Hvad betyder Draw No Bet? | Guide til Draw No Bet | Betting-ordbog

Sidst opdateret
1140
Registrer dig her
draw no bet

Har du set Draw No Bet som en spillemulighed og undret dig over, hvordan det fungerer?

På et betting-marked fjerner Draw No Bet-væddemål muligheden for uafgjort på markeder med tre mulige udfald, hvilket betyder, at man som spiller skal satse på enten en hjemme- eller udebanesejr. Denne type væddemål kendes også som Handicap (0), som du kan finde på Marathonbets hjemmeside under fanen Handicapmarkeder i en fodboldkamp.

Efterhånden som du forstår fordele og ulemper ved Draw No Bet-væddemål, kan det vise sig at være en smart måde at spille på.

I denne vejledning ser vi nærmere på, hvordan denne form for væddemål fungerer, plus de markeder, hvor det oftest præsenterer sig som en spillemulighed.

Draw No Bet-væddemål – hvordan fungerer det?

Som angivet ovenfor, fjerner spil med Draw No Bet uafgjort som en mulighed på et betting-marked, hvilket reducerer et marked med tre muligheder til et marked med to mulige udfald.

Men hvad sker der så, hvis dit valgte spil ender uafgjort? Og hvorfor er der en stigende interesse for denne type spil?

Hvis den kamp, som du spiller på, ender uafgjort, vil dit væddemål hverken være rigtigt eller forkert, og du vil derfor få hele din indsats betalt tilbage.

Dette gør Draw No Bet tiltrækkende for spillere, der ønsker at minimere deres risiko ved et væddemål.

Hvis du fjerner uafgjort som et muligt udfald, får spilleren et ekstra lag af sikkerhed i forhold til det traditionelle marked med tre mulige udfald, fordi spilleren nu kun står tilbage med to mulige udfald at vælge imellem – enten hold A til at vinde eller hold B til at vinde.

Eksempler på Draw No Bet-væddemål

Lad os se på forskellen mellem at satse på et marked med tre mulige udfald og et Draw No Bet-marked med to mulige udfald med udgangspunkt i et par eksempler.

West Ham spiller mod Bournemouth hjemme i Premier League.

1X2-markedet prissættes som følger:

West Ham – 2.50
Uafgjort – 3.40
Bournemouth – 3

Hjemmeholdet kommer indtil kampen i god form, så du vælger at satse 100 kr. på, at West Ham vinder til odds 2.50.

Kampen ender dog uafgjort, 1-1, hvilket betyder, at du har tabt dit væddemål.

Havde du imidlertid valgt at spille på kampen med udgangspunkt i et Draw No Bet-væddemål, ville de to mulige udfald være prissat som følger:

West Ham – 1.8
Bournemouth – 2.1

Selvom præmien for at vinde er mindre generøs ift. det traditionelle 1X2-væddemål, ville Draw No Bet have været til din fordel i dette eksempel.

Da kampen sluttede 1-1, er dit væddemål ikke gået hjem. Du kan dog trøste dig med, at du får hele din indsats betalt tilbage, hvilket viser, hvorfor Draw No Bet fungerer godt for spillere, der ønsker at minimere deres risiko.

Draw No Bet FAQ

Hvordan fungerer Draw No Bet i en akkumulator?

Når du sætter en akkumulator op, fungerer Draw No Bet som en ekstra form for sikkerhed, hvis du ønsker at fjerne uafgjort fra en eller flere af dine valgte kampe.

Tæller forlænget spilletid med i Draw No Bet-væddemål?

For prematch-markeder er det kun resultatet ved slutningen af ordinær spilletid, der er gældende ved Draw No Bet-væddemål. Hvis en kamp går i forlænget spilletid, vil du dog sommetider kunne finde Draw No Bet-væddemål som live-væddemål.

Kan man kombinere Draw No Bet?

Ja, du kan sagtens kombinere flere Draw No Bet-væddemål fra forskellige kampe, eller, alternativt, satse på Draw No Bet-væddemål i nogle kampe og andre type væddemål i andre kampe.

Annullerer et Draw No Bet-væddemål en akkumulator?

Nej, hvis du har spillet på et Draw No Bet-marked, og den kamp ender uafgjort, så bliver dette enkelte væddemål annulleret, mens resten af dine væddemål fortsætter som normalt.

Får man refunderet indsatsen på et Draw No Bet-væddemål?

Hvis du placerer et enkelt væddemål, vil din oprindelige indsats ganske enkelt blive refunderet til din konto, hvis den valgte kamp ender uafgjort.

Er Asiatisk Handicap det samme som Draw No Bet?

Spil med Asiatisk Handicap, hvor handicappet vises med 0, er reelt set et Draw No Bet-væddemål, hvor du får din indsats tilbage, hvis kampen ender uafgjort. Læs mere om Væddemål med Handicap og Asiatisk Handicap på Marathonbets hjemmeside.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here