Bundesliga Odds Tips og Forudsigelser 2023-2024

Opdag de bedste odds fra den tyske Bundesliga 23/24 og følg Marathonbets forudsigelser og spiltip og odds tips om det tyske mesterskab, samt kampen om at undgå nedrykning fra den bedste tyske liga.

Sidst opdateret
3002
Registrer dig her

TL;DR – Har du ikke tid til at læse det hele? Her er artiklen i korte træk.

 • Læs med forneden, hvor og hvordan du kan se alle Bundesliga 23/24 kampe.
 • Yussuf Poulsen, Joakim Mæhle og hvem mere? Læs med forneden for at se en liste over alle danskere i Bundesligaen 23/24.

Endnu en sæson af den bedste tyske liga er i fuld gang og Marathonbets fodboldforudsigelser følger selvfølgelig også denne, ligesom det er tilfældet med alle de øvrige europæiske topligaer og internationale turneringer for klubber.

De atten bedste fodboldhold fra Tyskland spiller hovedrollen i den 60. udgave af ligamesterskabet, hvor Bayern München er bettingfavorit og skal forsøge at forlænge deres regeringstid yderligere imod blandt andet rivalen Borussia Dortmund. Efter at have vundet deres 11. titel i træk, står Bayern over for denne nye sæson, hvor de har scoret sig en kæmpeprofil i transfervinduet – nemlig selveste Harry Kane.

Signeringerne af Rafael Borre, Nathan Tella, Phillip Tietz, Min-jae Kim, Moritz-Broni Kwarteng og Franck Honorat, sammen med fornyelserne af spillere som Sheraldo Becker, Leandro Barreiro og Thomas Müller præsenterer os for en Bundesliga-sæson, der tegner til at blive spændende, hvor favoritterne skal være opmærksomme på andre blomstrende hold som RB Leipzig, Bayer Leverkusen eller Eintracht Frankfurt.

Marathonbet giver her på siden odds og spilforslag til Bundesligaen, så du lettere kan beslutte og placere dine væddemål.
Foruden de her fremhævet kampe, kan du selvfølgelig også nyde og satse ugentligt på alle af de ni kampe, som udgør en runde i Bundesligaen, da vi hos Marathonbet har tilgængelige odds på alle kampe fra den tyske liga, med mere end 500 væddemålsmarkeder at spille på.


Bundesliga-vinderspil 2023-2024

Marathonbet giver her forudsigelser om denne kommende Bundesliga-mester 2023-2024, hvor vi dykker ned i oddsene på favoritterne til at vinde ligaen, som kan spilles i et vinderspil både før og under fodboldsæsonen.

Bayern München(@1.30) treogtredivte titel sidste år, var det 11. mesterskab i træk og fortæller alt om favoriseringen af ​​det bayerske storhold i Bundesligaen. Deres nyansatte træner Thomas Tuchel danner nu rygraden på det hold, der har domineret tysk fodbold de seneste mange år, med spillere som Manuel Neuer, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Serge Gnabry og Thomas Müller og har i år hentet forstærkninger med yderligere kvaliteter, som fx Harry Kane som kostede klubben små 891,6 millioner kroner.

Bayern vil i år søge at vinde de to vigtigste tyske konkurrencer, men også igen at være et førende hold i Champions League forudsigelserne. For at opnå dette er den tyske træner allerede begyndt at organisere sine kort og forstærke de positioner, som han anså for svagest, såsom forsvaret. Ankomsten af ​​Kim Min-jae – den bedste midterforsvarer i Serie A sidste sæson – vil give en forstærkning til holdet. Udover de to kæmpe talenter, har Tuchel også forstærket sin trup med spillere som Konrad Laimer eller Raphaël Guerreiro. Det er flere virkelig gode grunde til at bookmakerne har den tyske truppe som favorit til at vinde Bundesligaen 23/24. Måske ikke mindst fordi Bayern genopbyggede sig selv efter et semi bittersødt år som næsten ikke bød på deres 10. titel i den tyske liga.

Borussia Dortmund (@121.00) er den klub, som sidst blev mester, før den bayerske gigants dominans startede for mere end et årti siden. I forsøget på at afslutte denne tørke og at genvinde titlen leder nr. to favorit i Bundesliga prognoserne stadig efter muligheden for at forstærke sin truppe i et virkelig kompliceret år, hvor de har mistet kæmpe talenter som Jude Bellingham, Raphael Guerreiro og Mahmoud Dahoud. Vi tror at Edin Terzic kommer til at have relativ travlt i vintertransfervinduet 2024. For at kunne tage kampen op med Bayern har Terzic allerede tilkøbt Felix Nmecha og Marcel Sabitzer i sommervinduet, men indtil videre har de ikke kunne rette op på det talent Dortmund har mistet.

På listen over de største favoritter i Bundesliga-prognoserne finder vi også Yussuf Poulsens hold RB Leipzig (@140.00). Den tyske truppe formåede at tilkøbe sig noget talent i sommers i form af Loïs Openda, Castello Lukeba og Christoph Baumgartner – vi må se om talentindkøbet lader Leipzig etablere sig som en Bundesliga-udfordrer.


Find alle Bundesliga 23/24 vinderspil og Bundesliga 23/24 odds hos Marathonbet

Der forventes intens kamp for de andre hold, der findes lavere i forudsigelserne om Bundesliga-mesterskabet, såsom Bayer 04 Leverkusen og Borussia Mönchengladbach, der alle kæmper om kvalifikation til de europæiske konkurrencer. Disse har dog i år fået yderligere konkurrence i form af hold som Hoffenheim og Wolfsburg, som har en flot sæson i år.Bundesliga topscorer odds 23/24

Bundesligaen er kendt som den mest hidsige liga i Europa, måske tyskerne deler første pladsen med Holland i den titel. Uanset, så er en af de mest spændende og sjove markeder i den tyske lige nemlig Bundesliga topscorer odds – hvem bliver årets Bundesliga topscorer? Bliver det Kane eller Guirassy der løber med titlen fordi de på nuværende tidspunkt har næsten 20 allerede? Eller bliver det danske Jonas Wind der kan tage denne prestige?Tips og forudsigelser om Bundesligaen 23/24

Efter at have analyseret oddsene for hovedkandidaterne til vinde Bundesligaen, er der andre data at tage i betragtning for at spille på den tyske liga. Vi gennemgår forhåbningerne for de hold, der har kvalificeret sig til europæiske konkurrencer, og de hold, der vil kæmpe om at blive i rækken, efter at to historiske klubber er tilbage på øverste niveau, som ønsker at genetablere sig blandt de bedste i tysk fodbold.

Hvilke Bundesliga-hold spiller europæiske konkurrencer?

Bundesligaen har i år fire repræsentanter i den største europæiske konkurrence, Champions League. Ud over Bayern München som den nationale mester, sikrede Borussia Dortmund, Union Berlin og RB Leipzig også deres tilstedeværelse i CHL-gruppespillet.

Europa League er de tyske repræsentanter Leverkusen og Freiburg, som i år står over for dobbelt konkurrence. Dette kan blive en udfordring for de relativt beskedne hold, som kommer til at teste bredden på trupperne. Leverkusen og Freiburg har begge haft en fornem start i ligaen, hvor de er med i konkurrencens top-10 i tabellen. Man må sige det ikke kører så fantastisk for den berlinske trup, men de har haft tendens til at overraske når det går dem skidt, og derfor tror vi på at de kan komme ind i kampen.

Endelig skal en gammel Bundesliga-mester, Eintracht Frankfurt, repræsentere Tyskland i Conference League 2023-2024.

Hvordan kvalificerer de tyske hold sig til de europæiske ligaer?

Hvordan kvalificerer de tyske hold sig egentlig til de europæiske ligaer? Ved at toppe den tyske tabel kan man kvalificere sig til forskellige europæiske fodbold ligaer. Hvor mange pladser, der tildeles Tyskland, varierer fra år til år, afhængig af landets placering på UEFA-ranglisten.

Som udgangspunkt kan du dog forvente, at følgende Bundesliga-placeringer leder til følgende pladser i europæiske ligaer:

Bundesliga-placeringPlads i Europa
#1 i BundesligaGruppespillet i Champions League
#2 i BundesligaGruppespillet i Champions League
#3 i BundesligaGruppespillet i Champions League
#4 i BundesligaGruppespillet i Champions League
#5 i BundesligaGruppespillet i Europa League
#6 i BundesligaGruppespillet i Conference League

Bundesliga-forudsigelser: Nedrykning

Efter en sæsons pilgrimsvandring gennem Bundesliga 2 lykkedes det to af klubberne med den længste historie i den højeste division af tysk fodbold at genvinde deres plads den bedste række. Schalke 04 og Werder Bremen rykkede ned efter tredive og fyrre uafbrudte år i Bundesligaen. Begge nåede deres mål om at vende tilbage blandt de bedste og overtager pladsen fra ​​Bielefeld og Greuther Fürth, som endte på nedrykningspladserne sidste år. De to oprykkere var ved at blive ledsaget af den tidligere europamester Hamburg, der dog missede muligheden i deres playoffkamp mod Hertha Berlin, som derved tager endnu en Bundesliga-sæson.

Derved er både Hertha Berlin og de to, der for nylig rykkede op hovedkandidaterne til at kæmpe for overlevelse i 2022-2023, sammen med andre klubber, som havde det svært sidste sæson, såsom Augsburg eller Stuttgart.

I betragtning af Bundesligaens konkurrenceevne og ligestilling kan ethvert tilbageslag eller dårlig periode være fatal for de fleste klubber, som kan ende med at kæmpe i bunden af tabellen. Et hold som Bochum kan for eksempel få det svært resten af sæsonen, efter en katastrofal sæsonstart i ligaen.Bundesliga rivalisering | Bayern München v Borussia Dortmund

Harry Kanes nye klub Bayern München topper selvfølgelig listen – Bayern har et meget imponerende karakterblad – 32 sejre og 10 andenpladser i Bundesligaen. Hvis de vinder denne sæson, så har de holdt titlen som Tysklands nummer et fodboldhold i elve år, Bayern er uden tvivl den mest vindende klub i Bundesligaens 60-årige historie.

Borussia Dortmund tager anden pladsen med 5 sejre, og 10 andenpladser igennem årene. Dortmund har også holdt deres titel i et årti, men det er den meget mindre glamourøse anden plads i den bedste tyske liga desværre.

Det er en af de mange grunde til at der er denne store rivalisering imellem de to trupper, hvis man skal sammenligne det med Danmark, er det præcis samme rivalisering som FC København og Brøndby IF har – landets to bedste klubber som altid toppes om at blive bedst. De tyske derbyer bliver selvfølgelig kaldt Der Klassiker.

Danskere i Bundesligaen

Den bedste liga i Tyskland er traditionelt destination for mange danske fodboldspillere, som ofte tager skiftet fra Superligaen til Bundesligaen, som ofte er nogle af de største transfers i Danmark. I 2023-2024 er listen af danske Bundesliga-fodboldspillere, som er med i kampen om det tyske mesterskab lang og tæller flere landsholdsprofiler. Vi har samlet dem alle på listen herunder.

 • Jakob Busk (Union Berlin)
 • Bo Svensson (Mainz)   
 • Frederik Rønnow (Union Berlin)
 • Jacob Christensen (FC Cologne)    
 • Mikkel Kaufmann (Union Berlin)
 • Rasmus Carstensen (FC Cologne)                  
 • Yussuf Poulsen (RB Leipzig)
 • Frederik Winther (Augsburg)
 • Nikolas Nartey (VfB Stuttgart)
 • Frederik Winther (Augsburg)
 • Jonas Wind (Wolfsburg)                
 • Robert Skov (TSG Hoffenheim)
 • Joakim Mæhle (Wolfsburg)
 • Jens Stage (Werder Bremen)
 • Mads Valentin Pedersen (Augsburg lånt til Zürich)
 • Oscar Fraulo (Mönchengladbach lånt til Utrecht)
 • Frederik Winther (Augsburg lånt til Brøndby IF)
 • Wahid Faghir (VfB Stuttgart → lånt til SV Elversberg)

Hvem har vundet Bundesligaen igennem tiden?

KlubAntal sejreVindersæsoner
Bayern München321968/69, 1971/72, 1972/73, 1973/74, 1979/80, 1980/81, 1984/85, 1985/86, 1986/87, 1988/89, 1989/90, 1993/94, 1996/97, 1998/99, 1999/2000, 2000/01, 2002/03, 2004/05, 2005/06, 2007/08, 2009/10, 2012/13, 2013/14, 2014/15, 2015/16, 2016/17, 2017/18, 2018/19, 2019/20, 2020/21, 2021/22, 2022/23
Borussia Dortmund51994/95, 1995/96, 2001/02, 2010/11, 2011/12
Borussia Mönchengladbach51969/70, 1970/71, 1974/75, 1975/76, 1976/77
Werder Bremen41964/65, 1987/88. 1992/93, 2003/04
VfB Stuttgart31983/84, 1991/92, 2006/07
Hamburger SV31978/79, 1981/82, 1982/83
1. FC Kaiserslautern21990/91, 1997/98
1. FC Köln21963/64, 1977/78
VfL Wolfsburg12008/09
1. FC Nürnberg11967/68
Eintracht Braunschweig11966/67
1860 Munich11965/66

Hvor kan man se Bundesligaen?

Bundesliga kan følges live endnu et år i Danmark, takket være Viasat der har TV-rettighederne til den bedste tyske fodboldrække. De mest fremragende kampe fra Bundesligaen kan derved følges på TV3 Max, TV3 Sport, TV3+, See og Viaplay, hvor du hver runde kan følge alle dine favoritkampe og følge dine væddemål live på skærmen.


*Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag