Tennis Turneringer 2024

Få overblik over alle de bedste ATP og WTA-turneringer i 2024 med Marathonbets bekræftede tenniskalender og se resultaterne af de overståede konkurrencer.

Sidst opdateret
7036
Registrer dig her

TL;DR – Har du ikke tid til at læse det hele? Her er artiklen i korte træk.

 • Årets første Grand Slam: Australian Open – afholdt d. 14. januar – 28. januar 2024, se hvem er de nye Aus Open forsvarende mestre.
 • Hvornår er næste Grand Slam? French Open (Roland-Garros) – afholdes den 20. maj – 9. juni 2024, spilles i Stade Roland Garros.
 • Hvornår spiller Holger Rune næste kamp? Næste gang, Holger Rune skal i kamp, er ved Acapulco ATP500 i Mexico d. 26. februar til d. 2. marts.
 • Holger Rune er nummer syv på verdensranglisten over ATP spillere.
 • Novak Djokovic (point: 9,855) og Iga Swiatek (point: 10,105) topper henholdsvis ATP og WTA verdensranglisten.

Med Marathonbets tennis turnerings kalender kender du kampprogrammet og alle nøgledatoer for den spændende tennissæson for både ATP- og WTA-touren i 2024. Tjek hvilke og hvornår de næste tennis turneringer vil finde sted, samt se resultaterne for alle de afsluttede turneringer i år.

ATP Tennis – hvem er de største tennis spillere i årets tennis turneringer?

Marathonbets tennisforudsigelser er nu igen klar i 2024 til endnu et år med gode tennis odds, hvor lunefulde kæmpetalent Novak Djokovic atter en gang skal forsøge at forsvare sin rangering som ATP’s nummer 1 på verdensranglisten mod spillere som Jannik Sinner, Andrey Rublev, Daniil MedvedevStefanos Tsitsipas og tennislegender som b.la. ærkerivalen Rafael Nadal og unge Carlos Alcaraz.

Årets første Grand Slam Australian Open er overstået, og tennisåret starter ganske spændende ud fordi forsvarende mester Novak Djokovic har mistet sin titel til Jannik Sinner. Læs alt om de nye forsvarende mestre af årets første Grand Slam. Djokovic er fortsat nummer et på ATP listen med 9,855, og har mistet 1,200 point pga. sit Australian Open nederlag. ATPs nummer to er den spanske unge superstjerne Carlos Alcaraz, og har 9,255 point, er 2024 året hvor han slår Djokovic af pinden? Eller kan Djokovic mon forsvare sine to andre titler – French Open og US Open?

Det skal også siges at Rafael Nadal har udtalt at han regner stærkt med at 2024 bliver hans sidste år i tennisverdenen, da han ser frem til at gå på pension især pga. de mange skader sportsstjernen har haft. Så nyd Nadal imens vi stadig kan, og fra redaktionen håber vi på nogle uforglemmelige sportsøjeblikke imellem Nadal, og Djokovic i årets tennis turneringer.

Carlos Alcaraz vandt Wimbledon 2023 og US Open 2022, hvor han slog norske Casper Ruud ud, og skabte verdenstennishistorie ved at blive den yngste vinder med sine blot 20 år. Alcaraz ligger lige  under Djokovic på ATP-verdensranglisten – den unge spanier er en seriøs konkurrent til Djokovic. Når det så er sagt vandt Djokovic French Open 2023, Australian Open 2023 samt US Open 2023, og det er en fuldstændig sindssyg kæmpe bedrift. Kan Djokovic tage Australian Open 2024?

Marathonbet holder selvfølgelig også øje med det danske talent Holger Rune, og den dygtige nordmand Casper Ruud. Rune er lige nu nummer syv på ATP verdensrangeringslisten, og Ruud ligger på en flot 12. plads. Hvornår spiller Holger Rune næste gang? Læs med forneden, hvor vi løbende opdaterer hvilken turnering, er Holger Runes næste.

Vil du vide præcist hvem der topper tennisturneringerne og ATP-listen, og hvor mange point de hver især har? Så læs med her, hvor vi opdaterer dig på alle tennis rankings.


❗Søger du de bedste tennis odds og spiltip, så udforsk vores forudsigelser om alt det bedste sport, som også inkluderer vores tennis spiltips.

🎾 🇩🇰 Opdag også hvornår Holger Rune skal spille igen nederst i dette opslag!


WTA Tennis – hvem er de største tennis spillere i årets tennis turneringer?

På WTA-verdensranglisten er det polske Iga Swiatek der topper listen, og det bliver spændende at se hendes udspil i årets tennis turneringer. Swiatek er en teknisk meget dygtig spiller, hun er den forsvarende mester i French Open 2024.

Swiatek skal forsvare sin første plads på WTA listen, og det bliver ikke uden besvær fordi årets tennis turneringer byder også på kæmpetalenter som hviderusseren Aryna Sabalenka, Coco Gauff, Elena Rybakina, amerikanske Jessica Pegula, Ons Jabeur og Marketa Vondrousova. Den forsvarende mester af Australian Open er Sabalenka, for US Open er det Coco Gauff og for den engelske Wimbledon er det Marketa Vondrousova.

WTA turneringerne bliver meget spændende i år, da der er så meget talent der har bevist sig selv – i modsætning til ATP’en er der nemlig ikke en spiller der dominerer størstedelen af alle tennis turneringerne.

Danske Clara Tauson har ikke haft det nemt sidste år, bl.a. hvor hun skulle trække sig fra Guaangzhou Open da hun dramatisk kollapsede pga. hede. Sidste år sneg Tauson sig op til top-100 på WTA-listen, men har desværre ikke kunne holde sin plads. Vi håber det bedste for Tauson i årets tennis turneringer.

Læs med om tennis ranking her, hvis du vil vide hvem der topper WTA-listen i løbet af årets tennis turneringer.

Hvornår er de næste Grand Slam-turneringer?

 • Australian Open – afholdes den 14. januar – 28. januar 2024, spilles i Melbourne Park.
 • French Open (Roland-Garros) – afholdes den 20. maj – 9. juni 2024, spilles i Stade Roland Garros.
 • Wimbledon – afholdes den 1. juli – 14. juli 2024, spilles i Wimbledon.
 • US Open – afholdes den 26. august – 8. september 2024, spilles i Flushing Meadows, NY.

Hvornår spilles 2024 Grand Slam-turneringerne?

Grand Slam-turneringerne er en fællesbetegnelse for sæsonens fire største og vigtigste turneringer inden for professionel tennis – det er både ATP og WTA der er inkluderet i disse, samt respektivt singles og doubles. Disse fire turneringer er:

 • Australian Open
 • French Open
 • Wimbledon
 • US Open

Det er i disse turneringer tennisspillerne kæmper om de højeste pengepræmier og de fleste ranglistepoint, samt massiv prestige.

Starten på 2024 tennisturneringerne i tennisverdenen begyndes som sædvanligt i Oceanien for både ATP- og WTA-kredsløbet. Dette er startsignalet til hardcourt-sæsonen, som kulminerer i sæsonens første store turnering, Australian Open (14. – 28. januar). De efterfølgende måneder vil overgangen til grusbaner ske, som vil tage os til den anden Grand Slam-turnering i kalenderen, French Open (20. maj – 9. juni).

Umiddelbart herefter vil græsbanerne komme i aktion med den ældste og mest prestigefyldte af alle tennisturneringer, Wimbledon (1. juli – 14. juli). Allerede i slutningen af ​​sommeren vil hardcourt igen komme i centrum, for at sige farvel til sommeren med den sidste af Grand Slam-turneringerne, US Open (26. august – 8. september). Se Marathonbets tennis vinderspil på alle Grand Slam-turneringerne, samt alle de andre gode odds som tilbydes af Marathonbet.


2024 Tennis turneringer

Tennis sæsonen tager aldrig rigtig en pause, og årets første turnering er nemlig Tata Open Maharashtra – ATP 250 – turneringen spilles d. 1. januar 2024 i Pune, Indien.

Hvis der er nogen der klør sig i hovedet, og spørger ’hvad med ATP Cuppen’? Den turnering blev desværre taget af menuen, og fik kun lov til at leve imellem 2020 til 2022.

ATP Cup blev afholdt imellem 2020 til 2022. Den 7. august 2022 annoncerede Tennis Australia, at ATP Cuppen (som var en international udendørs hardcourt herreholdsturnering) som blev spillet i den australske sommer, ville blive lukket ned og erstattet af en mixed kategori fra 2023. Altså erstatter den første udgave af United Cup direkte ATP Cup på ATP Tour-kalenderen. United Cuppen er en del af både ATP Tour og WTA Tour.

Den første United Cup 2023 blev vundet af USA, med Italien på en anden plads. Årets United Cup 2024 blev vundet af Tyskland med Polen på anden pladsen.

Den næste store begivenhed herefter er årets første Grand Slam – nemlig Australian Open (14. – 28. januar 2024), hvor Novak Djokovic sidder på tronen i herresingles efter han vandt over den græske stjerne Stefanos Tsitsipas. Det er 10. gang at Djokovic vinder Australian Open – en helt tosset rekord!

Tsitsipas er pt. Nr. 6 på verdensranglisten, så vi må se hvad den græske stjerne finder på i den nye sæson. Herefter denne første Grand Slam, kommer flere forskellige ATP 250 og ATP 500 turneringer i februar.

Den første Masters 1000 er Indian Wells (d. 6. – 17. marts), efterfulgt af Miami Open (17. marts – 31. marts). Den fjerde måned har vi Monte Carlo Masters 1000 (7. – 14. april) som hovedattraktion, mens den følgende maj måned har vi Madrid Open (22. april – 5. maj) og Italian Open (6. – 19. maj) som optakt til årets anden Grand Slam – French Open (28. maj – 11. juni).

Terra Wortmann Open afholdes d. 15. – 23. juni, og the Queen’s Club Championships afholdes d. 17. – 23. juni – begge er del af ATP 500. Disse to tennisturneringer er fortsat de mest betydningsfulde turneringer på græs før ankomsten af næste Grand Slam, ​​Wimbledon (1. juli – 14. juli).

Sæsonens sidste Grand Slam-turnering i 2024 er vanen tro, US Open (26. august – 8. september), som i 2023 endte med en sejr til Novak Djokovic, der besejrede russiske Daniil Medvedev og dermed strøg til tops på ATP-verdensranglisten. Det kan være at 2022 ikke var det bedste år for Djokovic, men han vendte fuld force tilbage i 2023, og er altså den forsvarende singles mester af US Open.

Tennisturneringer på grusbane 2024

Grusbanesæsonen starter med ATP 250 i Cordoba Open (3. – 11. februar). Det er dog først i april og maj ved Masters 1000 i Monte Carlo, Barcelona, Madrid og Rom, at sæsonen når sit højdepunkt, før det fører til den mest ventede turnering med French Open, som er den eneste Grand Slam, der spilles på grusbane.

Græsbaneturneringer i 2024

Sæsonen for græsturneringer er den korteste af alle på grund af dens særlige forhold. Den åbner med ATP 250 Libema Open (8. – 16. juni) og Boss Open (10. – 16. juni) og bliver efterfulgt af andre mere prestigefyldte turneringer som Terra Wortmann Open (15. – 23. juni) og the Queen’s Club Championships (17. – 23. juni) kort før tennissæsonens eneste Grand Slam-græsturnering, Wimbledon.Samlet ATP-tennisturneringskalender 2024

Efter sæsonen afsluttes med Davis Cup, hvor Italien er forsvarende mestre fra 2023, åbner året 2024 med yderligere en konkurrence for tennislandshold – nemlig United Cup som er den nye pladsholder for ATP Cuppen, denne United Cup åbner sæsonen for både ATP og WTADet var også den første mixed holdbegivenhed, der tilbød både ATP-ranglister og WTA-ranglister.

Herefter vil adskillige ATP-turneringer (250, 500 og 1000) afholdes i løbet af køreplanen i tennisverdenen, hvor de fire Grand Slams er markeret med fed skrift i understående tabel. Tag et kig i tenniskalenderen for at se sæsonens vindere og alle de kommende tennisturneringer som er programsat.


ATP Tour 2024

Tjek her hvornår de næste ATP-tennisturneringer finder sted og se vinderne af alle de afsluttede konkurrencer i 2024.

DatoTurneringForsvarende mester2024 vinder
28/12/2023 – 08/01/2024🏆Brisbane International | Brisbane | AustraliaN/A🥇Grigor Dimitrov🇧🇬
28/12/2023 – 07/01/2024🏆Workday Canberra International | Canberra | AustralienMárton Fucsovics🇭🇺🥇Dominik Koepfer🇩🇪
30/12/2023 – 08/01/2024🏆Bank of China Hong Kong Tennis Open | Hong Kong | KinaN/A🥇Andrey Rublev🇷🇺
01/12/2023 – 13/01/2024🏆Auckland Open (ATP 250) | Auckland | New ZealandRichard Gasque🇫🇷🥇 Alejandro Tabilo🇨🇱
06/01/2024 – 13/01/2024🏆Adelaide International (ATP 250) | Adelaide | Australien Kwon Soon-woo🇰🇷🥇  Jiří Lehečka🇨🇿
15/01/2024 – 29/01/2024🏆Australian Open, AustralienNovak Djokovic🇷🇸🥇 Jannik Sinner🇮🇹
29/01/2024 – 04/02/2024🏆Open Sud de France (ATP 250) | Montpellier | FrankrigJannik Sinner🇮🇹🥇 Alexander Bublik🇰🇿
05/02/2024 – 11/02/2024🏆Open 13 Provence (ATP 250) | Marseille | FrankrigHubert Hurkacz🥇 Ugo Humbert🇫🇷
03/02/2024 – 11/02/2024🏆Cordoba Open (ATP 250) | Córdoba | ArgentinaSebastian Baez🇦🇷🥇 Luciano Darderi🇮🇹
05/02/2024 – 12/02/2024🏆Dallas Open (ATP 250) | Dallas | USAWu Yibing🇨🇳🥇Tommy Paul🇺🇸
12/02/2024 – 19/02/2024🏆ABN Amro Open | Rotterdam | HollandDaniil Medvedev🇷🇺🥇Jannik Sinner🇮🇹
12/02/2024 – 19/02/2024🏆Delray Beach Open (ATP 250) | Delray Beach | USATaylor Fritz🇺🇸🥇Taylor Fritz🇺🇸
12/02/2024 – 19/02/2024🏆IEB+ Argentina Open | Buenos Aires | ArgentinaCarlos Alcaraz🇪🇸🥇Facundo Díaz Acostav🇦🇷
19/02/2024 – 24/02/2024🏆Los Cabos Open | Los Cabos | MexicoStefanos Tsitsipas🇬🇷🥇Stefanos Tsitsipas🇬🇷
18/02/2024 – 03/03/2024🏆Dubai Duty Free Tennis Championships | Dubai (ATP 500) | UAEDaniil Medvedev🇷🇺🥇Daniil Medvedev🇷🇺
19/02/2024 – 26/03/2024🏆Qatar Exxon Mobil Open (ATP 250) | Doha | QatarDaniil Medvedev🇷🇺🥇Daniil Medvedev🇷🇺
19/02/2024 – 26/03/2024🏆Rio Open presented by Claro (ATP 500) | Rio de Janeiro | BrasilienCameron Norrie🇬🇧🥇Cameron Norrie🇬🇧
24/02/2024 – 04/03/2024🏆Movistar Chile Open (ATP 250) | Santiago | ChileNicolas Jarry🇨🇱🥇Nicolas Jarry🇨🇱
26/02/2024 – 02/03/2024🔛🏆Abierto Mexicano Telcel presentado por HSBC | Acapulco | MexicoAlex De Minaur🇦🇺🥇
08/03/2024 – 17/03/2024🔜🏆BNP Paribas Open | Indian Wells | USACarlos Alcaraz🥇
17/03/2024 – 01/04/2024🔜🏆Miami Open presented by Itau (ATP 1000) | Miami | USADaniil Medvedev🥇
29/03/2024 – 08/04/2024🏆Grand Prix Hassan II | Marrakech | MarokkoRoberto Carballes Baena🥇
29/03/2024 – 08/04/2024🏆Fayez Sarofim & Co. U.S. Men’s Clay Court Championship | Houston | USAFrances Tiafoe🥇
29/03/2024 – 08/04/2024🏆Millennium Estoril Open | Estoril | PortugalCasper Ruud🥇
05/05/2024 – 15/05/2024🏆Rolex Monte-Carlo Masters (ATP 1000) | Monte-Carlo | MonacoAndrey Rublev🥇
12/05/2024 – 22/05/2024🏆BMW Open by American Express (ATP 250) | Munich | TysklandHolger Rune🥇
05/05/2024 – 15/05/2024🏆Barcelona Open Banc Sabadell | Barcelona | SpanienCarlos Alcaraz🥇
05/05/2024 – 15/05/2024 🏆Tiriac Open | Bucharest | Rumænien🥇
21/04/2024 – 06/05/2024🏆Mutua Madrid Open | Madrid | SpanienCarlos Alcaraz🥇
05/05/2024 – 20/05/2024🏆Internazionali BNL d’Italia | Rome | ItalienDaniil Medvedev🥇
16/05/2024 – 26/05/2024🏆Gonet Geneva Open | Geneva | Schweiz Nicolas Jarry🥇
16/05/2024 – 26/05/2024🏆Open Parc Auvergne-Rhone-Alpes Lyon | Lyon | FrankrigArthur Fils🥇
20/05/2024 – 09/06/2024🏆French Open | Paris | FrankrigNovak Djokovic🇷🇸🥇
07/06/2024 – 17/06/2024🏆Boss Open | Stuttgart | TysklandFrances Tiafoe🥇
07/06/2024 – 17/06/2024🏆Libéma Open | ‘s-Hertogenbosch | HollandTallon Griekspoor🥇
14/06/2024 – 24/06/2024🏆Terra Wortmann Open | Halle | TysklandAlexander Bublik🥇
14/06/2024 – 24/06/2024🏆Cinch Championships | London | EnglandCarlos Alcaraz🥇
21/06/2024 – 30/06/2024🏆Rothesay International Eastbourne | Eastbourne | EnglandFrancisco Cerundolo🥇
21/06/2024 – 30/06/2024🏆Mallorca Championships | Mallorca | SpanienChristopher Eubanks🥇
23/06/2024 – 15/07/2024🏆Wimbledon | London | EnglandCarlos Alcaraz🥇
12/07/2024 – 22/07/2024🏆EFG Swiss Open Gstaad | Gstaad | Schweiz Pedro Cachin🥇
12/07/2024 – 22/07/2024🏆Infosys Hall of Fame Open | Newport | USAAdrian Mannarino🥇
12/07/2024 – 22/07/2024🏆Hamburg European Open | Hamburg | TysklandAlexander Zverev🥇
12/07/2024 – 22/07/2024🏆Nordea Open | Båstad | Sverige🥇
19/07/2024 – 29/07/2024🏆Plava Laguna Croatia Open Umag | Umag | KroatienAlexei Popyrin🥇
19/07/2024 – 29/07/2024🏆Atlanta Open | Atlanta | USATaylor Fritz🥇
19/07/2024 – 29/07/2024🏆Generali Open | Kitzbuhel | ØstrigSebastian Baez🥇
26/07/2024 – 05/08/2024🏆Olympics | Paris | FrankrigAlexander Zverev🥇
26/07/2024 – 04/08/2024🏆Mubadala Citi DC Open | Washington | USADaniel Evans🥇
03/08/2024 – 13/08/2024🏆Omnium National Bank presented by Rogers | Toronto | CanadaJannik Sinner🥇
10/08/2024 – 20/08/2024🏆Western & Southern Open | Cincinnati | USANovak Djokovic🇷🇸🥇
15/08/2024 – 25/08/2024🏆Winston-Salem Open | Winston-Salem | USASebastian Baez🥇
18/08/2024 – 09/09/2024🏆US Open | New York | USANovak Djokovic🇷🇸🥇
15/09/2024 – 25/09/2024🏆Chengdu Open | Chengdu | KinaAlexander Zverev🥇
15/09/2024 – 25/09/2024🏆Huafa Properties Zhuhai Championships | Zhuhai | KinaKaren Khachanov🥇
23/09/2024 – 03/10/2024🏆Kinoshita Group Japan Open Tennis Championships | Tokyo | JapanBen Shelton🥇
23/09/2024 – 03/10/2024🏆China Open | Beijing | KinaJannik Sinner🥇
29/09/2024 – 14/10/2024🏆Rolex Shanghai Masters | Shanghai | KinaHubert Hurkacz🥇
11/10/2024 – 21/10/2024🏆BNP Paribas Nordic Open | Stockholm | SverigeGael Monfils🥇
11/10/2024 – 21/10/2024🏆European Open | Antwerp | BelgienAlexander Bublik🥇
11/10/2024 – 21/10/2024🏆Almaty Open | Astana | KazakhstanAdrian Mannarino🥇
18/10/2024 – 28/10/2024🏆Erste Bank Open | Vienna | ØstrigJannik Sinner🥇
18/10/2024 – 28/10/2024🏆Swiss Indoors Basel | Basel | Schweiz Felix Auger-Aliassime🥇
25/10/2024 – 04/11/2024🏆Rolex Paris Masters | Paris | FrankrigNovak Djokovic🇷🇸🥇
01/11/2024 – 10/11/2024🏆Moselle Open | Metz | FrankrigUgo Humbert🥇
09/11/2024 – 18/11/2024 🏆Nitto ATP Finals | Turin | ItalienNovak Djokovic🇷🇸🥇
Program for ATP Tour 2024 | Tennis Turneringer 2024


Samlet WTA- tennisturneringskalender 2024

WTA starter også 2024-kalenderen med WTA 500 i Adelaide (8. – 13. januar). Året starter som altid i Australien med forskellige WTA 250 og WTA 500 turneringer før Australian Open (14. – 28. januar). Februar uden større ændringer med andre turneringer i disse kategorier indtil ankomsten af ​​den første WTA 1000 i henholdsvis Indian Wells (6. – 17. marts) og Miami Open (17. – 31. marts). WTA 500 i Charleston (4. – 10. april) åbner grusbanesæsonen, hvor der spilles steder som Istanbul, Bogotá, Strasbourg og Köln, med Madrid og Rom som hovedoptakten til French Open.

Umiddelbart efter er Libema Open (8. – 16. juni) starten på græsbanesæsonen, som fortsætter i Nottingham, Birmingham, Berlin samt Eastbourne, lige før den tredje Grand Slam, Wimbledon påbegyndes.

Aryna Sabalenka forsvarede sin Australian Open titel, og er altså vinderen af årets første tennis Grand Slam. Hun er lige nu nummer to på WTAs tennis verdensliste med 8,905 point.


WTA Tour 2024

Se her hvor og hvornår de næste WTA-turneringer spilles i 2024 og opdag alle sæsonens vindere løbende.

DatoTurneringForsvarende mester2024 vinder
28/12/2023 – 08/01/2024🏆Brisbane International | Brisbane | AustralienN/A🥇Elena Rybakina🇰🇿
28/12/2023 – 07/01/2024🏆Workday Canberra International | Canberra | AustralienKatie Boulter🇬🇧🥇Nuria Parrizas Diaz🇪🇸
29/12/2023 – 15/01/2024🏆Auckland Open (ATP 250) | Auckland | New ZealandCoco Gauff🇺🇸🥇Coco Gauff🇺🇸
05/01/2024 – 14/01/2024🏆Hobart International | Hobart | AustralienLauren Davis🇺🇸🥇Emma Navarro🇺🇸
05/01/2024 – 15/01/2024🏆Adelaide International | Adelaide | AustralienAryna Sabalenka🇧🇾🥇Aryna Sabalenka🇧🇾
15/01/2024 – 29/01/2024🏆Australian Open | Melbourne | AustralienAryna Sabalenka🇧🇾🥇Aryna Sabalenka🇧🇾
29/01/2024 – 04/02/2024🏆Upper Austria Ladies | LinzLinz | ØstrigAnastasia Potapova🇷🇺🥇Jeļena Ostapenko🇱🇻
10/02/2024 – 18/02/2024🏆Mumbai Open | Mumbai | IndienLuksika Kumkhum🇹🇭🥇 Darja Semeņistaja🇱🇻
03/02/2024 – 11/02/2024🏆Transylvania Open | Cluj-Napoca | RumænienTamara Korpatsch🇩🇪🥇Karolína Plíšková🇨🇿
03/02/2024 – 11/02/2024🏆Mubadala Abu Dhabi Open | Abu Dhabi | UAEBelinda Bencic🇨🇭🥇Elena Rybakina🇰🇿
11/02/2024 – 17/02/2024🏆Qatar Total Energies Open | Doha | QatarIga Swiatek🇵🇱🥇Iga Swiatek🇵🇱
18/02/2024 – 02/03/2024🏆Dubai Duty Free Tennis Championships | Dubai | UAEBarbora Krejcikova🇨🇿🥇Barbora Krejcikova🇨🇿
22/02/2024 – 25/02/2024🏆Vallarta Open | Nuevo Vallarta | MexicoNA🥇McCartney Kessler🇺🇸
24/02/2024 – 03/03/2024🏆Cymbiotika San Diego Open | San Diego | USABarbora Krejcikova🇨🇿🥇Barbora Krejcikova🇨🇿
24/02/2024 – 03/03/2024🔛🏆ATX Open | Austin | USAMarta Kostyuk🇺🇦🥇
06/03/2023 – 17/03/2024🔜🏆BNP Paribas Open | Indian Wells | USAElena Rybakina🥇
11/03/2023 – 16/03/2024🔜🏆Charleston 125 | Charleston | USA🥇
17/03/2023 – 31/03/2024🔜🏆Miami Open presented by Itau | Miami | USAPetra Kvitova🥇
25/03/2023 – 31/03/2024🏆San Luis Potosi Open | San Luis Potosí | MexicoElisabetta Cocciaretto🥇
25/03/2023 – 01/04/2024🏆Megasaray Hotels Open | Antalya | Tyrkiet🥇
30/03/2023 – 07/04/2024🏆Credit One Charleston Open | Charleston | USAOns Jabeur🥇
31/03/2023 – 06/04/2024🏆Copa Colsanitas presentado por Zurich | Bogota | ColombiaTatjana Maria🥇
01/04/2023 – 08/04/2024🏆Open Internacional Femení Solgironès | La Bisbal d’Empordà | SpanienArantxa Rus🥇
13/04/2023 – 21/04/2024🏆Porsche Tennis Grand Prix | Stuttgart | TysklandIga Swiatek🥇
13/04/2023 – 21/04/2024🏆Open Capfinances Rouen Métropole | Rouen | FrankrigViktorija Golubic🥇
22/04/2023 – 05/05/2024🏆Mutua Madrid Open | Madrid | SpanienAryna Sabalenka🥇
14/05/2024 – 19/05/2024🏆Thailand Open | Hua Hin | Thailand🥇
06/05/2024 – 19/05/2024🏆Internazionali BNL d’Italia | Rome | Italien🥇
19/05/2024 – 25/05/2024🏆Grand Prix Son Altesse Royale La Princesse Lalla Meryem | Rabat | MorokkoLucia Bronzetti🥇
18/05/2024 – 25/05/2024🏆Internationaux de Strasbourg | Strasbourg | FrankrigElina Svitolina🥇
20/05/2024 – 09/06/2024🏆French Open | Paris | FrankrigIga Swiatek🥇
08/06/2024 – 16/06/2024🏆Libéma Open | ‘s-Hertogenbosch | HollandEkaterina Alexandrova🥇
08/06/2024 – 16/06/2024🏆Rothesay Open Nottingham | Nottingham | EnglandKatie Boulter🥇
17/06/2024 – 23/06/2024🏆Rothesay Classic Birmingham | Birmingham | EnglandJelena Ostapenko🥇
15/06/2024 – 23/06/2024🏆Berlin Ladies Open | Berlin | TysklandPetra Kvitova🥇
22/06/2024 – 29/06/2024🏆Rothesay International Eastbourne | Eastbourne | EnglandMadison Keys🥇
22/06/2024 – 29/06/2024🏆Bad Homburg Open presented by Engel & Volkers | Bad Homburg | TysklandKaterina Siniakova🥇
01/07/2024 – 14/07/2024🏆Wimbledon | London | EnglandMarketa Vondrousova🥇
19/07/2024🏆Hungarian Grand Prix | Budapest | UngarnMaria Timofeeva🥇
01/07/2024 – 14/07/2024🏆35 Palermo Ladies Open | Palermo | ItalienZheng Qinwen🥇
15/07/2024 – 19/07/2024🏆Hamburg European Open | Hamburg | TysklandArantxa Rus🥇
20/07/2024 – 26/07/2024🏆Livesport Prague Open | Prague | TjekkietNao Hibino🥇
02/08/2024 – 18/08/2024🏆Sommer-OL 2024 | Paris | Frankrig🥇
29/07/2024 – 04/08/2024🏆Mubadala Citi DC Open | Washington | USACoco Gauff🥇
03/08/2024 – 13/08/2024🏆Omnium National Bank presented by Rogers | Toronto | CanadaJessica Pegula🥇
11/08/2024 – 19/08/2024🏆Western & Southern Open | Cincinnati | USACoco Gauff🥇
19/08/2024 – 24/08/2024🏆Abierto GNP Seguros | Monterrey | MexicoDonna Vekic🥇
17/08/2024 – 24/08/2024🏆Tennis in the Land | Cleveland | USASara Sorribes Tormo🥇
26/08/2024 – 08/09/2024🏆US Open | New York | USACoco Gauff🥇
08/09/2024 – 14/09/2024🏆Jasmin Open Monastir | Monastir | TunesienElise Mertens🥇
09/09/2024 – 15/09/2024🏆Guadalajara Open Akron presented by Santander | Guadalajara | MexicoMaria Sakkari🥇
09/09/2024 – 15/09/2024🏆Hana Bank Korea Open | Seoul | SydkoreaJessica Pegula🥇
16/09/2024 – 22/09/2024🏆Ningbo Open | Ningbo | KinaOns Jabeur🥇
17/09/2024 – 22/09/2024🏆China Open | Beijing | KinaIga Swiatek🥇
07/10/2024 – 13/10/2024🏆Dongfeng Motor Wuhan Open | Wuhan | Kina🥇
14/10/2024 – 20/10/2024🏆Kinoshita Group Japan Open Tennis Championships | Osaka | JapanAshlyn Krueger🥇
14/10/2024 – 20/10/2024🏆Zhengzhou Open | Zhengzhou | KinaZheng Qinwen🥇
21/10/2024 – 27/10/2024🏆Galaxy Holding Group Guangzhou Open | Guangzhou | KinaWang Xiyu🥇
21/10/2024 – 27/10/2024🏆Toray Pan Pacific Open Tennis Tournament | Tokyo | JapanVeronika Kudermetova🥇
27/10/2024 – 02/11/2024🏆Prudential Hong Kong Tennis Open | KinaLeylah Fernandez🥇
27/10/2024 – 02/11/2024🏆Jiangxi Open | Nanchang | KinaKaterina Siniakova🥇
28/10/2024 – 03/11/2024🏆Mérida Open Akron | Mérida | MexicoCamila Giorgi🥇
03/11/2024 – 08/11/2024🏆WTA Finals | TBA | WorldIga Swiatek🥇
Program for WTA Tour 2024 | Tennis Turneringer 2024

Det skal siges at i 2021 nåede Coco Gauff sin første finale i damedouble ved US Open og nåede sin første singlefinale ved French Open i 2022. I 2023 vandt hun sin første WTA 1000-titel ved Cincinnati Masters 2023, og sin første singletitel ved US Open 2023. Gauff ligger lige nu på en tredje plads på WTA-verdensranglisten.

Coco Gauff vandt WTA Tour-singletitlen ved Linz Open i 2019 i en alder af blot 15 år og syv måneder, hvilket gjorde hende til den yngste singletitelholder på Touren siden 2004. Marathonbet holder spændt øje med det unge talent, og vi tror herfra at hun bliver en utrolig spændende spiller at holde øje med.Tennis-holdturneringer 2024

Hopman Cup var en elsket og populær begivenhed, hvor mænd og kvinder slog sig sammen til en sjov uge med tennis i starten af året. Turneringen blev nedlagt i 2019 og blev fra 2020 og fremefter erstattet ATP Cuppen der nu er erstattet af United Cup (29. december 2023 – 7. januar 2024).

Fem af top-10 bedste WTA spiller, og ni ud af top-20 ATP-spillere deltager i årets United Cup der foregår i Perth og Sydney – man kan bl.a. nyde græske Tsitsipas, polske Swiatek, amerikanske Pegula, tjekkiske Vondrousova, kongen Djokovic og norske Ruud.

ATP- og WTA-spillere vil repræsentere deres lande som sædvanligt i henholdsvis Davis Cup (21. – 26. november) og Billie Jean Cup (7. – 12. november). Tag her er et kig på tidsplanen for holdbegivenhederne i 2024.

DatoTurneringForsvarende mester2024 vinder
29/12/2023 – 07/01/2024🏆United Cup | Perth | AustralienUSA🇺🇸🥇Tyskland🇩🇪
01/02/2024 – 04/02/2024🏆Davis Cup kvalifikation
12/04/2024 – 14/04/2024🏆 Billie Jean King Cup kvalifikation
10/09/2024 – 15/09/2024🏆 Davis Cup gruppespilCanada🇨🇦🥇
12/11/2024 – 17/11/2024🏆 Billie Jean King Cup finalerSchweiz🇨🇭🥇
21/11/2024 – 26/11/2024🏆 Davis Cup finaler Canada🇨🇦🥇
Tennis: Holdturneringer 2024

Tennis spiltip og tennisodds 2024

Tennissæsonen 2024 indeholder flere turneringer og har en voksende konkurrenceevne, med legender af sporten der kæmper for at blive og unge talenter, som udfordrer toppen af verdensranglisten. Rekorder er konstant på spil og historiske milepæle opnås i de mange forskellige individuelle- og landsholdskonkurrencer, samt i årets fire Grand Slam-turneringer, som de absolutte højdepunkter i løbet af året.

Marathonbet følger alt den bedste tennis tæt og bringer forudsigelser og spiltip om alle de største tennisturneringer i løbet af hele sæsonen i 2024. Hvilke nye overraskelser vil WTA- og ATP-kredsløbene bringe os og hvem bliver verdensranglisternes nummer et?

Forud for hver af de største turneringer som Grand Slams, bringer Marathonbet forudsigelser, spiltips og alle de bedste odds på tennis, når vi fremlægger vores prognoser og spilmuligheder for b.la. Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open.


Hvornår spiller Holger Rune?

Til glæde for mange danske tennisfans, kæmper unge Holger Rune med i verdens fineste tennisturneringer, da han er placeret blandt de allerbedste på verdensranglisten. Opdag herunder hvornår Danmarks tenniskomet Holger Rune skal spille sin næste kamp og i hvilken ATP-turnering, der er tale om.

Holger Runes næste kamp spilles i Australian Open 2024, når Australian Open kampprogrammet er lagt op, opdaterer vi herfra.

Hvornår spiller Holger Rune i tennis – Holger Rune tennis program for 2024

Holger Rune spiller i januar 2024

 • Uge 1, Brisbane, ATP250, Australien
 • Uge 3 -4, Australien Open, Grand Slam, Melbourne, Australien

Holger Rune spiller i februar 2024

 • Uge 7, Rotterdam ATP500, Holland
 • Uge 8, Los Cabos Open, Mexico
 • Uge 9, Acapulco ATP500, Mexico

Holger Rune spiller i marts 2024

 • Uge 10-11, Indian Wells Masters1000, Californien, USA
 • Uge 12-13, Miami, Masters1000, USA

Holger Rune spiller i april 2024

 • Uge 15, Monte-Carlo, Masters1000, Monaco
 • Uge 16, München ATP250, Tyskland
 • Uge 17-18, Madrid Open Masters1000, Spanien

Holger Rune spiller i maj 2024

 • Uge 19-20, Rome Masters1000, Italien
 • Uge 22-23, Roland Garros, Grand Slam, Paris, Frankrig

Holger Rune spiller i juni 2024

 • Uge 25, London ATP500, Storbritannien

Holger Rune spiller i juli 2024

 • Uge 27-28, Wimbledon, Grand Slam, Storbritannien
 • Uge 29, Hamburg European Open ATP500, Tyskland
 • Uge 31, OL, Paris, Frankrig

Holger Rune spiller i august 2024

 • Uge 32, Canadian Open Masters1000, Montreal, Canada
 • Uge 33, Cincinnati Masters1000, USA
 • Uge 35-36, US Open, Grand Slam, New York, USA

Holger Rune spiller i september 2024

 • Uge 38, Laver Cup, Berlin, Tyskland
 • Uge 39, China Open ATP500, Beijing, Kina

Holger Rune spiller i oktober 2024

 • Uge 40-41, Rolex Shanghai Masters1000, Kina
 • Uge 43, Swiss Indoors Basel ATP500, Schweiz
 • Uge 44, Rolex Paris Masters1000, Frankrig

Holger Rune spiller i november 2024

 • Uge 46, Nitto ATP-finaler, Torino, Italien


*Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag