VM 2022: Danmark–Australien forudsigelser

Danmark spiller deres sidste kamp i gruppespillet mod Australien og er storfavoritter. Kan danskerne sikre en plads i 1/8-finalerne?

Sidst opdateret
767
Registrer dig her
Danmark-Australien

Verdensmesterskabet i Qatar hvor Danmark dyster i gruppespillets gruppe D, er i fuld gang. Her ventede først Tunesien, efterfulgt af Frankrig og afslutningsvis på gruppespillets sidste kampdag venter nu Australien, som vi her vil analysere og vurdere. Danmark forudsiges til at vinde dette opgør, hvor Danmark går på banen som favorit, men Australien bliver ikke nødvendigvis en ”walkover”.

⚠Danmark skal bruge en sejr i dette opgør, samtidigt med at Frankrig skal tage point fra Tunesien, hvis danskerne skal gå videre i VM-turneringen. Hvis Tunesien vinder over franskmændene, vil det være målscoren der afgører skæbnen og derfor skal danskerne jagte så mange mål som muligt!

Marathonbet følger hele VM-slutrunden tæt med de bedste VM-forudsigelser, hvor vi fremhæver alle de bedste odds og spilmuligheder. Igennem hele turneringen holder vi særligt øje med det danske landshold og alle deres kampe, som afslutter gruppespillet med dette VM-brag mod Australien. Opgøret bliver yderst afgørende kamp, der kommer til at afgøre hvem fra gruppen, som skal videre til 1/8-finalerne i Qatar 2022.

Markederne for væddemål på Danmarks sidste kamp i gruppespillet til VM 2022 tilgængelige hos Marathonbet, hvor der findes mange hundrede odds og spilmuligheder og du kan her læse om Danmarks kamp mod australierne til VM i 2022, så du allerede nu kan forsøge at forudsige, hvem der vinder opgøret og finde alle de bedste VM-odds og spiltips på den spændende kamp, der lukker gruppespillet for Danmark.

Husk også at få det fulde overblik over VM i Qatar, hvor du kan udforske alle grupper, stadions og nøgledatoer til dette 2022-verdensmesterskab i fodbold og opdag også vores forudsigelser om de øvrige VM-kampe, samt prognoser om VM-topscoren og meget mere.


Danmark-Australien kampen

Danmark og Australien mødes onsdag den 30. november kl. 16:00, samtidigt med at gruppe D’s to øvrige nationer Frankrig og Tunesien også spiller. Dermed kendes de to hold fra gruppen, som skal spille videre i VM-turneringen i Qatar efter afslutningen på disse to vigtige opgør. 

Nu hvor gruppespillet nærmer sig sin afsluting, kan du fortsat nå at komme med dine forudsigelser om hvilke nationer der vinder de forskellige grupper, kvalificerer sig til 1/8-finalerne og finde odds på VM-vinderen, topscoreren og meget mere blandt de mange væddemålsmarkeder hos Marathonbet.Optakt Danmark-Australien

Vi har nu set holdenes endelige VM-form efter de første to runder af gruppespillet er afgjort, hvilke er vigtige kampe at tage i betragtning forud for denne kamp, da resultaterne af disse, afslører denne kamps vigtighed og holdenes styrker. Grundet Australiens sejr over Tunesien, har Danmark fortsat mulighed for videre avancement til VM og skal jagte en storsejr mod australierne, da målscoren kan få afgørende betydning, hvis Tunesien vinder over Frankrig.     

I VM-gruppespillet vil førstepladsen og andenpladsen kvalificere sig til de efterfølgende knockout-kampe og forud for dette opgør, er det Frankrig og Australien som har sikret flest point i gruppe D. Ifølge forudsigelserne var Frankrig fra start storfavorit til at vinde gruppen, mens Danmark forudsiges til at ende på andenpladsen. Tunesien er det hold i gruppe D, som forventes at være den største underdog blandt de fire nationer, hvor Australien dog kun forventes at have en marginalt bedre chance. Disse forudsigelser har ikke ændret og det er fortsat Danmark, som forudsiges til at gå videre som toer, til trods for de blot har ét point.

Danmark er storfavorit i dette opgør mod Australien og en sejr er også krævet, hvis det danske landshold skal sikre videre deltagelse og succes i VM-slutrunden i Qatar. Set med danske briller, er dette en modstander man skal kunne slå, men Australien bliver ikke en let modstander, da de kan være tilfredse med et uafgjort resultat i kampen.

Trods rollen som storfavorit bliver kampen ikke nødvendigvis let for danskerne, som også mødte australierne til VM i 2018, hvor kampen endte uafgjort. Der er dog tale om et australsk hold, som modsat det danske, ikke er blevet forbedret eller styrket siden sidste VM og dermed har Danmark en fordel. Dog har Australien bevist deres styrke ved at sejre over Tunesien, hvilket Danmark ikke kunne i deres første VM-kamp, ligesom de også chokstartede mod Frankrig.

Forudsigelserne peger på en Danmark-sejr, som har deres egen skæbne mellem hænderne og alle øvrige resultater vil også være skuffende for holdet og de danske fans, når man er oppe imod en af de største underdogs til VM 2022.

Det er dog fortsat vigtigt, at ikke alene analysere om Danmark vinder, da kampen også kan ende uafgjort, som der foruden en dansk sejr, er størst sandsynlighed for, bliver kampresultatet af Australien-Danmark. Dette resultat vil være tilstrækkelig for australierne for at gå videre fra gruppen og de forventes derfor at gå defensivt til opgaven.Forudsigelser om AustralienDanmark

Når man dykker ned i head-to-head statistikken mellem Danmark og Australien, opdager man at de to nationer faktisk har en del erfaring mod hinanden. De mødes dog ikke ofte, men har stået overfor hinanden fire gange siden 2007 og senest i 2018 til det foregående VM i Rusland. Foruden deres seneste møde, kan disse landskampe dog ikke bruges til meget i analysen, da der har været tale om venskabskampe for mere end 10 år siden. Det bør dog nævnes, at Australien kun har vundet én ud af disse fire kampe.

Australien spiller ikke særlig ofte mod europæiske hold og siden sidste VM-slutrunde, har de ikke mødt en eneste nation fra Europa. Derfor kan de kun vurderes ud fra deres seneste VM-kampe, samt deres seneste kampe forud for slutrunden, hvor de har spillet mod lande som New Zealand, Peru, Jordan, Saudi Arabien og Japan. De to sidstnævnte nationer her, er også med til VM 2022 og Australien tabte til begge i VM-kvalifikationen tilbage i marts 2022.    

Australiernes manglende erfaring mod bedre og større nationer kan komme til at påvirke deres kamp til VM i Qatar og før deres sejr mod Tunesien, havde de ikke vundet en VM-kamp siden 2010, og er desuden ikke kommet videre fra gruppespillet siden 2006, hvor de tabte til Italien i 1/8-finalen.

Til VM 2018 i Rusland lykkedes Australien med at score mod både Frankrig og Danmark, hvor de fik uafgjort mod danskerne (1-1) og endte med at tabe til franskmændene (2-1). De tabte dog til Peru (0-2) og sluttede dermed på sidstepladsen gruppen. Dette beviser, at Danmark ikke må undervurdere deres modstander i dette opgør og at de måske er en større favorit i forudsigelserne end de bør være.

Australiens landshold består af spillere, som til dagligt spiller på på flere forskellige kontinenter. Der er spillere fra den australske liga (A-League) den amerikanske liga MLS og europæisk fodbold. Truppen tæller også flere kendinge af dansk fodbold, heriblandt FCK-keeper, Mathew Ryan, OB’s Joel King og tidligere FCM-angriber Awer Mabil. En spiller som bør fremhæves, som deres største profil, er Stoke City-forsvarsspilleren Harry Souttar, som blev deres topscorer i VM-kvalifikation. Deres hold står dog uden nogle spillere fra store klubber i europæisk fodbold, og det danske landshold er på papiret meget bedre end dem på alle banens positioner. Australiens force ligger dog i deres sammenhold og styrke og er en nation, som ikke må undervurderes af Danmark.


Odds på Danmark-Australien

Danmark er efter deres Nations League-kampe at finde som nummer 10 på FIFA’s verdensrangliste, hvor Australien er nummer 38 på listen. De er dermed dårligere rangeret end Tunesien, til trods for, at tuneserne forudsiges til at være gruppe D’s største underdog og at de vandt deres opgør mod dem.

Med topspillere fra store klubber som b.la. Barcelona, Manchester United, Tottenham og Milan har Danmark markant større profiler end deres modstander, hvoraf de fleste kommer til VM med stor international erfaring efter at de spillede sig i EM-semifinalen sidste år. Hertil kommer de danske spilleres erfaring, som de har opnået i deres respektive klubber hver især. Værd at fremhæve er en spiller som ”AC”, der er vinder af Champions League med Chelsea, Simon Kjær som nuværende Serie A-mester og Christian Eriksen, som igen kan kontrollere midtbanen på højeste niveau.

Oddsene på Danmark vs. Australien peger derfor også på danskerne som de klare favoritter forud for kampen, til trods for at de ikke har været særlig velspillende i denne slutrunde. Kampen mod Frankrig bringer dog håb for Danmark, da de trods et nederlag, viste gode takter i den intense kamp mod de franske verdensstjerner.

🎯Når man sammenligner med øvrige bookmakere på markedet, findes nogle af de bedste odds på Danmark–Australien hos Marathonbet!

Husk at der også vil være mange øvrige odds på Danmark mod Australien, da Marathonbet har mange andre spilmarkeder end det klassiske 1X2-marked.

Der kan f.eks. spilles på;

 • Over/under markeder
 • Markeder på mål
 • Handicapmarkeder
 • Halvegsmarkeder
 • Spiller markeder

Hvis du allerede nu har nogle forudsigelser klar til VM i fodbold, er der desuden også mange andre kampe i gruppespillet, som du kan vædde på, da Marathonbet har markeder og odds tilgængelige for alle kampe til VM 2022.Spil tips til Danmark-Australien

Som beskrevet findes der mange hundrede markeder og dermed odds på kampen mellem danskerne og australierne hos Marathonbet. Vi giver herunder en række af vores forslag og tips til nogle af de mest værdifulde odds på Danmark vs. Australien

Spilforslag og odds til Australien-Danmark

Med mere end 400 markeder tilgængelige pr. VM-kamp hos Marathonbet, er der mange fantastiske odds at finde og vælge i mellem. Vi giver her en række af vores spilforslag til denne næste kamp, hvor vi fremhæver nogle udvalgte markeder. Vores valgte spilforslag har tiltro til Danmark, som formentligt vil jagte en sejr på så mange mål som muligt.

Det er dog vigtigt at tage i betragtning, at Autralien forventes at stå meget defensivt for at forsvare et uafgjort resultat, som kan komme til at drille Danmark.

Korrekt resultat, Australien vs Danmark

Der er gode penge at hente, hvis danskerne kan lykkedes med endnu et 4-0 resultat, som vil kunne få hele Danmark til at synge den velkendte landsholds-hymne. Det virker dog svært i en slutrunde, hvor det danske landshold kun har lykkedes med at score ét mål og derfor er en tomåls-sejr måske et bedre bud.

 • Korrekt Resultat: Danmark 4 – 0; Odds: @19.75
 • Korrekt Resultat: Danmark 2 – 0; Odds: @6.15

Antal mål i kampen (Australien-Danmark)

Danmark skal vinde og helst med et par overskydende kasser og hvis de danske drenge lykkedes med deres planer, bør vi se 2-3 danske kasser i opgøret.

 • Mål I Alt (Danmark): Over 1.5; Odds: @1.68
 • Mål I Alt (Danmark): Over 2; Odds: @2.30

Hvordan afgøres kampen?

Den danske defensiv er generelt holdet stækeste side og hvis Kasper Schmeichel i kassen spiller som vi kender ham, bør australierne ikke kunne score i denne vigtige kamp.

 • Vinder Med Rent Mål – Danmark: Ja; Odds: @2.32

Danmark-Australien målscorere

Sidst Danmark og Australien spillede til VM 2018, scorede Christian Eriksen et flot mål. Derfor kan et odds på Eriksen som målscorer være oplagt, selvom han endnu ikke har udfoldet sine kvaliteter i denne slutrunde.

 • Scorer Når Som Helst: Eriksen, Christian – Ja; Odds: @3.70
 • Første Målscorer: Eriksen, Christian – Ja; Odds: 7.40


Spørgsmål om Danmark-Australien kampen

Vi vil her se nærmere på de mest stillede spørgsmål omkring denne kommende kampe fra gruppe D til VM 2022, hvor Danmarks herrelandshold skal op imod Australiens landshold, i en kamp der bliver afslutningen på gruppespillet.  

Hvilke Danmark–Australien odds kan man spille på?

Marathonbet har mere end 400 markeder åbne på opgøret mellem Danmark og Australien, hvor der b.la. kan spilles på kampresultatet, mål, halvlegsmarkeder, periodemarkeder, målscorere og meget mere i forbindelse med dette opgør, ligesom det også er tilfældet ved alle de øvrige kampe under VM 2022.

Har du et bud på, hvem som vinder de forskellige grupper eller hele turneringen allerede nu – er der også odds at finde på de mange forskellige vinderspil til VM, hvor du b.la. også kan forudsige hvilke nationer, der spiller sig i kvartfinalen, semifinalen eller finalen.

Hvem vinder Danmark–Australien?

Vinderen af kampen kan ikke forudsiges med garanti, da alt kan ske i fodbold og særligt til en afgørende slutrunde som denne. Det kan dog siges med sikkerhed, at Danmark er den klare favorit forud for kampen og det forventes, at de kan sikre alle tre point i kampen.

Opgøret kan dog blive præget af resultaterne i de foregående kampe, da Australien kan være tilfredse med et uafgjort resultat i denne kamp, hvilket vil påvirke hvordan denne kamp vil blive afviklet.     

Hvor kan man se Danmark vs. Australien?

Alle kampe til VM-slutrunden 2022 i Qatar kan følges live på enten DR eller Tv2, som deler TV-rettighederne til verdensmesterskabet i fodbold.

Denne specifikke kamp mod Australien onsdag den 30. november kl. 16.00, kan ses live på DR1 eller DRTV.*Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag