VM i håndbold 2023 forudsigelser

Danmark er forsvarende verdensmestre og favoritter til at tage titlen igen til VM i herrehåndbold 2023, som spilles i Sverige og Polen. Opdag her forudsigelserne om VM-slutrunden og få det fulde overblik over turneringen.

Sidst opdateret
1243
Registrer dig her
Håndbold forudsigelser

Alle bookmakerens forudsigelser om herrernes håndbold VM 2023, har Danmark som store favoritter til at vinde turneringen og verdensmesterskabet igen. Der er mange grunde til at tro, at det vil ske, da danskerne er forsvarende mestre – men de øvrige kandidater kan og bør ikke afskrives. Bookmakerne enige om danskernes favoritværdighed, og en Danmark-sejr kan spilles i et vinderspil hos Marathonbet til odds @2.30 før turneringsstarten.

❗Opdag også alle vores øvrige forudsigelser, hvor du finder de bedste odds og spilforslag til Premier League, Champions League, Australian Open 2023 og meget mere!

Opdag her vores forudsigelser og bettingguide til håndboldherrernes verdensmesterskab 2023, hvor du kan finde mange tips, strategier, prognoser og de bedste odds til denne turnering. Herudover får du også det fulde overblik over alle grupperne, resultaterne, de deltagende nationer, samt alle turneringens faser i afsnittene nedenfor.

Følg med her og nyd vores grundige forhåndsvisning af dette håndbold VM 2023 og opdag de bedste odds spilmuligheder.



Indhold

Forhåndsvisning af håndboldherrernes VM 2023

32 hold er klar til at dyste ved verdensmesterskabet i 2023, hvor Danmark skal forsøge at forsvare titlen, der blev vundet for to år siden i Egypten. Udover de mange erfarne hold som Frankrig, Spanien og Sverige, er der i år nogle spændende deltagere med til VM. Holland kvalificerede sig for anden gang i deres historie, over halvtreds år efter deres VM-debut, mens Belgien har nået håndbold-VM for mænd for første gang i historien.

Ydermere kan håndboldfans glæde sig over at se Kap Verde blandt deltagerne. Det afrikanske hold kvalificerede sig til det forrige verdensmesterskab men missede deres debut, da mange spillere testede positive for COVID, hvilket tvang Kap Verde til at trække sig fra VM-konkurrencen. Denne gang skulle intet stå i vejen for dem, og vi kan endelig se frem til Kap Verdes debut.

I 2023 er det Sverige og Polen som er værter for IHF’s verdensmesterskab i herrehåndbold. Krakow, Gdansk, Katowice, Plock, Malmø, Gøteborg, Kristianstad, Jönköping og Stockholm er de byer, der er blevet udvalgt til at være vært for alle kampene. Turneringen starter den 11. januar 2023 og afsluttes med den store VM-finale den 29. januar på Tele2 Arena i Stockholm.



VM i håndbold 2023 grupper

VM i håndbold bringer os 32 nationer fordelt i otte grupper, som skal dyste om verdensmesterskabet i herrehåndbold, som bringer os massevis af væddemål med fantastiske odds. Opdag herunder alle VM-grupperne, stillingen og puljerne i mellemrunden.

Turneringen starter først med det indledende gruppespil hvorefter grupperne parres i den følgende mellemrunde. Afslutningsvis afgøres det hele med knockoutkampe i slutspillet. Hele vejen igennem vil der være odds tilgængelige på alle faser af VM-turneringen.

Grupper i det indledende VM-gruppespil

VM gruppe A

🇪🇸 Spanien 🥇

🇲🇪 Montenegro 🥈

🇮🇷 Iran 🥉

🇨🇱 Chile ✖

VM gruppe B

🇫🇷 Frankrig 🥇

🇸🇮 Slovenien 🥈

🇵🇱 Polen 🥉

🇸🇦 Saudi-Arabien ✖

VM gruppe C

🇸🇪 Sverige 🥇

🇧🇷 Brasilien 🥈

🇨🇻 Kap Verde 🥉

🇺🇾 Uruguay ✖

VM gruppe D

🇵🇹 Portugal 🥇

🇮🇸 Island 🥈

🇭🇺 Ungarn 🥉

🇰🇷 Sydkorea ✖

VM gruppe E

🇩🇪 Tyskland 🥇

🇷🇸 Serbien 🥈

🇶🇦 Qatar 🥉

🇩🇿 Algeriet ✖

VM gruppe F

🇳🇴 Norge 🥇

🇳🇱 Holland 🥈

🇦🇷 Argentina 🥉

🇲🇰 Nordmakedonien ✖

VM gruppe G

🇪🇬 Egypten 🥇

🇭🇷 Kroatien 🥈

🇺🇸 USA 🥉

🇲🇦 Marokko ✖

VM gruppe H

🇩🇰 Danmark 🥇

🇧🇭 Bahrain 🥈

🇧🇪 Belgien 🥉

🇹🇳 Tunesien ✖



VM-mellemrunde 2023

Efter vi kendte resultatet af det indledende gruppespil til VM i håndbold 2023, startede næste fase bestående af mellemrunden, hvor flere store håndboldbrag ventede.

Efter Danmarks sejr over Tunesien, tog de danske håndboldherrer fire point med sig over til mellemrunden, hvor tre hold fra gruppe G ventede. De to bedste hold fra hver gruppe i mellemrunden, kvalificerer sig til slutspillets knockout-kampe, som vi nu er nået til.

Gruppe 1

🇫🇷 Frankrig 🥇

🇪🇸 Spanien 🥈

🇸🇮 Slovenien ✖

🇵🇱 Polen ✖

🇲🇪 Montenegro ✖

🇮🇷 Iran ✖

Gruppe 2

🇸🇪 Sverige 🥇

🇭🇺 Ungarn 🥈

🇮🇸 Island ✖

🇵🇹 Portugal ✖

🇧🇷 Brasilien ✖

🇨🇻 Kap Verde ✖

Gruppe 3

🇳🇴 Norge 🥇

🇩🇪 Tyskland 🥈

🇷🇸 Serbien ✖

🇳🇱 Holland ✖

🇶🇦 Qatar ✖

🇦🇷 Argentina ✖

Gruppe 4

🇩🇰 Danmark 🥇

🇪🇬 Egypten 🥈

🇭🇷 Kroatien ✖

🇧🇭 Bahrain ✖

🇧🇪 Belgien ✖

🇺🇸 USA ✖


VM 2023: Playoff-kampe

Danmark er videre til VM-slutspillets playoff-kampe efter gruppespillets afslutning sammen med Ungarn, Norge, Spanien, Frankrig, Tyskland, Sverige og Egypten, som starter med kvartfinalerne den 25. januar.

Dermed er alle forudsigelsernes forhåndsfavoritter videre i turneringen, med undtagelse af Island, som i stedet giver plads til et stærkt ungarsk hold. Dermed bringer næste fase af VM-slutrunden os nogle spændende, tætte og afgørende opgør, hvilket også betyder at der er massevis af værdifulde odds at finde. Opdag herunder alle kampe og de mange markeder for væddemål, som er gældende for de kommende kampe til VM i håndbold 2023.


Odds på VM håndbold 2023: Finale

VM-finalen bringer os et kæmpe håndboldbrag af højeste klasse og med dansk deltagelse, hvor der selvfølgelig er massevis af odds tilgængelige til væddemål. Opdag alle markederne til VM i håndbold 2023 herunder.


🇩🇰 Danmark 🆚 Frankrig 🇫🇷 [29/01/2023 – 21:00]

Danmark udraderede først Ungarn i kvartfinalen i en ren magtdemonstration og besejrede derefter Spanien i semifinalen! Nu venter Frankrig i VM-finalen, efter de vandt over værterne fra Sverige. Kan Danmark gå hele vejen og skrive VM-historie med tredje titel i streg?

🔝Få et højere odds på VM-finalen mellem Danmark og Frankrig hos Marathonbet, hvor kampen tilbydes med 0 % margin!


VM 2023: Kampen om 3. pladsen

🇪🇸 Spanien 🆚 Sverige 🇸🇪 [29/01/2023 – 18:00]


Odds på VM i håndbold 2023

For at nyde nogle af de bedste odds for mændenes verdensmesterskab i 2023 opfordrer vi dig til, at blive fortrolig med Marathonbet-siden, som tilbyder en omfattende dækning af alt topsport, hvor VM i håndbold selvfølgelig ikke er en undtagelse.

Desuden tilbydes udvalgte begivenheder og kampe med 0 % margin hos Marathonbet, hvilket sikrer nogle af de bedste odds på de mange udvalgte kampe hver dag. Herudover kan du også vælge din egen velkomstbonus med Marathonbets attraktive kampagne hvis du er ny kunde, hvor du kan få op til 1000 kr. i indbetalingsbonus.

Med hensyn til væddemål på herrernes håndbold VM 2023, kan du hos Marathonbet for det første se de alle de seneste vinderodds og spille på din favorit for at vinde hele turneringen. Vi følger oddsenes udvikling igennem hele turneringen og opdaterer forudsigelserne løbende i afsnittet herunder. 

Men der er selvfølgelig også adskillige markeder for hver eneste kamp i turneringen, ​​hvor der både kan laves pre-match og/eller live væddemål. Derudover får du også adgang til alle resultater, statistik og head-to-head data for alle de deltagende VM-hold, så du kan forberede dine væddemål bedst muligt.



VM 2023 kampprogram

Få herunder samlet overblik over alle kommende VM-kampe, som fortsat venter os i denne slutrunde. Flere af turneringens favoritter står overfor hinanden i kampen om videre deltagelse til VM, hvilket bringer massevis af spænding og bunkevis af spilmuligheder.

Herudover spilles tabernes slutrunde også, hvor der kæmpes om den bedste samlede placering i slutrunden.


Håndbold VM-finale 2023

  • Danmark-Frankrig [29/01/2023 – 21:00]

Kampe om 3. plads

  • Sverige-Spanien [29/01/2023 – 18:00]


VM i håndbold for mænd 2023: Vinderspil

Som nævnt starter Danmark som favoritter i forudsigelserne om håndbold VM, hvor Mikkel Hansen og de øvrige danske profiler skal ud i et titelforsvar. De følges dog tæt af store nationer som Frankrig, Spanien og værterne fra Sverige, som kan give danskerne kamp til stregen. Derudover kan VM-outsiderne som Island, Norge og Kroatien også muligvis blande sig i kampen, hvor spil på disse belønnes med høje odds.

Håndbold VM 2023 forudsigelser


Favoritter til håndbold VM 2023

I øjeblikket peger alle oddsene for håndbold-VM 2023 på Danmark, som den absolut største kandidat til at vinde VM 2023. De forsvarende mestre fører listen af favoritter i forudsigelserne og på ranglisterne for herrehåndbold i 2023. Dermed kan man potentielt tjene mindst muligt, hvis man spiller på en dansk triumf, men oddset kan også falde yderligere, hvis Danmark får en god start på turneringen. Frankrig, Spanien og Sverige er alle tilgængelige til højere odds, for spillere med tiltro til en af disse. Øvrige nationer som Island, Tyskland, Norge og Kroatien er outsidere til at tage titlen til VM i håndbold 2023.


Danmark. Største favorit til VM i herrehåndbold 2023

Det danske mandskab er uhyggeligt stærke og er en modstander alle frygter at møde. Den danske trup er yderst harmonisk og velspillende og alle spillere tilpasser sig til de roller, som de får tildelt af landstræner Nikolaj Jacobsen. Spillermaterialet er meget stærkt og tæller mange håndboldstjerner som Mikkel Hansen, Niklas Landin og Hans Lindberg for blot at nævne et par stykker.  

Danmarks herrehåndboldlandshold jagter deres tredje VM-guld på stribe, hvilket kan lyde som en urimelig høj forventning. Dette er dog ikke en urealistisk målsætning, grundet deres erfaring og store kvaliteter som danskerne besidder. Dertil kommer at Danmark starter VM-turneringen mod tre overkommelige modstandere i gruppespillet, da de er i gruppe H med Belgien, Bahrain og Tunesien. Herefter bliver gruppen parret med gruppe G, som består af Egypten, Kroatien, Marokko og USA. Danmarks vej til en VM-kvartfinale ser dermed ganske overskuelig ud og alt andet vil også være en skuffelse.


Frankrig. Den tidligere håndbold-stormagt til VM

Frankrig har i mange år været verdens absolut stærkeste håndboldnation, med fire ud af fem mulige VM-guldtitler i slutrunderne fra 2009 til 2017. De er dog nu blevet slået ud i VM-semifinalerne to gange i træk og ved de seneste EM-turneringer, har de ikke været i stand til at komme videre fra semifinalerne siden de vandt i 2014. Franskmændene har dog været enormt stærke til OL-turneringerne, hvor de har vundet alt fra 2008 til 2020, med undtagelse af i 2016, hvor de blev besejret af Danmark i finalen.

Til trods for Frankrigs manglende VM-sejre i nyere tid, ankommer de stensikkert til VM-slutrunden 2023 for at gå efter førstepladsen, men om de har det nødvendige niveau til denne slutrunde, er endnu uvist. Frankrig er havnet i gruppe B med værterne fra Polen, Saudi Arabien og Slovenien, hvorefter de matches med gruppe A bestående af Spanien, Iran, Chile og Montenegro.


Sverige. VM-finalist i 2021

Sverige er også at finde blandt toppen af forudsigelsernes VM-favoritter og svenskerne kan se frem til, at spille VM 2023 på hjemmebane i Stockholm. Dermed er der lagt op til en svensk håndboldfest, som kan styrke det svenske holds præstationer yderligere. Til EM i 2022 blev Sverige europamestre og til seneste verdensmesterskab i Egypten, spillede de sig hele vejen i VM-finalen, hvor de som bekendt tabte til Danmark. Dermed er de også en oplagt kandidat til VM-guldet i år, hvor nationen vil gøre alt for at gå hele vejen foran de svenske håndboldfans og er et hold, som alle helst vil undgå.  

Svenskerne er endt i gruppe C sammen med Kap Verde, Brasilien og Uruguay og vil derefter blive parret med gruppe D i mellemrunden, som er bestående af Portugal, Island, Ungarn og Sydkorea.


Spanien. Altid blandt toppen af håndboldscenen

Nationen fra Den Iberiske Halvø er som altid også blandt forudsigelsernes topkandidater til at vinde VM-turneringen i 2023. Spanien vandt bronzemedaljer til det seneste OL ligesom de også gjorde til VM 2021. Desuden endte spanierne på andenpladsen ved seneste EM i 2022, og dermed er de selvfølgelig også blandt de primære kandidater til at vinde VM i år, og er en modstander der ikke bliver undervurderet af nogle af deres modstandere.

Spanien er landet i gruppe A sammen med Chile, Montenegro og Iran, som de bør kunne besejre uden de store problemer. I mellemrunden bliver de derefter parret med Polen, Frankrig, Saudi-Arabien og Slovenien fra gruppe B. Dermed kan de få det svært med mødet med franskmændene samt værterne fra Polen.


Norge. Outsider til håndbold VM 2023.

Et oplagt bud på en mulig outsider til VM-titlen i år, kan være vores nordlige naboer. Norge nåede hele vejen til VM-finalen i 2017 og 2019, hvor de dog tabte. Til det seneste VM i 2021 skuffede de dog, da de blevet slået ud i kvartfinalen og til EM sidste år endte de på en femteplads.

Nordmændene har dog Sander Sagosen i truppen, som deres allerstørste profil, og han må antages at være yderst topmotiveret til at løfte Norge til dette VM. Den norske Kiel-spiller har vundet nærmest alt hvad man kan på klubniveau i både Tyskland, Frankrig og Danmark, ligesom han også har triumferet i Champions League. Hans CV mangler dog en guldmedalje med landsholdet, som han nu igen får mulighed for at sikre sig til VM 2023.   

Norge befinder sig i gruppe F, som også tæller Holland, Argentina og Nordmakedonien. Efter det indledende gruppespil, vil deres gruppe blive parret med gruppe E, hvor Qatar, Tyskland Serbien og Algeriet dyster.


Forudsigelser om håndbold VM 2023

Håndboldslutrunder er turneringer hvor spillere har mange og gode muligheder for at lave væddemål, på de mange spændende kampe i alle turneringens faser. Det er en god idé, at forberede og vurdere forudsigelserne forud for hver kamp og etape, da turneringsplanen i håndbold er meget dynamisk, hvor oddsene ændrer sig dagligt.

Hvad er det bedste odds for VM i håndbold i dag? Find dem herunder hvor vi deler de bedste tips og kommer med vores forudsigelser om håndbold VM 2023 hver dag.


Indledende VM-gruppespil

I den indledende runde gør de fleste af favoritterne ofte deres arbejde og vinder hvad der skal vindes for at spille sig videre til mellemrunden. Det er svært at lave dristige forudsigelser i denne fase, fordi niveauforskellene mellem holdene ofte er massive. Der er dog et par yderst spændende opgør i det indledende gruppespil, hvor der er mulighed for at drage fordel af værdifulde odds. Værd at nævne er opgør som Frankrig-Polen, Island -Ungarn, Kroatien-Egypten og Tyskland-Qatar.

Herudover kan man desuden selvfølgelig designe sine væddemål på handicapmarkederne, for at give den undertippede en fiktiv fordel, for at sikre højere odds på sit spil.   

Mellemrunden

I denne næste runde af VM i håndbold er der ikke plads til fejl. For at nå til den sidste knockoutfase i slutspillet skal holdene spille næsten fejlfrit i mellemrunden, hvor grupperne fra den indledende runde matches. I denne fase a turneringen bliver udvalget af væddemål og odds for mændenes håndbold-VM for alvor interessante. Her vil holdene oftest være jævnbyrdige, hvilket resultere i højere odds på de mange kampe hvor alt er på spil. Vi anbefaler at vurdere markederne med en dag-til-dag tilgang, da forudsigelser her er svære at ramme og hvor de er afgørende at vurdere formkurven på nationerne.  

VM-slutspillets knockout-runder

Slutspillet til VM i håndbold starter med kvartfinalerne og slutter med den store VM-finale og her er reglerne enkle. Vind eller forsvind, da holdene bliver elimineret når de taber.

I denne fase af turneringen findes mange og høje odds, som kan give en potentiel god gevinst på de tætte og spændende håndboldkampe. Men forudsigelserne er også svære, da kun de bedste nationer dyster her, hvor overraskelser ofte vil vise sig. Hvis du nøje følger vores håndboldtips og prognoser her, kan du finde de bedste væddemålsforudsigelser for hver kamp, ​​inklusiv den afsluttende finale.


Håndboldherrernes VM-trup 2023

Se herunder hele Danmarks hold til dette VM 2023:

Målvogtere:

  • Niklas Landin (THW Kiel)
  • Kevin Møller (Flensburg-Handewitt)

Fløjspillere:

  • Magnus Landin (THW Kiel)
  • Emil Jakobsen (Flensburg-Handewitt)
  • Hans Lindberg (Füchse Berlin)
  • Johan Hansen (Flensburg-Handewitt)

Stregspillere:

  • Lukas Jørgensen (GOG)
  • Simon Hald (Flensburg-Handewitt)
  • Magnus Saugstrup (Magdeburg)

Bagspillere:

  • Henrik Møllgaard (Aalborg Håndbold)
  • Mikkel Hansen (Aalborg Håndbold)
  • Rasmus Lauge (Veszprem)
  • Mads Mensah (Flensburg-Handewitt)
  • Jacob Holm (Füchse Berlin) 
  • Lasse Møller (Flensburg-Handewitt)
  • Simon Pytlick (GOG)
  • Mathias Gidsel (Füchse Berlin)
  • Mads Hoxer (Aalborg Håndbold)

Trænere:

  • Nikolaj Jacobsen (Landstræner)
  • Henrik Kronborg (Assistenttræner)
  • Kai Johannsen (Holdleder)

Ofte stillede spørgsmål om VM i håndbold for mænd 2023

🤾‍♂️ Hvilke lande er vært for verdensmesterskabet i 2023?

Sverige og Polen er værter for turneringen. De deler kampe mellem fire polske og fem svenske byer, hvor Stockholm er klar til at være vært for slutspillet.


🤾‍♂️ Hvad er de vigtigste datoer for herrernes håndbold-VM?

Det indledende gruppespil starter den 11. januar 2023 og slutter seks dage senere. Hovedrunden er mellem 18. og 22. januar, mens knockout-etaperne udfolder sig fra 25. til 29. januar, hvor finalen afgøres i Stockholm.


🤾‍♂️ Hvornår skal Danmark spille til VM i håndbold 2023?

Det danske håndboldlandshold skal først spille tre indledende gruppekampe og derefter forhåbentlig også de følgende tre kampe i mellemrunden, som efterfølges af slutspillets knockout-kampe.

Indledende gruppekampe for Danmark til VM

  • 13. januar 2023 – Danmark vs. Belgien (43-28)
  • 15. januar 2023 – Danmark vs. Bahrain (36-21)
  • 17. januar 2023 – Danmark vs. Tunesien (34-21)

Danske kampe i VM-mellemrunden

  • 19. januar 2023 – Danmark vs. Kroatien (32-32)
  • 21. januar 2023 – Danmark vs. USA (33-24)
  • 23. januar 2023 – Danmark vs. Egypten (30-25)

Danske kampe i VM-slutspillet 2023

  • 25. januar 2023 [Kvartfinale] – Danmark vs. Ungarn (40-23)
  • 27. januar 2023 [Semifinale] – Danmark vs. Spanien (26-23)
  • 29 januar 2023 [Finale] – Danmark vs. Frankrig (34-29)

…Herefter følger forhåbentlig også deltagelse i den store VM finale i herrehåndbold den 29. januar 2023.


🤾‍♂️ Hvad er de nuværende vinderodds for VM i håndbold 2023?

I deres tidlige markeder er Danmark (@2.10) favorit til at vinde, efterfulgt af Frankrig (@4.00) og Sverige (5.50) som frontløbere til at vinde VM-turneringen.


🤾‍♂️ Hvad er de bedste væddemålstips til håndbold VM?

Hvis du ønsker at holde dig selv opdateret med de mest værdifulde verdensmesterskaber i håndbold for mænd 2023, så læs vores artikel her og følg den løbende, da vi opdaterer den løbende forud for hver runde af VM 2023.


🤾‍♂️ Hvor kan man se herrernes håndbold VM 2023?

Alle Danmarks kampe til VM 2023, kan følges live på enten DR1 eller Tv2, som deler rettighederne til disse spændende kampe, samt de intense opgør i slutspillet. Herudover kan håndboldfans også nyde øvrige VM-kampe på streamingtjenesten Tv2 Play og DRTV.



*Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag