UEFA Europa Conference League 24: Odds Spiltips og Prognoser [Finale onsdag d. 29. maj kl. 21:00]

Marathonbet fremhæver de bedste prognoser og odds på Conference League 23/24 i den tredje udgave af den tredje største europæiske konkurrence for klubber.

Sidst opdateret
2898
Registrer dig her

TL;DR – Har du ikke tid til at læse det hele? Her er artiklen i korte træk.

 • Ugens spiltip:
 • Vinderodds på Conference League: Olympiacos FC (@3.06) vs. ACF Fiorentina (@2.375).
 • Vi træder ind i finalen af årets Conferance League som spilles onsdag d. 29. maj kl. 21:00.
 • Læs med forneden, hvor og hvordan Conference League 24 udvikler sig.

Marathonbets forudsigelser om alt det bedste fodbold giver i denne sæson selvfølgelig også de bedste forudsigelser om UEFA Europa Conference League 24, hvor vi fremhæver alle de bedste odds forud for hver spillerunde. Den anden udgave af denne nye turnering leder efter en efterfølger til West Ham, som blev udråbt til mester sidste år og dermed fik en plads i Europa League. Vi følger her denne nye europæiske turnering fra start til slut!

Gå ikke glip af vores prognoser og forhåndsvisninger af væddemål i hele 2023/24 sæsonen af UEFA Conference League, ligesom du kender det fra vores forudsigelserne om Europa League og Champions League, samt alle de store nationale ligaer, som alle findes i vores forudsigelser om fodbold.

📌Europa Conference League tidsplan

Alle kampene, med undtagelse af finalen, spilles primært torsdagen i ugerne hvor der også spilles Champions- og Europa League, opdelt i to slots: kl. 18:45 og 21:00.

I modsætning til de øvrige kontinentale turneringer, skal alle de hold, som er kvalificeret til konkurrencen i deres hjemlige ligaer, kæmpe i knockout- eller playoffkampe for at være et af de 32 hold, der kommer til at deltage i gruppespillet og kampen om UEFA Europa Conference League-titlen.

Årets udgave vil være den sidste sæson med det nuværende format på de 32 hold, der deltager i gruppespillet, efter at UEFA annoncerede, at et helt nyt format ville blive introduceret næste år.

På grund af ændringen til et schweizisk format, kan ingen klubber overføres fra Europa League-gruppespillet til UEFA Conference League. Samtidigt er det blevet annonceret at denne udgaves vinder og vinderen fremefter ikke længere vil kunne forsvare deres titel.

Blandt de største favoritter i forudsigelserne om den kommende vinder af turneringen, finder vi Aston Villa fra Premier League.

Fra den danske Superliga deltog FC Nordsjælland. Det var første gang truppen deltog i den semi nye UEFA-turnering Conference League. UEFA Conference League afvikles for bare tredje gang i historien, efter AS Roma vandt den første udgave nogensinde i 2021-22, mens West Ham tog sejren sidste sæson.

UEFA Europa Conference League-finalen vil blive spillet den 29. maj 2024 på AEK’s hjemmebane, nemlig Agia Sophia Stadium i Athen.Hvordan fungerer UEFA Europa Conference League egentlig?

Har du været lettere forvirret, hvordan Conference League egentlig fungerer? Har du tænkt ”hvad er Conference League overhovedet?”. Du er ikke alene, dette nye mesterskab har et lidt anderledes format end de andre mesterskaber vi kender.

Så hvad er Conference League? Ligesom i Champions League er der flere kvalifikationsrunder (max fire), og ligesom i Europa League er der en foreløbig knockout-runde efter 32-holds gruppespil. Men i modsætning til både Europa League og Champions League er intet hold sikret en plads i gruppespillet. Alle hold skal kvalificere sig til UEFA Europa Conference League.

UEFA Conference League så dagens lys i 2021, tanken bag mesterskabet var at det skulle fungere som en europæisk konkurrence for hold fra ‘svagere’ lande så de også kunne få en chance. Alligevel deltager hold fra de ‘øverste’ ligaer.

Jo højere liga et hold tilhører, jo senere skal de spille kvalifikationsrunder i UEFA Conference League – altså jo højere ligaen er rangeret, jo senere starter dens deltagere med kvalifikationen i denne liga. De 20 hold som blev elimineret fra de tidligere stadier af Champions League-kvalifikationen vil deltage i anden runde af Europa Conference League-kvalifikationen. Samtidigt vil hold der er blevet elimineret fra forskellige stadier af Europa League også falde ind i Conference League på forskellige tidspunkter. Der er faktisk et par forskellige måder at kvalificere sig på til denne liga, i hvert fald hvis man er et top hold eller semi top hold.

Efter alt det er sagt, skal vi også informere at formatet ændrer sig til næste år, da UEFA fortsat vil rette lidt op på de ting som de mener kan blive bedre. Den største ændring kommer til at blive at i stedet for at holdene trækkes i otte grupper af fire og derefter spiller seks gruppespil, vil de i stedet deltage i otte kampe og bruge en enkel samlet tabel.

Hvornår spilles knockoutfasen i UEFA Europa Conference League 24?

 • Knockout-runde slutspil: 15. og 22. februar 2024
 • 16. runde: 7. og 14. marts 2024
 • Kvartfinaler: 11. og 18. april 2024
 • Semifinaler: 2. og 9. maj 2024
 • Finale: 29. maj 2024

Forudsigelser om favoritterne til at vinde UEFA Conference League 2024

At forsøge at forudsige vinderen af ​​Conference League 2023/24 er ikke en nem opgave. En af grundene er, at man endnu ikke kender den fulde line-up af deltagende trupper, der vil deltage i knockout-runderne. Når gruppespillet er overstået, vil der være otte klubber overført fra Europa League, så der kan nå at ske utroligt mange ting.

Som sagt at forudse vinderen af Conference League kan være udfordrende, da konkurrencen foruden de største favoritter også har deltagelse af mange øvrige store fodboldklubber.

Fiorentina

Er det i år der bliver lykkeåret for italienerne? Heldigvis for Fiorentina (@7.00) blev Juventus udelukket af UEFA Conference League, og der blev plads til dem – og nu er de endda favoritter i tabellen. Violerne som de bliver kaldt har helt klart erfaringen til at nå langt i dette mesterskab, og efter sidste sæsons bedrifter har truppen klart blod på tanden. Med talent som Giacomo Bonaventura og Nicolas Gonzalez præsenterer de en klar måltrussel.
Forudsigelser om topscorer i Conference League 2023-2024

Hvem bliver årets topscorer i UEFA Conferance League? Forneden kan du se vores bud på, hvem vi tror der måske kan løbe afsted med årets titel. Ingen har i år formået at scorer mere end tre mål indtil videre.

Topscorer Conference League 2024

#SpillerLandHoldMål (Straffe)
1.Ayoub El KaabiMarokkoOlympiakos Piraeus10 (2)
2.Eran ZahaviIsraelMaccabi Tel Aviv8 (1)
3.Bruno PetkovićKroatiaDinamo Zagreb7 (4)
4.Hans VanakenBelgiaClub Brugge KV6 (1)
5.Fredrik GulbrandsenNorgeMolde FK5 (0)
Benjamin NygrenSverigeFC Nordsjælland5 (0)
Gift OrbanNigeriaKAA Gent5 (1)
Dor PeretzIsraelMaccabi Tel Aviv5 (0)
ThiagoBrasilClub Brugge KV5 (1)
Ollie WatkinsEnglandAston Villa5 (0)
Yusuf YazıcıTyrkiaLille OSC5 (1)
Tabel over Topscorer Conference League 2023-2024 [Finale onsdag d. 29. maj kl. 21:00]

Flest assists Conference League 2024

#SpillerLandHoldAssists
1.Farès ChaïbiAlgerietEintracht Frankfurt6
2.Leon BaileyJamaicaAston Villa4
Douglas LuizBrasilienAston Villa4
FredBrasilienFenerbahçe4
Daniel PodencePortugalOlympiakos Piraeus4
Sebastian SzymańskiPolenFenerbahçe4
7.Kostas FortounisGrækenlandOlympiakos Piraeus3
Árni FrederiksbergFærøerneKÍ Klaksvík3
JosuéPortugalLegia Warszawa3
Gavriel KanichowskyIsraelMaccabi Tel Aviv3
John McGinnSkotlandAston Villa3
MilsonAngolaMaccabi Tel Aviv3
Michał SkóraśPolenClub Brugge KV3
TaisonBrasilienPAOK Thessaloniki3
Bernard TekpeteyGhanaPFC Ludogorets Razgrad3
Tabel over flest assists Conference League 2023-2024 [Finale onsdag d. 29. maj kl. 21:00]

Alletiders topscorer Conference League

 • Arthur Cabral (Basel/Fiorentina), antal mål 12
 • Cyriel Dessers (Feyenoord), antal mål 10
 • Vangelis Pavlidis (AZ Alkmaar), antal mål 10
 • Tammy Abraham (Roma), antal mål 9
 • Hugo Cuypers (Gent), antal mål 9

Conference League grupperne 2024

Få herunder det fulde overblik over gruppespillet i UEFA Europa Conference League 2023/24 og opdag alle deltagernes slutplacering i denne udgave af konkurrencen.

Gruppe A

🇫🇷 Lille 🥇14 point

🇸🇰 Slovan Bratislava 🥈 10 point

🇸🇮 Olimpija Ljubljana ❌ 6 point

🇫🇴 KI Klaksvik ❌ 4 point

Gruppe B

🇮🇱 Maccabi Tel Aviv🥇 15 point

🇧🇪 Gent🥈 13 point

🇺🇦 Zorya Luhansk ❌ 7 point

🇮🇸 Breidablik ❌ 0 point

Gruppe C

🇨🇿 Plzen🥇 18 point

🇭🇷 Dinamo Zagreb 🥈 9 point

🇰🇿 FC Astana ❌ 4 point

🇽🇰 Ballkani ❌ 4 point

Gruppe D

🇧🇪 Club Brugge 🥇 16 point

🇳🇴 Bodo Glimt 🥈 10 point

🇹🇷 Besiktas ❌ 4 point

🇨🇭 FC Lugano ❌ 4 point

Gruppe E

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Aston Villa 🥇 13 point

🇵🇱 Legia Warsaw 🥈 12 point

🇳🇱 AZ Alkmaar ❌ 6 point

🇧🇦 Zrinjski Mostar❌ 4 point

Gruppe F

🇮🇹 Fiorentina 🥇 12 point

🇭🇺 Ferencvaros 🥈 10 point

🇧🇪 KRC Genk ❌ 9 point

🇷🇸 FK Cukaricki ❌ 0 point

Gruppe G

🇬🇷 Paok 🥇 16 point

🇩🇪 Eintracht Frankfurt 🥈 9 point

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Aberdeen ❌ 6 point

🇫🇮 HJK Helsinki ❌ 2 point

Gruppe H

🇹🇷 Fenerbahce🥇 12 point

🇧🇬 Ludogorets🥈 12 point

🇩🇰 FC Nordsjælland ❌ 10 point

🇸🇰 Spartak Trnava ❌1 pointFC Nordsjælland i Conference League 24

FCNs kampagne i årets Conference League er desværre kommet til en ende, da de blev slået ud af Ludogorets – 0-1. FC Nordsjælland nåede at besejre henholdsvis Fenerbahce og Ludogorets på hjemmebanen på Right to Dream Park med henholdsvis 6-1 og 7-1. FCN toppede gruppe H, da de trådte ind i deres sidste kamp i gruppespillet, desværre for Nordsjælland klarede de det selv skidt, og Fenerbahce havde en fin sejr overfor Spartak Trnava – 4-0 til Fenerbahce – hvilket sendte den tyrkiske trup forrest i tabellen, og FCN til en tredje plads, og ud af årets liga. 

PFC Ludogorets 1945 🆚 FC Nordsjælland [14/12/2023 – 18:45] SLUT

FCN (@2.34) står klar til at spille og komme på besøg hos Ludogorets (@2.78) d. 14. december kl. 18:45.

FCN ligger lige nu nummer et i gruppe H med 10 point, Ludogorets er lige i hælene på dem med ni point, og derfor er denne kamp yderst vigtig for begge trupperne.

Man må sige at FCN leverede en ordentlig omgang bank til Fenerbahce i sidste runde, kampen endte 6-1 til danskerne – det betyder at vi herfra har fuld tiltro til at nordsjællænderne kan tage denne kamp også. Bookmakerne er også usikre, og oddsene på begge trupper er omkring to komma noget.

FCN har gjort det godt i årets Conference League, det har været lidt op af bakke nogle gange, men truppen har formået at spille bedre og bedre – og denne runde skal ikke være anderledes.

Samtidigt skal man ikke glemme at to af årets topscorer er FCN’er – Benjamin Nygren med sine hele 5 mål, og Christian Rasmussen med sine 3 mål. Ludogorets har Jakub Piotrowski med 3 mål.

Nygren scorede tre af de seks mål i kampen overfor Fernebahce. Resten af målene kom fra Lucas Hey (21. minut), Daniel Svensson (25. minut) og Christian Rasmussen (66. minut).

Vi hepper alt hvad vi kan på FCN, for de er kommet stærkt igen!

Conference League 23/24 – sidste rundes danske 11’er

🔛Den seneste danske start 11’er var som herunder (4-3-3):

A. Hansen

L. Hey | K. Hansen | A. Nagalo | M. Frese

D. Svensson | J. Tverskov | B. Nygren

C. Rasmussen | M. Ingvartsen | A. Schjelderup

De bedste UEFA Conference League-odds

Marathonbet tilbyder mange fantastiske Conference League-odds, som det også er tilfældet med alle de øvrige store konkurrencer og fodboldligaer.

❗Vi anbefaler, at du sætter bogmærke ved denne side, så du har de mest attraktive odds i dag lige ved hånden!Conference League odds 2024

Gå ikke glip af de mere end 400 væddemålsmarkeder som findes pr. kamp og de mange tilgængelige odds og markeder hver eneste runde af UEFA Conference League 2023-2024, som findes hos Marathonbet. Herunder får du en fuld oversigt over alle de kommende opgør i Conference League, som vi holder opdateret forud for hver kampdag.

Conference League odds 2024 spiltips

🔜 Conference League spilforslag: Olympiacos 🆚 Fiorentina [29/05/2024 – 21:00]:

Spiltip: Begge Hold Scorer + ACF Fiorentina Vinder; odds @5.05

🔜 Conference League spilforslag: Olympiacos 🆚 Fiorentina [29/05/2024 – 21:00]:

Spiltip: ACF Fiorentina Vinder + I Alt Under 3.5; odds @2.94Marathonbets tidligere Conference League 23/24 forudsigelser

I denne sektion kan du holde øje med hvilke spiltips som Marathonbet forudsagde for Conference League 23/24 holdt, og dem som ikke gjorde:

Datoplan for hele Conference League 23/24

Lodtrækningen til dette års turnering blev trukket ​​den 1. september 2023 og senere vil der være lodtrækningen til UEFA Conference League-slutspillet – når de otte tredjepladser fra Europa League skal spille videre i konkurrencen. De sidste etaper af Conference League kendes den 17. marts med lodtrækningen til kvartfinalerne og semifinalerne.

Marathonbet har herunder samlet hele Conference League-kalenderen, så du let kan få overblik over hele turneringen.

Hvornår er UEFA Europa Conference League-kvalifikationsrunder 23/24?

 • Første kvalifikationsrunde: 13. og 20. juli 2023 ✅
 • Anden kvalifikationsrunde: 27. juli og 3. august 2023 ✅
 • Tredje kvalifikationsrunde: 10. og 17. august 2023 ✅
 • Slutspil: 24. og 31. august 2023 ✅

Hvornår spilles gruppespillet i UEFA Europa Conference League 23/24?

 • Kampdag 1: 21. september 2023 ✅
 • Kampdag 2: 5. oktober 2023 ✅
 • Kampdag 3: 26. oktober 2023 ✅
 • Kampdag 4: 9. november 2023 ✅
 • Kampdag 5: 30. november 2023 ✅
 • Kampdag 6: 14. december 2023 ✅

Hvornår spilles knockoutfasen i UEFA Europa Conference League 23/24?

 • Knockout-runde slutspil: 15. og 22. februar 2024 ✅
 • 16. runde: 7. og 14. marts 2024 ✅
 • Kvartfinaler: 11. og 18. april 2024 ✅
 • Semifinaler: 2. og 9. maj 2024 ✅
 • Finale: 29. maj 2024

Hvornår trækkes grupperne i UEFA Conference League 23/24?

 • Første kvalifikationsrunde: 20. juni 2023✅
 • Anden kvalifikationsrunde: 21. juni 2023✅
 • Tredje kvalifikationsrunde: 24. juli 2023✅
 • Slutspilsrunde: 7. august 2023✅
 • Gruppespil: 1. september 2023✅
 • Knockout-runde slutspil: 18. december 2023✅
 • 16. runde: 23. februar 2024✅
 • Kvartfinaler og semifinaler: 15. marts 2024✅

Hvor er Europa Conference League-finalen i 2024?

AEK Arena i Athen er vært for finalen i 2024, som spilles den 29. maj 2024.

Conference Leauge-mesteren, kan udover at skrive sit navn på den uerfarne liste over vindere af konkurrencen, også sikre en plads i den næste udgave af Europa League.


Hvor og hvordan kan man se Conference League 23/24?

UEFA Conference League leveres i Danmark af TV2 Danmark, som ejer alle tv-rettighederne til Conference League-konkurrencen i denne sæson. Derved kan du følge kampene hver runde i denne turnering på TV2 Sport og TV2 Sport X, eller streame dine favoritopgør på TV2 Play-platformen.*Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag