Serie A forudsigelser 2023-2024

Opdag her prognoserne, spiltips, gode odds og væddemål med den bedste værdi fra Serie A 2023/2024. Hvilket hold bliver udråbt til mester i den italienske liga i år?

Sidst opdateret
2813
Registrer dig her

Marathonbets prognoser følger italiensk fodbold fra Serie A og analyserer den spændende kamp om mesterskabet i Italien. Efter mere end et årti med tørke formåede AC Milan, at vinde sin nittende ligatitel i sæsonen 2021/22 i et tæt kapløb med bysbørnene fra Inter. Desværre for Milan var de ikke stærke nok til at vinde sidste sæson – de endte på en fjerde plads i tabellen og med 70 point. Det blev Napoli der tog første pladsen i Serie A 22/23 med hele 20 point mere end Milan.

Årets top-3 favoritter til at vinde den italienske liga er Inter (@1.285)Juventus (@4.30), og Milan (@28.00).

Inter Milan (@1.285), er altså den tidlige topfavorit til at genvinde Scudetto – to år efter deres seneste triumf. Inter mistede nogle nøglespillere i løbet af sommertransfervinduet 2023, bl.a. Andre Onana (Manchester United), Milan Skriniar (PSG) og Edin Dzeko (Fenerbahce), men klubben har alligevel formået at starte den nye sæson stærkt.

Inter havde også fået handlet ind i sommertransfervinduet med gode køb som Benjamin Pavard (Bayern Münich), Kristjan Asllani (FC Empoli), danske Yann Sommer (Bayern Münich) og et lån i form af Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach).

Inter kæmper sig mange uger til toppen af ​​tabellen. Den italienske liga er lige så lunefuld som landets folk, og derfor kan og vil der stadig ske meget som Serie A 23/24 udfolder sig.

Begge Milano-hold søger denne sæson at tilkæmpe sig årets titel, og tage den tilbage fra Napoli, som sluttede hele 16 point foran forrige års nummer to truppe, Lazio.

Napoli (@215.00) var favorit i starten af sæsonen, men de er simpelthen gået den forkerte vej i tabellen. Klubben havde et nyt ansigt i truppen denne sæson efter Luciano Spallettis afgang, Rudi Garcias erkommet i spidsen for den populære truppe, men hans start har desværre været alt andet end glat.

Man er vandt til at den italienske liga altid har et godt udvalg af kontroverser, men da Napolis SoMe manager postede nogle meget uheldige memes om deres egen stjerneangriber, Victor Osimhen – memes som ansås af mange til at have racistiske undertoner – blev klubben truet af angriberens agent med retssag. Vi må holde øje med hvilket drama der ellers kommer fra den italienske liga, for drama kommer der med garanti – samtidigt må vi holde øjnene åbne i vintertransfervinduet 2024 for at se om Osimhen evt. skifter klub, og så måske med et endnu højere prisskilt end de €70 millioner (eller omkring 523 millioner danske kr.) som Napoli betalte for ham.

La Vecchia Signora – eller den gamle dame, sagt på godt dansk – har blod på tanden, sidste sæson endte de på en syvende plads med pålagt pointfradrag, og derved skulle de spille i årets Europa Conference League.

Vi må se om de italienske bisser har spillet sig op til at kunne tage første pladsen fra deres ærkerival, Inter. For Juventus (@4.30) er der nemlig ikke andre valgmuligheder end at vinde den italienske liga, eller som det mindste at ende i top-4 – det må have fysisk gjort ondt på Luciano Spalletti da han indså at de skulle have spillet i Europas tredje bedste liga, Conference League. Kontroverserne og de dårlige nyheder stoppede desværre ikke for den gamle dame der, Juventus går nemlig glip af europæisk fodbold denne sæson pga. et års karantæne for overtrædelse af UEFA’s finansielle regler, da de ikke har været helt transparente med fx hvor meget de har betalt for transfers, samt andet kreativt regnskab.

📌Sæt bogmærke ved denne side og opdag de bedste spilmarkeder, der er tilgængelige for Serie A hos Marathonbet.

Serie A har altid været fuld af overraskelser, hvor intet er garanteret – bare de sidste fire år har vi set hele fire forskellige vindere af den prestigefyldte italienske titel. Lazio (@951.00), til trods for at have afsluttet sidste år på en flot anden plads, skuffer i år, og har svært ved at komme i top-4 – og medmindre de kommer ind i kampen og hurtigt, skal de ikke regne med at være en seriøs konkurrent i årets Serie A.

Eller kan deres byrival, Roma (@301.00) kravle sig op på en top-4? Jose Mourinhos hold sluttede på sjettepladsen i sidste års Serie A, og gik samtidigt glip af en Champions League-plads efter at have tabt til Sevilla i Europa League-finalen. Man kan tænke sig til at Roma nok er ret desperate efter at vinde årets italienske cup. Vi må se om noget af det indkøbte talent i form af f.eks. lånte Romelu Lukaku (Chelsea), Renato Sanches (PSG),  Sardar Azmoun (Bayern Leverkusen) og danske Rasmus Kristensen (Leeds).

Det er også helt sikkert værd at holde øje med klubber som Atalanta (@265.00), som de sidste par år altid har floreret i og omkring top-4, og Fiorentina (@176.00) som har skabt sig samme top-4 tendens. Fiorentina ligger pt. på en fjerde plads med fine 33 point, imens Atalanta er på en sjette plads med 30 point.

Vi giver forudsigelser om Serie A, så du kan placere dine væddemål på den italienske liga, ligesom det også er tilfældet for b.la. Premier LeagueLa LigaBundesligaenSuperligaen og Champions League, som Marathonbet også dækker ugentligt.

Der er lagt op til en tæt kamp om Serie A-mesterskabet i 2023-2024, da de seneste tre vindere er fordelt mellem de tre mest succesrige klubber i Italien. Dertil kommer, at favoritterne i forudsigelserne skal konkurrere mod andre store historiske klubber som RomaLazioNapoli og Inter.

Følg med her hvor vi vil gennemgå markederne, spiltip odds og opdage de bedste Serie A-odds i dag. Gå ikke glip af vores analyser, forudsigelser og ugentlige odds forud for hver runde og få det fulde overblik over Serie A og kampen om titlen i Italien.Hvem vinder Serie A 2023-2024?

Juventus er den historisk mest dominerende klub i italiensk fodbold, og startede i spidsen af kandidater til at blive mestre i Serie A denne sæson, efter at have set, hvordan deres tre rivaler vandt de seneste tre titler. ’Den gamle dame’ ønsker ikke at bruge endnu et år uden at vinde det italienske mesterskab, og de har gennemført ambitiøse inkorporeringer med det formål at genvinde magten.

Klubben er ganske glad for at svinge kortet i transfervinduerne, men da der er ekstra fokus på dem i øjeblikket, har de ikke gjort sig de store tilkøb i sidste transfervindue. Nogle af deres nye tilkøbte spiller inkl. Manuel Locatelli (Sassuolo), Moise Kean (Everton) og Timothy Weah (LOSC Lille).

Men det er fortsat meget lige odds angående den kommende italienske ligamester, hvor Inter og Juventus fortsætter med at fremstå som favoritterne i forudsigelserne omkring Serie A. Mesteren fra 2020/21 med Simone Inzaghi i spidsen, har de senere år været mere stabile i ligaen og endt i top-4 placeringen – Inter vil forsøge at revanchere sig for sidste sæson, hvor de missede muligheden for at genvinde titlen og endte på en tredje plads.

AC Milan har klaret sig ganske okay denne sæson, og det betyder at de også er en af topfavoritterne hos bookmakerne. En af de sidste par års vindere af ’Scudettoen’ – helt præcist vinderne fra 2021/22 – som ikke svigtede helt på den sidste kampdag i sidste sæson, er fortsat under ledelse af Stefano Pioli og ‘Rossoneri’, Milan vil forsøge til det sidste, at blive mestre i Italien igen i årets liga.

De tætte odds i Serie A’s vinderspil, vidner om en utrolig tæt og spændende sæson hvor alt kan ske, og bag de førende klubber står desuden andre gamle mestre som BolognaFiorentina og Atalanta, der også har været i toppen af tabellen i de seneste sæsoner.Husk, at du på Marathonbet-siden selvfølgelig også finder odds på alle øvrige kampe i Serie A hver eneste runde i løbet af sæsonen.

📌Sæt bogmærke ved denne side og opdag de bedste spilmarkeder, der er tilgængelige for Serie A hos Marathonbet.Forudsigelser om favoritterne i Serie A 2023-2024

Incitamenterne til at spille på Serie A denne sæson er mange. Kampen om titlen er yderst spændende med en god håndfuld hold, der er i stand til at kæmpe med i toppen, hvilket betyder at der vil være værdifulde odds at finde i et vinderspil. Ydermere har sidste sæsons tilføjelse af ​​det ambitiøse hold AC Monza, som er ejet af den nu afdøde, Silvio Berlusconi, givet konkurrencen et frisk pust. Hertil kommer tilstedeværelsen af ​store stjerner som Rafael Leao, Lautaro Martinez, Wojciech Szczęsny, Victor Osimhen, Theo Hernandez, Federico Chiesa, Paulo Dybala, Dusan Vlahovic og Nicolò Barella.

Paul Pogba har desværre modtaget en præventiv suspenderingskendelse fra the National Anti-Doping Tribunal efter testresultaterne fra den 20. august 2023. Juventus meddeler at Pogba er ude på ubestemt tid – i mindste fald nogle måneder, imens han arbejder sig igennem sin egen proces.

Efter at have præsenteret de største ‘Scudetto’-favoritter, vil vi her analysere mulighederne og argumenterne for de forskellige kandidater til at vinde det italienske mesterskab i 2023-2024. Her kan du få de seneste opdateringer og nyheder om hver af dem, såvel som ​​deres odds på at vinde den italienske liga.

Regelmæssige Inter

Af de tre største klubber i italiensk fodbold har Inter vist sig at være den mest stabile og regulære i de seneste sæsoner. Simone Inzaghi tog stafetten fra Antonio Conte i 2021 for at fortsætte arbejdet og succeserne i klubben, der er ejet af Suning Holdings Group. For at styrke deres trup og muligheden for at blive Serie A-mestre igen, har ‘Nerazzurri’ styrket holdet med tilføjelsen af Benjamin Pavard, Kristjan Asllani, Davide Frattesi, Carlos Augusto og Marcus Thuram. Dertil kommer ydermere navne som Lautaro Martínez, Nicolò Barella og Alessandro Bastoni. Mere end nok argumenter for at være en af de største Serie A-favoritter.

Mesteren AC Milan

Få forventede at AC Milan kunne holde fast i kapløbet om titlen, og faktisk tage den italienske titel i 2021/22. Men med et ungt og frækt hold opnåede Stefano Pioli bedriften at returnere ‘Rossoneri’ til tops i Italien, og vil igen i år konkurrere med tilstedeværelsen af ​​sine prøvede veteraner Simon Kjær og Oliver Giroud, som leder den ellers unge trup. Denne består b.la. af den talentfulde kantspiller Rafael Leao. Derudover har Milan tilføjet lidt mere tyngde med ankomsten Samuel Chukwueze, Ruben Loftus-Cheek og unge Yunus Musah.

Juventus er altid en kandidat

Med 34 titler igennem historien er Torino-klubben en fast kandidat i forudsigelserne om at løfte Serie A-titlen. Juventus har dog været skuffende de seneste sæsoner, der har efterladt dem langt fra at konkurrere med om titlen, hvilket ikke er acceptabelt for Agnelli-familiens planer. Af denne grund er Juve blevet forstærket og udrustet til forhåbentligt at kunne vende tilbage til toppen, efter deres tilføjelse af Moise Kean, Manuel Locatelli og Timothy Weah, har man foretaget flere ambitiøse tilføjelser, der placerer dem blandt toppen af favoritter i Serie A-prognoserne. Her kan nævnes profiler som Dusan Vlahovic, Federico Chiesa og Adrien Rabiot, hvortil genopretningen af ​​Federico Chiesa også bør nævnes.


Øvrige kandidater til at vinde Serie A

Efter de tre store magter fra Norditalien dukker to andre tidligere Serie A-mestre op som alternativer i forudsigelserne. Champions League-deltageren og Seri A vinderen fra sidste år, nemlig Napoli. Efter sommerens transfers står de dog uden vigtige profiler såsom kæmpetalentet Min-jae Kim og Hirving Lozano, hvorfor man bliver nødt til at se dem konkurrere om at finde ud af, hvad deres muligheder er. Napolitanerne har dog været imponerede i den indledende del af sæsonen i Serie A, som såvel i Champions League og er en seriøs bejler til at vinde det italienske mesterskab i 2023/24, hvor de allerede har fundet vej til top-4.Italienske hold i europæiske konkurrencer

Takket være sin status som en af ​​de bedste europæiske ligaer, har Serie A fire pladser, der giver adgang til at spille i Champions League. I årets bedste Champions League er Italiens to største klubber Milan (som desværre er røget i Europa League) og Inter med i kapløbet, og så har vi underdogen Lazio, og selvfølgelig den regerende mester, Napoli, med i gruppespillet i den bedste kontinentale konkurrence.

De to klubber dyster i Europa League, er Atalanta og Roma, som sluttede Serie A på henholdsvis femte og sjette plads i sidste sæson.

Nedrykningskampen i Serie A

I sidste sæson sagde tre hold med mange traditioner farvel til den bedste række af italiensk fodbold. Sammen med Sampdoria, som sluttede nederst i ligaen, sagde Spezia og Cremonese farvel til eliten og rykkede ned i Serie B. Årets oprykkere er Frosinone Calcio og Genoa C.F.C., som vender tilbage sammen med Cagliari Calcio. Trods disse holds nylige forfremmelse fra den næstbedste række, er det svært at tro, at de alle kommer til at overleve i Serie A og på naturlig vis peger prognoserne for Serie A på, at kampen om at undgå nedrykning bliver imellem disse. Dog skal andre beskedne hold som Frosinone Calcio, Genoa C.F.C., og Cagliari Calcio også tages i betragtning, da de var sidste sæsons oprykkere og kan i år blive udfordret. Dertil bør man også være opmærksomme på Verona, som havde en svær sæson sidste år, og heller ikke imponerer denne sæson.

Prognoserne peger altså på, at vi får en lige så tæt kamp i bunden af ligaen, som det også forventes af toppen. Får vi nogle overraskelser i Serie A 2023-2024?


Alletiders Serie A topscorer

Forneden kan du se top-10 over alletiders topscorere i italienske bedste liga Serie A.

#SpillerAntal Kampe Mål
1Silvio Piola537274
2Francesco Totti618250
3Gunnar Nordahl291225
4José Altafini456216
5Giuseppe Meazza367216
6Antonio Di Natale445209
7Roberto Baggio456208
8Ciro Immobile339198
9Kurt Hamrin400190
10Alberto Gilardino517189
 1. Lautaro Martinez | Inter | 16 mål
 2. Domenico Berardi | Sassuolo | 9 mål
 3. Olivier Giroud | AC Milan | 9 mål
 4. Romelu Lukaku | Roma | 8 mål
 5. Albert Guðmundsson | Genoa | 8 mål
 6. Matias Soulé | Frosinone | 8 mål
 7. Victor Osimhen | Napoli | 7 mål
 8. Marcus Thuram | Inter | 7 mål
 9. Joshua Zirkzee | Bologna | 7 mål
 10. Hakan Çalhanoğlu | Inter | 7 mål

Danskere i Serie A 2023/24

I den bedste italienske række kan danske fodboldfans nye tilstedeværelsen af flere fodboldspillere fra Danmark, som tørner ud for deres forskellige klubber. Blandt disse spillere finder vi er par, af de allerstørste landsholdprofiler og mest værdifulde danske spillere, mens opblomstrende unge talenter også findes på mere moderate Serie A-hold.

 • Victor Kristiansen (Bologna)
 • Jeppe Corfitzen (Lecce)
 • Patrick Dorgu (Lecce)  
 • Simon Kjær (AC Milan)
 • Oliver Christensen (Fiorentina)
 • Rasmus Kristensen (Roma) 
 • Jesper Lindstrøm (Napoli)
 • Gustav Isaksen (Lazio)
 • Morten Frendrup (Genoa)
 • Thomas Kristensen (Udinese)


Hvor og hvordan kan man følge Serie A 23/24?

De italienske ligakampe kan følges takket være Tv2 Danmark, der har rettighederne til at udsende alle de italienske dueller fra Serie A i denne sæson. De største kampe kan primært følges på Tv2 Sport X og dertil er det muligt at streame alle opgør fra det italienske mesterskab via Tv2 Play. Derved har du mulighed for at følge alle forudsigelserne og dine valgte væddemål live hver eneste runde af Serie A.


*Forbehold for udsving af odds

**Spiltips skal betragtes som forslag