Europa League odds tips 23/24 [Runde 16 del 1/2, 6/3 til 7/3]

De bedste Europa League odds & odds tips, Marathonbet dækker alt fra Europa League stilling til lodtrækningen i Europa League. Her finder du alt hvad du skal bruge for at holde dig opdateret på årets næstbedste række i europæisk fodbold.

Sidst opdateret
2060
Registrer dig her

TL;DR – Har du ikke tid til at læse det hele? Her er artiklen i korte træk.

Marathonbets fodboldforudsigelser giver dig endnu en sæson med de bedste forudsigelser fra den andenstørste fodboldkonkurrence i Europa. De 32 deltagere i denne udgave, vil forsøge at efterfølge Sevilla, som blev Europa League-mester i sidste sæson og dermed sikrede adgang til den fineste turnering og dermed indgår i denne sæsons forudsigelser om Champions League.

EL- ottendedelsfinalen 23/24 er undervejs, og knockout-runde slutspillet er endt, så hvilken truppe er bedst rustet til at være med i ræset om at løfte trofæet på Wembley stadion i år? Gruppespilstadiet og slutspillet er slut og vi er mere end halvvejs igennem Champions League, Europa League og Europa Conference League 2023/24.

Efter EL-gruppespillet bliver afgjort, får de otte hold som endte på en tredjeplads, adgang til Conference League som vores forudsigelser også dækker, imens de otte klubber der ender på tredjepladsen i Champions League-gruppespillet, vil deltage videre i Europa League. Her skal der først spilles playoff-kampe om deltagelse i 1/8-finalerne, som vinderne sikrer sig adgang til inden kvartfinalernesemifinalerne og finalen.

🏆Vinderen af ​​Europa League sikrer deltagelse i næste udgave af Champions League

Europa League er en perfekt mulighed for at sikre en plads i lodtrækningen til næste Champions League 2024-2025, som Sevilla gjorde det sidste år.

Vi giver overblik, prognoser og forhåndsvisning af de bedste Europa League-odds her igennem hele turneringen lige her!Indhold

Europa League odds 2023/24 på vinderen

Europa League odds på vinderspillet er meget tætte sammenlignet med øvrige turneringer og ligaer, da mange hold af samme kaliber deltager i denne​​ konkurrence og vinderen kan derfor være svær at forudsige. Dette betyder samtidigt også, at der dermed er værdifulde og relativt høje odds at finde på et vinderspil her, for de spillere som søger de bedste odds i forsøget på at forudsige hvilken klub der vinder titlen.  

Vi følger og opdaterer herunder oddsene og forudsigelserne løbende, efterhånden som turneringen udfolder sig runde for runde med fokus på de primære kandidater til titlen. EL-turneringen og prognoserne herom undergår som sædvanligt en stor og markant ændring med ankomsten af holdene fra Champions League, nu hvor gruppespillet er afgjort, som bringer nye kandidater ind i kampen.

Odds på Europa League 23/24 - find spiltips hos Marathonbet.

Europa League odds favoritter 2023-24

Europa League 23/24 sæson er godt i gang, og favoritterne er valgt. Liverpool (@3.25) som har vundet ligaen hele tre gange – 1973, 1976, 2001 – er topfavorit. I top-6 favoritter har vi selvfølgelig også sidste års Conference League trofævindere, West Ham (@13.00).

West Ham forsøger at bygge videre på deres succes fra sidste år, og man må sige at det går i den rigtige retning, da holdet nemlig har sat en ny engelsk fodboldrekord for flest kampe uden nederlag i streg – med deres to sejre fra Europa ligaen, har de 17 kampe i streg som enten er endt uafgjort er vundet. West Ham er lige nu på en første plads i tabellen i gruppe A med 15 point – på anden pladsen i gruppen har vi tyske SC Freiburg med 12 point.

Roma (@17.00) er ligeledes en favorit, de er dog på en anden plads i gruppe G med 13 point – på første pladsen i gruppe G finder vi Slavia Praha med 15 point. Hvis du troede at endnu en tysk klub ikke havde sneget sig ind i favoritvurderingerne, tager du fejl. Bayer Leverkusen (@9.70) spiller lige så stærkt i den europæiske liga som de gør i deres egen liga, og de topper selvfølgelig i gruppe H med hele 18 point.

Vi er lige omkring ottendedelsfinalen i Europa League, Conference League og Champions League, vi må holde øjnene åbne mht. hvilke hold der ryger ud af Champions, og ind i Europa League, og fra Europa til Conference – sådan som det ser ud lige nu kan vi risikere at se FC København spille i årets Europa League – de er dog lige nu nummer to i gruppe A i Champions League med otte point, hvis de formår at holde anden pladsen, er de sikret videre i CLmen det ser desværre sortere og sortere ud mht. at holde sig på plads nummer to i gruppe A. Udover den danske truppe har afslutningen af gruppespillet bragt benhård konkurrence til denne liga – hold der risikerer at blive rykket ned fra CL d.d. inkluderer sidste års vinder Sevilla der lige nu ligger sidst a tabellen i gruppe B med små to point. Andre trupper der er i fare inkl. Man United, Union Berlin, Milan og Benfica.

Europa League væddemål favoritter 2023-24 – Liverpool

Jurgen Klopps truppe har gjort det godt, og det er velfortjent at de er topfavorit i år. Liverpools (@3.60) slagkraft er mindeværdig, og med profiler som Mohamed Salah, Cody Gakpo, Diogo Jota, Luis Dias og Darwin Nunez er det svært at tro mange hold kan hamle op med dem. Liverpool ligger lige nu nummer et i tabellen i gruppe E med 12 point.

Klopp har også haft fokus på midtbanen, og tilføjet Dominik Szoboszlai og Ryan Gravenberch for at forstærke den front. I sommertransfervinduet mistede de nemlig Fabinho til Al-Ittihad Club. Klopps tilføjelser ser ud til at have gjort en kæmpe forskel, da de sidder rigtig pænt i tabellen bl.a. i Premier League og i Europa League. Vi må se om skaderne fortsætter hos Liverpool, og om det spænder ben for dem i deres mange kampagner.

Liverpool har en meget komfortabel plads i toppen af tabellen i deres gruppe, sådan som landet ligger lige nu ligner det også at Liverpool undgår Champions League-fald holdene i knockout-runderne.
Europa League væddemål favoritter 2023-24 – Roma

Jose Mourhino er fast sat på at vinde årets konkurrence, han vil gå skridtet videre end han kunne sidste år og vinde Europa League 23/24 – for at komme sig holdets bitre tab til Sevilla sidste år på straffespark.

Roma (@13.50) har en udmærket gruppe som de burde kunne have toppet, desværre ligger de nummer to med 13 point, på første pladsen i gruppe G har vi Slavia Praha som har 15 point. 

Det er højst sandsynligvis kampen imellem disse to hold der vil være afgørende for hvem der ender i top – men Roma er favorit, og det er Slavia Praha ikke, kan det være fordi bookmakerne ved noget? Der er svaret ja, hvis man kigger på begge holds statistiker og analyser af spillestil, kan man bare ikke løbe fra at Roma står bare stærkere.

Her på redaktionen tror vi at Roma kan ende i toppen af deres tabel, men vi må vente og se, da runderne kan blive meget mere interessante senere i turneringen – nemlig når nedrykkerne fra CL dukker op, og det kan altså sætte en dæmper på Mourhinos plan.


Europa League væddemål favoritter 2023-24 – Bayer Leverkusen

Tyske Leverkusen (@9.50) blev udråbt til favorit inden Europa League sæsonen overhovedet havde startet, både fans og bookmakerne troede på deres præstation fordi de klarede sig fint i både Bundesligaen og deres andre pokalturneringer. Tyskerne ligger lige nu nummer et i tabellen i gruppe H med de maksimale 18 point.

De er endt i en meget overkommelig gruppe med Qarabag FK, Molde og Häcken. Leverkusen er næsten stensikker om at undgå at kæmpe imod CL nedrykninger. Deres placering i gruppe H har uden tvivl haft indflydelse på deres top-6 favorit status, de har haft en god start i gruppespillet, men kan dette ændre sig?Bedste Europa League-odds – 0% margin væddemål

Med tilstedeværelsen af ​​store klubber fra de bedste europæiske ligaer tilbyder konkurrencen mange attraktive kampe hver runde, hvor vi kan komme med forudsigelser og spilforslag til Europa League. Som det også er tilfældet ved alle de øvrige store turneringer, kan du nyde udvalgte kampe med 0% margin hver eneste kampdag hos Marathonbet. Disse kampe giver dig det højeste odds til dine væddemål, så den mulige gevinst bliver større.Oplev fordelene ved Marathonbets 0% margin og gå ikke glip af de vigtigste begivenheder i sportens verden, hvor du får mere attraktive odds når du spiller, da de kommissioner, som bookmakeren normalt beholder, her er elimineret. De mange udvalgte kampe med 0% margin tilbydes på alle de store turneringer og ligaer, samt andet meget andet sport, som bl.a. eSport, ishockey, basket og meget mere. Se den fulde liste over begivenheder, hvor du kan få et endnu højere odds her.


Europa League odds tips til gruppespillet 2023/24

Få her overblik alle Europa League-grupper og deres skiftende stillinger. Følg med og opdag her hvilke klubber der fortsat deltager i konkurrencen, hvilken stilling de har og om de er i farer for nedrykning. Som sæsonen skrider frem, vil vi kunne se hvem der skal spille i Conference League og alle dem, som er ude af europæisk fodbold for denne sæson.

Stilling Europa League 2023/24

Gruppe A

🇬🇧West Ham🥇15 point

🇩🇪SC Freiburg🥈12 point

🇬🇷FC Olympiacos❌7 point

🇷🇸TSC Bačka Topola❌1 point

Gruppe B

🇬🇧Brighton🥇13 point

🇫🇷Marseille🥈11 point

🇳🇱Ajax❌5 point

🇬🇷AEK Athen❌4 point

Gruppe C

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿Rangers🥇11 point

🇨🇿Sparta Prague🥈10 point

🇪🇸Real Betis❌9 point

🇨🇾Aris Limassol ❌4 point

Gruppe D

🇮🇹Atalanta🥇14 point

🇵🇹Sporting CP🥈11 point

🇦🇹Sturm Graz❌4 point

🇵🇱Raków❌4 point

Gruppe E

🇬🇧Liverpool🥇12 point

🇫🇷Toulouse🥈11 point

🇧🇪Union SG❌8 point

🇦🇹LASK❌3 point

Gruppe F

🇪🇸Villarreal🥇13 point

🇫🇷Rennes🥈12 point

🇮🇱Maccabi Haifa❌5 point

🇬🇷Panathinaikos ❌4 point

Gruppe G

🇨🇿Slavia Praha🥇15 point

🇮🇹Roma🥈13 point

🇨🇭Servette❌5 point

🇲🇩Sheriff❌1 point

Gruppe H

🇩🇪Leverkusen🥇18 point

🇦🇿Qarabağ🥈10 point

🇳🇴Molde❌7 point

🇸🇪Häcken❌0 point


Hvem er topscorer i Europa League 2023/24?

Selvfølgelig er det ikke lige så prestigefyldt at blive topscorer i Europa League som det er i Champions League, men man skal alligevel være en skarp angriber for at kunne hente prisen. Der er også gode odds at hente, hvis man spiller på topscorer, forneden får du et overblik over hvem der topper topscorer i Europa League denne sæson.

Sidste års topscorer var Marcus Rashford (United) og Victor Boniface (dengang Union SG) med 6 mål hver, det lave antal er ikke set siden 1989/90 sæsonen.

#SpillerLandHoldMål (straffe)
1.Pierre-Emerick AubameyangGabon Olympique Marseille7 (2)
2.João PedroBrasilien Brighton & Hove Albion6 (4)
Romelu LukakuBelgien AS Roma6 (0)
4.Viktor GyökeresSverige Sporting CP5 (2)
Fotis IoannidisGrækenland Panathinaikos5 (2)
6.Victor BonifaceNigeria Bayer Leverkusen4 (1)
Mojmír ChytilTjekkiet Slavia Praha4 (0)
Thijs DallingaHolland Toulouse FC4 (1)
Kristian EriksenNorge Molde FK4 (0)
Michael GregoritschØstrig SC Freiburg4 (0)
Vincenzo GrifoItalien SC Freiburg4 (2)
Luis MurielColombia Atalanta4 (1)
Roland SallaiUngarn SC Freiburg4 (0)
Overblik over top-10 topscorer i Europa League 23/24 [Runde 16 del 1/2, 6/3 til 7/3]

Top assists i Europa League 2023/24?

#SpillerLandAssisterer
1.Jonathan ClaussFrankrig Olympique Marseille5
Kostas FortounisGrækenlandOlympiakos Piraeus5
Amine HaritMarokko Olympique Marseille5
4.James Ward-ProwseEngland West Ham United4
Florian WirtzTyskland Bayer Leverkusen4
6.Leo BengtssonSverige Aris Limassol3
Maximilian EggesteinTyskland SC Freiburg3
Stephan El ShaarawyItalien AS Roma3
Martin EllingsenNorge Molde FK3
Kristoffer HaugenNorge Molde FK3
Kaan KairinenFinland AC Sparta Praha3
Enzo Le FéeFrankrig Stade Rennais3
Overblik over top-10 assists i Europa League 23/24 [Runde 16 del 1/2, 6/3 til 7/3]

Hvem blev topscorer i Europa League 22/23?

Topscorerne i Europa League 2022/23 blev Marcus Rashford (United) og Victor Boniface (dengang Union SG) med 6 mål hver. Både Rashford (optrådte ni gange) og Boniface (optrådte ti gange) fik slynget bolden ind i nettet hendholdsvis tre gange under gruppespillet, og tre gange under knockout runderne.

Victor Boniface er i top-10 af listen over topscorere i Europa League med sine fire mål for Bayer Leverkusen. Marcus Rashford kan desværre ikke forsvare sin titel, da United havde kvalificeret sig til årets Champions League, men endte i bunden af deres gruppe, og er derved ikke engang kvalificeret til at spille i Europa League, og ude af årets europæiske konkurrencer.

Alletiders topscorer i Europa League (gruppespil til finalen)

#SpillerMålAntal
Kampe
ÅrKlubber (mål)
1Henrik Larsson31451994–2008Feyenoord (1/6)
Celtic (24/31)
Helsingborg (6/8)
2Radamel Falcao30312010–Porto (17/14)
Atlético Madrid (13/17)
Klaas-Jan Huntelaar30500.6Heerenveen (5/13)
Ajax (11/15)
Schalke 04 (14/22)
4Dieter Müller29361973–19841. FC Köln (25/31)
VfB Stuttgart (1/2)
Bordeaux (3/3)
Pierre-Emerick Aubameyang29540.54Lille (0/7)
Borussia Dortmund (8/10)
Arsenal (14/26)
Barcelona (2/6)
Marseille (5/5)
6Aritz Aduriz26392012–2018Valencia (0/6)
Athletic Bilbao (26/33)
7Romelu Lukaku25392009–Anderlecht (5/18)
Everton (8/9)
Inter Milan (7/6)
AS Roma (5/6)
Edin Džeko25480.52Željezničar (0/1)
VfL Wolfsburg (5/14)
Manchester City (3/7)
Roma (17/26)
Alessandro Altobelli25580.43Inter Milan (21/50)
Juventus (4/8)
10Shota Arveladze24411994–2007Dinamo Tbilisi (1/2)
Trabzonspor (2/2)
Ajax (10/13)
Rangers (2/7)
AZ (9/17)
Mu’nas Dabbur24490.49Maccabi Tel Aviv (1/8)
Salzburg (14/28)
Sevilla (3/6)
1899 Hoffenheim (6/7)
Kevin Gameiro24540.44Strasbourg (2/3)
Paris Saint-Germain (0/5)
Sevilla (17/33)
Atlético Madrid (2/5)
Valencia (3/8)
Overblik over alletiders topscorer i Europa League (gruppespil til finalen).

Topscorer i Europa League de sidste 20 år

SæsonTopscorer & sæsonHoldMål
2022/2023Victor Boniface2022/2023Union Saint-Gilloise6
Marcus RashfordManchester United6
2021/2022James Tavernier2021/2022Rangers FC7
2020/2021Yusuf Yazıcı2020/2021Lille OSC7
PizziSL Benfica7
GerardVillarreal CF7
Borja MayoralRoma7
2019/2020Bruno Fernandes2019/2020Manchester United8
2018/2019Olivier Giroud2018/2019Chelsea FC11
2017/2018Ciro Immobile2017/2018Lazio Roma8
AdurizAthletic Bilbao8
2016/2017Edin Džeko2016/2017AS Roma8
GiulianoZenit St. Petersborg8
2015/2016Aduriz2015/2016Athletic Bilbao8
2014/2015Romelu Lukaku2014/2015Everton FC8
AlanRB Salzburg8
2013/2014Jonathan Soriano2013/2014RB Salzburg8
2012/2013Libor Kozák2012/2013Lazio Roma8
2011/2012Radamel Falcao2011/2012Atlético Madrid12
Overblik over Topscorer i Europa League de sidste 20 år

Europa League finale 2023/24 – hvor & hvornår?

Mens fodboldverdenen ivrigt kigger med i hvordan diverse fodboldkonkurrencer, forløber i år, kan vi oplyse at Europe League 23/24 finalen bliver spillet i Dublin Arena i Irland.

Aviva Stadium blev udnævnt af UEFA til Europa League 23/24 fordi det var Irland der skulle have været værtsland for EURO 2020, men pga. pandemien trak de sig. I en forligsaftale med UEFA blev det aftalt, at Aviva Stadium skulle være vært for Europa League-finalen i 2024 som en anerkendelse for deres indsats og økonomiske investeringer, da de stadig planlagde at være værtsland for EM i 2020.

Irland har tidligere været værtsland for Europa League finalen i 2011, da det portugisiske blodbad imellem Porto og Braga fandt sted – kampen endte 1-0 til Porto takket være et Radamel Falcaos mål.Europa League odds og tips 2023/24

Vi gennemgår herunder de mange spilmuligheder for sæsonens Europa League odds og kommer med vores anbefalede spilforslag til ligaen. Opdag vores forudsigelser som er gældende for næste spillerunde af turneringen herunder:

🔜 Europa League spilforslag: Roma 🆚 Brighton [07/03/2024 – 18:45]:

Spiltip: Begge Hold Scorer + AS Roma Vinder; odds: @4.80

🔜 Europa League spilforslag: Qarabag 🆚 Leverkusen [07/03/2024 – 18:45]:

Spiltip: Bayer 04 Leverkusen Vinder + I Alt Over 3.5; odds: @3.26

🔜 Europa League spilforslag: Freiburg 🆚 West Ham [07/03/2024 – 21:00]:

Spiltip: Begge Hold Scorer + SC Freiburg Vinder; odds: @4.75


Marathonbets tidligere Europa League odds tips 2023/2024

Hvordan fungerer Europa League egentlig?

Champions League, Europa League og Europa Conference League – de tre største europæiske fodboldkonkurrencer. Selvfølgelig hænger de allesammen sammen ift. hvem der ryger hvor og mht. nedrykning og oprykning.

Læs med forneden for at få et overblik over hvordan Europa League hænger sammen, eller læs her hvordan Europa Conference League fungerer, og her for at læse mere om Champions League 23/24.

Europa League gruppespil

I gruppespillet kvalificerer 32 hold sig, og bliver derefter opdelt i otte grupper med fire hold i hver gruppe.

Hvert hold spiller seks gruppespil imellem første kamp (21. september) til sjette kampdag (14. december). De fire hold i hver gruppe møder hinanden to gange – hjemme og ude. Gruppestillingen bestemmes først af det samlede antal point, og derefter af målforskel.

Det hold der er øverst i deres respektive tabel, kvalificerer sig automatisk til knockout runderne, imens nummer to i tabellen skal fortsætte med at kæmpe i playoffrunderne imod nedrykkerne fra Champions League gruppespillet. I playoffrunderne spiller man imod de otte hold, der er faldet ud af Champions League – trupperne der endte på en tredje plads.

De, der slutter på en tredjeplads i deres Europa League-gruppe, går så ind i en playoff-runde for at komme ind i Europa Conference League. Holdene, der slutter nederst i denne gruppe, vil således være ude af sæsonens europæiske fodboldkonkurrencer. 

Europa League nedrykning

De otte gruppevindere vil være de seedede hold til Europa Leagues 1/8-finaler. De trækkes mod vinderne af de otte playoffkampe i 1/8-finalen, som begynder den 7. marts 2024.

Med playoffkampene træder vi ind i knockoutrunderne. Holdet, der vinder via samlet score i de sidste 16-kampe, går videre til kvartfinalen som finder sted den 11. og 18. april 2024.

Kvartfinalevinderne går så videre til semifinalerne som sker den 2. og 9. maj 2024, hvorfra to hold når finalen. Hvis resultatet for de sidste to hold er lige efter begge disse kampe, vil man i første omgang kigge på forlænget spilletid, og derefter på straffe skulle det være nødvendigt – tænk på Roma og Sevilla finalen sidste sæson. Kampen var 1-1, forlænget spilletid kunne ikke ændre det – og man kunne mærke frustrationen hos José Mourinho.

Hvornår spilles Europa League finale?

Årets Europa League finale bliver spillet d. 22. maj i Dublin Arena i Irland.

OBS! For et overblik over alle de vigtige datoer i Europa League 2024, læs med forneden!Europa League-kalender og overblik

Den 53. udgave af turneringen startede den 10. august med kvalifikationsrunden og løber frem til den 22. maj, hvor finalen spilles i Dublin Arena i Irland. Få herunder overblik over turneringsplanen for Europa League 2023-2024.

Hvornår er Europa League-kvalifikationen 2023/24?

Tredje kvalifikationsrunde: 10. og 17. august 2023 ✔

Slutspil: 24. og 31. august 2023 ✔

Hvornår er gruppespillet i Europa League 2023/24?

Kampdag 1: 21. september 2023 ✔

Kampdag 2: 5. oktober 2023 ✔

Kampdag 3: 26. oktober 2023 ✔

Kampdag 4: 9. november 2023 ✔

Kampdag 5: 30. november 2023 ✔

Kampdag 6: 14. december 2023 ✔

Hvornår er knockout-fasen i Europa League 2023/24?

Knockout-runde slutspil: 15. og 22. februar 2024 ✔

16. runde: 7. og 14. marts 2024 🔜

Kvartfinaler: 11. og 18. april 2024

Semifinaler: 2. og 9. maj 2024

Finale: 22. maj 2024

Hvornår er lodtrækning i Europa League 2023/24?

Tredje kvalifikationsrunde: 24. juli 2023 ✔

Slutspilsrunde: 7. august 2023 ✔

Gruppespil: 1. september 2023 ✔

Knockout-runde slutspil: 18. december 2023 ✔

16. runde: 22. februar 2024🔜

Kvartfinaler og semifinaler: 15. marts 2024Danskere i Europa League 23/24

Danske fodboldfans kan følge massevis af fodboldspillere fra Danmark kæmpe i Europa League. Ikke mindst grundet en potentiel deltagelse af FC København, hvis de rykker ned i Champions League. Der er dog også mange spillere, som optræder på forskellige europæiske hold, hvor flere af dem er skiftet i det seneste transfervindue fra Superligaen eller fra internationale klubber.

Marathonbet har herunder samlet den fulde liste over hvilke spillere fra Danmark, der skal spille Europa League i 2023/2024.

AEK Athens

Jens Jønsson

Ajax

Anton Gaaei

Sparta Prague

Brian Priske Pedersen

Asger Strømgaard Sørensen

Peter Vindahl Jensen

Sporting Lisbon

Morten Hjulmand

Sturm Graz

William Bøving Wick

Toulouse

Mikkel Desler Puggard

Rasmus Schmidt Nicolaisen

Villarreal

Filip Jörgensen

Roma

Rasmus Nissen Kristensen

Servette

Alexander Lyng

Molde

Anders Laurits Hagelskjær

Häcken

Jacob Barrett Laursen


Europa League kampe | Ottendedelsfinalen [Runde 16 del 1/2, 6/3 til 7/3]

6. Marts

Sporting CP vs Atalanta (18:45)

7. Marts

  • Sparta Praha vs Liverpool (18:45)
  • Roma vs Brighton (18:45)
  • Qarabağ vs Leverkusen (18:45)
  • Marseille vs Villarreal (21:00)
  • Benfica vs Rangers (21:00)
  • Freiburg vs West Ham (21:00)
  • AC Milan vs Slavia Praha (21:00)

Hvor og hvordan kan man se Europa League 23/24?

Tv-rettighederne til Europa League er sikret af Tv2 Danmark, som har sikret at konkurrencen og forudsigelserne kan følges live hver runde af turneringen. EL-kampene vil blive vist på Tv2 Sport og Tv2 Sport X, hvor de bedste kampe vil blive vist. Dertil kan kampene streames efter behov på Tv2 Play, hvis man ønsker at se en specifik kamp, som ikke bliver transmitteret i fjernsynet.  *Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag