Håndbold i Dag | Håndboldkampe i TV i Dag

Marathonbet bringer dig alle de gode odds som du kan finde hos os, samt hvor du kan se håndbold i TV i dag. Dansk håndbold har ikke været stærkere end det er nu i mange år, og derfor er det endnu mere værd at holde øje med sporten i øjeblikket. Kan håndboldherrerne skabe sportshistorie igen? Eller bliver det de danske håndboldkvinder der tager en rekord næste gang?

Sidst opdateret
179
Registrer dig her
Dansk Håndbold på TV i Dag
Se det ugentlige kampprogram for håndbold i TV. Marathonbet følger alt dansk håndbold, læs med for at finde ud af hvilke håndboldkampe der spilles i dag.

Marathonbet opdaterer ugentligt med hvilken håndbold der er i TV i dag, og vi kombinerer selvfølgelig med de kampe som der udbydes odds til på vores sports betting side.

Heldigvis for Danmark er dansk håndbold vendt tilbage på den internationale dagsorden, der var måske ca. et årti, hvor vi bukkede under for andre håndboldtitaner som f.eks. vores naboer Sverige og Norge. Frankrig og Spanien er også nået at komme ind i de bedste rækker, og har klaret sig ganske fint i de sidste par EM’er og VM’er. Læs med forneden for at finde ud af, hvor du kan se håndbold i TV i dag.Hvor kan jeg se håndboldkamp i dag?

Der er faktisk en del forskellige kanaler der tilbyder diverse håndboldkampe, f.eks. så har TV2 og DR købt rettighederne til at sende VM håndbold kampe for specifikt kvindehåndbold. Altså kan du se håndboldkampe på TV2, TV2 Sport, TV2 Sport X, TV2 Play, DR1, DR2 og DR.

På Marathonbets kampprogram kan du se præcist, hvilken kanal der visser håndboldkampene i dag, og selvfølgelig hvor du kan se håndbold live tv i dag.

På TV2 kan du se et godt udvalg af håndboldkampe i TV, de har sikret rettighederne til håndboldligaen i Danmark for både herrerne og kvinderne, kontrakten er gældende frem til 2025.

TV2 har også rettighederne til at vise VM-håndboldslutrunderne 2019 og 2021, samt EM-slutrunderne 2022, 2024 og 2026 for både kvinder og mænd.

Herrer Håndbold Ligaen Kampprogram

KampKampstartKanal
Mors-Thy 🆚 Ribe-EsbjergTirsdag d. 27. februar kl. 20:00TV2
Skanderborg AGF 🆚 TTHOnsdag d. 28. februar kl. 18:30TV2
Nordsjælland 🆚 KIF KoldingTorsdag d. 29. februar kl. 20:00TV2
Lemvig-Thyborøn 🆚 TMS RingstedFredag d. 01. marts kl. 19:30TV2
Bjerringbro/Silkeborg 🆚 GOGLørdag d. 02. marts kl. 18:00TV2
Skjern 🆚 SønderjyskeSøndag d. 03. marts kl. 16:00TV2
Fredericia 🆚 AalborgSøndag d. 03. marts kl. 20:00TV2
Kampprogram for Herrer Håndbold Ligaen | Runde 23

EHF Champions League | Herrer Gruppespil Kampprogram

KampKampstartKanal
GOG 🆚 Wisla PlockOnsdag d. 28. februar kl. 18:45DR
Szeged 🆚 KielOnsdag d. 28. februar kl. 18:45DR
Eurofarm Pelister 🆚 AalborgOnsdag d. 28. februar kl. 20:45DR
Porto 🆚 CeljeOnsdag d. 28. februar kl. 20:45DR
Kielce 🆚 KolstadTorsdag d. 29. februar kl. 18:45DR
RK Zagreb 🆚 PSGTorsdag d. 29. februar kl. 18:45DR
Magdeburg 🆚 BarcelonaTorsdag d. 29. februar kl. 20:45DR
Montpellier 🆚 Telekom VeszpremTorsdag d. 29. februar kl. 20:45DR
Kampprogram for EHF Champions League | Herrer Gruppespil | Runde 13


Håndbold Ligaen Kvinder Kampprogram

KampKampstartKanal
Bjerringbro 🆚 Ikast Håndbold Tirsdag d. 05. marts kl. 19:00TV2
Sønderjyske 🆚 København Tirsdag d. 05. marts kl. 20:00TV2
Esbjerg 🆚 Viborg Onsdag d. 06. marts kl. 18:30TV2
Silkeborg 🆚 NFH Onsdag d. 06. marts kl. 18:30TV2
Ajax København 🆚 Odense Håndbold Onsdag d. 06. marts kl. 19:00TV2
Horsens 🆚 Aarhus United Onsdag d. 06. marts kl. 19:00TV2
Ringkøbing 🆚 Skanderborg Onsdag d. 06. marts kl. 19:00TV2
Kampprogram for Håndbold Ligaen Kvinder | Runde 13

EHF Champions League | Kvinder Gruppespil Kampprogram

KampKampstartKanal
Ferencvaros 🆚 Brest Bretagne Lørdag d. 16. marts kl. 16:00DR
Ljubljana 🆚 CSM Bucuresti Lørdag d. 16. marts kl. 18:00DR
DVSC Schaeffler 🆚 Kristiansand Søndag d. 17. marts kl. 14:00DR
Bietigheim 🆚 Ikast Håndbold Søndag d. 17. marts kl. 16:00DR
Kristiansand 🆚 DVSC Schaeffler Lørdag d. 23. marts kl. 18:00DR
Ikast Håndbold 🆚 Bietigheim Søndag d. 24. marts kl. 14:00DR
CSM Bucuresti 🆚 Ljubljana Søndag d. 24. marts kl. 16:00DR
Brest Bretagne 🆚 Ferencvaros Søndag d. 24. marts kl. 18:00DR
Kampprogram for EHF Champions League | Kvinder Gruppespil | 1/8 FINALERNE


Hvordan ser jeg Champions League håndbold på TV live?

DR har været fremme i skoene her, og simpelthen sikret sig rettighederne til at henholdsvis vise en damekamp og en herrekamp fra hver runde af EHF Champions League. På DRs hjemmeside kan du også gense tidligere EHF Champions League kampe både for herrer og damer selvfølgelig. Altså kan du streame håndbold kamp i dag, eller en anden dag, og se håndbold live når chancen byder sig.

Så tænker man ’hvordan vælger DR, hvilken kamp de viser i hver runde?’, der forsøger kanalen at bedømme, hvilke kampe der er mest interessante set fra et dansk perspektiv.

Som udgangspunkt vil vi prioritere at vise kampe med de danske hold, så længe de har en rolle at spille i turneringen. Og med de mange stærke danske hold, der er med i denne sæson, så tillader vi os at forvente noget rigtig stort og måske dansk deltagelse i EHF FINAL4, som vi selvfølgelig også sender.

Anders Kern Boje

DR har sikret rettighedsaftalen for de kommende tre sæsoner af håndbold Champions League i slutningen af 2023, altså løber aftalen hele vejen til slut 2026, så mon ikke vi får set en hel del dansk håndbold i Europas bedste håndboldrække?

Og i år er det hele fem danske hold der deltager i årets håndbold Champions League – 3 for kvinder, og 2 for mænd. Læs alt om EHF Champions League lige her.

Marathonbets håndboldnyheder

Marathonbet dækker selvfølgelig alle de store håndboldbegivenheder, hvor vi bl.a. byder på optakter, analyser, kampprogram, odds tips og gruppeoversigt. De sidste begivenheder som vi har lagt øre til, er håndbold VM for kvinder i december 2023, og selvfølgelig håndbold EM for mænd i januar 2024.Danmarks håndbold herrelandshold

De danske herrer og Nikolaj Jacobsen har senest vundet de tre sidste håndboldverdensmesterskaber, og skabt verdens håndboldhistorie. Desværre gik det ikke helt som de havde håbet i årets EM i Tyskland, det blev til sølv til håndboldlandsherrerne, og det er en tak højere end i 2022, hvor vi fik bronze. Med den logik skal vi bare vente to år mere til Danmark får EM guldet, og så kan Nikolaj Jacobsens trup jo lige vinde næste VM også.

Herrehåndbold byder på et overflødighedshorn af dansk talent, vi har vores old school favorit der har domineret håndbold i de sidste 15 år, Mikkel Hansen. VI har den danske mur, Emil Nielsen der til dagligt spiller for Barcelona. Og man kan ej forglemme Niklas Landin, og Mathias Gidsel. Mathias Gidsel har især gjort sig kæmpebemærket ved dette års herre EM.

Danmarks håndbold kvindelandshold

De danske håndboldkvinder klarede sig ganske okay ved sidste år verdensmesterskab – de spillede sig op til bronze, og det må man sige er rigtig flot. Men vi havde forventet mere af legenden Sandra Toft, Emma Friis, Kristina Jørgensen og det nye talent Julie Scaglione. Det var tydeligt at den danske truppe også selv mente at det kunne de altså have gjort bedre. Bedre held næste gang, Jernhårde Ladies!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here