mindre glad for den danske Sejr var United’s Rasmus Højlund – den danske sejr er modsat et nyt lavpunkt for briterne.

Kampen startede fint for United og Højlund, Scott McTominay blev spillet fri i højre side og fandt en helt fri Højlund tæt foran mål. Højlund scorede allerede i 3. minut.

Denne kamp var dramatisk fra 0. minut til det sidste 87. minut, hvor FCK scorede.

Kampen blev afbrudt to gange inden første halvdel overhovedet fik lov at slutte – først løb en baneløber ind med et palæstinensisk flag, og efterfølgende måtte samaritterne på banen for at hjælpe en uheldig sjæl. Da kampen endelig blev genoptaget scorede Højlund dælme igen i det 28. minut, det så sort ud for københavnerne. Og den danske angriber ville bare ikke stoppe, sekunder senere prøvede han med at hattrick, men heldigvis redede Kamil Grabara denne gang.

Første halvdel var ved at få en ende, og så kom den afgørende udvisning i kampen – i det 42. minut fik Marcus Rashford rødt kort for en måske lidt tilfældig, men ret grim stempling på Elias Jelert.

FCK’erne var hurtige om at tage deres chance, Mohamed Elyounoussi afsluttede med et fremragende angreb og scorede til 1-2 i det 45. minut. Et mål var bare ikke nok for københavnerne, Diogo Goncalves udnyttede et straffespark, som Harry Maguire begik og fik rettet kampen til 2-2. Amen, hvornår har man set så vild en første halvdel, og så endda på hjemmebane?

Efter pausen var det United’s tur til at få straffespark, Bruno Fernandes scorede og så var kampen 3-2. FCK holdt gejsten oppe, og Lukas Lerager var allerede hidsig efter Fernandes’ mål – Lerager dukkede op ved bageste stolpe og prikkede bolden stille og roligt i nettet til 3-3.

I det 87. minut bliver topscoreren Roony Bardghji indskiftet, og Parken går amok, da Bardghji får bolden ind i kassen! 4-3, bom sådan sluttede den intense kamp, og så til dansk fordel. FC København ligger lige nu på en delt anden plads i Champions Leagues gruppe A – FCK og Galatasaray har begge fire point. United er på sidste pladsen med tre små point.

Det skal siges at Bayern reelt gjorde Danmark en tjeneste, da de slog Galatasaray med 2-1 i forrige runde.

Sidste gang FCK spillede overfor Bayern var d. 3. oktober, og der endte kampen 1-2 til Bayern. Her på redaktionen tror vi på at FCK er ved at komme igen, fordi inden den sidste United kamp var truppen altså ret ringe – de var trætte, og det kunne ses på deres spillestil, eller mangel derpå. Man kan godt forstå hvorfor københavnertruppen ikke havde så meget energi – Superliga, EM-kvalifikation og så Champions League.Næste gang FC København går på banen i Champions League er den 12. december, hvor de igen skal møde Galatasaray. Man kan kun håbe at danskerne har lært noget fra deres sidste kampe overfor Galatasaray i dette mesterskab, og viser den form, spillestil og nerver af stål som man har set fra truppen på deres gode dag. Sidste gang FCK mødte Galatasaray var i første gruppespilrunden d. 20. september, hvor kampen endte 2-2.

Som tabellen ser ud, ryger Bayern til Champions League 2024 slutspillet, og vi må se om det er Danmark, England eller Tyrkiet der henholdsvis ryger hjem, eller i Europa League.

Denne Champions League kampagne er den absolut værste United har set, de har nemlig haft en trist skæbne med nederlag til både Bayern og Galatasaray, og nu danskerne.

Det er første gang i Uniteds historie at de har indledt en Champions League kampagne med nederlag i deres to indledende kampe, en sejr overfor FC København den første gang var en nødvendighed for truppen – hvis de ikke hev denne sejr hjem, ville de have skabt engelsk fodboldhistorie ved at have den absolut værste kampagne nogensinde i Champions League.Overblik over Champions League gruppespillet 2023-2024

Lodtrækningen til gruppespillet i Champions League 23/24 fandt sted i Monaco den 31. august, hvor alle de kvalificerede hold blev parret ud fra de fire seedningslag. Blandt de 32 kvalificerede hold fandtes som sædvanligt flere europæiske storhold, som også spillede i konkurrencen sidste år, samt en række nye deltagere, som havde klaret sig igennem alle kvalifikationsrunderne. 

I gruppespillet afgøres det hvilke to hold fra hver gruppe der skal spille videre i Champions League’s ottendedelsfinaler. De øvrige 16 hold, som ikke klarede opgaven, hvoraf de otte bedste af disse i stedet skal konkurrere i Europa League, efter de sluttede på tredjepladsen i deres grupper.

Vi danner herunder et fuldt overblik over alle grupperne i UEFA Champions League 2023-2024 og tabeloversigten.

Gruppe A

🇩🇪 Bayern 🥇16 Point

FC København 🥈8 Point

🇹🇷 Galatasaray🇩🇰 🥉5 Point

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Manchester United ⛔4 Point

Gruppe B

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Arsenal 🥇13 Point

🇳🇱 PSV 🥈9 Point

🇫🇷 Lens 🥉8 Point

🇪🇸 Sevilla ⛔2 Point

Gruppe C

🇪🇸 Real Madrid🥇18 Point

🇮🇹 Napoli 🥈10 Point

🇵🇹 Braga 🥉4 Point

🇩🇪 Union Berlin ⛔2 Point

Gruppe D

🇪🇸 Real Sociedad 🥇12 Point

🇮🇹 Inter 🥈12 Point

🇵🇹 Benifica 🥉4 Point

🇦🇹 Salzburg ⛔4 Point

Gruppe E

🇪🇸Atletico Madrid 🥇14 Point

🇮🇹Lazio 🥈10 Point

🇳🇱Feyenoord 🥉6 Point

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Celtic ⛔4 Point

Gruppe F

🇩🇪 Dortmund 🥇11 Point

🇫🇷PSG 🥈8 Point

🇮🇹 Milan 🥉8 Point

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿Newcastle ⛔5 Point

Gruppe G

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿Manchester City 🥇18 Point

🇩🇪RB Leipzig 🥈12 Point

🇷🇸Crvena Zvezda 🥉4 Point

🇨🇭Young Boys ⛔1 Point

Gruppe H

🇪🇸 Barcelona 🥇12 Point

🇵🇹 Porto 🥈12 Point

🇺🇦 Shakhtar Donetsk 🥉9 Point

🇧🇪 Antwerp ⛔3 Point


Hvilke lande har flest klubber i Champions League-gruppespillet 2023/24?

Forneden kan du se en liste med hvilke lande de forskellige klubber tilhører. Det er næppe en overraskelse at trupper fra La Liga, Seria A og Bundesligaen er overrepræsenteret.

 • England: Arsenal, Man City, Man United, Newcastle 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
 • Spanien: Atlético Madrid, Barcelona, Real Madrid, Real Sociedad, Sevilla 🇪🇸
 • Italien: Inter, Lazio, Milan, Napoli 🇮🇹
 • Tyskland: Bayern, Dortmund, Leipzig, Union Berlin 🇩🇪
 • Frankrig: Lens, Paris 🇫🇷
 • Portugal: Benfica, Braga, Porto 🇵🇹
 • Holland: Feyenoord, PSV 🇳🇱
 • Østrig: Salzburg 🇦🇹
 • Skotland: Celtic 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
 • Sebien: Crvena zvezda 🇷🇸
 • Ukraine: Shakhtar Donetsk 🇺🇦
 • Belgien: Antwerp 🇧🇪
 • Schweiz: Young Boys 🇨🇭
 • Danmark: FC København 🇩🇰
 • Tyrkiet: Galatasaray 🇹🇷


Danskere i Champions League-gruppespillet 2023/24

Man må sige at der er et overflødighedshorn af dansk talent i europæisk fodbold disse dage. Marathonbet giver det fulde overblik over danske spillere i Champions League 23/24, og hvilke klubber de tilhører.

Med FC Københavns deltagelse i CHL i år, kommer flere danske fodboldspillere end normalt i aktion til denne udgave af verdens bedste turnering. Listen af spillere fra Danmark inkludere dog også mange, som spillere fra udenlandske hold, hvor nogle er blandt de mest værdifulde danske spillere og spiller på nogle af de fineste adresser i europæisk fodbold.

Marathonbet har samlet den fulde liste over danskere i Champions League 2023-2024 herunder:

Klubben, som har flest danskere i truppen er naturligvis FC København.

F.C. København 🇩🇰

 • Theo Sander
 • Andreas Dithmer
 • Valdemar Lund
 • Nicolai Boilesen
 • Christian Sørensen
 • Elias Jelert
 • Peter Ankersen
 • William Clem
 • Lukas Lerager
 • Rasmus Falk
 • Andreas Cornelius
 • Emil Højlund
 • Oscar Højlund
 • Noah Sahsah
 • Thomas Jørgensen

På en anden plads finder vi tyske Union Berlin. Det er førte gang den berlinske trup har kvalificeret sig til Champions League. Her finder vi tre danskere med i truppen, hvor målmand Frederik Rønnow nok er den mest nævneværdige.

Union Berlin 🇩🇪

 • Frederik Rønnow
 • Jacob Busk
 • Mikkel Kaufmann

Benfica 🇵🇹

 • Alexander Bah
 • Casper Tengstedt

RB Salzburg 🇦🇹

 • Maurits Kjærgaard
 • Mads Bidstrup

Manchester United 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

 • Christian Eriksen
 • Rasmus Højlund

Napoli 🇮🇹

 • Jesper Lindstrøm

Lazio 🇮🇹

 • Gustav Isaksen

Celtic 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

 • Matt O’Riley

AC Milan 🇮🇹

 • Simon Kjær

RB Leipzig 🇩🇪

 • Yussuf Poulsen

FC Barcelona 🇪🇸

 • Andreas Christensen

Galatasaray 🇹🇷

 • Victor Nelsson

Rundens bedste Champions League-odds og spiltips 23/24

🔜Champions League spilforslag: Bayern 🆚 Lazio [05/03/2024 – 21:00]:

Spiltip: Begge Hold Scorer + FC Bayern München Vinder; odds @3.04

🔜Champions League spilforslag: Real Sociedad 🆚 PSG [05/03/2024 – 21:00]:

Spiltip: Begge Hold Scorer + Paris Saint-Germain Vinder; odds @5.05

🔜Champions League spilforslag: City 🆚 FC København [06/03/2024 – 21:00]:

Spiltip: Manchester City Vinder + I Alt Under 2.5; odds @4.10

🔜Champions League spilforslag: Atlético Madrid 🆚 Inter [13/03/2024 – 21:00]:

Spiltip: Begge Hold Scorer + Inter Vinder; odds @5.45

Marathonbets tidligere Champions League 2023/2024 forudsigelser

FCK 🆚 Galatasaray prognose og H2H statistik [12/12/2023 – 21:00] SLUT

Denne kamp er essentiel for FCK, sidste runde endte uafgjort for både FCK (@2.81) og Galatasaray (@2.36) – det betyder at FCK, United og Galatasaray alle kæmper om at blive nummer 2 i gruppe A.

Forneden kan du se H2H statikken for forrige kampe imellem FC København og Galatasaray.

FCK 🆚 Galatasaray H2H

Head2Head statistik over de sidste tre kampe imellem trupperne.

GALATASARAYFC KØBENHAVN
5Længste vinderløb2
2Længste tab2
8Længste forløb uden tab7
3Længste forløb uden vind4
3Rent mål4
9Kampe over 2.25 mål5
2Kampe under 2.25 mål6
9Kampe første halvleg over 0,5 mål7
2Kampe første halvleg under 0.5 mål4
2Gennemsnitligt mål1.82
0 – 3Største sejr6 – 3
1 – 3Største nederlag1 – 2
1Missede straffespark1
0 (0%)Målløs uafgjort på hjemmekamp1 (20%)
0 (0%)Målløs uafgjort på udebane1 (17%)
Mauro IcardiTopScorerJordan Larsson
Barış Alper YılmazTop Assist

Rundens bedste 0%-margin Champions League-odds

Marathonbets 0% margin væddemål, sikrer de højeste odds til dine væddemål på en lang række udvalgte kampe. Herunder fremhæves rundens Champions League kampe, som tilbydes med 0% kommissionsmargin, hvor du altså får den bedste værdi til dit spil, som kan sikre en større gevinst.

📌Vi anbefaler at du sætter bogmærke på denne side, så du let kan finde de bedste odds til Champions League hver eneste runde!

Få det højeste odds når du spiller på Champions League med disse understående spilmuligheder, som vi opdaterer forud for hver spillerunde. Husk, at vi selvfølgelig også har odds på alle rundes øvrige CHL-kampe, som altid er tilgængelige på Marathonbet-siden.Champions League 2023/24 bringer massive indtægter til FCK

FCK er allerede kendt som et af de to hold i Danmark med den største pengepung, med Champions League bringer endnu flere klejner ind til købehavnerne.

FC København kan se frem til at modtage en fin check fra UEFA for at have kvalificeret sig til CL-gruppespillet.

Det vurderes, at FCK henter mindst 250 millioner kroner for de 6 kampe i CL-gruppespillet

 • Kvalifikation til gruppespillet: 116 millioner kr.
 • Koefficient bonus: 42 millioner kr.
 • Sejr i gruppespillet: 20,8 millioner kr.
 • Uafgjort i gruppespillet: 7 millioner kr.
 • Går videre fra gruppespillet: 71 millioner kr.

Oveni i beløbena nævnt foroven, kommer tv-pengene også ind – de fordeles efter den såkaldte “market pool“, hvilket vil være et større tocifret millionbeløb. Og samtidig vil der også være entréindtægter for de tre gruppekampe i Parken.

Hvem vinder Champions League 2023/24?

Manchester City (@3.00) og Bayern München (@6.00) indtog igen igen top-2 placeringerne i forudsigelserne. Nogle mener at det engelske hold har en bemærkelsesværdig fordel i oddsene, men i vores optik er det simpelthen fordi briterne har formået at vinde både Premier League og Champions League sidste år, og sådan som det tegner sig lige nu kunne det ligne at City kan gøre det igen i år, og dermed skabe fodboldsverdenshistorie. Læs mere om Citys eskapader i Premier League i vores Premier League forudsigelser. Oplev alle odds på de mange fodboldmesterskaber hos Marathonbet, samt de mange kampe vi tilbyder med 0%-margin.

Den tredje favorit er Real Madrid (@8.50). Real er foran deres ærkerivaler Barca (@11.00) og Arsenal. Arsenal (@9.00) bliver lige nu anset som nr. to favorit fra England, og hvis man kigger på deres præstation i Premier League, kan man godt forstå hvorfor – de er nr. tre i tabellen der, og man må sige at de har haft nogle stærke øjeblikke på banen.

På trods af Leo Messis og Neymar Jrs farvel til PSG, har klubben formået at beholde kæmpetalentet Kylian Mbappé, og derfor tror vi at PSG kommer til at spille sig op til semifinalen og finalen om årets titel.

Champions League 22/23 bød på mange overraskelser fx i form af bl.a. Barcelonas og Juventus‘ skuffende resultater, som sendte dem i Europa League, samt Atletico Madrids kollaps, der sendte dem helt ud af europæisk fodbold. Vi må se hvad årets League byder på, vi holder øjnene åbne.Champions League finale 2023

Gruppespillet i Champions League bestod af i alt 48 kampe, hvorfra de seksten bedste hold kvalificerede sig til 1/8-finalerne. Herefter startede den de mest afgørende og spændende knockout-kampe om CL-titlen, som startede med Champions League kvartfinalerne, hvor verdens otte bedste klubber skulle forsøge at sikre en plads i semifinalerne, som nu også er afgjort. Dermed er vi nu endelig klar, til at se frem til Champions League-finalen 2023, hvor Manchester City møder Inter i Istanbul!

🔛Champions League finalen er programsat til den 1. juni 2024 kl. 21:00 og vil blive spillet i London på Wembley stadium.

Følg vores prognoser om den kommende finale i Champions League 2023 herunder, hvor vi forsøger at forudsige hvem der går vinder finalen og pokalen med de store øre. Dertil giver vi et overblik over nogle af de mange dertilhørende odds og spilmuligheder, der er tilgængelige til finalen.Vinderspil oddsfavoritter i Champions League 2023-2024

Nedenfor kan du se odds på favoritterne i Champions League 23/24 mesterskabet. Vi opdaterer oddsene løbende, så du ugentligt kan se præcist hvilke odds Marathonbet tilbyder for hver truppe.

Champions League 23/24 vinder odds

 • Manchester City 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 @2.90
 • Bayern München 🇩🇪 @4.95
 • Real Madrid 🇪🇸 @7.40
 • Arsenal 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 @9.40
 • Barcelona 🇪🇸 @15.75
 • Paris Saint-Germain 🇫🇷 @15.00
 • Inter 🇮🇹 @25.00
 • Napoli 🇮🇹 @35.00
 • Atlético Madrid 🇪🇸 @21.00
 • Newcastle 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 @51.00

Efter City slet ikke nåede i hverken semifinalen eller finalen af de to sidste års europæisk mesterskabsspil, var det et kæmpe rus for alle Citys fans, da de hev pokalen hjem i sidste års mesterskab.

Med Liverpools fravær denne sæson er det som sagt Bayern München og Real Madrid der er de andre store favoritter.

Andre favoritter til at vinde årets Champions League er Barcelona, i hælene på dem er Arsenal og Paris Saint-Germain. Disse klubber har aldrig holdt Champions League titlen, og er derfor meget ivrige efter at få fingrene i denne kæmpe europæiske ære.Champions League 23/24 prognoser for favoritterne

Manchester City, kan de gentage deres succes?

Som sagt mange gange, City har haft en god sæson sidste år, og de er kommet igen denne sæson. The Cityzens spillede en finalekamp der fik alle til at holde vejret sidste år, de slog Inter med et mål fra Rodri (1-0), der gik over i klubbens historie.

For at forsvare deres titel og forblive topfavorit i forudsigelserne har Guardiola sørget for at styrke den mægtige truppe endnu mere. Citys profiler inkl. spillere som Ederson , Ruben Dias , Rodrigo Hernández, Bernardo Silva , Kevin de Bruyne og Erling Haaland.

Selvom klubben har mistet nogle spillere i form af Ilkay Gündogan og Riyad Mahrez, er dem på Etihad Stadium blevet forstærket med en Champions League mester, nemlig Mateo Kovacic. Og en af ​​nutidens bedste midterforsvarere, nemlig Josko Gvardiol.

City ligger lige nu på første plads i gruppe G med the maksimale antal point, man kan godt forstå hvorfor bookmakerne har dem som favorit. I Gruppe G rykker City, og tyske Leipzig frem mod slutrunden i 2024.

Bayern München, fast truppe blandt UCL-favoritterne

Top holdet i Bundesligaen, hvor de har vundet de seneste elleve tyske mesterskaber. Bayern er en imponerende trup med en utrolig stærk form, og mange imponerende profiler. En af de nyere profiler som blev tilføjet i sommertransfervinduet 2023 er ingen ringere end Harry Kane. Det er 7. gang at Bayern er med i UCL i de sidste 10 år, og man kan sige at tyskerne er kommet godt fra start. Nogle andre interessante køb fra sommerens transfervindue inkluderer Kim Min-jae og Raphaël Guerreiro. Begge disse er stærke profiler der kommer i et godt samspil med truppen, bl.a. Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano og den utrættelige Alphonso Davies.

Bayern sidder helt fint i tabellen – nemlig lige som City, første plads med max point.

Real Madrid, kan de genvinde Champions League-titlen?

Endnu en sæson starter Real Madrid (@9.00)  som en af hovedfavoritterne i Champions League. Liverpools fravær har gjort Real til en endnu større favorit. Samtidigt har klubben scoret sig en meget eftertragtet spiller i sommertransfervinduet, ingen andre end Jude Bellingham som er en af ​​de mest eftertragtede spillere på markedet.

Joselu er blevet tilføjet for at styrke truppen efter den har mistet sin angriber, Karim Benzema. Med en midtbane fuld af erfaring, kvalitet, fysik og ungdom bliver skader på bagsiden endnu en vigtig test for Carlo Ancelottis hold. Det hul, som Thibaut Courtois efterlader i målet og af Éder Militao i midten af ​​forsvaret, bliver svært at udfylde.

Real Madrid er præcis som de andre topfavoritter i årets Champions League, i Gruppe C har de første plads, samt tolv point.

Arsenals ambition om at vinde Champions League 23/24

Efter syv sæsoner væk fra denne eftertragtede mesterliga vender Arsenal (@9.00) tilbage til Champions League for at positionere sig direkte som en af ​​hovedkandidaterne til at vinde titlen. Anført af Mikel Arteta ønsker London-holdet at vise sin styrke og sit potentiale.

Arsenal er en truppe fyldt med ungt talent, og med ankomsten af ​​Kai Havertz (mester ved Champions League med Chelsea) og Declan Rice, (vinder af Conference League med West Ham) bliver de et hold der kan komme meget langt i dette mesterskab.

Truppens ungdom og derved mangel på erfaring kan blive et problem for klubben senere hen i konkurrencen, det vidner deres eliminering i sidste års Europa League om – da de spillede overfor Sporting Club i ottendedelsfinalen.

Vi må holde øje om Arteta kan bevise at hans strategi er helt gennemtænkt, og om han formår at få Arsenal med i finalen om pokalen.

Arsenal, lige så lunefulde som de kan være, lige så meget overrasker de! I Gruppe B, har Arsenal ni point, og ligger på første pladsen.

Barca ønsker at blive mester i Champions League for sjette gang

Sidste gang Barca vandt Champions League var altså i 2014/15, mon de kan få pokalen med hjem i år? Spanierne har formået at vinde denne liga hele fem gange tidligere. Blaugrana holdet ønsker at rette op på dette og bevise, at de har hvad der skal til for at vinde denne sæson.

Nogle Barca fans mener at fordi finalen bliver afholdt i London, hvor de vandt to af deres fem titler, er dette et godt tegn. Det må tiden vise, men derudover er holdet ledet af Xavi Hernández, og blevet forstærket med kaptajnen for den nuværende Champions League-mester: Ilkay Gündogan, som er genforenet med Robert Lewandowski.

Tyskerens ankomst, sammen med veteranerne Oriol Romeu og Íñigo Martínez, forsøger at skabe en balance imellem ungdommen i klubben. Nogle af de unge og talentfulde profiler på holder inkl. Pedri, Gavi og Lamine Yamal . Med fordelen ved at starte deres karriere som seedet, er Blaugranas overbevist om at kæmpe om Champions League igen.

Barcelona tager den med ro – de er nemlig helt oppe i tabellen i Gruppe H med ni point.

Kan PSG endelig vinde Champions League?

De intense rygter omkring en endelig afgang af Kylian Mbappé har taget hårdt på Paris Saint-Germain (@15.00) , som fortsat er blandt de store kandidater til Champions League med kontinuiteten af ​​den franske stjerne

Manchester Citys erobring af den sidste udgave af ligaen efterlader PSG som de eneste af de fem medlemmer af Top 6-favoritterne, der endnu ikke har været i stand til at løfte titlen.

På trods af Leo Messis og Neymar Jrs afgang, er ankomsten af ​​Luis Enrique et godt tegn for truppen. Sammen med spanieren vil andre navne som Lucas Hernández , Milan Skriniar , Marco Asensio , Ousmane Dembele , Kang-in Lee, Manuel Ugarte og Gonçalo Ramos forsøge at støtte den franske kantspiller til at vinde Champions League 23/24.

Endnu en gang har “les parisiens” rystet deres trup med adskillige tilføjelser. Selvom truppen helt sikkert er mindre slående end tidligere sæsoner, sigter klubben efter at danne et mere solidt hold, der kan tage det sidste skridt og bekræfte sin status som kandidat til Champions League med sin første Europa Cup. 

Det kører helt fint for PSG i årets Champions League – de førte i Gruppe F, men er dalet lidt ned i tabellen til en anden plads med seks point. På første pladsen finder vi tyske Dortmund, men som det ser ud lige nu er det PSG og Dortmund der kommer videre i Champions League 2024, og Milan og Newcastle der får lov til at slås om hvem der ryger helt ud, og hvem der ryger over i Europa League i stedet.Champions League 2023-2024 kalender og lodtrækninger

To aspekter , der skal tages i betragtning, og som i høj grad kan påvirke variationen i odds for Champions League-mesteren, er lodtrækningen om parringer og kalenderen , som genfinder sin sædvanlige rytme efter at være blevet ramt sidste år af VM-striden i november og december.

Som det har været kutyme i de seneste sæsoner, vil der blive afholdt tre lodtrækninger i løbet af forløbet. Den første af dem har tjent til at bekræfte skabelsen af ​​et spændende gruppespil. Hvilke 16 hold kommer videre? Kan alle favoritterne være med i ottendedelsfinalen, eller vil der være overraskelser igen?

Champions League-lodtrækninger

 • Gruppespil : 31. august ✅
 • 16. Runde : 18. december ✅
 • Kvartfinaler og semifinaler : 15. marts 🔜

Champions League kalender

 • Gruppefase
  • Første dag: 19.-20. september ✅
  • Anden dag: 3.-4. oktober ✅
  • Tredje dag: 24.-25. oktober ✅
  • Fjerde dag: 7.-8. november ✅
  • Femte dag: 28.-29. november ✅
  • Sjette dag: 12.-13. december ✅
 • 16. Runde 🔜
  • Første etape: 13.-14. februar og 20.-21. februar
  • Retur: 5.-6. marts og 12.-13
 • Kvartfinaler
  • Afrejse: 9.-10. april
  • Retur: 16.-17. april
 • Semifinaler
  • Afrejse: 30. april – 1. maj
  • Retur: 7.-8. maj
 • Finale
  • 1. juni

Champions League-vindere på Wembley

Sidste gang finalen blev spillet i London var i 2013, da Bayern München slog Borussia Dortmund (2-1) på det ombyggede Wembley Stadium. Tidligere var det gamle stadion vært for fem andre titelfinaler:

 • 1968 : Manchester United 4 🆚 1 Benfica
 • 1971 : Ajax 2 🆚 0 Panathinaikos
 • 1978 : Liverpool 1 🆚 0 Brugge
 • 1992 : Barcelona 1 🆚 0 Sampdoria
 • 2011 : Barcelona 3 🆚 1 Manchester United

Overblik over alle topscorerne i Champions League år for år

Forneden kan du danne dig et overblik over topscorerne for Champions League år for år, læg mærke til CL 2014/15, hvor der er hele tre topscorer der deler første pladsen. Det er selvfølgelig Cristiano Ronaldo, og Lionel Messi der går igen og igen.

OBS! Disse tal er beregnet fra gruppestadiet til finalen i CL.

 • 2022/23: Erling Haaland (Man City) 12
 • 2021/22: Karim Benzema (Real Madrid) 15
 • 2020/21: Erling Haaland (Dortmund) 10
 • 2019/20: Robert Lewandowski (Bayern) 15
 • 2018/19: Lionel Messi (Barcelona) 12
 • 2017/18: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 15
 • 2016/17: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 12
 • 2015/16: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 16
 • 2014/15: Lionel Messi (Barcelona), Neymar (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 10
 • 2013/14: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 17
 • 2012/13: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 12
 • 2011/12: Lionel Messi (Barcelona) 14
 • 2010/11: Lionel Messi (Barcelona) 12
 • 2009/10: Lionel Messi (Barcelona) 8
 • 2008/09: Lionel Messi (Barcelona) 9
 • 2007/08: Cristiano Ronaldo (Manchester United) 8
 • 2006/07: Kaká (AC Milan) 10
 • 2005/06: Andriy Shevchenko (AC Milan) 9
 • 2004/05: Ruud van Nistelrooy (Manchester United) 8
 • 2003/04: Fernando Morientes (Monaco) 9
 • 2002/03: Ruud van Nistelrooy (Manchester United) 12
 • 2001/02: Ruud van Nistelrooy (Manchester United) 10
 • 2000/01: Raúl González (Real Madrid) 7
 • 1999/00: Mário Jardel (Porto), Rivaldo (Barcelona), Raúl González (Real Madrid) 10
 • 1998/99: Andriy Shevchenko (Dynamo Kyiv), Dwight Yorke (Manchester United) 8
 • 1997/98: Alessandro Del Piero (Juventus) 10
 • 1996/97: Milinko Pantić (Atlético de Madrid) 5
 • 1995/96: Jari Litmanen (Ajax) 9
 • 1994/95: George Weah (Paris Saint-Germain) 7
 • 1993/94: Hristo Stoichkov (Barcelona) 5
 • 1992/93: Franck Sauzée (Marseille) 5

Alletiders topscorer i Champions League

Forneden kan du se en liste over alletiders topscorer i Champions League.

OBS! Vi har taget årets tal med, altså f.eks. de mål som Cristiano Ronald har scoret i årets CL 2023/24 tælles med.

 • 140: Cristiano Ronaldo (POR, Manchester United, Real Madrid, Juventus)
 • 129: Lionel Messi (ARG, Barcelona, Paris Saint-Germain)
 • 92: Robert Lewandowski (POL, Borussia Dortmund, Bayern München, Barcelona)
 • 90: Karim Benzema (FRA, Lyon, Real Madrid)
 • 71: Raúl González (ESP, Real Madrid, Schalke)
 • 56: Ruud van Nistelrooy (NED, PSV Eindhoven, Manchester United, Real Madrid)
 • 53: Thomas Müller (GER, Bayern München)
 • 50: Thierry Henry (FRA, Monaco, Arsenal, Barcelona)
 • 48: Zlatan Ibrahimović (SWE, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United)
 • 48: Andriy Shevchenko (UKR, Dynamo Kyiv, AC Milan, Chelsea)
 • 46: Filippo Inzaghi (ITA, Juventus, AC Milan)

Flest mål for en klub i Champions League

Lionel Messi skiftede fra Barcelona til PSG i sommeren 2021 efter at have scoret hele 120 mål for den spanske klub i Champions League. Cristiano Ronaldo har hele 105 mål for Madrid, men det var desværre ikke nok til at udfordre Messi.

OBS! Vi har taget årets tal med, altså f.eks. de mål som Thomas Müller har scoret i årets CL 2023/24 tælles med.

 • 120: Lionel Messi ( Barcelona)
 • 105: Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
 • 78: Karim Benzema (Real Madrid)
 • 69: Robert Lewandowski (Bayern München)
 • 66: Raúl González (Real Madrid)
 • 53: Thomas Müller (Bayern München)
 • 42: Alessandro Del Piero (Juventus)
 • 41: Mohamed Salah (Liverpool)
 • 36: Sergio Agüero (Manchester City)
 • 36: Didier Drogba (Chelsea)
 • 36: Kylian Mbappé (PSG)
 • 35: Thierry Henry (Arsenal)
 • 35: Ruud van Nistelrooy (Manchester United)


Hvem viser Champions League 2023-2024?

Følg hele turneringen fra start til slut på kanaler fra Viasat, som har rettighederne til at sende Champions League-fodbold i Danmark. Kampene kan hovedsageligt ses på de tre kanaler; TV3+, TV3 Sport og TV3 Max, samt på Viaplay hvor de alle kan streames. 


*Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag