VM 2022: Danmark–Frankrig forudsigelser

Danmark står overfor deres største prøve i gruppespillet til VM, når de står overfor de forsvarende verdensmestre fra Frankrig. Kan det danske landshold bestå testen?

Sidst opdateret
710
Registrer dig her

Marathonbet følger VM tæt igennem hele slutrunden, hvor vi holder et særligt øje med det danske landshold, giver dig det fulde overblik over VM 2022 i Qatar og kommer med de bedste forudsigelser til kampene fra gruppespillet til finalen.

Opdag her vores forudsigelser om Frankrig-Danmark, som er anden kamp i gruppespillet ved VM 2022, hvor det danske fodboldlandshold skal op imod én af forudsigelsernes største favoritter, til at vinde VM i Qatar. Efter danskernes overståede møde med Tunesien i deres åbningskamp som endte uafgjort, er Danmark nu under pres og har formenligt brug for minimum ét point fra dette opgør.

Gå heller ikke glip af vores forudsigelser om Danmark-Australien, som bliver den efterfølgende kamp, som afslutter gruppespillet i gruppe D, før ottendedelsfinalerne påbegyndes.  


Optakt Frankrig-Danmark

Danmark og Frankrig spiller i gruppe D sammen med Tunesien og Australien til dette VM i Qatar og allerede nu, kan du forudsige resultaterne af kampene i VM-gruppespillet, samt finde odds på VM-vinderen, topscoreren og meget mere.

I første runde af gruppespillet fik vi endelig en forsmag på holdenes endelige VM-form, hvor Frankrig kom bedst fra land med deres 4-1 sejr over Australien. Danmarks åbningskamp mod Tunesien endte med en pointdeler, efter en intens 0-0 kamp, hvor danskerne desværre så Thomas Delany udgå med en skade. 

Dette opgør mod franskmændene vil finde sted den 26. november kl. 17:00 i Doha på Stadium 974 og forudsiges til at blive den direkte duel om førstepladsen i VM’s gruppe D, hvor Frankrig er storfavorit i prognoserne om gruppesejren, ligesom de også er en af de primære kandidater til at vinde VM 2022.

Danmark forudsiges til at ende på andenpladsen i gruppen, men har dog bevist to gange i Nations League, at en sejr mod de forsvarende verdensmestre er muligt. Danskerne er dog nu under maksimalt pres, efter de ikke formåede at vinde kampen mod tuneserne og bør være tilfredse med et uafgjort resultat mod Frankrig, samt andenpladsen i gruppen.

Denne VM-kamp bliver yderst afgørende for begge nationer, da en gruppesejr i gruppe D vil resultere i, at man undgår et tidligt møde med vinderen af gruppe C, hvor det forventes at Argentina venter, trods deres choknederlag mod Saudi Arabien.

Både Danmarks og Frankrigs øvrige kampe i gruppen vil dog have deres største prioritet, da man bør pligtsejre i disse, hvilket i sig selv bør sikre det videre avancement til VM. Derfor vil begge hold i dette opgør nok gå efter, at få minimum et point med fra denne kamp, selvom de begge selvfølgelig ønsker en sejr, som kan sikre førstepladsen i gruppen.

I sidste ende forventes og forudsiges det dog, at Frankrig vinder denne kamp, da alt andet vil være en skuffelse for Didier Deschamps mandskab og de franske fans, som skal forsøge at leve op til deres favoritværdighed. De forsvarende verdensmestre spillede også sprudlende mod Australien og lader til at blive en svær opgave for Danmark.

Danmark må dog ikke undervurderes, da de har bevist tidligere, at de er en kampdygtig enhed, som vil gøre alt for at sikre point i denne kamp og har tidligere bevist, at de er konkurrencedygtige mod franskmændene – både i Nations League og til VM i 2018.Forudsigelser om Danmark-Frankrig

De to nationer i dette opgør har efterhånden en del erfaring mod hinanden, når man dykker ned i statistikken vedrørende deres head-to-head kampe. Danmark og Frankrig har stået overfor hinanden hele tre gange siden 2018, hvoraf et ene opgør var til VM i 2018 og de to øvrige var fornyeligt i Nations League. Værd er det at nævne, at Danmark faktisk er ubesejret i disse tre opgør, hvor de seneste to endte med danske sejre i Nations League, mens deres møde til VM i Rusland endte afgjort (0-0).

I analysen er det dog vigtigt at tage i betragtning, at Frankrig i Nations League-kampene har spillet med mange reserver og generelt har virket umotiveret, hvilket kan være et tegn på deres større investering og engagement i denne afgørende VM-slutrunde.

Foruden Frankrigs triumf ved VM i 2018, har deres formkurve de sidste par år været nedadgående. Dette startede med deres skuffende præstation til EM sidste år, hvor de røg ud allerede i 1/8-delsfinalen, da de tabte til Schweiz. Dertil kommer deres senere præstationer forud for dette VM i Qatar, hvor har de blot vundet én ud af deres seneste seks fodboldkampe.

Dette står i kontrast til Danmark, hvis forberedelse på papiret ser noget mere fornuftig ud, i lyset af deres flotte VM-kvalifikation, samt resultater i Nations League og EM 2021.

Alt dette er måske mere en teoretisk vurdering af forholdet mellem Danmark og Frankrig, end det er brugbar information i forhold til forudsigelserne, da det franske landshold unægteligt består af verdensklassespillere. Spillere som rundt omkring i Europa, spiller på nogle af de finest adresser i fodboldens verden, som Karim Benzema og Aurelien Tchouameni fra Real Madrid, Kylian Mbappe fra PSG, N’Golo Kante fra Chelsea eller Theo Hernandez og Oliver Giroud fra Milan, blot for at nævne et par stykker. Til hver eneste position på banen, har de spillere fra øverste hylde fra europæisk fodbold, og det danske landshold er dermed på papiret overmatchet af de franske stjerner.

❗Karim Benzema misser VM i Qatar grundet en skade og Danmark her dermed én bekymring mindre forud for dette opgør.

Danmarks styrke ligger dog primært i deres sammenhold, som ved flere lejligheder nu har bevist, kan udfordre nogle af de bedste fodboldnationer og til trods for de mange franske verdensklasse-spillere, tæller den danske startopstilling også topspillere fra b.la. Barcelona, Sevilla, Manchester United, Tottenham, Milan og Atalanta. Danskerne må derfor ikke undervurderes af nogle og efter deres seneste resultater i Europa bliver de heller ikke længere overset.Odds på Danmark vs Frankrig

Magtforholdet og oddsene mellem de to afspejles også i FIFA’s verdensrangliste, hvor Danmark er at finde som nummer 10 efter deres Nations League-kampe, mens de forsvarende verdensmestre fra Frankrig er placeret som nummer 4 på denne rangering. 

Det er derfor ikke overraskende at oddsene på Danmark-Frankrig peger på danskerne som favoritter til en sejr. På skrivende fod står en Frankrig-sejr til odds @1.81 og @3.82 på Danmark-sejr hos Marathonbet, mens et uafgjort resultat står til @5.30.

Husk at der også findes mange øvrige odds på Danmark mod Frankrig, hvor der er mange andre spilmarkeder end det klassiske 1X2-marked. Der kan f.eks. spilles på over/under antal mål, handicapmarkeder, halvegsmarkeder og mange andre interessante væddemål. Hvis du allerede nu har nogle forudsigelser klar til VM i fodbold, er der desuden også mange andre gruppespilskampe, som du kan vædde på, da Marathonbet har markeder og odds tilgængelige for alle kampe til VM 2022.

Derudover finder du hos Marathonbet også massevis af vinderspil på slutrunden i Qatar, hvor der b.la. er odds på topscoreren, vinderne af alle grupperne og på nationernes kvalificering til kvartfinalen, semifinalen eller finalen.


Odds og spilforslag til Frankrig-Danmark

Med mere end 400 markeder tilgængelige pr. VM-kamp hos Marathonbet, er der mange fantastiske odds at finde og vælge i mellem. Vi giver her en række spilforslag til kampen, hvor vi fremhæver udvalgte markeder, som kan blive værdifulde for dine væddemål. 

Dobbelt chance

Danmark Vinder Eller uafgjort (draw); Odds @2.19

Antal mål i kampen

Mål I Alt (Frankrig) (3-Vejs): Over 1.0; Odds @1.92

Mål I Alt (Danmark): Over 1.0; Odds @2.70

Hvordan afgøres kampen?

Vinder Med Rent Mål – Frankrig eller Danmark: Nej; Odds @1.71

Vinder Med Rent Mål – Frankrig eller Danmark: Ja; Odds @2.09

Danmark-Frankrig målscorere

Scorer Når Som Helst: Eriksen, Christian – Ja; Odds: @6.10

Scorer Når Som Helst: Mbappé, Kylian – Ja; Odds: @2.02Ofte stillede spørgsmål om kampen mellem Danmark og Frankrig

Vi ser her nærmere på de mest hyppige spørgsmål om den kommende VM-kamp for Danmark til VM 2022 i gruppe D, hvor verdensmestrene fra Frankrig venter.  

Hvilke Danmark–Frankrig odds kan man spille på?

Marathonbet har mere end 400 markeder åbne på opgøret mellem Danmark og Frankrig så der odds for enhver smag. Du kan spille på kampresultatet, mål, halvlegsmarkeder, periodemarkeder, målscorere og meget mere i forbindelse med dette opgør, ligesom det også er tilfældet ved alle de øvrige VM-kampe.

Har du allerede nu et bud på, hvem som vinder de forskellige grupper eller hele turneringen, så er der også mange odds at finde i de forskellige vinderspil.

Hvem vinder Danmark– Frankrig?

Intet er sikkert i fodbold og slet ikke til VM hvor alt er på spil og derfor kan ingen vide sig sikker på resultatet af denne kamp. Frankrig er dog den klare favorit hos bookmakere med god grund, og det forventes og forudsiges af mange, at de vil vinde dette opgør.

Et uafgjort resultat i dette opgør vil dog ikke være en kæmpe overraskelse, set i lyset af head-to-head statistikken mellem de to nationer. Desuden vil begge hold kunne være tilfredse med et point i dette møde, hvis de øvrige gruppekampe vindes.      

Hvor findes det bedste Danmark–Frankrig odds?

For spillere som søger de højeste odds til sine væddemål, bør det overvejes at spille hos Marathonbet. Her findes nemlig som oftest de bedste odds.

Hvem viser Danmark vs. Frankrig?

Kampene fra VM-slutrunden i Qatar kan ses i Danmark på henholdsvis DR og Tv2, som gennem hele turneringen viser alle de forskellige opgør mellem de 32 deltagene nationer.

Denne topkamp mod franskmændene vil blive vist på Tv2, lørdag den 26. november kl 17.00.*Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag