Hvad er ugyldige væddemål, og hvorfor bliver et væddemål erklæret ugyldigt?

Sidst opdateret
1346
Registrer dig her
UGYLDIGE VÆDDEMÅL

Velkommen til vores nyeste indspark til vores blogserie, der forklarer Marathonbets væddemåls-vilkår. Denne gang vil vi se på, hvad ugyldige væddemål er for noget, og hvad der skal til, før et væddemål bliver erklæret ugyldigt.

Vil du vide, hvornår dit væddemål bliver ugyldigt, og hvornår din indsats bliver betalt tilbage? Vi forklarer det hele for dig nedenfor.

Der er nogle omstændigheder, som en bookmaker, i dette tilfælde Marathonbet, ikke kan kontrollere. Det kunne f.eks. være en spiller, der trækker sig før starten af en tenniskamp, eller en kamp, der bliver udsat på grund af dårlige vejrforhold, og i sådanne tilfælde vil dit væddemål blive erklæret ugyldigt.

Du behøver dog ikke at gå i panik, du mister selvfølgelig ikke din indsats. Som forklaret i Marathonbets vilkår og betingelser afgøres kampe i tilfælde af uforudsete omstændigheder således:

Hvis en kamp eller en konkurrence af en eller anden årsag bliver udsat, men starter inden for 30 timer efter det oprindeligt planlagte starttidspunkt, vil alle væddemål være gældende. Hvis en afbrudt kamp eller en konkurrence ikke starter igen inden for 30 timer, vil alle væddemål være ugyldige, medmindre markedsresultatet allerede er fastlagt.

Hvad er et ugyldigt væddemål?

Et ugyldigt væddemål er et væddemål, der annulleres pga. en specifik og berettiget årsag, og som også indebærer en fuld tilbagebetaling af spillerens penge.

Årsagerne til at væddemål erklæres ugyldige kan variere, men i sådanne tilfælde vil Marathonbet automatisk returnere indsatsen til spilleren. Men hvad kan for eksempel gøre et væddemål ugyldigt? Der er et par scenarier. Vi forklarer dem her og fortæller dig, hvad der sker med din indsats.

Hvorfor opstår ugyldige væddemål?

Som tidligere nævnt er årsagerne til, at væddemål bliver erklæret ugyldige ikke en beslutning truffet af Marathonbet eller en anden bookmaker. Her vil vi diskutere de mest almindelige scenarier:

Ugyldige væddemål som følger af udsatte begivenheder

Hvis begivenheder udskydes til et tidspunkt inden for 30 timer efter det oprindeligt planlagte starttidspunkt, vil væddemålet ikke blive erklæret ugyldigt. Det betyder, at dine væddemål vil blive afgjort som normalt.

Hvis kampen ikke starter inden for 30 timer efter det planlagte starttidspunkt, vil væddemålet blive erklæret ugyldigt.

Ugyldige væddemål for aflyste eller suspenderede begivenheder

Hvis vi af forskellige årsager ikke kender resultatet, vil Marathonbet erklære sådanne væddemål ugyldige. Men i tilfælde af at en begivenhed aflyses af det organisatoriske forbund, og vi kender resultatet (f.eks. ved et af de to hold bliver erklæret som vinder af forbundet), vil væddemålet blive betragtet som gyldigt og ikke ugyldigt.

Ugyldige væddemål for udøvere, der trækker sig fra en begivenhed, før den starter

Dette scenarie er ret almindeligt inden for tennissporten, hvor en spiller f.eks. kan trække sig på grund af en skade før kampen starter. Derudover kan en spiller nogle gange tage en beslutning om ikke at fortsætte med at spille i turneringen. I disse to tilfælde vil væddemålene blive erklæret ugyldige.

Du skal dog være opmærksom på, at Marathonbet, betrager kampe, hvor første sæt er blevet spillet til ende som værende gyldige.

Hvad sker der med mit væddemål, hvis en spiller trækker sig midt i begivenheden?

Marathonbet arbejder med et ét-sæts-princip. Det betyder, at når kampen er startet, kan dit væddemål erklæres som et vindende eller tabende væddemål på normal vis, så længe kampens første sæt er færdigspillet.

Hvis kampen blev sat i gang, og det første sæt ikke blev gennemført, betragtes alle væddemål på denne begivenhed som ugyldige.

Din indsats er i sikre hænder

Hvad sker der, hvis jeg har et ugyldigt væddemål? Vi gennemgår de enkelte begivenheder individuelt, men der er noget, du skal være opmærksom på, når du bruger et Freebet.

 Når du benytter dig af et Freebet, vil væddemålet ikke blive sat tilbage på din konto, og du vil derfor miste dit Freebet, hvis væddemålet bliver erklæret ugyldigt.

Single væddemål

Hvis du placerer et enkelt væddemål, og kampen aflyses, refunderer Marathonbet automatisk din indsats.

Akkumulerende væddemål

Hvis du har placeret et akkumulerende væddemål, og et af dine valg bliver erklæret ugyldige, er akkumulatoren stadig gyldig. Den begivenhed, der er blevet erklæret ugyldig, vil blot blive sat til odds 1.00.

Med andre ord, hvis du placerer en double med odds 3.00 og 2.00, og den ugyldige begivenhed havde odds 2.00, vil det endelige odds være 3.00. Det regnes ud således: 3.00 x 1.00.

Systemspil

Her gælder de samme betingelser som ved akkumulerende væddemål. Altså vil kampen blive afgjort til odds 1.00, hvilket betyder, at den ugyldige begivenhed hverken vil øge eller mindske din potentielle gevinst.

Væddemål på første målscorer

Hvis du satser på et marked, hvor du spiller på første målscorer, og din valgte spiller ikke er i startopstillingen, siger Marathonbets vilkår og betingelser: ”Hvis en spiller endnu ikke er kommet på banen før det første mål scores, vil væddemålet på denne spiller blive annulleret.”

Væddemål på Scorer Når Som Helst

Her har Marathonbet en klar regel: “Hvis en spiller ikke kommer på banen i løbet af en kamp, vil alle væddemål på denne spiller blive annulleret.”

Draw No Bet (DNB)

Med denne type væddemål er der en indbygget chance for, at væddemålet vil blive betragtet som ugyldigt. Forestil dig for eksempel, at du placerer et enkelt “Draw No Bet”-væddemål på en Champions League-kamp og kampen ender uafgjort, så har du hverken tabt eller vundet, og i dette tilfælde vil din indsats blive sat tilbage på din konto.

Væddemål med asiatisk handicap

Denne type væddemål fungerer på samme måde som det foregående eksempel. Hvis du for eksempel placerer et væddemål på et basketballhold med udgangspunkt i et asiatisk handicap på +8.0, og holdet taber med 8 point, vil du hverken vinde eller tabe dit væddemål. Derfor vil det blive erklæret ugyldigt, og indsatsen vil blive sat tilbage på din konto.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here