VM 2022 forudsigelser og spilforslag

Opdag her alle VM-favoritterne til slutrunden i Qatar 2022. Vi gennemgår dem alle med argumenter for og imod deres succes til verdensmesterskabet, samt alle kampene i knockout-fasen.

Sidst opdateret
1334
Registrer dig her

Hvem vinder VM i Qatar 2022? Vi er nu kommet til VM-finalen, som giver os svar på dette!

Hos Marathonbet finder du alt den nødvendige information til dine odds og forudsigelser til denne slutrunde i Qatar, så du lettere kan placere dine væddemål. Vi kommer med vores forudsigelser om alle kampe, samt gennemgår alle favoritternes vinderchancer til VM i fodbold her i dette indlæg.  

Få adgang til kvalificerede VM-væddemål og værdifulde Marathonbet-odds, ved at følge vores prognoser og analyser her. Vi gennemgår alt om verdensmesterskabet helt fra begyndelsen før starten i november 2022 og følger det hele tæt helt frem til VM-finalen den 18. december 2022

VM-gruppespillet og de dertilhørende forudsigelser er overstået og nu efter alle knockout-runderne også er afgjort, kender vi dermed de to bedste VM-hold, som nu skal dyste i den længe ventede finale i Qatar.

Følg her vores forudsigelser og spilforslag til næste fase af VM i Qatar, som bringer os store fodboldbrag og fantastiske odds i finalen, samt i kampen om 3.-pladsen mellem Kroatien og Marokko.Rundens bedste VM-odds

FIFA World Cup vil give os i alt 64 spændende fodboldkampe: 48 i gruppespillet, 8 ottendedelsfinaler, 4 kvartfinalekampe, 2 semifinaler, kampen om tredjepladsen og til sidst den store VM-finale den 18. december.

Ud over at tilbyde dig de bedste forudsigelser og massevis af odds til hver enkelt af kampene, kan du også følge dagens udvalgte kampe lige her, hvor du får de højeste VM-odds. 


VM 2022 forudsigelser: Finalen

VM 2022 er nu allerede næsten overstået og vi kender derfor nu de to bedste nationer, som har kvalificeret sig til VM-finalen, som starter søndag den 18. december.

Få her det fulde overblik over den sidste fase af VM-slutrunden og opdag de bedste odds og spilmuligheder til finalen i Qatar, som bringer os en lang række odds og spilmuligheder.

🔜Husk desuden også kampen om tredjepladsen lørdag den. 17/12, hvor Kroatien og Marokko kæmper om bronze, hvor du ligeledes finder massevis af væddemål.


Odds på VM-finalen: Argentina vs. Frankrig

🇦🇷 Argentina 🆚 Frankrig 🇫🇷 [18/12/22 – 16:00]

1X2-marked på VM-finalen

Argentina (1) @2.95 – Uafgjort (X) @3.15 – Frankrig (2) @2.90

Spilforslag Argentina-Frankrig

Vi er endelig nået til den store VM-finale 2022, hvor to af turneringens største favoritter til at vinde titlen, er nået hele vejen til titelkampen.

Forudsigelserne peger på et meget tæt og spændende finale-opgør, da oddsene mellem de to finaledeltagere er meget lige. Dette er også en indikator på, at kampen kan gå begge veje og er meget svær at forudsige udfaldet af. Derfor vil vores spilforslag primært omhandle de mange øvrige odds som er tilgængelige, hvor kampresultatet ikke er altafgørende.

Hvis vi skal vælge, har vi dog mest tiltro til, at Argentina opfylder Messis drøm og vinder den eneste store turnering, som han hidtil ikke har lykkedes med at vinde i hans lange og strålende karriere. Dertil kommer, at Argentina har vundet fire af deres tidligere fem kampe mod Frankrig, hvoraf to er ankommet under VM. Argentina ser særligt stærkt ud fremadrettet, og dette franske hold har kæmpet lidt og har kun holdt et clean sheet i deres seks VM-kampe indtil videre.

 • Argentina Vinder; Odds: @2.95

Argentina og Frankrig har begge haft en flot slutrunde og har tilsammen VM-turneringens fire mest målfarlige spillere på holdet i form af Messi, Mbappe, Giroud og Alvarez, som kæmper om at blive VM-topscore. Derfor er der god mulighed for, at vi for mange mål at se i finalen.

 • Mål I Alt: Over 2.5; Odds: @2.57
 • Scorer Når Som Helst: Messi, Lionel – Ja; Odds: @2.85
 • Scorer Når Som Helst: Mbappé, Kylian – Ja; Odds: @2.90

I en afgørende finale som denne, hvor forudsigelserne peger på meget lige opgør, kan det meget vel være, at vi skal i overtid eller straffesparkskonkurrence for at få afgjort verdensmesterskabet. Hvis den afgøres i ordinær spilletid, tror vi på, at det bliver en snæver sejr til den ene eller anden side.

 • Overtid: Ja; Odds: @3.15
 • VM-Vinder På Straffesparkskonkurrence – Vilkårligt Hold: Ja; Odds: @4.90
 • Vinder Med 1 Mål – Argentina eller Frankrig: Ja; Odds: @2.22

Odds på kampen om 3.-pladsen: Kroatien vs. Marokko

🇭🇷 Kroatien 🆚 Marokko 🇲🇦 [17/12/22 – 16:00]

1X2-marked

Kroatien (1) @2.40 – Uafgjort (X) @3.44 – Marokko (2) @2.99

Spilforslag Kroatien-Marokko

VM 2022’s andensidste kamp består af kampen om tredjepladsen, hvor taberne af semifinalerne mødes lørdag den. 17. december. Her tørner Kroatien sammen med slutrundens største overraskelse fra Marokko, som begge var outsidere til verdensmesterskabet helt frem til semifinalen.

Forudsigelserne peger igen på et meget tæt opgør mellem de to nationer, hvor kroaterne kun har favoritværdigheden med en smal margin.

Vi forventer ikke, at dette opgør bliver fyldt med action og mål, da begge nationer har kæmpet for at score mål i denne VM-slutrunde, mens de begge har haft fremragende defensive præstationer. De to hold kender hinanden godt, da de var i samme pulje i gruppespillet hvor de spillede uafgjort (0-0) og kvalificerede sig til knockout-fasen foran storfavoritterne fra Belgien. 

Begge lande vil virkelig gerne sikre denne tredjeplads, efter at have misset muligheden for at deltage i VM-finalen og trods kampens mindre vigtige betydning, har den en stor symbolsk betydning.

Kroatien muligvis skal sige farvel til deres stjerne Luka Modric i denne kamp og vil gå meget langt, for at få en god afslutning i Qatar. Marokko er dog også topmotiveret og vil ligeledes forsøge at sikre bronzemedaljer, efter de har slået mange rekorder, ved at være den afrikanske nation, som har nået længst til en VM-slutrunde nogensinde og en bronzemedalje vil betyde alt for den nordafrikanske nation.

 • Kampresultat: Uafgjort (Draw); Odds: @3.44
 • Korrekt Resultat: Uafgjort (Draw) 1 – 1; Odds: @6.00
 • Uafgjort I Mindst Én Halvleg: Ja; Odds: @1.49
 • Mål I Alt: Under 2.5; Odds: @1.95


Forudsigelser om vinderen af VM i Qatar 2022 

Vi har alle oddsene klar til at kunne komme med forudsigelser om VM 2022 i Qatar. De 32 deltagende VM-hold er alle fastlagt ligesom turneringsplanen og spillestederne og vi er nu nået til den afgørende kamp i denne slutrunde, som består af VM-finalen, efter alle knockout-runderne nu er spillet.

Vi forsøger her at forudsige, hvem der vinder denne udgave af verdensmesterskabet i fodbold, som allerede har bragt os flere store overraskelser.  Vi giver her et hurtig overblik og turneringens gang og udviklingen af oddsene.

Efter gruppespillet var overstået, sagde vi farvel til seksten hold, hvoraf flere af de forhåndværende favoritter og outsidere til VM-titlen som Tyskland, Beligen og Danmark var i blandt. Dermed blev der også plads til en række nye nationer, som har overrasket i denne slutrunde, hvor særligt Japan og Marokko bør fremhæves.

Det blev dog kun Marokko som klarede sig igennem 1/8-finalerne, hvor de slog Spanien ud af VM-turneringen, mens Kroatien satte punktum for Japan efter straffesparkskonkurrence og dermed blev klar til VM’s kvartfinaler.

I forudsigelsen førte Brasilien længe gruppen af de primære kandidater til at blive den næste verdensmester, men blev slået på stregen af Kroatien. Derefter fremstod Frankrig som den største favorit, efterfulgt af Argentina, som ellers var foran dem tidligere i turneringen. Efter forudsigelsernes tre største kandidater til VM-titlen kom dernæst England, som mødte Frankrig i kvartfinalen og blev slået ud, efter et brændt straffespark fra Harry Kane.

Sammen med brasilianerne var Argentina det eneste andet hold uden for det europæiske kontinent, der var blandt forudsigelsernes største kandidater til verdensmesterskabet i 2022. Der blev dog også plads til Marokko på toplisten efter deres imponerede VM-indsats og forudsigelserne havde større tiltro til at de kunne vinde VM end Kroatien, som ellers var i finalen i 2018.

Det blev dog hverken til Kroatien eller Marokko i finalen, da de begge blev slået i semifinalen af hhv. Argentina og Frankrig, som dermed er klar til VM-finalen.

🔛Der er langt op til en enormt spændende finale, hvor forudsigelserne spår lige stor sandsynlighed, for en sejr til begge finaledeltagere til VM i Qatar 2022!

Forud for turneringsstarten var Danmark lige netop med på top 10-listen over favoritter, men nu hvor vi kender resultaterne af gruppespillet, er et tidligt VM-exit en realitet for Danmarks landshold, ligesom det er gældende for stormagterne Tyskland og Belgien.

Vi analyserer herunder hvert af de VM-hold, der fortsat kan konkurrere om titlen og på denne måde kan du designe dit væddemål og følge markedernes udvikling, da vi opdatere indslaget og oddsene dagligt. 

VM i Qatar 2022: Vinderspil🏆

Som vi før nævnt har vi odds klar, til at kunne lave tidlige væddemål på verdensmesterskabet. Vi vil fortsætte med at overvåge og opdatere prognoserne indtil verdensmesterskabet afsluttes, så du altid har de bedste argumenter til at beslutte dine væddemål i jagten på de bedste VM odds.

Meget kan fortsat nå at ændre sig i prognoserne og forudsigelserne frem mod VM’s afslutning, med afgørelsen af gruppespillet og de efterfølgende knockout-kampe, som startede med 1/8-finalerne, samt andre overraskelser der normalt kommer under ethvert verdensmesterskab.

Selvom du muligvis beslutter dig for en ‘dutching’-strategi og satser på mere end ét valg for at dække mere end én favorit, kan disse odds hjælpe dig med at forstå, hvordan landsholdenes chancer betragtes, samt deres placering på ranglisten af ​favoritter.

Du kan starte dit langsigtede bud på VM-vinderen ved at se på deres startodds og udvælge dine kandidater til dit vinderspil, ligesom du også kan spille på vinderen af de forskellige VM-grupper og komme med forudsigelser om, hvor langt de forskellige hold kommer i turneringen.   


Favorit-forudsigelser til VM 2022

Marathonbet giver her en kort analyse af de første ti hold, der er forudset som favoritter til VM 2022. Dette kan hjælpe dig med at vælge dit vinderspil, samt se hvordan oddsene udvikler sig frem imod starten af mesterskabet og/eller efter startfløjtet har lydt. 

Vi starter med den første favorit på listen: Brasilien, efterfulgt af Argentina, Frankrig, England, Spanien, Portugal, Holland, Kroatien, Japan og Marokko.

🇦🇷Vil det lykkes Messi at løfte VM-pokalen med Argentina? (@1.92)

Den evige debat om, hvorvidt Messi er bedre end Maradona, eller hvem af de to der er den bedste fodboldspiller i historien, kan komme til en ende i Qatar 2022. Med Copa America under bæltet vandt Messi endelig en titel med sit landshold og han står nu formentlig overfor hans sidste store udfordring med argentinerne i hans lange karriere.

Hans skifte til PSG har givet ham mulighed for at vinde en titel med et andet hold end FC Barcelona, ​​og det vil kunne hjælpe ham med at forberede sig til dette VM. Messi er den ubestridte leder og stjerne af Argentina, men han er ikke den eneste faktor, der skal tages i betragtning.

Scaloni har vist, at han har fundet nøglen til succes og har endelig fundet en garanteret målmand i Emi Martinez. Med et stærkt forsvar er det på midtbanen, hvor vi kan se spillere, der er i stand til at skabe spillet, så deres anfører kan skinne. De Paul, Di Maria, Paredes, Joaquin og Ángel Correa, samt bidraget fra en opblomstrende Lautaro Martinez er ideelle komponenter til at omgive verdens måske bedste fodboldspiller.

🇫🇷Frankrig, er selvskrevet ​​kandidat til at vinde VM (@1.92)

Den nuværende verdensmester samler på stjerner med topniveau i alle linjer. Frankrig er måske det mest komplette hold på den nuværende fodboldscene i international fodbold. Med veteraner som Benzema, Kanté, Pogba, Griezmann eller Lloris i selskab med en af ​​de største skikkelser i moderne fodbold, Kylian Mbappé, har franskmændene et historisk hold.

Selv det franske U21-hold samler på profilerede navne, som Koundé, Tchouaméni, Camavinga eller Gouiri og disse kan også være vigtige brikker på A-holdets næste liste.

Frankrigs største svaghed er ikke fysisk eller teknisk, men på et taktisk niveau. Ved at akkumulere så mange spillere på højeste niveau, er det ikke altid let at finde den balance, som man opnåede ved VM 2018 i Rusland. Her blev Didier Deschamps aldrig forelsket i sit spil, men gruppen formåede at præstere som en enhed, som førte dem til løfte mesterskabstrofæet.

🇧🇷Sats på Brasilien, topfavorit til at vinde VM ❌(Ude af VM 2022)

Den femdobbelte VM-mester leder efter sit sjette verdensmesterskab i Qatar og er den største favorit i forudsigelsen lige siden turneringen startede. Det brasilianske hold har Neymar som den helt store profil, selvom andre spillere som Richarlison, Gabriel Jesús eller Casemiro også har fået plads på landsholdets hierarki.

Brasilien har to af de bedste målmænd i verden, Ederson og Alisson, et velorganiseret forsvar og en midtbane, der kombinerer hårdt arbejde og teknisk kvalitet. Foran mangler de en verdensklassespiller bortset fra Neymar, men det gør dem til et uforudsigeligt hold, hvor spillere, der er sultne efter at skabe sig et navn, helt sikkert har mulighed for at eksplodere i 2022.

Med deres nederlag i 2021 Copa America mod Argentina er det allerede blevet set, at der på trods af favoritrollen, ikke er en stor margin i forhold til andre tophold.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿Forudsigelse om England som verdensmestre ❌(Ude af VM 2022)

England var på nippet til at vinde det seneste EM, og kun lotteriet af en straffesparkskonkurrence knuste drømmen. Men med væksten i Premier League som den bedste konkurrence i verden, har det engelske hold taget et kæmpe spring takket være spillere, der nu er blandt nogle af de bedste fodboldspillere i verden, såsom Harry Kane, Jack Grealish, Marcus Rashford eller Jadon Sancho.

Truppen har en perfekt gennemsnitsalder til at præstere på kort sigt. Det er rigtigt, at deres træner Gareth Southgate har valgt at undvære talent for at inkorporere fysisk styrke, især på midtbanen med Declan Rice og Kalvin Phillips, men de alternativer han har til rådighed, kan England kæmpe om titlen og er en legitim kandidat, som også er topmotiveret efter deres skuffelse i EM finalen. 

🇵🇹Er Portugal en kandidat til at vinde VM? ❌(Ude af VM 2022)

Vi kan ikke glemme Portugal, som også er forudset som en af de ti største favoritter til at vinde VM. Udover Cristiano Ronaldo i hovedrollen er spillere som Bernardo Silva, Joao Felix, Guedes, Diogo Jota og Rubén Dias nogle af de mest eftertragtede brikker på det portugisiske hold.

Portugiserne er ikke umiddelbart verdens bedste hold og de nåede kun til ottendedelsfinalerne ved det sidste EM og VM. Ikke siden deres triumf i 2016 hvor de blev europamestre, har de for alvor set farlige ud. De må dog ikke undervurderes og hvis træner Santos får gang i offensive, herunder Ronaldo, kan de være i stand til at drille de fleste.    

🇳🇱Hollands chance til VM efter deres genfødsel ❌(Ude af VM 2022)

Louis Van Gaal er igen tilbage i det varme sæde hos det hollandske landshold, som i flere år har været ude i kulden. Med talentfulde spillere som Virgil van Dijk, Frenkie de Jong, Denzel Dumfries og Memphis Depay, er Nederlandene med i forudsigelsen om VM-favoritter trods deres skuffende resultat i sidste EM.

Holdet som også besidder unge talenter som Cody Gakop, Ryan Gravenberch og Noa Lang, har dog et muligt problem med afdække målmandsposten hvor førstevalget Justin Bijlow har været skadet længe.   

Holland har igennem historien været deltagende i ti verdensmesterskaber, hvor de har vundet sølv to gange og bronze en gang, hvilket er en stor præstation af sådan et lille land. Van Gaals mandskab kan måske gå hen og overraske til dette VM, hvis deres unge spillere træder ud af skyggen på den største scene. 

🇭🇷Kan Kroatien igen nå til en VM-finale? ❌(Ude af VM 2022)

Kroatien er igen til VM med deres ubestridte stjerne Luka Modrić og kan være en outsider til at blive verdensmester i Qatar. Selvom de kom på andenpladsen til VM i Rusland, har Kroatien igennem hele slutrunden været en outsider og var ikke blandt de ti største kandidater i forudsigelserne, før gruppespillet blev afsluttet og lande som Tyskland og Belgien blev elimineret.

Kroaternes hold tæller foruden Modrić store navne, som b.la. Mateo Kovačić Ivan Perišić og Andrej Kramarić for blot at nævne et par stykker og kan være en trussel for de fleste VM-deltagere.

🇲🇦Kan Hakimi og Ziyech løfte Marokko til tops? ❌(Ude af VM 2022)

Marokko er normalt ikke en nation, man forbinder med store internationale fodboldresultater. Men med et hold i 2022, som tæller stjerner som Achraf Hakimi og Hakim Ziyech har de bevist sig på højeste niveau. Det nordafrikanske hold spiller god fodbold og har vundet deres gruppe, som også talte Kroatien og Beligen, og er dermed nu i top 10 i forudsigelsernes liste over kandidater til at vinde VM 2022.

De er dog stadig med afstand en underdog i VM-kapløbet, hvilket afspejles i oddset på en eventuel marokkansk triumf, men er et hold, som deres modstandere skal udvise stor forsigtighed overfor.


Nationer ude af VM 2022

VM i Qatar har allerede bragt os en række store overraskelser, hvor flere af forudsigelsernes forhåndværende favoritter, er ude af slutrunden allerede efter gruppespillet. Dette sker på baggrund af mindre nationer og outsidere, som spiller op til sit bedste i Qatar, som b.la. Marokko, Japan og Australien.

🇩🇪Tyskland, slutrundernes stormagt til VM ❌(Ude af VM 2022)

Tyskland er en historisk magthaver i landsholdsregi, men deres omdømme var i år nok større end deres reelle chance til verdensmesterskabet. Men Tyskland er Tyskland og tyskerne vinder altid til sidst. Når det kommer til at konkurrere i slutrunder, er de de bedste i verden. Selvom tyskerne har oplevet fiasko efter æraen under Joachim Löw sluttede, formår de som oftests at præstere til langt de fleste begivenheder og får det maksimale ud af deres muligheder.

Rüdiger, Sané, Kimmich og Gnabry er nogle af de profiler, som den nye tyske træner Hans-Dieter Flick håbede på og disse er bestemt spillere, der har potentiale til at gå hele vejen. Med en genoplivelse af Timo Werners niveau og den perfekte sammensætning af holdet ved at benytte unge fodboldspillere, kunne Tyskland stå meget stærkt til vinterens ​​VM.

Dette blev dog ikke forløst og Tyskland måtte se sig slået af Japan og er ude allerede efter gruppespillet for anden VM-slutrunde i træk.

🇧🇪Kan Belgien få forløsning til VM 2022? ❌(Ude af VM 2022)

Sagaen med Belgien er paradigmatisk. Vi taler helt sikkert om ét af de bedste hold i verden (på papiret), men VM i Qatar 2022 kan blive afslutningen på en gylden generation, der ikke har formået at nå en finale i hverken VM eller EM. De kommer til denne slutunde med nogle fodboldspillere, som er i det bedste øjeblik i deres karriere, såsom Courtois, De Bruyne, Carrasco eller Lukaku og hvis de kunne præstere denne gang, kunne belgierne være kommet rigtig langt. Ikke at forglemme Eden Hazard, der kunne genvinde sin bedste version inden eller under VM.

Roberto Martinez bliver udfordret i det defensive, hvor der er flere problemer ift. at finde brikker til at erstatte dem, som for kort tid siden var grundpillerne på landsholdet, såsom Vertonghen eller Alderweireld.

🇯🇵Er Japan en réel kandidat til VM-titlen? ❌(Ude af VM 2022)

Japan har overrasket de fleste, da de sejrede mod Tyskland og Spanien og derved bookede en billet til 1/8-finalerne hvor Kroatien ventede. Det japanske hold er uden nogle reelle topprofiler fra moderne fodbold, men kæmper hårdt og løber for hinanden, hvilket har båret frugt for holdet og skabt ekstase i hjemlandet. Japans største stjerne er Ritsu Doan, som spiller i Freiburg og han og det japanske hold er måske denne slutrundes allerstørste overraskelse, set i lyset af hvilke hold de har mødt.

Med sejre over to af fodboldens største nationer, viste Japan at de ikke må undervurderes af nogle og missede kun lige netop kvartfinalen, efter de tabte i straffesparkskonkurrence mod kroaterne.

🇩🇰Kan Danmark lave et VM-mirakel? ❌(Ude af VM 2022) 

I forudsigelsen om en VM-vinder 2022, var lille Danmark netop med på top 10-listen over favoritter inden turneringsstarten. Den nye danske generation har de seneste år under Kasper Hjulmand og landsholdets nye boldbesiddende spillestil imponeret hele Europa, hvor det blev til en flot semifinale til seneste EM. Derudover, har de rød-hvide spillet en fantastisk VM-kval, hvor det blev til en målscore på hele 30-3, blot ét enkelt nederlag og hele ni sejre, mens man samtidigt spillede sig til flotte resultater i gruppe A i Nations League, som indeholdte mastodonter som Frankrig og Kroatien. 

Med alt dette i betragtning havde Danmark mulighed for at gå hen og blive en af de helt store overraskelser til dette VM, hvor der dog var behov for et mindre mirakel fra ‘Danish Dynamite’. Det blev dog til alt andet end dette og danskerne var ude af VM allerede før det rigtigt begyndte, efter man blot fik ét point i de tre gruppekampe.Bedste bud på en vinder af VM i Qatar 2022

At tage det rigtige valg i verdensmesterskabets vinderspil, er selvfølig enormt komplekst og værdien af oddsene i top 5 af forudsigelsen er meget tætte. Dette vidner om, at intet hold er selvskrevet og sikre på, at netop de kan løfte trofæet efter VM-slutrunden. 

Vores forudsigelse peger på at den kommende verdensmester i fodbold, skal findes blandt de fem største favoritter i forudsigelserne, men blandt disse er det en meget åben og uforudsigelig kamp.

Vores valg falder på Argentina, som med deres nylige succes i Copa America og Messis utvivlsomme motivation for at vinde et VM, virker til at kunne gå hele vejen. Med dette væddemål er der desuden også mulighed for en god gevinst med et højere odds, end hvis man vælger de største favoritter.      

Hvem tror du ender med at vinde FIFA World Cup 2022 i Qatar?


VM-specials odds

Hos Marathonbet finder du massevis af forskellige odds til VM 2022, hvor der findes hundredevis af markeder for hver enkelt kamp. Herudover, er der også mange forskellige vinderspil og specials tilgængelige, hvor forskellige scenarier kan forudsiges til fordelagtige odds.

Du finder b.la. vinderspil og specials på:

 • Hvilke hold kvalificerer sig til…
  • VM-Kvartfinale
  • VM-Semifinale
  • VM-Finale
 • Vinderholdets gruppe
 • Bedste hold fra Europa, Afrika, Asien eller Sydamerika

Desuden er der også mange forskellige markeder åbne for alle de deltagende VM-hold, hvor der b.la. kan spilles på over/under scenarier gældende for hele slutrunden.

Her er findes der f.eks. odds på:

 • Mål i alt
 • Hjørnespark i alt
 • Skud på mål
 • Gule/røde kort


*Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag