VM 2022: Danmark–Tunesien forudsigelser

Danmark møder Tunesien i deres første VM-kamp i Qatar, hvor de er favorit til at vinde. Kan det danske landshold snuppe alle 3 point i denne gruppespils-kamp?

Sidst opdateret
998
Registrer dig her

Ventetiden har været lang, men nu er det endelig tid til at se frem til verdensmesterskabet i Qatar, hvor Tunesien bliver den første modstander og udfordring for Danmark, som forudsiges til at vinde dette opgør.

Marathonbet følger hele slutrunden tæt med de bedste VM-forudsigelser, hvor vi fremhæver de bedste VM-odds og spilmuligheder. Vi vil igennem hele turneringen holde særligt øje med det danske landsholds og deres kampe, som starter med dette VM-brag mod Tunesien.  

Oddsene på Danmarks åbningskamp til VM 2022 viser, at det danske fodboldlandshold er storfavoritter mod Tunesien, hvor en sejr til de rød-hvide kan spilles til @1.62 hos Marathonbet, mens Tunesien tilbagebetales med @6.15.

Læs her alt om Danmarks første kamp ved VM i 2022, så du kan lettere kan forudsige, hvem der vinder opgøret og finde alle de bedste VM-odds og spilmuligheder på den spændende kamp, der tager hul på slutrunden for Danmark.

Husk også at få det fulde overblik over VM i Qatar, hvor du kan udforske alle grupper, stadions og nøgledatoer til dette 2022-verdensmesterskab i fodbold og meget andet VM-indhold på vores side.


Optakt Danmark-Tunesien

Danmark og Tunesien spiller i gruppe D sammen med Frankrig og Australien ved dette VM 2022 i Qatar, og du kan allerede nu forudsige resultaterne af kampene i VM-gruppespillet, samt finde odds på VM-vinderen, topscoreren og meget mere hos Marathonbet.  


Vi har endnu ikke haft chancen for at se nogle af holdenes endelige VM-form, da Danmark-Tunesien er åbningskampen i gruppen og netop dette er vigtigt at tage i betragtning. Opgøret finder sted den 22. november kl. 14:00 og senere samme dag, kl. 20:00, vil gruppe D’s anden kamp blive spillet når Frankrig møder Australien, hvorefter holdenes styrke endelig kan vurderes bedre.

I VM-gruppespillet vil førstepladsen og andenpladsen spille videre i de efterfølgende knockout-kampe. Her er Frankrig storfavorit til at vinde gruppe D, mens Danmark forudsiges til at ende på andenpladsen. Tunesien er det hold i puljen, som forventes at være den største underdog blandt de fire nationer i gruppen og Danmark er derfor pisket til sejr i dette opgør.

Til vigtige slutrunder som VM, vil de deltagende nationer ofte være mere påpasselige i turneringens første opgør for at komme godt fra land. Begge hold vil gå efter, at få minimum et point til regnskabet, men det forventes dog, at Danmark bliver vinderen af kampen, da alle øvrige resultater vil være en stor skuffelse for holdet og de mange danske fodboldfans.

Det er dog fortsat vigtigt, at ikke alene analysere om Danmark eller Tunesien vinder, da kampen også kan ende uafgjort, som der foruden den danske sejr, er størst sandsynlighed for, bliver kampresultatet af Danmark mod Tunesien, hvilket kan spilles til odds @3.88.Forudsigelser om Danmark-Tunesien

De to nationer i dette opgør har ikke meget erfaring mod hinanden, når man dykker ned i deres head-to-head statistik. Danmark og Tunesien har blot stået overfor hinanden en gang i historien, hvilket var helt tilbage i 2002, hvor danskerne vandt opgøret 2-1. Denne landskamp kan dog ikke bruges til meget i analysen, da det var en venskabskamp for mere end 20 år siden.

Tunesien spiller generelt ikke særlig ofte mod europæiske hold og i de sidste par år, har de ikke mødt en eneste nation fra Europa. De har dog testet formen mod en af de helt store VM-favoritter i deres seneste kamp, hvor de tabte 5-1 til Brasilien i en venskabskamp. Før dette har de også været oppe imod Chile og en anden VM-deltager, Japan, hvor tuneserne vandt begge disse opgør, hvilket er bevis på at de ikke bør undervurderes.  

Deres manglende erfaring kan meget vel komme til at påvirke deres kampe til ved VM i Qatar, da de samtidigt med dette også er en forholdsvis uprøvet nation i forhold til VM. Tunesiens fodboldlandshold var ikke kvalificeret ved VM i 2010 og 2014, men var med senest i 2018, hvor de røg ud efter gruppespillet. Dengang var de i en meget svær gruppe bestående af England, Belgien og Panama. De lykkedes med at score mod både England og Belgien, men endte med at tabe begge opgør. Det tunesiske hold vandt dog deres kamp mod Panama og sluttede på tredjepladsen i deres VM-gruppe i 2018.

Deres landshold består af spillere, som spiller mange forskellige steder rundt omkring i verden. Spillere som bør fremhæves, er Manchester United (udlejet til Birmingham) midtbanespilleren Hannibal Mejbri, Montpellier angriberen Wahbi Khazri, samt Brøndby midtbanespilleren Anis Ben Slimane.

De står dog uden nogle spillere fra øverste hylde fra europæisk fodbold, og det danske landshold er på papiret bedre end dem på alle banens positioner. Tunesiens styrke ligger dog i deres sammenhold og er en nation, som ikke må undervurderes af Danmark, hvilket deres seneste resultater og tilstedeværelse ved VM også bekræfter.


Odds på Danmark-Tunesien

Danmark er efter deres Nations League-kampe at finde som nummer 10 på FIFA’s verdensrangliste, hvor Tunesien er nummer 30. Med spillere fra b.la. Barcelona, Manchester United, Tottenham, Milan, Atalanta og Galatasaray har Danmark markant større profiler end deres modstander, hvoraf de fleste kommer til VM med stor erfaring, efter de nåede EM-semifinalen sidste år. Hertil kommer de danske spilleres erfaring, som de har opnået i deres klubber hver især. Værd at nævne er en spiller som ”AC”, der er vinder af Champions League med Chelsea og Simon Kjær som nuværende Serie A-mester.

Det er derfor ikke overraskende at oddsene på Danmark vs. Tunesien peger på danskerne som klare favoritter. På skrivende fod står en Danmark-sejr til odds @1.62 og @6.15 på Tunesien hos Marathonbet, mens et uafgjort resultat står til @3.82.

🎯Når man sammenligner med øvrige bookmakere på markedet, findes nogle af de bedste odds på Danmark–Tunesien hos Marathonbet!

Husk at der også kan findes mange øvrige odds på Danmark mod Tunesien, da der er mange andre spilmarkeder end det klassiske 1X2-marked. Der kan f.eks. spilles på over/under antal mål, handicapmarkeder, halvegsmarkeder og mange andre interessante væddemål.

Hvis du allerede nu har nogle forudsigelser klar til VM i fodbold, er der desuden også mange andre kampe i gruppespillet, som du kan vædde på, da Marathonbet har markeder og odds tilgængelige for alle kampe til VM 2022.Spilforslag til Danmark-Tunesien

Som nævnt findes der mange markeder og dermed odds på kampen mellem danskerne og tuneserne hos Marathonbet. Vi giver her en række forslag til nogle af disse, som kan vise sig at være værdifulde odds til Danmarks åbningskamp i denne VM-slutrunde.

Hvordan afgøres kampen?

Vinder Med Rent Mål – Danmark: Ja; @2.25

Vinder kampen med handicap

Vinder Kampen Med Handicap: Danmark (-1.5); @2.75

Antal mål

Antal Mål (Danmark) (3-Vejs): 2 Eller Flere; @1.90

Andre Danmark-Tunesien odds

Med mere end 400 markeder åbne med odds på kampen mellem Danmark og Tunesien, er der noget til enhver smag. Udforsk de mange spilmuligheder og lav et eller flere væddemål med dine forudsigelser og egne spilforslag.

Marathonbets VM-markeder inkluderer b.la. følgende:


Spørgsmål om Danmark-Tunesien kampen

Vi ser her nærmere på de mest stillede spørgsmål angående den kommende åbningskamp fra gruppe D til VM 2022, hvor Danmarks herrelandshold skal op imod Tunesien i Qatar.

Hvilke Danmark–Tunesien odds kan man spille på?

Marathonbet har mere end 400 markeder åbne på opgøret mellem Danmark og Tunesien. Du kan spille på kampresultatet, mål, halvlegsmarkeder, periodemarkeder, målscorere og meget mere i forbindelse med dette opgør, ligesom det også er tilfældet ved alle de øvrige VM-kampe.

Har du et bud på, hvem som vinder de forskellige grupper eller hele turneringen allerede nu – er der også odds på de forskellige vinderspil til VM, hvor der også kan spilles på VM-slutrundens topscorer.

Hvem vinder Danmark–Tunesien?

Intet er sikkert i fodbold andet end bolden er rund og før kampen finder sted, vides det ikke hvem der vinder opgøret. Danmark er dog favoritterne hos bookmakere med god grund og bør vinde dette opgør, forud for deres vigtige kamp mod Frankrig, som venter efter denne kamp.

Hos Marathonbet tror vi på et kampresultat med Danmark som vinder af opgøret, som bør kunne vinde med mere end ét mål.

Hvor kan man se Danmark vs. Tunesien?

Alle kampe til VM 2022 i Qatar kan ses live på enten DR eller Tv2, som deler TV-rettighederne til slutrunden i Qatar og viser alle kampene til de danske fodboldfans.

Til dette specifikke opgør mod Tunesien tirsdag den. 22 november kl. 14.00, kan kampen ses live på DR1 eller DRTV.*Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag