Der Klassiker forudsigelser 2023

Opdag her Marathonbets prognoser for den tyske klassiker mellem ærkerivalerne FC Bayern München og Borussia Dortmund, som kæmper i toppen af Bundesligaen 23/24 i ét de største opgør i europæisk fodbold.

Sidst opdateret
577
Registrer dig her

TL;DR – Har du ikke tid til at læse det hele? Her er artiklen i korte træk.

Den sidste gang de to tyske giganter mødtes var den 1. april 2023 – kampen endte 4-2 til Bayern. Sæsonen første der Klassiker finder sted den 4. november kl. 18:30.

Bayern (@1.25) er pt. på andenpladsen i Bundesligaen 23/24, hvor de er efterfulgt af Dortmund (@17.00), som befinder sig på en delt anden/tredje plads med Stuttgart (@101.00). På førstepladsen finder vi ingen andre end Leverkusen (@5.00) med 25 point – der går nok ikke så længe inden gigantklubberne dominerer top-3 igen. Dermed er forudsigelserne om den bedste tyske række mere tæt end den har været længe, da Bayern har domineret ligaen i mere end et årti. Denne kommende tyske topkamp bliver dermed yderst spændende, da det er en direkte duel om at stryge til tops i kampen om det tyske mesterskab.

Følg med her hvor Marathonbet inviterer dig til at udforske vores forudsigelser og spilforslag til Bayern vs. Dortmund i årets Bundesliga!Vinder Bayern München der Klassiker igen igen?

Bundesligaen 23/24 er en ny epoke for München (@1.78) med den legendariske Thomas Tuchel i fronten. Den dramatiske udskiftning af Julian Nagelsmann skete under landskampspausen sidste sæson – man kan kun formode at den højere magt i Bayern ikke var helt tilfredse med Nagelsmanns præstation efter hele ti Bundesliga runder som kun gav truppen fem sejre, og efterlod dem med det laveste antal point i det stadie af en kampagne, og det mindede måske lidt for meget om 2011, hvor de tabte den tyske liga.

Den kommende der Klassiker bliver en absolut vild, og intens kamp – ikke bare fordi dette derby altid byder på mindeværdige og fantastiske fodboldøjeblikke, og heller ikke fordi de to tyske trupper har sindssygt meget talent. Det er Tuchels første derby som cheftræner for klubben – og første gang han skal møde Dortmund truppen som han har været cheftræner for fra 2015 til 2017.

Om Tuchel er lidt nervøs kan vi ikke sige, men Bayern er i hvert fald slet ikke nervøse –kigger man på en head-2-head statistik imellem klubberne, kan man nemlig se at Bayern har vundet de sidste otte hjemmekampe overfor Dortmund. Det betyder dog ikke at Bayern kan tage den med ro, i Bundesligaens sidste par runder har Bayern mistet point og kampe til mindre prominente trupper som Gladbach og Leverkusen – de mindre tyske trupper er solide i deres egen ret, men historisk er de ikke helt på lige fod med Bayern. Dog hvis man kigger på bookmakernes odds, kan man se hvem der er storfavorit i Bundesliga 23/24 første der Klassiker i deres øjne – og der kan man se at Bayern (@1.78) er bookmakers favorit.

Bayern ligger lige nu nummer to i Bundesliga 23/24 tabellen med 23 point, Leverkusen er foran, da de vandt overfor Bayern i sidste runde, og har pt. 25 point.

Tuchel har haft travlt i sommertransfervinduet, og han har lagt strategi inden sine indkøb – med Harry Kane og Min-jae Kim på banen for Dortmund bliver det en virkelig underholdende kamp. Truppen har mistet 2 af deres bedste forsvarsspillere i form af Benjamin Pavard og Lucas Hernandez.

Bayern München kampstatistik

  • Vundet de seneste 3 kampe.
  • Ubesejret i seneste 9 kampe.
  • Vundet de seneste 3 hjemmekampe.
  • Ubesejret i 5 hjemmekampe.
  • Scoret mindst ét ​​mål i de seneste 9 kampe.
  • Scoret mindst ét ​​mål i de seneste 5 hjemmekampe.

Kan Borussia Dortmund vinde overfor ærkerival i årets første der Klassiker?

Dortmund (@4.40) er kommet for at tisse på Bayerns sukkermad. Edin Terzics fulde trup er på benene – altså ankommer Dortmund med alle klubbens nøglespillere, og blod på tanden, når de tager turen til Bayern. Terzics trup får brug for al den hjælp, som de kan få mod ærkerivalen – selvom deres præstation fra sidste runde beviser at de har en pæn scoringsevne med deres 6-1 sejr overfor Köln.

Med så meget på spil for de to bedste klubber i Bundesligaen, tror vi her på redaktionen at kampen kan gå begge vej, da begge trupper har enormt meget at bevise. Samtidigt er det altid en rigtig hidsig kamp med masser af mål – i gennemsnit scores der over tre mål per kamp, og der har kun været fem målløse uafgjorte kampe på tværs af 107 der Klassiker!

Vi må også holde øje med Marco Reus, da han sagtens kunne være kampens målkonge efter at have ydet et målbidrag på hele 20 mål på tværs af sine 33 personlige møder med Bayern igennem årene.

Dortmund er på en delt tredje/fjerde plads i tabellen i øjeblikket, og de har dd. 21 point, og deler point antal og plads med Stuttgart.

Dortmund led et kæmpetab i transfervinduet – de mistede nemlig Jude Bellingham (året før mistede de Erling Haaland ). Og man kan ikke sige at Terzic har gjort store indkøb til klubben i transfervinduet – de mest mindeværdige profiler der er handlet ind er Felix Nmecha, Ramy Bensebaini, Marcel Sabitzer og Niclas Füllkrug. Dortmund fortsætter deres kampagne i årets tyske lige ligesom de gjorde sidste år – nemlig med ungt og talentfuldt blod.

Borussia Dortmund kampstatistik

  • Ubesejret i 9 kampe.
  • Ubesejret i 4 udekampe.
  • Scoret mindst ét ​​mål i de seneste 9 kampe.
  • Scoret mindst ét ​​mål i de seneste 4 udekampe.


Forudsigelser Borussia Dortmund-Bayern München i der Klassiker 2023

I dette kommende rivalopgør den 4. november kl. 18:30 er Bayern favoritter. Faktisk kan en Dortmund-sejr og et uafgjort resultat spilles til næsten det samme odds, mens Bayern er den klare favorit i forudsigelserne om Der Klassiker.

Hjemmesejr (1)| Uafgjort (X)| Udesejr (2)
@4.40@4.65@1.78
1X2-marked: Dortmund vs. BayernDortmund-Bayern odds til der Klassiker

Vi starter her med den en analyse af de mange forskellige væddemålsmarkeder, som er tilgængelige til denne kamp mellem FC Bayern München og Borussia Dortmund, som er de to storklubbers første møde i denne sæson af Bundesligaen. En tysk topkamp som bringer os massevis af markeder hos Marathonbet, hvor findes mange spilmuligheder og fantastiske odds.

Der Klassiker spiltips, spilforslag og odds

Udforsk de mere end 600 markeder af spilmuligheder, der er tilgængelige forud for denne spændende duel mellem Bayern og Dortmund hos Marathonbet. Den brede vifte af markeder gør, at der er noget for enhver spiller og smag. Vi fremhæver herunder nogle af de bedste muligheder, så du lettere kan foretage dit næste træk. Husk at der Klassiker altid byder på målfest, så det er virkelig værd at kigge på hvilke odds der tilbydes på mål.Mål I Alt i der Klassiker – Dortmund- Bayern

I de seneste fem indbyrdes opgør mellem Bayern og Dortmund, er der blevet scoret minimum fire mål i hver af kampene i alt.  Derfor bør dette marked overvejes, da Begge Hold Scorer + I Alt Over 3.5 i denne kamp, kan spilles til odds @2.13, hvilket bestemt er et muligt udfald af den kommende ”Der Klassiker”.

Markeder på mål i der Klassiker – Dortmund- Bayern

Hvis vi nyder mål i begge halvlege fra ét af holdene, er afkastet @3.54 hvis Dortmund kan formå at score i både første og anden halvleg – Borussia Dortmund Scorer – Begge Halvlege. Er der modsat tiltro til at Bayern får bolden i netmaskerne i begge halvlege, kan dette spilles til @2.09 – FC Bayern München Scorer – Begge Halvlege.

Halvlegsmarkeder i der Klassiker – Dortmund- Bayern

At Dortmund vinder mindst én af halvlegene i opgøret kan spilles til odds @2.30 – Borussia Dortmund Vinder Mindst Én Halvleg. Det er også en mulighed at spille på uafgjort i mindst én af halvlegene til odds @1.74 – Uafgjort I Mindst Én Halvleg. Modsat dette, kan spillere med større tiltro til Bayern, satse på at Bayern München vinder begge halvlege, hvor oddset et sat til @4.30 – FC Bayern München Vinder Begge Halvlege.


Liveodds på ”Der Klassiker

Med mere end 600 tilgængelige odds til Borussia Dortmund-Bayern München, er kampen en af ​​de mest attraktive kampe til denne fodboldweekend. Følg vores opdateringer her, så du kan lave dine forudsigelser på den bedst mulige måde. Husk også, at du hos Marathonbet kan følge kampens forløb live, hvis du vil se, hvordan det går med dine væddemål, eller hvis du foretrækker at spille liveodds, hvor der tilbydes massevis af øvrige væddemål, når først kampen er fløjtet i gang.Dortmund-Bayern der Klassiker statistik og forudsigelser

Forudsigelserne for Dortmund vs. Bayern er helt klare: München er storfavoritter i denne duel i runde 10 af Bundesligaen 2023/24. Dette er nok mest set i lyset af, at netop de er ubesejret i de seneste syv indbyrdes opgør mellem de klubber, da holdene ellers ligger side om side i tabellen. 

Når man tjekker statistikken og head-to-head resultater for ”Der Klassiker”, tyder det på, at vi kan se frem til en underholdende fodboldkamp. De to har nemlig for vane at score mange mål, hvor begge hold typisk kommer på måltavlen i løbet af kampen. Dermed bør et væddemål på at begge hold scorer overvejes, da historikken viser gode chancer for netop dette.

Sidst de to hold mødtes var i Bundesligaen 1. april 2023, hvor kampen endte 4-2 til Bayern. Det bliver interessant at følge kampen, for at se om Dortmund endelig kan få skovlen under det bayerske mandskab og spille sig tættere på et mesterskab.


Hvor kan man se Dortmund-Bayern der Klassiker?

Hvis du vil nyde dine forudsigelser for Bayern mod Dortmund live, kan du oprette forbindelse til kampen med Viaplay og streamingkanalen Xee, som har rettighederne til Bundesligaen. Kampen starter lørdag den 4. november kl. 18:30 og kan også følges hos Marathonbet, hvor der bringes liveanimationer og statistik gennem hele kampen.  *Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag